עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם יש לי לפטופ של העבודה שמחובר לדוקינג ואליו מחוברים 2 מסכי מחשב. בזמן עבודה הלפטופ סגור ואני משתמש בעצם ב2 מסכי המחשב שלי לצורך העבודה במסך הימני 90 אחוז מהזמן אני משתמש בטרמינל שדרכו אני מחובר למקום העבודה. כשאני לוחץ על חלון אחר שאמור להפתח במסך הימני הוא נפתח אבל מאחורי הטרמינל. מה שאומר שאני צריך למזער את הטרמינל כדי לראות אותו. אני רוצה שכל אפליקציה או חלון שאלחץ עליו יעלה לקדימה של המסך. לפעמים זה קורה אגב , אני פשוט לא יודע מה גורם לזה לקרות ומה גורם לזה שלא לקרות פתאום. אשמח שכל פעם שאלחץ על תוכנה/אפליקציה/חלון הוא פשוט יבוא ל FRONT אשמח לעזרה תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  2. קיבלתי נייד עם ויסטה מובנה. במחשב שתי מחיצות. ברצוני להתקין xp בנוסף לויסטה עקב בעיות התאימות הרבות של ויסטה ועקב הצרכים שלי בווינדוס xp. כמובן שאין בעייה להתקין במחיצה השנייה את האקספי ולהגדיר בטיימאאוט את הוינדוס שיהווה ברירת מחדל. הבעייה היא שהבנתי (מפורומים וכד') שתיכנתו את ויסטה כך שבעת ההתקנה של אקספי היא עושה בעיות במהלך ההתקנה כדי להקשות על המשתמש להתקין אקספי. האם זה נכון או שאפשר להריץ על המחיצה השנייה אקספי בשיטה הישנה והטובה? אשמח לקבל תגובה במיוחד מאחד שניסה זאת ולא מתוך שמועות או ספקולציות (את השלב הזה כבר עשיתי בעצמי)..

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי ווינדוס ויסטה מקורי 64BIT Ultimate, והאפשרות של ה- DreamScene לא מופיעה לי, למרות שעידכנתי את כל העדכונים כולל SP1. כשאני לוחץ לחצן ימני על השולחן עבודה אמנם מופיעה לי שורה "הפעל את DreamScene" בצבע אפור, אבל אי אפשר ללחוץ עליה. מישהו יודע מה הבעיה עם המערכת הפעלה שלי? יש לי מחשב חדש, ככה שלא נראה לי שזאת בעיה של מערכת. כ.מסך - HD4850.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by ome,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי מwindows 7 לwindows 7 וההגדרות משום מה שונות עכשיו. לפני שפירמטתי, ברגע שרק שמתי את הסמן של העכבר על אחד מהיישומים הפתוחים בtask bar הופיעה תצוגה קטנה של תכולת החלון. לדוגמא: אם ראיתי סרט שפועל כרגע, ושמתי את העכבר על החלון של הסרט בtask bar הייתי יכול לראות את הסרט בקטן. מישהו יודע היכן נמצאות ההגדרות של זה במידה והייתי מספיק ברור? תודה, אורן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אני בדר"כ כלל על המחשב אבל מדי פעם חבר של אחותי בא ומתיישב עליו וסתם נוגע לי בדברים שאני ממש לא רוצה שיגע לי! איך אני יכול לנעול אותו בלי משתמש וכל זה?! פשוט תוכנה שלוחצים עם העכבר לא משנה איפה על גבי המסך היא תבקש סיסמה שאני אבחר?! תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by navk2,

אני כנראה הולך לקנות את ה- G86 ומישהו אמר לי שלא כדאי כי אם יהיה לי ויסטה אז תיהיה בעיה בגלל ראם ואם יהיה לי XP אז אני לא אנצל את ה- DX10 ! עכשיו אני שואל אם יש אפשרות או שאני אהיה בויסטה והיא לא תדרוש הרבה זכרון , הכוונה זה אם יש אפשרות לבטל את כל האפקטים של ויסטה עד כדי כך ש- ג'יגה וחצי יספיקו כדי לשחק בכל משחק חדש . ערכתי !

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. קניתי ווסטרו 3350 והתקנתי וינדוס 7 אבל משום המחשב לא מזהה שום רשת על חוטית למרות שרשום כי הבלוטוס דלוק. ניסיתי להתקין דרייבר של דל אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך להפעיל את האינטרנט? כי לפי מה שזכור מכל ההתקנות עד עכשיו המחשב היה מזהה לבד.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  8. אני מנסה להפעיל משחק שבעבר רץ על מערכת דוס והוא נותן לי את זה: (ללחוץ בשביל לראות גדול )

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by aldema,

יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mrraz,

אני רואה כאן הרבה שמתלהבים מחלונות 2000 בעוד שידוע לי שחלונות XP היא גירסה משופרת של 2000 האם מישהו יכול לתקן אצלי את הרושם ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by tnt studios,

"ניפגש בוינה" בכיר במיקרוסופט: וינה, מערכת ההפעלה הבאה מסדרת חלונות, תושק כבר בשנת 2009 בינתים אין הרבה פרטים על זה, אבל בקצרה, מיקרוסופט מתכננת להוציא את מערכת ההפעלה ההבאה שלה, שכרגע בשם הקוד וינה (Vienna), ב2009. טוענים: "לוויסטה לקחו חמש שנים להגיע לחנויות, אבל בן פאטי, סגן נשיא לענייני פיתוח בחברה מבטיח כי מערכת ההפעלה בסדרה, שמכונה בינתיים בשם הקוד Vienna, תצא בתוך שנתיים בלבד. "שנתיים וחצי הן די והותר כדי להשיק מערכת הפעלה חדשה", אמר פאטי בכנס RSA 2007 שנערך השבוע בסן פרנסיסקו. בינתים אין מידע מדוייק לגבי הפיצ'רים החדשים במערכת. לדבריו, פרטים רבים לגבי Vienna עדיין לא נקבעו סופית." נלקח מנענע: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=427581&sid=127 הנה א…

