עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ברשותי WINDOWS XP PRO SP3 שנרכש באופן חוקי לפני מעל 3 שנים . עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה העדכונים והכל נעשה באופן תקין . הערב אני פתאום מקבל הודעה שבגלל שינויים מהותיים בחומרה אני צריך לאמת מחדש את ה XP . לאורך כל הזמן מופיעה ההודעה שאני חייב לאמת תוך 3 ימים . בכל פעם שאני נכנס לדף של מיקרוסופוט שאליו אני מוכוון במטרה לאמת את המפתח אני לא מצליח לבצע את האימות . למישהו יש רעיון מה נפל עליהם ?? נ.ס לא ביצעתי שום שינוי חומרתי כבר די הרבה זמן ואני לא מבין מאיפה יצאה ההודעה הזאת ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MichaelZ,

שלום. מותקנת אצלי Windows 7 64-bit Pro. כרגע מערכת ההפעלה מותקנת על דיסק קשיח WD BLACK 1TB. יש לי 16 ג'יגה זיכרון והזיכרון הוירטואלי מבוטל. בכונן C יושבים 2 קבצים מעצבנים: pagefile.sys - 16GB hiberfil.sys - 12GB ממש לא הבנתי למה אני צריך את הפייג' פייל כשאני לא משתמש בזיכרון וירטואלי. ולמה בכלל יש לי את ה-hiberfil.sys המעצבן כאשר מעולם לא הכנסתי את המחשב למצב תרדמת? כרגע יש לי הרבה כוננים ולא חסר לי מקום. (ראה מפרט). ה-28 ג'יגה שסתם הולכים לזבל, אני לא מרגיש אותם אך המצב הזה עומד להשתנות. אני הולך להתקין את הכל מחדש על כונן SSD בפנח 256 ג'יגה. 28 ג'יגה זה מעל 10 אחוז מהנפח של הכוננן. המצב הזה נראה למישהו הגיוני? איך אפשר להעיף את שני הקבצים האלה לכל הרוחות?

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by דנינו,

הבעיה נפתרה תודה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  4. ואיך אני שם אותם ? =] תודה...

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  5. Started by yotam360,

http://img79.imageshack.us/i/41362300.jpg/ רציתי להוריד דריבר חדש לכרטיס מסך שלי התחלתי להוריד ואז קפצה לי ההודעה הזאת. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה, וזה לכל הורדה ישירה שאני מנסה להוריד אותה בעיה קופצת. מה יכולה להיות הבעיה? ככה זה נראה IE7 http://img213.imageshack.us/i/73646132.jpg/

6. ההשבתה מדווחת תוך כדי העדכון ומפנה אותך למנהל המערכת שלך. למזלי יש לי תמיד משתמש אדמיניסטרטור נוסף, (בדיוק למצבים האלה) ודרכו הפעלתי מחדש את המשתמש המושבת דרך ה control userpasswords2

7. Started by viper_sb,

שלום ! איך אני יוכל להוריד את הSP3 כקבוץ EXE על מנת שאני יוכל לבדוק אותו בסביבת TEST לפני שאני מתקין אותו ?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by matan13,

האם יש אפשרות לבטל את פעולת כיבוי המחשב לאחר לחיצה על לחצן הכיבוי פיסית או על לחצן הכיבוי דרך התחל->כיבוי ? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by JekylHyde,

שלום לחברי הפורום! רציתי לדעת האם ידוע לכם כיצד ניתן להגביל תוכנה מלזלול לי משאבי מערכת? פשוט להגדיר לה מראש בכמה RAM להשתמש ואולי אף כמה CPU USAGE. אני יודע שאפשר בTASK MANAGER להגדיר PRIORITY אבל זה לא ממש עוזר. האם יש דרך שאפשר ממש להגדיר במדויק בכמה RAM להשתמש ואולי אף כמה CPU USAGE ? (בחלונות עצמה או ע"י תוכנת צד שלישי). תודה

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  10. אני חושש שיש לי KEYLOGGER על המחשב כי חשבון הסטים שלי נפרץ היום והוא מורכב מאותיות קטנות+גדולות+סימנים+מספרים והוא מורכב משמונה ספרות ומאוד לא הגיוני שפרצו לי אותו, הסיכויים שואפים לאפס, ואף אחד לגמרי לא יודע מה הוא (אל דאגה אני בתהליכי החזרה של החשבון). בקיצור, איך אני בודק אם לי קילוגר על המחשב? האם יש בדיקה כזו שהיא גם 100 אחוז אמינה? או שאני אפרמט רק ליתר בטחון? אני רוצה תוכנה/דרך אמינה ויעילה ולא סתם תוכנה בשקל תשעים... אפילו לא חינמית, אני אסתדר. תודה מראש אנשים.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Nadab,

