Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, עם קניית כרטיס הטלויזיה קיבלתי מקלט אינפרא אדום שתמחבר ליציאת ה-COM במחשב + שלט. איתו הגיעה גם תוכנה המזהה ומתרגמת את האותות מהשלט לצורך שליטה בטלויזיה. עכשיו..מה שאני רוצה זה ליצור מצב שהשלט ישלוט לי על המחשב בלי שום קשר לטלויזיה (יפעיל את הווינאמפ ועוד כמה פעולות...) חשבתי להסיר את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה ולהתקין איזו תוכנה אחרת שתתרגם את האותות מהשלט. שמעתי פעם על איזו תוכנה שעוזרת להגדיר את זה כאשר קונים מקלט כזה ומחברים אותו ישירות ללוח אם. האם אני יכול להשתמש בה גם? עצות ודרכים אחרות תתקבלנה בברכה 10x
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי שאלה קצת..... החלטתי להוריד פונטים חדשים(פעם ראשונה שלי) כל הפונטים הם קבצי ttf וכל הפונטים אינם עובדים,או יותר נכון לא מזוהים אני מנסה לפתוח אותם בוורד אבל לא מצליח כשאני מנסה לפתוח עולה לי חלון של המרת קובץ וורד לא מזהה את הפונט אלא כג'יבריש ולא משנה כמה אני ישנה את ההגדרות זה נישאר בג'יבריש מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להישתמש בפונטים? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני פותח שרת FTP על פורט 21 או 22 הכל עובד כשורה כאשר אני מנסה לפתוח שרת FTP נוסף על אותו שרת (IIS SERVER 2008) עם פורט אחר מאשר 21 22 לא ניתן לגשת לשרת . המטרה היא לפתוח מספר שרתי FTP כמובן על פורטים שונים - נפתר , כנראה השתמשתי בפורטים שהיו תפוסים .. :-)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעבוד בצ'ט של האתרים הללו כשיש WINXP ואין יותר כבר את הVIRTUAL MACHINE
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור "צומת" (soft link) בין תיקיית הגיבויים של אייטיונס ב-AppData בכונן C (שהוא SSD שהמקום בו מידלדל) לכונן F (שהוא HDD של 3TB) לפי המדריך הזה http://www.howtogeek.com/164275/how-to-change-the-backup-location-of-itunes-or-any-windows-app/ אממה? יצרתי תיקיות נסיוניות, לפני שאני מסכן את הגיבויים של לאייפון, וכאשר הצומת נוצר, ואני מנסה לשים בו קבצים, explorer קורס ומאתחל את עצמו, והקבצים לא מועברים. אני עושה משהו לא נכון? המדריך אולי לא נכון? המפרט בצד, המערכת היא 8.1 פרו עם מדיה סנטר, חוקית למהדרין ומעודכנת
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי הורדתי חבילה של icons בשביל windows XP אבל כל הקבצים שהורדתי הם קבצי PNG. אני לא מצליח להחליף את הIcon-ים הנוכחיים כי הוא לא מזהה לי את הקבצים. מישהו יכול להגיד לי איך משתמשים בקבצי הPNG כicons? תודה!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי חברים לפני כמה שנים התקנתי לקרובה מורה דרך מבצע המורים של משרד החינוך התקנה של windows 7 32. לאחרונה היא שדרגה את המחשב והוסיפה זכרון רב. השאלה האם ניתן להשתמש באותו מספר רשיון ולהתקין לה על אותה מערכת התקנה נקיה של window 7 64. בשני המקרים והיה ונתוני המכונה מתאימים לכך, האם ניתן לשדרג ל windows 10 64? