Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי את הנייד שלי ל WIM 10 הוא של HP 620 HP לא תומכת בו מבחינת דריברים וביוס איך בכל זאת ניתן להתקין דריברים מתאימים אני חושב שהמחשב עדין ממש טוב אולי חסר 1GB של RAM אבל ככה ממש טוב מאמין שדריברים יכולים לעזור ממש תודה והמשך יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בדיסק הקון יחסית 2 מע. הפעלה. אני רוצה לסלק את ה 98 המיותרת עם partition magic ומקבל הודעה שזה לא עובד ב win2000. ה 2000 אינו "רואה" את קיומה של 98 ואינני מותא שם משהו הדומה ל partition magic. האם מישהו יגול להדריך אותי כיצד ב win2000 אשר לזהות סוגי fs שונים, לשנות fs, למחוק partition מיותר, להגדיל partition ע"ח unpartitioned? ובכלל, למה partition magic אינו עובד על 2000? תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי תוספת של 128MB RAM למחשב שלי וכמו כן Hard Disk 60GB 7200RPM. נכון לעכשיו המפרט שלי הוא כזה: Pentium 3 667Mhz 256MB SDRAM PC133 60GB 7200RPM Hard Disk Nvidia Riva TNT2 Model 64 32MB אני מתלבט איזו מערכת הפעלה כדאי לי להתקין, Windows XP או Windows 2000? (אני לא מעוניין להתקין Windows 98 למרות שיש אנשים שסבורים שככה המחשב יעבוד טוב יותר) רציתי לדעת איזו מערכת תנצל הכי טוב את רכיבי המחשב שלי ותאפשר לי לעבוד בצורה חלקה.. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, מי שיש לו את המחשב הזה עם Windows XP בוודאי מכיר את הבעיה שלאחר זמן מה של שימוש בג'ויסטיק Windows אומר שיש בעיה ב Game Port (לא בג'יוסטיק עצמו), רציתי לדעת אם למישהו יש את אותה הבעיה והוא יודע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי צ'יפ של ג'יגה עכשיו יש לי עוד אחד והם מחוברים בדואל (האם צריך לשנות משהו ב page file או לבטל אותו) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי לווינדוס 10 לפני שעה. הכל עבר חלק ובפחות משעה. עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה אחת, באמת שאני לא מבין מה כולם אומרים שיש בעיות. איזה עיצוב. איזה מהירות. מי שלא מעדכן פראייר!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איבדתי דיסק שידרוג של וינדוס XP פרו. למישהו יש מושג מה המחיר שלו היום ואיפה אני יכול להשיג אותו הכי זול? (אני חייב דיסק מקורי כמובן)
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קוד השגיאה המתקבל הוא 80070057 חפרתי בגוגל ועשיתי ניקוי REGISTRY וCHKDSK וכלום לא עוזר. ניסיתי להתקין מUSB שיצרתי באמצעות הMEDIA CREATION TOOL וגם נכשל. יש למישהו רעיון אחר ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי מותקן עם WinXP SP1 (לא ממש חוקי). ברצוני לשדרג את חבילת השרות. איך ניתן לעשות זאת בלי פירמוט או התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? האם שימוש בדיסק בוטאבל של WinXP SP3 יתקין מחדש את המחשב כולל פירמוט או רק ישדרג את חבילת השרות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי די הרבה משחקים במחשב שלא סיימתי עדיין ואני לא רוצה למחוק... כדאי לשדרג בלי פרמוט? וכל המשחקים ישארו? מה יקרה עם התוכנות של ה32BIT אני רוצה להתקין אולטימייט 64
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני צריך לעבוד ב WINXP מנסיבות אלו ואחרות. ואני רוצה TASKBAR יותר נוח לעבודה. עדיף כזה שיודע להמתח על מספר מסכים. משהו בסגנון זה של חלונות שבע או ה DOCK של OSX. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע win 98 se חשבתי לשדרג אותו ל win xp pro האם כדאי לי??? ואם כן לגירסה אנגלית או עברית?? זה לא מסוכן מדי בגלל פירצות ?? יש לי נורטו אנטי וירוס ונוטון פיירוול תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לבן דוד יש כרגע WINDOWS XP והוא רוצה לעשות שידרוג גדול למחשב שלו ולשים ווינדוז ויסטה. איזה גירסא של ויסטה הוא צריך? OEM או RETAIL? מה ההבדל בין הגירסאות?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אם אני משדרג את הויסטה שלי לווינדוז 7 האם כל התוכנות על המחשב שלי נשמרות והכל נשאר אותו דבר? אם לא ויש לי גיבוי על דיסק חיצוני אני יוכל להתקין את הווינדוז 7 ואז לעלות מהגיבוי וכך כל התוכנות ישארו? מתי יגיעו גירסאות שידרוג לווינדוז 7 אולטימייט ופרופשיונל?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
