Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום עלעלתי קצת בשירשור אבל לא ממש מצאתי תשובה. אני עובד קצת עם סוני ווגאס ובעבר הייתה לי באמת בעיה של רינדור קליפים באיכות גבוהה (היה קורס עקב חוסר זיכרון) מה שהיה פותר את הבעיה זה לרנדר באיכות נמוכה. לאחר בירורים התקנתי WIN7 64BIT שאלתי היא האם אני צריך להתקין גירסה מיוחדת של סוני ווגאס 64 ביט או שאני יכול להשתמש עם ה32 ביט ולקבל את אותו אפקט, הסיבה לכך נעוצה בזה שאני לא מצליח להתקין את הסוני בגירסת 64 ביט, הוא כל הזמן אומר שחסרים לי כל מני קבצים וגם אחרי שאני משלים אותם הוא ממשיך למצוא לי קבצים שחסרים לו, כמו בור בלי תחתית. השאלה אם יש פיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חפרתי קצת ברשת היום ומצאתי אחלה תוכנה לטוויקים. מי שרוצה לנסות מומלץ השימוש על אחריותכם בלבד http://rapidshare.com/files/58021018/x-setup66.zip.html
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ב-TEASKMANAGER בדקתי וראיתי תוכנה בשם SVCHOST שפועלת ברקע, אבל 4 פעמים היא מופיעה! אומנם כתוב עליה שהיא בטוחה, אבל למה 4 פעמים היא רצה ברקע?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת שתעשה את העבודה במקום התפריט הנוראי שיש בוינדוס ב START MENU? כלומר, שתראה את כל התוכנות המותקנות, תאפשר למיין אותן לפי נושאים, להריץ, לעשות אנאינסטול וכו'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשכפול דיסקים קשיחים, יצירת image ופתיחת image לדיסק - התוכנה תעבוד מתוך Windows XP. הדיסקים לשכפול הם דיסקים קשיחים נוספים שמתחברים למחשב (דרך חיבורי SATA אחרים בלוח) ולא הדיסק שממנו עובדת מערכת ההפעלה באותו רגע - התוכנה יכולה לשכפל XP, VISTA ו 7 (כרגע הכי חשוב שתדע לשכפל XP) - התוכנה יכולה לקחת דיסק קשיח ריק (ללא MBR), ולשכפל אליו (נניח מתוך image) כולל MBR תקין, כך שהוינדוס יוכל לעלות מהדיסק הקשיח שמתקבל - התוכנה חינמית, עובדת לזמן לא מוגבל, ולא מכילה adware ודברים דומים, ולא משתילה כאלה בדיסקים המשוכפלים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יצרתי לאחי משתמש Standard ב-Win7\64 יש לי רמקולים Logitech Z-Cinema שבכדי לשלוט בהם יש צורך בתוכנה. במשתמש ה-Admin שלי מן הסתם היא פעילה כמו שצריך,אך איננה מופיעה בחשבון שלו. איך אני מוסיף את התוכנה שיוכל להשתמש בה בכדי לשלוט ברמקולים?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם יש תוכנה מומלצץ לאיפוס הסיסמא של המחשב? עד עכשיו השתמשתי בhbcd יש שם כמה כלים מעניינים, אבל מאז 2012 העסק שם לא התעדכן ולא יודע כמה זה יעבוד על windows 10 מכירים כלי וב שעושה את העבודה?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
באתר THENET.CO.IL מדברים על תוכנה לביטול הגנת העתקות של XP מישהו יוגע על מה מדובר ? איפה מורדים אותה וכוי.... קישור לכתבה http://www.thenet.co.il/ts.cgi?tsscript=msn/news&path=400&id=135448
