Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך? בנוסף: האם זה עדיף על תוכנה יעודית? ואם לא איזה תוכנה הכי מומלצת ותומכת בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הגיע לידי מחשב מחברה מסויימת וכשניסיתי להתקין עליו WINDOWS XP PRO באמצע ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול. ניסיתי גם דרך הדוס להעביר את הI386 ולעשות התקנה ואותה הבעיה. דיברתי עם החברה והם אמרו שרק WINDOWS עם SP2 ומעלה ניתן יהיה להתקין על המחשב הזה. סוג המחשב: נייד MSI ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מכיוון ששידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 4GB האם יש צורך ב PAGEFILE ואם כן מה צריך להיות גודלו ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שמתי לב שב XP SP3 המצלמה מזוהה ע"י הווינדוס אוטו' ואין צורך ב "אשף עדכון החומרה" ואז לבחור "לא לא הפעם" >חפש באופן אוטומטי" זה משהו חדש בXP SP3 ?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
עכשיו... יש לי (Windows XP Pro SP2) רצים לי ברגע כמה דברים חדשים winpserve משהו כזה שזה עלה לי אחרי התקנה של SP2 אני חושב WUCAULT WDFMGR משו כזה... אני חושב שזה בגלל כי אני מוריד אותם מהPROCCESS עכשיו עלו שני דברים מעצבנים שאני מוריד אותם מהMSCONFIG שהם DUMPREP SAVEDUMP... הם משגים אותי סרקתי עם AD WARE החדש וזה לא מצא את זה. יש פתרון או שזה טבעי... תודה
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם אני קונה נייד שבא כבר עם מערכת הפעלה, האם אני אמור לקבל גם את הדיסק המקורי שמימנו התקינו את המערכת? חבר שלי קנה נייד שכזה ואמר לי שהוא לא קיבל עם הנייד את הדיסק של מערכת ההפעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מבטל את זה? ומחזיר את זה שיפתח באמצעות אקספלורר? זה פתאום קרה אין לי מושג איך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין תווינדוס ואין לי תידסקט שלו לי יש רק תדיסק זה מספיק תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אחרי כמעט שנה ללא פירמוט והתקנות מחדש אני מתכנן למחוק הכל ולהתקין XP חדש דנדש (לא מתכוון לעבור בחיים לויסטה) אז מה אני צריך? XP SP2 AutoPatcher XP DEC איזה עוד תוכנות/עדכונים אתם ממליצים להתקין/לשלב בXP בשביל לעדכן את המערכת ההפעלה הישנה הזאת לימנו?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה קרה לי לראשונה ב-Windows 10 Preview, נהיה יציב יותר בגרסה המלאה, אבל עברה כמאט שנה ושום שינוי. עם עדכונים זה נהיה פחות או יותר נסבל, תלוי בעדכון של חלונות או של Nvidia. יש לי 2 מסכים, מסך 23 אינץ והשני 40. המחשב משדר תמונה לשניהם כ-Duplicate, ויש לי את הבעיות הבאות אך ורק כשהמצב על Duplicate (אם אני מחליף ל-Display 1 או 2 הכל עובד מעולה). אז להלן הבעיות: 1. סיכוי של 50-50 לקבל מסך שחור במשחק. 2. סיכוי קטן יותר שה-input של המקלדת לא יעזור וה-ALT TAB לא יעבוד, מה שמוביל למצב שבו אני חייב לכבות בכוח את המחשב. 3. רזולוציה בחלק מהמשחקים נראת כ-800x600 למרות שמוגדרת על 1080p, כתוצאה אני צריך לעשות ALT+ENTER ולקוות לטוב שהמשחק יסתדר מהבחינה הזאת (קורה לרוב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ב-2009, כשניגשתי להתקין את חלונות 7 על המחשב המזדקן שלי הקדשתי באיוולתי רק 25GB של נפח למערכת ההפעלה, מתוך ידיעה שמעט תוכנות יותקנו על המחשב ממילא (ולכל היותר אתקין אותן כך שהן ישבו על מחיצות אחרות). במהלך 3 השנים שחלפו מאז מערכת ההפעלה תפחה והלכה, בעקבות התקנות והסרות, עדכוני מערכת, שימוש יום-יומי וכו'. ספריית מערכת ההפעלה שוקלת 15GB כיום. זו של התוכנות שוקלת רק 3GB וזו של "משתמשים" רק 5GB. יחד עם יתר הספריות שמשמשות את מערכת ההפעלה ובנוסף גם ה-paging file נותרו לי רק 1.5GB של מקום פנוי. המחשב, מטבע הדברים, מגיב בעצלתיים לכל פקודה. זה בלתי נסבל. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? הסרת תוכנות לא תעזור, לאור נפחן המועט. האם ישנה אפשרות להגדיל את נפח המחיצה על חש…
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
זה קובץ המערכת שפתוח ברקע שאני משתמש באינטרנט אקספלורר אבל לפעמים סתם ככה יש לי שניים כאלה ואין לי מושג למה וזה תופס 20 מגה זיכרון,ואני חושב שהאינטרנט נהיה יותר איטי בגלל זה יש איזה וירוס או משהו שקשור לזה? איפה יש בדיקת וירוסים חינם אבל טובה?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
