Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
שלום כולם! בטעות מחקתי את הסל מחזור מהדסקטופ ועכשיו אני לא מצליח לשחזר אותו מה שאני כן מצליח לעשות זה לעשות לו קיצור דרך, אבל זה לא מספיק כי הקיצור דרך לא נותן אינדקציה מתי הסל מלא או ריק תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
<blockquote>שלום רב, כשאני פותח את המחשב אין לי התחל אין לי כלום במחשב חוץ מרקע. אני ניכנס למנהל משימות דרך CTRL+ALT+DEL ואז אני מוחק את ה- Explorer.exe ומכניס אותו כתהליך חדש ואז זה עובד לי מה אני עושה חברים? </blockquote>
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
יש ברשותי ויסטה מקורית בגירסת Home Premium האם אפשרי לצרוב אותה כדי שיהיה לי עותק נוסף ? אם כן , האם צריך תוכנה מסויימת או שצורבים את זה בדרך מסויימת ?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שצריך לעשות Windows Registry כדי להפעיל איזה משהו שפועל ב16bit על Windows XP. אז, מה זה ואיך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
" בעת כניסה לאתר Windows Update, כאשר בוחרים באחת האפשרויות של "התקנה מהירה" או "התקנה מותאמת אישית", הסריקה לעדכונים מסתיימת מייד לאחר שהתחילה ומתקבלת שגיאה 0x80070424 ..." זאת בדיוק הבעייה שלי מצאתי את זה באתר מיקרוסופט. יש גם פתרון באתר אבל לא ממש מובן: " הגורם העיקרי לבעיה זו הוא היעדר השירות Automatic Updates, או מצב שבו השירות אינו פעיל. אם השירות באמת חסר אז הסיבה לכך היא וירוס שגורם למחיקת השירות. אין אפשרות להפעיל את השירות או להחזירו ללא מחיקת הווירוס קודם לכן. ראשית, על-מנת לפתור את בעיה זו עלינו לבדוק אם שירות Automatic Updates קיים ופעיל. 1. לחץ על "התחל" -> "הפעלה" והקלד את הפקודה Services.msc. 2. אתר את השירות Automatic Updates. במידה והוא קיים: א…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
.?????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
לפני שאני קונה את וינדוס 7, רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל תומך ב64 ביט. המפרט בצד ימין. אולי גם זה יעזור: תודה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד ווינדוס 7 אולטימיית עם יש לי רק ת KEY
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחקתי תקיית יוזר מdocuments and settings ועל הדרך נמחק pst מאוד חשוב. יצאתי אידיוט. יש דרך להציל את המצב? שחזור מערכת יחזיר את היוזר? תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה בקשר למערכת ההצפנה הזאת של הוינדוס הבעיה היא הרי אתה מצפין את הקובץ וכל עוד אתה עובד עם אותו הוינדוס אז אין בעיה הוינדוס קורא את את אותם הקבצים אבל אתה מחליף וינדוס אז אתה בבעיה אז מה שקרה לי אני הצפנתי תמונות ברוב טיפשותי סתם ליתר ביטחון אבל אז עשיתי פורמט ושכחתי מהתמונות כיאלו החלפתי וינדוס אבל התמונת נשארו ואני לא יכול לקורא אותן אז רציתי לדעת אם יש אולי איזה תוכנה שפורצת את זה למה אני כבר נואש אני מחפש בכל האינטרנט ולא מצאתי וזה חתיכת אוסף, של תמונות שלי יש שם אם אין תוכנה אז זה לפחות אפשרי בכלל לפרוץ כזה דבר ? יעני יש לי בכלל תקווה? תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום... יש לי תיקייה יש בה כמה ג'יגה של תוכן חשוב מאין כמותו. מדובר בהמון קבצים ולכן אני לא יכול שלא לתייק אותם אם חס וחלילה תמחק התיקייה, טעות ידנית פשוטה - כמעט לחיצה אחת - יכולה להוביל לתוצאות הרות אסון. אם איכשהו אפשר לבטל את האפשרות שתיקייה יכולה להמחק, אז זה יוסיף לי הרבה יותר בטחון (טעות ידנית על קובץ אחד זה הרבה פחות נורא). תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, אני צריכה לדעת מה ההבדלים הבסיסיים בין המערכות השונות של WIN 7 או וונדווס 8.1 64 ביט, האם יש הבדל בין רשיון OEM לבין מייקרוסופט? ומה ההבדלים מבין הגרסאות של האולטימייט , הום, פרופשונל , מה הכי מומלץ למחשב של גרפיקה נייח בודד , אם זה בכלל משנה , איפה אני רוכשת את המערכו במחיר שפוי... והאם בכלל כדאי להתעסק עם הגרסא החדשה, 8 אני בטוח לא רוצה זה או 7 או 8.1 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אנשים שאלה נוספת יש לי אליכם אז ככה אני משתמש באקספלור 6 ואתם יודעים אתה צופים בסרטונים באתרים כמו sport 5 וכו'. עכשיו משום מה אני לא שומע סאונד ועד לפני כמה ימים יכולתי לשמוע הכל טוב ויפה סרקתי תמחשב ואין שום וירוס. פתאום זה אין סאונד משהו מוזר ניסיתי אפילו למחוק תדרייבר של ה auido והתקנתי מחדש אבל זה לא עזר. לגבי codec יש לי את הכי עדכני נראה לי k-lite 3.60. אם למישהו יש מושג מה הבעיה אנא להגיב כי זמ מחרפן כי שאני רואה סרט במחשב יש סאונד והכל טוב אבל שאני צופה בסרטון באינטרנט אין לי סאונד לא משנה באיזה אתר. תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני ניכנס למנהל משימות לתהליכים....