Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום. אצל סבתא שלי יש בעיה. יש לה מחשב חדש יחסית, ווינדוס 8.1 כל כמה ימים, שהמחשב חוזר ממצב שינה או עובר הפעלה מחדש, התאריך הולך יום אחד אחורה ו-14500 שנים קדימה (היום הוא הראה ה-29 ביוני 16514) התאריך בביוס בסדר, ואני לא מוצא משהו הגיוני. בגלל התאריך נמנעת מהמחשב שלה גישה לאינטרנט ואני אפילו לא יכול לסדר מרחוק.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לדעת מתי התחילו בהפצה של מערכות הפעלה הבאות בישראל ושוב אני מדגיש בישראל !! Win95 Win98 WinNT Pro Winows2000 Pro הכוונה הינה להפצה כללית ולא לגרסאות ניסיון בברכה,
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אז גרסאות RTM של Windows 8 / Windows Server 2012 כבר יצאו בתחילת החודש ליצרניות, אתמול הן יצאו ל-MSDN & TechNet ובסוף אוקטובר הן אמורות לצאת ל-Retail. אבל מישהו יודע מתי הן ישוחררו ל-Software Assurance/Volume Licensing?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מערכת קבצים יש לי על המחשב ואם תגידו לי תכנס למאפיינים של המחשב שלי אז ניסיתי ולא הצלחתי אז תנו לי דרך אחרת לדעת איזה מערכת קבצים יש לי עכשיו על המחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי כונן שאני יכול לשמור עליו דברים וחבר שלי רוצה שאני ישמור לו את כל האימיילים שהיו על המחשב ושלא ימחקו.. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני מעיף אותו כי התקנתי 7.5 ועכשיו יש 2 .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו באקפלורר 7 רואים יותר טוב מ 6 או שאני מדמיין?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי את הדריבר לסורק שלי וויסטה מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על כפתור הסריקה בסורק קופצת לי הודעה שאף תוכנה לא נרשמה ל event הזה. אז השאלה שלי היא אם יש אשף סריקה כמו בXP בויסטה ואם לא אז איזה תוכנות מומלצות אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR 2 נפח:512Mb מהירות:667MHz כמות: X2 מחיר לאחד:350 כרטיס מסך:ATI RADEON X1600PRO מנוע גרפי:ATI RADEON X1600PRO חברה:ATI זיכרון:512Mb DDR2 קלוק מנוע:500MHz קלוק זיכרון:540MHz סוג חיבור:PCI-Express טלויזיה:TV OUTPUT קיים זי…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תגידו זה הגיוני שהוינדוס אוכל לי ככה את כל הזכרון?? או בגלל ?SP3 או שיש משהוא לא בסדר אצלי?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
אני זוכר ראיתי סירטונים בYoutube על כול ה3D של ויסטה, נגנבתי, הוא יכול לגרור את הנגן וידיו הצידה כזה [שיהיה באלכסון בצד של המסך], להפוך פתאום את החלון של הדפדפן ככה שבצד השני יהיה כתבן [של טקסט] וכאלה, איפה כול זה? כול מה שיש זה החלפת החלונות ב3D, אבל זה כלום. הם סתם הראו? או מה? לא הבנתי |:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שם הקובץ W98UNDO.DAT בווינדוס XP הקובץ מוסתר...ולכן אני בטוח שלא אני יצרתי אותו... מה אתם מציעים למחוק או לא??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמעו...כמעט כל קובץ שאני מוריד מכל מיני שרתי HTML רשמיים יורדים לי ב600KB, שזה המקסימום שלי. הגלישה באתרים טסה בצורה יוצאת דופן. עמודים "שמנים" עולים תוך שניה וחצי שתיים. אני מעריך שהמערכת הפעלה הזאת פשוט מתחברת לכל שרת כמה פעמים בו זמנית, כמו מנהל הורדות. אני צודק?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיות שפגעות במחשב...(לא זה שהיא שתתקיף את מייקרוסופט) כי לשני חברים שלי שמחוברים אגב ברשת.... לאחד האט מאוד את המחשב עד כדי קריסה...ולשני בגלל שהוא היה ישן בכלל כל הזמן קרס.... כמובן שזה הסתיים אחרי שהם מחקו את התועלת והתקינו את העידכון...ובנוסף לא היה וירוסים אחרים כי יש להם נורטון אנטי וירוס מעודכנים...והם עשו בדיקה... מה אתם אומרים??? בגלל ה-MSBLAST (התולעת) או לא?
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי מחדש חלונות XP על המחשב (החלפתי HD). מאז ההתקנה אין לי יותר את החלון הקטן של השפה ... וכדי להחליף עברית/אנגלית, אני משתמש בצרוף מקשים שהגדרתי מחדש ולא ב ALT SHIFT זה לא נורא, אבל מעצבן ... תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
^^כותרת כשהמחשב שלי יסיים להוריד את השדרוג. (בתקווה שיתחיל בקרוב חח..)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב שהזכרון נזלל יתר על המידה...אני עובד עם WINDOWS XP SP1... יש לי הרגשה שהבעיות של CALL OF DUTY נובעות מזה (בת'רד הזהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=60798 הנה תמונה: עריכת המנהל: התמונה צומצמה לחלקים הרלוונטיים כדי לא להרוס את מבנה הת'רד.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המערכת שלי חדשה מעבד די 2 גיגה ראם כ.מסך 7200 וכו.. ומערכת ההפעלה עולה רק לאחר דקה וחצי בערך..עד לפעולה מלאה.. ממצאים: א.בדקתי את כל עניין הווירוסים עם נוד32 ולא מצא כלום ב. בדקתי את עניין הספיי וור עם הייג'אק דיס וגם לא מצאנו כלום.. ג.מערכת שאמורה לתפעל אקספי בצורה חלקה ד.אין לי תוכנות מיוחדות שעולות עם המחשב או משו כזה.. מה שנראה לי שזאת גרסה של האקספי דפוקה כי הוא נתקע בעיקר בחלק של הטעינה של האקספי עם הלוגו ..כ-דקה.. מה אתם אומרים ומה אפשר עוד לעשות?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני ניכנס למנהל משימות לתהליכים....עכשיו יש תהליך שניקרא McShield.exe הוא תוקע לי את המחשב הוא תהליך של המערכת הCPU משתנה כל הזמן בין 10 ל90........מה אפשר לעשות מה זה בכלל התהליך הזה.........? תודה מראש לעוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שב task manager מופיע לי תהליך בשם CSRSS אני יודע שיש תהליך כזה של הוינדוס שנמצא ב system32, אבל כאשר ניסיתי לפתוח את המיקום של הקובץ דרך ה task manager לא קרה כלום. כמו כן אי אפשר גם לסגור את התהליך הזה. האם יכול להיות שזה לא התהליך האמיתי אלא איזה וירוס? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, לפני מספק שבועות קניתי מחשב מבוסס i3 ו 64x win 7 home premium שמתי לב שהתהליך explorer.exe לוקח 1.5 GB של RAM !!!!! הוא גם לוקח 25% מה CPU בצורה קבועה!! איך מסדרים את זה? הרצתי בדיקות וירוסים והכל יצא נקי (Symantec end point protection) תודה מראש אושרי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-