XP כמובן - 1 - איך מבטלים לגמרי את האופציה של הsticky keys? 2 - אני לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה, אבל עכשיו כשאני גורר קבצי EXE ממחיצה למחיצה הdefault הפך להיות create shortcut - איפה מחזירים את זה לMove?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לחברה שלי X110 והוא די נהרס לה (הXP) אז התקנתי מחדש (עד שהצלחתי יצאה לי הנשמה כי אין לה CD במחשב) אבל עכשיו יש לה 2 XP על המחשב! הוא מבקש בהתחלה לבחור בינהם. אני חושב שיש דרך למחוק אחד מבלי לפרמט את כל מחשב, מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחרי שהביוס עולה הוא נותן או ווינדוס 7 או windows 7 device/harddiskvolume2/windows מה זה אומר? אולי כדאי למחוק את זה וא"כ איך. המערכת מותקנת בכונן c ותופסת מקום ניסתר גם בכונן d. מדובר במחשב חדש עם חומרה חזקה ביותר מעבד i5 . גיגה ראם 8 1600 . לוח אם udl3 גיגהביט. כרטיס מסך קוואדרו 580 fx. וכן קרור טוב . וספק של סיסוניק. מערכת הפעלה ווינדוס 7 יולטימתי 64 ביט. אנטי וירוס עדכני של קספרסקי. ובכל זאת המחשב איטי .... רק לפעמי ם תופס מרץ... למה זה קשור אולי להתקנה שגויה של מערכת ההפעלה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונה ראשונה ג'יבריש במקום עברית , רק ב WinRar תמונה שניה בתפריט יש אופציה "ריקה" [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי שני בעיות ב XP 1. בתפריט של "המחשב שלי" התצוגה השתנתה ורציתי לדעת איך אני מחזיר את זה בחזרה לכמו שזה היה בהתחלה כשהכנוננים נמצאים בשורה אחת ה ארד דיסק בשורה אחת וכו' 2. באקספלור כאשר אני נכנס לאתרים לדוגמה של מכוניות ואני רוצה לראות את התמונות מוגדלות אז האקספלורר מקטין לי אותם אוטומתית ואז אני צריך לשים את העכבר על התמונה כדי שיופיע לי כפתור שמגדיל את התמונה בחזרה אז רציתי לדעת איך אני מבטל את ההקטנה האוטומתית
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
1. נעלם לי הLANGUAGE BAR ומאז נעלמו עיקבותיו ואני לא מצליח להחזירו 2. למה הוא לא עושה לי GROUP מסומן לו שיעשה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל שהמחשב עולה אז יש כזאת הודעה של הלוח אם ורק אם אני לוחץ F4 הוינדוס עולה, איך אני מבטל את זה? (זה התחיל לקרות לפני יומיים בערך) עוד דבר קטן זה שהוינדוס מבצע סריקה לשגיאות בהתחלה לפני שהוא עולה הוא אומר לי שהוא לא הצליח למצוא את הקובץ autoChk.exe שנמצא בC:\Windows\System32 והוא שם חוץ מזה שאני מנסה לעשות סריקה ידנית (לחצן ימני על הכונן ובדוק לשגיאות בכונן) זה לא עובד . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום!! ראיתי אצל חבר שהוא עשה גם וינדוס xp וגם וינדוס vista.עכשיו מכיוון שיש לי כרטיס טלויזיה וכדי שהשלט שלו יפעיל אני חייב גרסת מדיה סנטר,אז רציתי לדעת אם אני יכול לעשות כמו גם xp רגיל וגם גרסת מדיה סנטר של xp.... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני חלונות הפעלה מסוג XP PRO במחשב אחד ותהיתי האם אפשר להעביר קבצים ממערכת הפעלה אחת לשנייה ללא צורך בדיסקים אלה העברה ישירה?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אהלן קניתי שני מסכים, ושניהם מחוברים עכשיו למחשב שלי (דרך כרטיס מסך אחד עם 2 יציאות). הכל עובד טוב ויפה - רק בעיה אחת. איך עושים שבכל מסך יהיה WALLPAPER אחר? מה שאני שם במסך אחד הוא שם גם בשני..
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב אם שני כרטיסי רשת ( אחד לאינטרנט ואחד לרשת פנימית ) ומערכת הפעלה של win 2000 pro האינטרנט עובד על tcp/ip ויש לו הגדרות של ip ,אבל שניסיתי לעבוד אם הרשת הפנימית עם tcp/ip והגדרתי ip המחשב לא עבד עם האינטרנט כאלו שיש התנגשות ?????? מישהו יודע מה עושים ???? דחוף !!!! :AR15:
-
שלום חברים, בידי שני דיסקים של Windows XP Home, אשר נרכשו כחוק. כמו כן יש שני מחשבים, על כל אחד מותקנת מערכת הפעלה עם הרשיון שלה. פירמטתי את אחד המחשבים, רציתי להתקין עליו בחזרה את המערכת, אך איני מוצא את הדיסק (שעליו מספר הרשיון שלו) עם מערכת ההפעלה שהיתה מותקנת בו. האם אוכל, לבינתיים, להתקין מערכת ההפעלה, עם הרשיון שבמחשב האחר, כלומר שבשניהם יהיה אותו מספר רשיון, ואז לאחר שאמצא את הדיסק האבוד והרשיון (הוא חייב להיות באיזה מקום... ) להזין את מספר הרשיון שלו במקום? האם עד שיימצא הדיסק האבוד, אוכל להוריד עדכונים מהרשת, למרות שקיימים שני מחשבים עם רשיון זהה? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( אני עובד עכשיו אם WIN XP PRO אני רוצה לאחר הפירמוט להתקין WINDOWS 98 ו-WINDOWS XP אז השאלה שלי היא אם אני אוכל להתקין את שניהם על אותו HARD-DISK ??? בתודה מראש ניצן א?ג?ל?מ?ז
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-