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלו ? יש שם מישהו ? טוק טוק ? בשימושים הרבים שלי במחשב, אני מחליף בערך 20 חלונות שונים ובכל חלון אני משתמש בשפה אחרת או כמה שפות. נניח : עברית - אנגלית - רוסית - ספרדית - גרמנית עכשיו, הרבה ( טוב, המון, כמעט כל הזמן ) אני שוכח באיזו שפה אני רושם בחלון אחד וכשאני עובר לחלון אחר ומתחיל לתקתק על המקלדת, אני כותב שתי שורות ומסתכל במקרה על המסך ומגלה ( שוב ) ששכחתי להעביר את השפה למה שאני צריך ורשום ג'יבריש מוזר. ( כוסאוחתו !!!!! מחשב אידיוט !!!! לא מבין מה אני כותב לו , זבל בן זבל ) יש תוכנות שמתקנות את המצב כמו בילבולון או LANGOVER אבל הן עובדות תוך לחיצה על כפתור כזה או אחר ( לפי הגדרה ) ודי נמאס לי מכל העניין. אני מחפש משהו אוטומטי שירוץ ברקע ויזהה איזו שפה אני מתקתק וישנה…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיה שנהרס לי הכפתור של התפריט על המסך הבהירות תקועה על המינימום, אז קשה לראות.. מישהו אולי מכיר תוכנה שתשנה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה *אמינה* כדי להקליט את המסך. אני מכיר את ה-game bar המובנה בווינדוס. מחפש משהו בסגנון (אם יש משהו יותר טוב). הדגש הוא שזה צריך להיות אמין ולא להתרסק באמצע, כי אני מתכוון לצלם עם זה הרצאות מקוונות (כל השיעורים באוניברסיטה עברו למערכת zoom בגלל הקורונה). ולא תהייה אפשרות הקלטה, ולכן אני רוצה להתארגן על זה בכוחות עצמי. אם כבר המצב חרא, לפחות להפיק ממנו את המירב. אז זה צריך להקליט מסך (רצוי באיכות גבוה) + סאונד + מחזיק להרצאה של שעה וחצי. אני כמובן מתכנן להקליט את זה במסגרת צפייה בהרצאה (אז אין צורך בתיזמון הקלטה או משהו. אני מקליט כדי שתהייה לי גישה חוזרת להרצאה). אני מעריך שהקבצים יתפסו נפח רציני, אז מתכוון לקנות כונן חיצוני (פשוט) של…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יוצא לתקן לחברים את המחשבים ולפעמים אפילו לפרמט וזה לוקח המון זמן, במיוחד העדכונים. איזו תוכנה תמליצו לעשות תמונת מערכת כדי להתקין את הכל מהר עם עדכונים ודרייברים? וכמובן אשמח ללינק מהיר למדריך קצר לשימוש נכון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי מומלצת ואמינה כדאי להתקין ואם בכלל... מה לגבי Vista Transformation Pack? היא טובה? משהו ניסה? תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמראה לך את דגם לוח האם של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון תוכנה שידע לשחזר את המערכת (windows 7 ) למצב הקודם ומוחק את כל השינויים - כמו שיש בבתי ספר \ מכללות וכו' חרשתי את גוגל ומה שהצלחתי למצוא זה 2 יצרניות של כרטיסי מג'יק. אני מחפש משהו תוכנתי בלבד. מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה בלי כרטיס?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב שכנראה פגע בו וירוס רציני והוא לא נדלק, הוא מגיע עד הרשימה של כל המצבים מצב בטוח וכו' ואני ניסיתי את כל המצבים אז הוא כאילו מנסה להיטען ועושה ריסט ומפעיל מחדש לבד! לקחתי את הדיסק קשיח למחשב אחר והוא לא מוצא וירוס. האם יש תוכנה טובה ופשוטה שאפשר לשחזר איתה ת-windows דרך ה-boot?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://leelusoft.blogspot.com/2009/10/xp-quick-fix-plus.html אפשר לראות בתמונה את כל התקלות שהיא יודעת לסדר. לחילופין, אפשר להתקין מערכת הפעלה חדשה יותר שבה אין את הבעיות האלה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/images/44898226.jpg מישהו מזהה את התהליך שכתוב בצד "לא ידוע"? מה זה? לבטל? האם רק לבטל יעזור או למחוק בכלל מהמחשב? כי ברור שזה קובץ שמתחבא איפשהו במחשב. עריכה: הצלחתי להגיע לקובץ ישנם 2 קבצים PnkBstrA PnkBstrB השוני הוא בסוף באותיות A ו B שניהם בתיקיה סיסטם32 בוינוס. אני עם וינדוס 7 זה בסדר? אמור ליהות שם? אין מה לדאוג?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
