Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה או משהו שאיתה אפשר לתקן קבצי מערכת ולהחזיר את אלו שנמחקו בווינדוס.....??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מעלה את ווינדוס אני מקבל את השגיאה המצורפת. מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? מערכת Windows XP SP2. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בעיה מציקה מאוד והיא : מאז המעבר לשעון חורף משום מה ה DC בחברה שלי החליט שלא לעדכן את השעה והוא אינו מסתנכרן מול השרת העולמי של מיקרוסופט , התוצאה לכך היא שכל מחשבי החברה אשר מסתנכרנים מול השרת ממהרים בשעה (כמו השרת) , ובנוסף הלוח שנה ומשימות ב EXCHANGE אינם פועלים כשורה בהתאם אצל הקליינטים . מנסיון ראשוני לפטור את הבעיה , קראתי שמיקרוסופט אינה ממליצה על שינוי ידני של השעון בשרת וכי יש לפעול בדרך אחרת. בנוסף הגדרת ה automatically adjust clock for daylight saving changes מסומנת (פעיל) אך המערכת אינה מעדכת באופן אוטומטי את השעה . מערכת הפעלה : windows server 2003 תודה
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי מהמחשב הישן שלי (שעובד על ווינדוז 7) כונן SSD עליו התקנתי רק ווינדוז 10, והעברתי אותו למחשב אחר. בכל פעם שאני מעלה את המחשב, עולה מסך של ווינדוז 10 וטוען שיש תקלה. אני יכול להמשיך הלאה בבחירת מערכת הפעלה "אחרת" (ז"א את הווינדוז 7), השאלה היא האם ניתן לדלג על כל שלב התקלה - שהווינ 7 יעלה כרגיל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, יש לי תיקיה winsxs ששוקלת כעשר ג'יגה. הבנתי שתיקיה זו מיועדת לאחסון קבצים זמניים של עדכוני מערכת ההפעלה. ידוע לי גם שעל מנת למחוק את הנתונים שבתיקיה הזאת, עלי לגשת ל-Disk cleanup ולעשות את זה משם. הבעיה שלי, שב-Disk cleanup אין לי את האופציה לרוקן את התיקיה winsxs. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי תיקיה אחת שזו תיקיה של תוכנה שכל הקבצים שבתוכנה הם בצבע כחול כמו באימיול כשמחפשים משהו והקובץ שאתה מחפש הוא בעל הזמינות הכי גבוהה ? אז הצבע הכחול של אותו הקובץ יש לי אותו בכל הקבצים שבתיקיה . איך מסדרים את זה ?.. הנה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1903/86001601ac7.jpg תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אחרי שדיי נמאס לי מהאנטיוירוסים שהיו לי, פשוט נשארתי בלי. הרצתי בדיקת וירוסים ברשת (www.bitdefender.com), והוא מצא דיי הרבה מאוד וירוסים, הרבה גם שפנדה לא מצא, אבל זה לא הפואנטה. הרבה מאוד וירוסים ובעיות היו בתיקיה C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C}. עכשיו, אני לא יכול לראות את התיקיה C:\System Volume Information בכונן C:\ שלי (ויש לי V על האפשרות של להראות קבצים מוסתרים), והתיקיה הספציפית C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C} לוקחת בערך 4 גיגה. אז שלוש דברים אני רוצה לשאול: 1. למה התיקיה הזאת משמשת, והאם יש עוד כאלו? 2. האם אפשר למחוק אותה? כי הרבה מקום פנוי, אין לי 3. למה הוא לא מראה לי אותה?…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הקטגוריה המתאימה אבל ננסה בכל זאת: המחשב שלי בעבודה מחובר כמובן לרשת של העבודה. יש לי כונן במחשב עם תיקיה מוסתרת שאין לי גישה אליה (לא כונן רשת) איך אני יכול להכנס אליה ? כאשר אני לוחץ על הסיפריה מופיעה לי הודעה שהכניסה מוגבלת!