Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איפה לעזאזל משנים את ההגדרה הזו .מי החליט ששמות קובץ חייב להיות פחות מ256 תווים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש ב - windows XP ושמתי לב לאחרונה שחלק משמות הקבצי (מכל הסוגים) נצבעים בכחול. באותה תיקיה ניתן לראות שחלק משמות הקבצים כחולים וחלק נשארו שחורים. מישהו יודע למה זה קורה ולמה זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
באחת מהתיקיות שבתיקיית התמונות שבמחשב של אמי, התיקיות של התמונות שם מוצגות ללא שם בכלל בתצוגת תמונות ממוזערות: ראו תמונה ממוזערת. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
השמות של התיקיות מתחת לתיקיה עם התמונה ב thumbnails נעלמו לי פתאום, מישהו יודע כיצד לשחזר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 4.06.2008 בשעה 17:35:39 OK, מצאתי. פתרון ממש מפגר, היה צריך להכנס לתיקיה עם Shift.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
מה זה? למה חלק מהקבצים מופיעים בכחול, ואיך אפשר לבטל את זה?
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך אני מבטל את הכהים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי במסך הפתיחה 4 משתמשים בבוקר קמתי להדליק את המחשב ופתאום יש רק 2.... נכנסתי ללוח הבקרה למשתמשים אבל גם שם יש 2 משתמשים. ניסיתי ליצור אחד חדש עם אותו השם אבל הוא כותב לי שיש כבר משתמש כזה.... יש למישהו רעיון או פתרון לבעיה זו? תודה, flashet
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, שמתי לב שחלק משמות הקבצים שלי הפכו לכחול(משחור). מדוע ו/או איך מחזירים לשחור? צרפתי תמונה עם SS של שני קבצים באותה הספריה, אחד כחול והשני העתק שלו בצבע רגיל. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס ויסטה 64 ביט. שמתי לב פתאום שהשמות של הקבצים כשאני נכנסים לתיקיה בשולחן העבודה של המשתמש לא מופיעים כלומר רואים רק אייקונים. צירפתי תמונה של הבעיה. ניסית לסדר איכשהו בהגדרות של תצוגת תיקייה אבל לשווא. למישהו יש פתרון? אולי זה וירוס? פשוט רק בתיקיה הזאת של "המסמכים שלי" זה מופיע.. בכל שאר התיקיות הכל בסדר ועובד רגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן להוסיף עוד דיסק למחשב, והוא יהפוך להיות כונן C אני מעוניין לשמור על ה-XP הקיים כמערכת הפעלה לגיבוי, אבל הכונן שלו יהפוך להיות D האם זה אפשרי? אם כן, איך עושים את זה? תודה מוטי
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי לכולם במחשב שלי יש רשימת משתמשים. לתומי חשבתי שכאשר אני עובר בן משתמש למשתמש הוא יזכור את SCREEN RESOLUTION של כל אחד. במציאות, במידה ומשתמש אחד משתמש ברזולוציה נמוכה למשחק ישן או כל דבר אחר, המשתמש השני סובל. 1) האם יש שיטה לשמור רזולוציות לכל משתמש? 2) האם יש שיטה שבה משתמש "טיפש" יוכל לשנות רזולוציות ללא כניסה מסובכת לתפריטים? בתודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך לגבות תוכן של כונן תוך כדי שמירה על מאפייני הקבצים ובעלותם. מאילוצים כאלו ואחרים אני צריך לעשות זאת על מחשב אחר וכאן מתחילה הבעיה - כדי שאוכל לגשת לקבצים שאני רוצה לגבות אני צריך לשנות את ההרשאות, דבר שאני לא רוצה לעשות. ניסיתי גם דרך אובונטו בתקווה שהיא תתעלם ממגבלות ההרשאות של WINDOWS אבל היא מחקה את ההרשאות והמאפיינים למרות שהגדרתי לה לשמור עליהם. אשמח לרעיונות כיצד לבצע זאת. מדובר על כ800 גיגה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כידוע לכם ישנם אתרים מסויימים אשר עם הכנסתם לתפריט המועדפים הם מופיעים כשלצידם האייקון שלהם, וזאת בניגוד לאתרים אחרים אשר פשוט נשמרים עם האייקון הכללי של האקספלורר. האייקונים שהי לי נעלמו עם כיבוי והדלקת המחשב ולא נשמרו. שאלתי היא- האם עליי לשנות משהו בהגדרות האינטרנט או הדפדפן שלי שימנעו את מחיקת האאיקונים לאחר כיבוי המחשב? האתרים נשמרים בתפריט המועדפים טולם ללא האייקונים שלהם ובמקומם מופיע האייקון הקבוע של האקספלורר. תודה על תשומת הלב alphaseeker