PUP מה zה הדבר הזה ראיתי את זה ב task manager? ו דבר נוסף איך אני מגדיר שהדפדפן יפתח בחלון מוגדל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב,יש לי עוד בעיה קטנטנה.אני מנסה להסיר ולהתקין מחדש תוכנה שקצת עושה לי בעיות. התטכנה היא power dvd (תומכת ויסטה). ניסיתי בהתחלה להסיר אותה בדרך הרגילה דרך ההוספה הסרת תוכניות ואכן התוכנית הוסרה,אבל רק מהרשימה של ההוספה והסרה של תוכניות. התוכנה עצמה עדיין מותקנת על המחשב. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה,במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שיש אותה כבר על המחשב והאם אני רוצה להסיר אותה ולהתקין במקומה את הנוכחית. כמובן שאני מאשר את זה אבל אז ההתקנה פשוט נפסקת ולא עושה כלום.... יש לי הרשאה כמנהל מחשב. אני אודה אם תעזרו לי אגב,הוינדוס הוא ויסטה אולטימיט 64 ביט תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התקנתי אקס פי חדש על לפטופ MSI אבל יש תוכנה שעולה עם הוינדוס ולא ניתן להסירה משם להלן צילום מסך ניסיתי להסיר כל תוכנה של אדובי או מה שנראה קשור אנא סייעו לאדם במצוקה תודה :bash: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תוכנה סיסמאות שלום אני משתמש בחלונות XP, יש לי 2 מחיצות C, D. אני רוצה לעשות מחיצה אות כונן D יהיה חסומה בעזרת סיסמה שמישהו יפתח כונן D ויבקש ממני להכניס סיסמה נכונה. אני נסיתי להפוך ל - NTFS ולעשות שיתוף. אבל לצערי לא עזר הוא לא ביקש סיסמה. האם יש תוכנה קטנה שעושה דבר כזה עם סיסמאות? למה אני רוצה כזה? בגלל שילדים שלי לא יגעו לי בכונן D, כי יש שם אימיילים ששמרתי אישיים, ויש קבצים אישיים חשובים. כדי שלא יגעו משם ולא ימחקו לי קבצים חשובים. אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי לימ צוא פיתרון בתודה מראש מייקל
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
התוכנה הזו שאיני יודע איך נכנסה למחשב מציירת מלבן נקודות צמוד לעכבר. סרקתי את המחשב עם גירסת ניסיון של norton 360 ולא גילה כלום. התקנתי את התוכנה של adawre, וסרקתי איתה גם זה ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא קוראת. האם מישהוא נתקל בבעיה דומה? למישהוא יש רעיון איך לפתור את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חדרה לי תוכנה פרזיטית למחשב. התוכנה מציירת מלבן נקודות שחורות צמוד לעכבר. ניסיתי לגלות אותה עם norton 360 ללא הצלחה. התקנתי את התוכנה של adaware וסרקתי איתה, גם ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא מופיעה. יש למישהוא רעיון לפיתרון? מישהוא ניתקל בבעייה דומה?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני החלטתי לחזור ל XP מה-Vista אחרי כמה חודשים של שימוש מאחר שעדיין אין תמיכה נרחבת מספיק בדרייברים לדעתי. בתכלס, הדבר שהכי כואב לי לאבד במעבר חזרה אחורה זה את ה Vista DVD Maker. התפריטים ש פשוט מדהימים... ולא מצאתי שום תוכנה חינמית או מסחרית שאפילו מתקרבת לרמה הזו... מישהו יכול אולי להמתיק לי את הגלולה ומכיר איזו תוכנה שעונה על התאור?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-