עכשיו יש תהליך שניקרא McShield.exe הוא תוקע לי את המחשב הוא תהליך של המערכת הCPU משתנה כל הזמן בין 10 ל90........מה אפשר לעשות מה זה בכלל התהליך הזה.........? תודה מראש לעוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows 7 על WESTERN DIGITAL WD5000AAKX Caviar Blue 500GB 7200 RPM 16MB cache SATA 6.0Gb/s ובמהלך ההתקנה מופיע השגיאה שלא נמצא כונן... בBIOS הכונן מזוהה ניסיתי לטעון את הדרייברים שבאים עם הלוח אם של המחשב ועדיין לא מזהה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איך אוכל לדעת שמותקן לי ווינדוס ויסטה 64 ביט ולא 32? איפה אני בודק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחופה - מהחזקים שבניכם. המחשב שלי לא מצליח להפעיל את Remote Access Connection Manager service שאחראי (בין היתר) על יצירת קשר לאינטרנט. הדבר גורם לכך שאין אפשרות לצור חייגן מכל סוג. אתמול הגיעו אלי כדי להתקין לי מודם ADSL ואחרי נסיונות של שעה הם נכנעו והלכו כשהם אומרים לי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כשאני בודק ב - EVENT VIEWER אני רואה הרבה הודעות אדומות בזו הלשון: The Remote Access Connection Manager service terminated with the following error: Access is denied. או Remote Access Connection Manager failed to start because it could not create buffers. Restart the computer. Access is denied או The Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sha…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו וויסטה ועשיתי כונן חדש בשביל DUAL BOOT לXP אני יוכל להתקין XP על המחיצה החדשה בלי בעיות? או שצריך להסיר את וויסטה קודם?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי . יש לי בעיה בווינדוס מאתמול בלילה לאחר איתחול של המחשב. אני לא מצליח להעלות את מנהל המשימות אני מקבל הודעת שגיאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך". הודעה מפגרת כי אני מנהל המחשב, זה הוונידוס והמחשב שלי . כאשר אני מתנתק ועולה כאדמיניסטרטור אז אין בעיה - מנהל המשימות עולה. אנא עיזרו לי, מה עליי לעשות דרך אגב, אין מצב לשיחזור המערכת משום שאתמול ביטלתי אותו ומחקתי את כל נקודות השיחזור - טעות מצערת אודה לכם על עזרתכם כמו תמיד אני מצטער, שכחתי לעשות חיפוש , אם אני לא אצליח אז אני אפנה אליכם שוב בעריכה. סליחה. לאחר חיפוש הצלחתי לפתור את הבעיה ושוב אני מתנצל שפתחתי סתם ת'רד. "אין מעשה במחשבה תחילה"
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה home premium(32) עכשיו אני מנסה להתקין את המשחק Kelly Slater's Pro Surfer והוא אומר לי שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. לחצתי לחצן ימני ובתאימות בחרתי לו שיתאים את התוכנה ל XP וזה עדיין לא עוזר הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. יש עוד דרך לגרום לו "להתאים"?? תודה רן
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האקספלורר נתקע כל הזמן, פותחים דף חדש, נתקע.. מעבירים מאנגלית לעברית, נתקע.. מה לעזאזל עושים? אני כבר מיואשת !! (ההודעה שזה נותן "אקספלורר ביצע פעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" או משהו כזה..) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 וזיכרון של 256MB כמו שמצויין במפרט בצד. העיניין הוא שנשבר לי מה-98, אי אפשר יותר. נאמר לי בקבוצות הדיון של Microsoft ישראל כי הדרישות מערכת המינימום של XP הם מעבד בנפח של 300 מגה הרץ וזיכרון של 128 מגה. לפי הנתונים האלה המערכת הפעלה הנ"ל תעלה אצלי אך ציינו שמומלץ להגדיל את הזיכרון. 2 שאלותיי הם: 1. אם אני מתקין 512 מגה זיכרון בסלוט אחד, האם ניתן יהיה להתקין את Windows XP SP2 בעברית ללא חשש? אם כן, אני מתכוון לקנות עותק מקורי של התוכנה. 2. ברשותי גם מחשב נייד, האם אחרי ההתקנה של הWindows במחשב הזה, יהיה ניתן להתקין גם שם? שמעתי שאפשרי רק במחשב אחד. תודה מראש, גיא.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
i've formatted my friend's PC and i didnt notice i dont have hebrow on it now the whole OS is in english and i dont even have hebrew as a language to write in how can i change the OS's language or at least add hebrow and write with it?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-