שלום. אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדווס 10 במחשב של חבר אך משום מה ההתקנה נעצרת בחלון הסרביסים אחרי הגדרות חשבון (לא freeze פשוט לא עובר לצעד הבא בהתקנה) ולאחר כמה דקות הרקע של ההתקנה הופך סגול ועדיין לא מוצג כלום (הוספתי תמונות). הלוח: Gigabyte z77 d3h הוספתי למחשב Samsung evo 860 500gb חדש (לפני כן הייה ווינדווס 7 מותקן על הארד דיסק מכני שבזמן ההתקנה כרגע מפורמט ומנותק). באמת שכבר נגרמרו לי כל הרעיונות, הכנתי 3 התקנות על 3 dok שונים, החלפתי כבלי sata וחיבורים פיזיים, בביוס וידאתי שהקונטרולר הוא AHCI ולא IDE ועשיתי עידכון לביוס. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. חברה שלי לא מצליחה להסתדר עם ניפלאות הTASKBAR החדש של WINDOWS 7. האם ניתן להחזירו לצורה של הTASK BAR בWINDOWS VISTA או XP?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. שלום, אני לא מצליח למצוא מדריך רשמי של מיקרוסופט או לפחות משהו שנראה רציני על איך מגדירים נכון משתמשים שיעבדו על דיסק שונה מ-C. השינוים הידניים שמכניסים לאחר יצירת משתמש בנתיב הספריות משאירים עדיין הרבה מאוד זבל שמאוחסן ב-C אז איך עושים את זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יעני שאי אפשר יהיה למחוק אותה מהוספה הסרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום רב לפני מספר ימים התקנתי על המחשב הנייד והנייח שלי את win7. במחשב הנייח הכל פועל היטב, אבל בנייד עליית מערכת ההפעלה מאוד איטית. בסביבות 3 דקות מרגע ההדלקה עד שמגיעים למסך הדסקטופ. יש לציין שפירמטתי את המחשב לפני שהתקנתי את win7. אני ממש לא מוצא סיבה לאיטיות המרגיזה הזאת. אגב, הנייד נקנה לפני 3 שנים הוא עם מעבד בעל 2 ליבות ו - 2 ג'יגה זיכרון RAM. אשמח אם תתנו לי פתרונות אפשריים לבעיה. תודה רבה.

16. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by Bug2000,

אוקיי אז כאמור יש לי בעיה. אני מוריד את ההתקנה מתחיל להתקין ו... הופ! זה קופץ לי : http://forums.ort.org.il/files/30/2096057/5841779.jpg ואין לי מושג מה הגורם לכך. תעזרו לי אני מת לשחק ב SIMS2 ולא יכול בגלל זה תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/837112 לכל אלה שאמרו לי שהDX10 רחוק וקנו כרטיסי מסך יקרים אני מישתתף בצערכם :'( סתם אני רוצה להגיד אמרתי לכם למי שלא יודע הDX10 צריך לצאת באותו זמן שהויסטה יוצא וזה אמור ליפגוע הרבה בביצועים של כרטיסי מסך שלא תומכים בו חומרתית שהם מריצים מישחק שכן תומך בו ובחלק מהמיקרים יהיו פילטרים שירוצו רק בכרטיסי מסך שיתמכו בו חומרתית ככה שמי שקנה כרטיס יקר כמו 7800 -1800 וכו נידפק

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ושמתי בו WINDOWS XP32 ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את האתר GAMER.CO.IL הדפדפן קורס ורושם שיש בעיה בקרנל בדקתי גם את הדפדפן מוזילה וגם את האקפלורר זה קורה לי גם בהתקנות של משחקים בלי סוף למה זה ככה? אני משתגע כבר מה עושים ? תודה

20. Started by gimimix,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה XP כשאני מכבה תמחשב הוא נתקה על המצב "מתנתק" ביציאה מווינדווס והוא לא נכבה אז אני סוגר מהכפתור של המחשב לא נראה לי שזה חשוב אבל מפרט מחשב עיקרי: מעבד AMD 3800 DUAlCORE זיכרון RAM 2GB המחשב נקנה לפי 3 שנים +- והאנטי וירוס שלי NOD32 היה פעיל כל הזמן בתקופה האחרונה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by holly man,

שלום אני מנסה להתקין את ה tweak ui במערכת הפעלה 2000 אני לא מצליח פשוט זה לא מגיב לא קורה כלום מה עושים? הוא שואל אם להתקין בשולחן העבודה אבל לאחר שאי לוחץ אישור לא קורה כלום מבקש עזרה כיצד לבצע חפשתי בפורום על הדרכה אבל לא מצאתי תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by nik55,

שלום לכולם יש לי הום פרימיום 7 64 באנגלית..הפכתי לעברית עי שינוי מיקום ושפה..הבעיה שלי היא כאשר אני נכנס לדפדפן (מוזילה כרום וגםIE9 ) שפת הכתיבה היא אנגלית (כנראה ברירת מחדל)ואני תמיד צריך להפוך חזרה לעברית.. יש דרך לתקן את זה? שבדפדפן שפת הכתיבה המיידית תהיה עברית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ag43,

כיצד ניתן להעלים את ההרדיסק וכונן הדיסקים מתפריט הסרה בטוחה של התקנים?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by athi,

שמעתי שיש אתר שבודק האים windows vista יפעל במחשב שלי אתם יכולים להביא לי אותו?תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.