1. מתי תגיע לארץ גירסאת שידרוג מויסטה אולטימייט ל7 אולטימייט וכמה היא תעלה? 2. מה ההבדל בין גירסאת הפרופשיונל של ווינדוז 7 לגירסאת האולטימייט?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 32 ביט עכשיו אני רוצה לשדרג ל64 אני יכול לשדרג או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי SSD חדש שהתקנתי בלפטופ. התקנתי וינדוס 10 דרך דיסקאוןקי שיצרתי דרך התוכנה של מייקרוסופט באתר. התקנתי את הוינדוס באופן אוטומטי עם הרישיון שיש בתוך המחשב שהיה שייך לוינדוס 8 שהגיע עם המחשב במקור (לא הייתי צריך להזין קוד). בגלל שהוינדוס 8 כנראה היה בגירסאת הHOME אז זה אותו דבר עם הוינדוס 10. אז רציתי לדעת בבקשה מה ההבדלים העיקריים בין גירסאת הHOME לגירסאת הPRO בוינדוס 10. ואיך והאם ניתן לשדרג? וכמה זה יעלה? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג ל WIN 8 הרצתי בדיקת התאמה וקיבלתי מס' הודעות לחוסר התאמה [table] [tr] [td][/td] [td] התקן אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ייתכן שעליך להתקין אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ב- Windows 8 [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] NX אינו מופעל עבור המעבד שלך; לחלופין, ייתכן שהמעבד אינו תומך ב- NX תוכנית ההתקנה תנסה להפעיל את NX במהלך ההתקנה. אם המעבד שלך אינו תומך ב- NX, ההתקנה תבוטל והמחשב שלך יחזור למערכת ההפעלה הנוכחית. [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] אתחול מאובטח אינו תואם למחשב שלך קושחת המחשב שלך אינה תומכת באתחול מאובטח, ולכן לא תוכל להשתמש בו ב- Windows 8. [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] Microsoft Office Professional Edition 2003 Microsoft Corporation לא תואם…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה מחשבים עם WIN7 ששם שריינתי שדרוג ל 10. אני רוצה במקביל להשתדרג ולהוסיף SSD נוספים למחשבים. יהיה אפשרות להוריד את WIN10 (הוא יורד אוטומטית) ולהתקין אותו על דיסק אחר? אם התשובה חיובית, יש אפשרות לשדרג שילוש ואז להתקין ישר את 10? מבלי לעבור דרך התקנת 7 ואז הורדת 10? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי לפטופ של HP שזכאי לשדרוג ל7 בחינם אבל שאני הולך לHP אני רואה שאפשר לשלם על המשלוח רק בכרטיס אשראי באינטרנט ואני לא רוצה לעשות את זה יש דרך אחרת? גם אם זה כרטיס אשראי לא באינטרנט **מצטער אם זה לא שייך לפה אני לא הייתי בטוח אם זה לפה או לפורום מחשבים ניידים אם טעיתי תעבירו בבקשה**
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצטער אם כבר דיברו על בעבר, לא ממש מצאתי דיון שעונה בדיוק על השאלה הזאת. אני רוצה לשדרג מ8.1 (חוקי) ל10. בזמנו כשיצא 10 אמרו שיהיה חינם לשנה ואז יצטרכו לשלם. אחר כך אמרו שזה יהיה חינם לגמרי ואז עוד פעם אמרו שזה חינם לתקופה מוגבלת... בקיצור נהיה לי בלאגן. מישהו יכול לעשות לי סדר? אם אני משדרג עכשיו לווינדוס 10 זה ישאר חינם? אני לא אצטרך לשלם? ומה יקרה במקרה של פירמוט? אני יכול ישר להתקין חזרה ווינדוס 10? או שצריך להתקין ווינדוס 8.1, לשים עליו את הרשיון שלי ורק אז לשדרג לווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מצטער אם כבר דיברו על בעבר, לא ממש מצאתי דיון שעונה בדיוק על השאלה הזאת. אני רוצה לשדרג מ8.1 (חוקי) ל10. בזמנו כשיצא 10 אמרו שיהיה חינם לשנה ואז יצטרכו לשלם. אחר כך אמרו שזה יהיה חינם לגמרי ואז עוד פעם אמרו שזה חינם לתקופה מוגבלת... בקיצור נהיה לי בלאגן. מישהו יכול לעשות לי סדר? אם אני משדרג עכשיו לווינדוס 10 זה ישאר חינם? אני לא אצטרך לשלם? ומה יקרה במקרה של פירמוט? אני יכול ישר להתקין חזרה ווינדוס 10? או שצריך להתקין ווינדוס 8.1, לשים עליו את הרשיון שלי ורק אז לשדרג לווינדוס 10? תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי WIN VISTA יש לי גירסת VISTA ULTIMATE OEM 32-BIT העם קיימת אפשרות לשדרוג ל64-BIT בלי לקנות מארכת הפעלה חדש?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, על המחשב שלי היה win 98, ורציתי להתקין 2000, אז התקנתי 2000 על מחיצה נפרדת כי לא רציתי להתקין על אותה המחיצה ולדפוק בטעות דברים חשובים שיש לי על המחיצה הזאת.... בקיצור, סידרתי את הWIN 2000 עם כל הדברים שרציתי שיהיו בו, איך אני מוחקת את האפשרות לבחור באיזה WINDOWS אני רוצה לעבוד - אני יודעת שזה קשור בקובץ boot.ini אבל אני לא מוצאת אותו..... (בכל מקרה, אני רוצה שתשאר עדיין המחיצה עם הwin98 אבל אני לא רוצה שישאל אותי כל פעם שאני מדליקה את המחשב...) תודה....
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם ניתן לשדרג את WINDOWS VISTA HOME BASIC ל- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM? אם מישהו עשה זאת או יודע על אופציה כזו אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה רבה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היום שידרגתי את הווינדוז ויסטה שלי לווינדוז 7 אולטמייט 64 ביט. ראיתי שנוצרה בכונן C תיקייה שנקראת windows old ושם יש קבצים מהווינדוז ויסטה. הבעיה היא שהמשחקים היו מותקנים בכונן D אך כאשר אני מנסה להפעיל משחק הוא אומר שחסר קובץ. האם חייבים להתקין מחדש את המשחקים?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-