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמייח... יש לי בעיה קטנה הייתה לי במחשב תיקיה של כל המשחקים שהתקנתי.. משום מה יום אחד היא נעלמה עשיתי SCAN DISK ועדיין לא שיחזר אותה.. אני לא יודע לאן היא נעלמה, איך אפשר לנסות להחזיר אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יודע איך אפשר להסיר תיקיה ריקה שמסרבת להיפתח לשנות שם ולהימחק???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זמן מה לאחר שהתקנתי את המחשב שלי הבחנתי בכך הוינדוס יצר לי תיקיה בשם 4dc325b2f0b5f04 בכונן D בתיקיה ישנם כל מיני קבצי DLL ועוד קבצים של הוינדוס כמו dxdiag.exe ,wuauclt.exe, winlogon.exe הוינדוס אצלי נמצא בכונן C ולפני שהתקנתי את המחשב מחדש (שמתי הארד דיסק חדש) לא הייתה לי התיקיה הזאת מישהו יודע למה משמשת התיקיה הזאת? והאם אפשר למחוק אותה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תיקיה בכונן D, שאני חושב שהעדכון של SP1 יצר אותה, הבעיה שאחרי העדכון משהו נדפק והייתי צריך לפרמט, את כונן D שלי לא פירמטתי, בכל אופן יש שם תיקיה שבתוכה יש תיקיה שנקראת UPDATE, ואי אפשר למחוק אותה, ניסיתי הכל ופשוט אי אפשר, התיקיה מוגדרת כ- READ ONLY ואי אפשר לבטל את זה ! כל פעם שאני מבטל זה חוזר חזרה... מי שיודע מה אפשר לעזור שיעזור, אני משתגע פה :-\ בעייה נוספת - כל הזמן מופיעה לי כל הזמן הודעה של וינדואס משהו שקשור ב- File protection ושאני צריך להכניס את הדיסק של WIN XP, הכל טוב ויפה אבל בדיוק אחרי שאני מוציא את הדיסק (לאחר שהכנסתי) הוא מבקש אותו שוב פעם, ואם אני עושה ביטול הוא מפסיק לנג'ס בלי סוף...(אפילו פירמוט לא פתק את הבעיה הזאת)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, היום הדלקתי את המחשב שלי ממצב שינה. יש לי כונן חצי טרה שבו יש רק תיקיה אחת - סרטים. פתאום אני נכנס אליו ורואה לידו עוד תיקיה, בשם be5b9125237b213b135135ec264b2b. היא נעולה, אבל אני נכנס אליה, והתוכן שלה: אחרי כמה דקות השתנה השם שלה, וברגע שכתבתי את זה כרגע היא נעלמה. מה לעזאזל זה היה?! נ.ב: יש לציין שלא הייתה לי גישה לתיקיות הפנימיות האלה. מידע נוסף: אולי זה לא קשור לזה, אבל כשהתיקיה הייתה שם, התחלתי לעשות חליוץ לקובץ ISO של 13GB וזה היה נורא איטי ואחרי 5 דקות היה כתוב שיסיים בעוד חצי שעה. ביטלתי את החילוץ ועכשיו הפעלתי אותו שוב וזה ייקח 4 דקות. אז משהו השפיע לי גם על המהירות של המחשב.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם! ברשותי מחשב בעל מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP2 32Bit, לפני כמה זמן יצרתי תיקייה, והעברתי אליה קבצים מהפלאפון, משהו שם בהעברה לא היה טוב, והפלאפון התנתק באמצע ההעברה, ומאז התיקייה לא מגיבה. הבעיה היא שאם אני מנסה לגשת לתיקיה היא לא מגיבה ואז כל סייר החלונות לא מגיב. וגם כשאני מפעיל מחדש את המחשב, איך שאני לוחץ על התיקיה או בכלל מנסה למחוק אותה מהמחשב, סייר החלונות נתקע. השאלה היא מה ניתן לעשות? והאם אוכל להיכנס לתיקיה עוד פעם כי היו שם לפני כמה קבצים, ואני לא רוצה שהם ימחקו. המחשב הוא Acer Aspire L5100 Vista Ultimate SP2 32Bit . בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה למחוקת את התיקיה אני מקבל הודעה כזאת: "Cannot Delete File: Cannot Read From The Source File or Disk" נראה לי שהסיבה שהיא לא נמחקת זה בגלל שאיכשהו נוסף רווח לסוף השם של התיקיה! איך אני אמור להעיף את התיקיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עריכה: מצורפת שתי תמונות. אגב, בסטיקי יש תוכנה למחיקת קבצים שמסרבים להמחק. אבל: 