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך זה עובד? אני מחפש קרוב לשעתיים ועדיין לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי חברים, שאלה קטנה בפי, כרגע אני משתמש ב 2G ram, למרות שיש לי 4G, עקב שימוש בXP 32 bit . רוב התעסוקה שלי במחשב היא גרפיקה, בדגש על פוטושופ, וקצת משחקים... אני שוקל כבר דיי הרבה זמן האם לעבור ל- WIN7 מאחר והוא תומך ביותר מ-2G בגרסת ה-32BIT. (תקנו אותי אם אני טועה ) אז השאלה היא כזאת. במידה ואני מתקין עכשיו את ה WIN7, הוא תומך ביותר מ2G ? , או שמה אני צריך להתקין את הגירסה של 64 bit. רב תודות!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם ויינדוז חוקיים. קניתי זה עתה שני מחשבים חדשים שיחליפו את הישנים. האם אני יכול להשתמש באותם מערכות הפעלה חוקיות שקניתי ממש לא מזמן על המחשבים החדשים במקום הישנים?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן... לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואיתו התקנתי WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ביחד עם SP1... [פרטי המחשב בצד] הבעיה שלי, היא שהווינדוס משתמש בכמות אינטנסיבית של זיכרון... על מצב IDLE אחרי פתיחתו, ולאחר השארת תהליכים בסיסיים בלבד, הווינדוס משתמש ב800-950 MB RAM כעבור כמה שעות בהן המחשב דלוק, במצב IDLE הווינדוס משתמש ב1000-1300MB כשלקראת ערב זה כבר מגיע לקו ה-1500MB... בבדיקת תהליכים פתוחים אני לא מזהה שום דבר חריג, ולמעט AVG שפועל ברקע, אין משהו רציני שיכול לאכול ככה משאבים. אומנם יש לי 4GB RAM, אבל זה כבר מוגזם. להלן תמונה של תהליכים פועלים לאחר כ-5-6 שעות בהן המחשב פעל במצב IDLE נ.ב - אני מפעיל את הווינדוס על ממשק AERO. נ.ב2 - ברשימת תהליכים, כל מה שמחוק [מטושטש] - זה תהליכי…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני עובד עם Win xp ויש לי 1GB RAM ddr 400. כאשר אני בודק ב-task manager בכמה זכרון המחשב משתמש, זה מראה לי משהו סביב ה-400 MB במנוחה. אבל כאשר אני סוכם את כמות הזכרון שלוקחת כל התוכנות אני מגיע ל-200-250 MB. כמו כן, בדקתי את זה תחת עומס, וכאשר ה task manager מציג את זה כאילו 800 מגה בשימוש, סכום התוכנות הרצות הוא 500-600 בלבד. בדקתי את זה גם עם התוכנה Memoy boost pro ואני נתקל באותם תוצאות. בדקתי את המחשב עם ADAWARE ויש לי גם Mcafee 2007 ולא נמצאו שום תולעים/מזיקים אחרים. מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לשימוש היתר בזכרון/התצוגה השגויה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים כל הזמן צוכנה מסוימת משתמשת בכ-30 עד 60 אחוז מהמעבד שלי... מישהו יוכל להגיד לי האם התוכנה הזו חשובה? האם אפשר להוריד אותה ואם כן אז איך? מצורפת תמונה של התוכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד לזמן קבוע (כל הזמן חם). חיפשתי ומצאתי שהתהליך -"System Idle Process" כל הזמן פועל ומנצל אחוזים גדולים של המעבד....כתוצה מכך המעבד שלי עובד רוב הזמן על אחוזי ניצול של 50-80...ולפעמים יורד לכמה דקות ל-0. בבקשה אם מישהו מוכן להסביר לי מה זה התהליך הזה...ואיך אני גורם לו "לעבוד" פחות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
Hibernation הרבה יותר פרקטי ומהיר...השאלה היא האם זה פוגם במשהו?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני זוכר פעם מישהו לימד אותי איך מבטלים איזה קובץ בסרביס של הווינדוס וככה זה הרים את מהירות האינטרנט... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה שוב??