• 134 תגובות
    • 17.2k צפיות
  12. Started by ofir_16,

אהלן כשאני הולך ללוח הבקרה ולוחץ פעמיים על הוספה הסרה של תוכניות אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה שכתוב בה: "value creation failed at line 472 " וכתוצאה מכך החלון של ההוספה הסרה אינו נפתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה כי אני חייב להסיר תוכנה כלשהי.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by bar.dor,

שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  14. עם אתם יכולים תציינו בבקשה איזו מערכת הפעלה יש לכם וכמה מקום היא תופסת לכם על הדיסק טוב אני יתחיל יש לי WIN 2K PRO Service Pack3 וזה תופס לי כ- 600 מגה על המחשב.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by mayeron,

שלום יש לי אקספי הום 2 בשורת הכתובות אני פותח את אחת התיקיות שבמועדפים לוחץ תצוגה אני מסמן סמלים במקום משבצות וסדר לפי אני מבטל את הוי vב"סדר אוטומטית" אבל זה לא נשמר וחוזר למשבצות וסדר אוטמטית. מה עלי לעשות כדי לשמור את סידור קיצורי הדרך בתיקית מועדפים לפי סמלים ובאופן לא אוטמטי? תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by hellfire03,

בטעות מחקתי את ה MSR שלי מישהו יודע איך אפשר לשחזר אותו בלי להוריד התקנה של WIN וכמובן בלי WIN עצמו (הוא לא עולה) יש לי UBUNTU... אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה אריה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכם אנשים מלומדים יש לי שאלה שמטריפה לי את המוח וגורמת לי לרצות לזרוק את המחשב מהחלון יש לי את הווירוס reader_s ועוד כל מיני שמתלווים לו עכשיו אין לי פרמטתי את שני הכוננים שלי C ו D ועדיין אבל עדיין אחרי שאני מתקין ווינדוס יש לי ווירוסים ניסיתי 5 התקנות שונות 2 מהם הם ווינדוסים מקוריים אין לי מושג איך זה קורה שכל פעם מחדש נוצר לי הווירוס אולי זה יעזור זה מה שיצא לי מהתוכנה Malwarebytes' Anti-Malware [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  18. התגברה על בעיה חמורה. יש קובץ dmp (שאני לא יודע איך להגיע אליו). האם אפשר לעזור?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Nihility,

יתכן ואלה מכם שמשתמשים בויסטה 64 שמו לב שלפעמים אחת התוכנות משתגעת ומתחילה לגמור את כל הזכרון. פתאום המחשב נהייה מאוד איטי ומתחיל לטחון את הדיסק הקשיח. בדיקה בtask manager מראה שכמעט כל הזכרון נוצל אבל כשמסתכלים על רשימת התוכנות הפעילות אף אחת מהן לא מודה באשמה (זה קורה הרבה כשמעתיקים קבצים גדולים ובעיקר דרך הרשת, מעל כמה מאות מגה). בחלונות 32 ביט, כל תוכנה מוגבלת במקסימום זכרון שהיא יכולה לקחת, אז גם אם היא משתגעת היא לא יכולה לנצל יותר מ1 ג'יגה של זכרון למטרת קאש. אבל בחלונות 64 ביט, ההגבלה הזאת היא של 8TB (!!!) אז לא משנה כמה זכרון יש לכם, היא תנצל אותו. אז מה עושים? (עדכון בסוף הפוסט) http://blogs.msdn.com/ntdebugging/archive/2007/11/27/too-much-cache.aspx במאמר הנ…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. לצערי כשעשיתי פורמט לפני די הרבה זמן והתקנתי ויסטה לא חשבתי אני אשאר איתה הרבה זמן אז הקצתי לה רק 33 GB .. היום אני מצטער על זה כי אני אשאר עם ויסטה ככל הנראה אבל אין לי מקום על המחיצה שבה VISTA מותקנת . ואני רוצה "להלוות" ממחיצה אחת למחיצה של VISTA ... האם ישנה דרך לעשות זאת ללא פורמט ? מדריך א ותוכנה ייתקבלו בברכה ..

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  21. Started by ajl,

אני מחובר לכבלים + בזק בחיבור של 12M, בכל המחשבים שבהם מותקנים אצלי win32 המהירות לא עולה על 7-8M בממוצע. במחשבים בהם מותקנת מערכת XP או win7 64bit המהירות היא 12M. מכירים את הבעיה? האם יש פתרון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by QQQ,

הנה לינק: http://img235.imageshack.us/img235/893/15xv2.jpg כתוב שם "...ביצעה הפנייה לזיכרון ב"0x003b0010" - נכון הקוד הזה? כל פעם שאני לוחץ "אישור" הקוד משתנה אם זה חשוב יש לי WIN XP SP 2 1024MB RAM DDR400 P4 2.8HT GF 6600GT

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by lordgod,

שאלה- האם avg free edition גרסה 7 ומשהו... יעבוד בוינדוס של 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

ישנה בעייה במנהל ההתקנים גבי ההתקן "6to4 adapter". הבנתי שזה משהו הקשור להתקני רשת וזו מסתבר בעייה די נפוצה בוויסטה למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.