1. זה לקבצים ולא לתיקיות 2. זה פועל כשהודעת השגיאה היא "הקובץ בשימוש" ולא "לא נמצא מיקום". [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, (אני מקווה שהשאלה שלי נשאלת בפורום המתאים אם לא אשמח אם תגידו לי לאן להעביר את שאלתי) יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 בימים האחרונים כל יום נוצרים לי בכונן D עשרות תיקיות בשם hotfixexpress שבתוכן תיקיה בשם 1033 ועוד קבצים זה גורם שהמחשב יכבה כל הזמן אני מצליח למחוק את הקבצים רק על ידי כניסה ל SAFE MOOD על ידי נתינת הרשאה מלאה אבל מיד לאחר המחיקה הקבצים נוצרים מחדש ואז שוב כניסה למחשב במצב רגיל גורמת לו לכבות את עצמו מיד לאחר העליה של הוינדוס כשנכנסים במצב בטוח המכשב לא נכבה אני משתמש באנטי וירוס AVG הוא לא זיהה את זה כוירוס לעזרתכם אודה, תודה
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לפתוח תיקייה מסויימת במחשב ולוחץ דאבל קליק או ENTER, התייקיה לא נפתחת ובמקומה עולה חלון חיפוש של הווינדוס. כאשר אני לוחץ לחצן ימני אופציית החיפוש מופיעה ראשונה, ורק לאחריה מופיעה אופציית "פתח". מצ"ב תמונה. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון יש את תיקיות הברירת מחדל של המוסיקה שלי והתמונות שלי שאם מוחקים אותם זה כל הזמן מופיע מחדש.... איך אני יכול לעשות שזה לא יופיע כל פעם מחדש אחרי שאני מוחק את זה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נכנסתי ל explorer של וינדוס ושם תחת tools > folder options > view הסרתי את ה V מהגדרה של Hide protected operating system files לאחר מכן הופיע לי הכוננים הקשיחים תקיות עם שמות FOUND.0XX ובתוכן קבצים בשם FILE00XX.CHK {הXX מסמן מספר כלשהו} אני יודע שזה קשור איכשהו למ"ה אבל לא יודע מהם בדיוק (מישהו יודע?) האם ניתן למוחק אותם? ומה זה עלול לגרום? (חלקם תופסים גם מאות MB) עוד משהו הם רק על הפרטישן הראשי כלומר C ועל עוד פרטישן G (שבעברו אם אני לא טועה שימש כראשי) תודה לעונים, טל
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שבתיקיית "המסמכים שלי" יש תיקיות כפולות... כלומר יש פעמיים "התמונות שלי", "סרטי הוידאו שלי" ו"המוסיקה שלי"... מה יכול לגרום לבעיה הזאת? ואיך בכלל המחשב מאשר לשתי תיקיות להיות בעלות אותו שם?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לאחרונה נוצרו שתי תיקיות חשודות בכונן C שנקראות FOUND.000 ו FOUND.001. אני עובד על ווינדוס 2000. אני מעוניין לדעת האם התיקיות שנוצרו הם חלק ממערכת ההפעלה או תיקיות זרות שאין להן קשר בכלל, אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר השדרוג הופיעו לי במחשב כמ תיקיות שלא היו לפני שתוםסתו לי הרבה מקום מיותר במחשב. WINDO.OLD אני מאמין שזה המידע של הווינדוז הישן, במידה ואני לא מתכוון לשנמך בחזרה, אפשר למחוק? או להעביר לכונן חיצוני? שוקל כמעט 5 ג'יגה. .i4j_jres נמצא בתיקיית המשתמש, לא מוכר .oracle_jre_usage כנ"ל מכיל קבציTEMP תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי לבצע ניקיון בתיקייה מסוימת בשרת Win2003 - עברתי על כל תתי התיקיות ומחקתי את אלו שלא היו נחוצות. אבל נתקלתי בשלוש תיקיות שלא יכולתי לגעת בהן - לא להיכנס, לא למחוק ולא לשנות את שמן, לא מהאקספלורר ולא מחלון cmd. אני מחובר כ- admin ויש לי הראשות מלאות לתיקיות. המכנה המשותף לכולן הוא תווים חריגים - שתיים מהן נגמרות בנקודה ובשלישית יש שטרודל. רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-