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב כמה עשרות קבצים שאמורים להיות RAR אבל הם עם סיומת RAR.HTML ה WINDOWS מזהה אותם כרגע כ HTML וזה די 'תוקע' אותו וגורם לאיטיות נוראית אפילו עם אני ניגש לספריה בה יושבים הקבצים. אני רוצה לשנות את ה EXTENSTION ל RAR , כך ש WINDOWS XP יבין שזה RAR איך אני עושה את זה ביעילות ובמהירות האם יש תוכנה מומלצת לכך ?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ראיתי שיש לי רק 4 פעמים אפשרות לשנות את אזור הצפייה בDVD. אני מעדיף לצפות בסרטים דרך המחשב בגלל הרמקולים והבאס שאין לי בטלווזיה הרגילה האם יש דרך לעקוף את זה ולגרום למחשב להיות כמו DVD רגיל. עם מולטיזון ? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ה-BOOT SCREEN ב WIN XP , ויש לי תוכנה שאמורה לעשות את זה. עכשיו, שאני נכנס לחלק בתכנה שבו אמורים לשנות את ה BOOT SCREEN יש איזו אזהרה כזו, משהו על גיבוי הקבצים של ה-WINDOWS. עכשיו רציתי לדעת האם זה מסוכן להחליף את ה BOOT SCREEN גם אם אני עושה את זה בעזרת התכנה ? (כי אני יודע שלבד זה די מסוכן) יכול להגרם מזה איזשהו נזק לוינדוס? (או שהוא יכול לא לעלות בכלל?) תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות זאת בצורה זמנית, כלומר רק לאתחול הקרוב ? אמור לקופץ חלון קטן שמאפשר לבחור את devices שמהם יבוצע יתחול.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש כמה רשיונות ל- Windows XP Pro, אז לקחתי אחד והתקנתי איתו, אבל לצערי אבא שלי כבר התקין איתו ועכשיו אני לא יכול לעשות Activasion ל- Windows. אני רוצה לקחת ממנו עוד CDKEY שבו הוא כנראה לא השתמש, אבל כדי לעשות Activasion עם ה- CDKEY הזה אני קודם צריך לשנות אותו ב-Windows. מישהו יודע איך עושים את זה? ממש אין לי כוח להתקין מחדש... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הבוסים בחברה החליטו לקדם את האתר שלנו ולכן שינו באופן אוטומטי וגורף לכל העובדים את ה-HOMEPAGE לאתר הבית של החברה שהוא אתר עמוס וכבד באופן חריג. אני רגיל לעבוד על BLANK וגם לברוח למסך זה בכל הזדמנות שמגיע מישהו ואני סתם גולש להנאתי. אשמח לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרה למרות שנעלו לנו את החלק הזה באופן אוטומטי (מצ"ב תמונה) כך שתאורטית אין מצב לשנות את עמוד הבית. אם זה רלוונטי אני עובד על אקספלורר 8. אנא עזרו לי לפני שאני משתגע ... תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשנות כתובת אייפי כך: netsh int ip set address name = "Local Area Connection" source = static addr = %varip% mask = %varsm% הבעיה שזה לא משנה א תזה בdhcp ולאחר שאני עושה ריסט הכל חוזר לdefault איך אפשר לעשות בעזרת CMD שהאייפי (והgw והsubnet) ישתנו לצמיתות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד בתוך DOMAIN ואני ה ADMIN אחרי העתקת הפרופיל למחשב החדש , אני רוצה להחזיר את הOWNDERSHIP ליוזר שעבד עליו במקום אני רואה רק את היוזר של ה ADMIN - אני יודע שיש פעולה דרך ה Command שעושה זאת השאלה איך
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום רב, את התקנת מערכת ההפעלה במחשב שלי לא אני ביצעתי, אלא אדם אחר. אותו אדם כתב ג'יבריש על המקלדת כשהתקין את המערכת והדבר מציק לי מאוד, מפני שארצה לראות את שם משפחתי או כל דבר אחר שאחליט עליו, במקום... מה גם שתוכנות אחרות שעל המחשב "מקבלות את המידע" ונפתחות תחת השם הקיים, כולל כתובות הפקס וכו'... הדבק מאוד-מאוד מציק לי ונאמר לי שאוכל לשנות את השם גם מבלי לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. התוכלו לעזור לי בנושא ולהדריך אותי כיצד לשנות את השם המעצבן? התמונה עם סימון הבעיה: http://img163.imageshack.us/my.php?image=untitled6hr.jpg בתודה, מתחילון.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-