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להיות מסוגל (אולי ב DESKTOP.INI) לשמור תכונות של תיקייה כגון גודל החלון האחרון שסגרתי וסידור ה VIEW (LIST לדוגמא) מישהו יודע איפה ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך ליצור מסמך המתאר את שמות התיקיות בתיקיה מסוימת. (מדובר בתיקיית מוסיקה. מחולקת באופן של תיקיה לכל אמן, ובתוכן תיקיה לכל אלבום). אני צריך קובץ טקסט המציג את שמות כל האלבומים לפי אמנים. (כ-250 דיסקים שהעברת למחשב ועכשיו אני מעוניין למכור ליד שניה). איך עושים את זה? (ניסיתי לעשות DIR דרך ה-CMD כדי להעתיק משם, אבל העברית יוצאת מחורבשת) אגב - את ה-RIP עשיתי דרך ה-Windows Media Player ככה שזה נמצא גם שם ב-Library. גם אותה לא מצאתי איך אפשר ליצא למסמך טקסט. אשמח מאד לסיוע. תודה רבה, ערן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באאוטלוק אקספרס, רציתי לדעת אם אני עובר לויסטה האם יש אפשרות לשמור ולהעביר את כל תכתובות המייל+פנקס הכתובות למייל של ויסטה? הבנתי ששם יש איזו תוכנת מייל שונה, זה מתבסס על אותה מערכת קבצים? או שאאלץ להיפרד מהמיילים שלי במעבר? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שולחן העבודה מלא אייקונים .. כמו כולם ... קורה שמידי פעם, במהלך אתחול המחשב .. עולה הודעה ונעלמת במהירות ... כאשר המחשב עולה כול האייקונים מסתדרים צמוד האחד לשני במרכז המסך. ואז שוב פעם לסדר אותם ... ממש מטריד .. כול פעם לסדר מחדש )))-: היש מה לעשות בנדון ?
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש ב - WINXP PRO ואחרי התקנת SP1 אני לא יכול לשמור סיסמאות כניסה לאתרים ב - IE. הכוונה היא למסך הקטן שקופץ בכניסה לאתר הדורש סיסמה. לפני התקנת ה - SP1 היה במסך הקטן הזה מקום לסמן וי בצד שמאל למטה שאמר SAVE PASSWORD. אחרי ההתקנה, אפשרות השמירה נעלמה לי. יש למישהו מושג למה? האם יש דרך להחזיר את האפשרות הזאת? אולי זאת סתם הגדרת אבטחה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הי! יש לי WIN XP PRO אבל לאחרונה הוא מסרב בעקביות לשמור את סיסמת הגישה שלי לאינטרנט, למרות שעשיתי לו SAVE PASSWORD ואחרי כל ריסט אני מגלה שוב את שורת ה-USER וה-PASSWORD ריקות. עלי לציין שיש לי רשת ביתית עם ICS שמחוברים דרכה 3 מחשבים (אחד (ה-SERVER) מריץ WIN XP PRO ן-2 האחרים מריצים WIN 98 SE)... מישהו...משהו...
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק היכן לשאול אז במקרה הצורך תעבירו לפורום הנכון, אז השאלה.. איך אני יכול לשמור את הסיסמאות שלי באתרים שונים באספלורר? כלומר כשאני רושם את שם המשתמש הסיסמא מופיעה אוטומטית? תודה יאן,
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח שברשותי, אך לשמור את קבצי הדיואל בוט הנמצאים בו, איך זה אפשר ?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שבת שלום , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ומלבד החומר שגיביתי , יש לי רשומות של השלמה אוטומטית בשדות חיפוש שאני רוצה לשמור ולהעביר למחשב לאחר הפירמוט . כמו כן , את שמות המשתמש והסיסמה שאני נכנס באתרים שונים כמו פורומים (מלבד בנק כמובן) . איך מבצעים ? יש תיקיית ווינדוס שצריך לגבות ? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט יש לי בכונן c 2gb פנויים אני מוריד קובץ מהאינטרנט ששוקל 1.5gb ושומר אותו בכונן אחר והוא מוריד לי 1.5gb מכונן c מדוע? ???
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מישהו אמר לי היום >> שישנה אפשרות חדשנית לשולחנות עבודה בהם תמונת הרקע היא פעילה ודינמית >> כמו סרטון? במקום תמונה סטטית אם זה נכון >> מהיכן אפשר ליראות ולהוריד? THX
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-