Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לפני זמן מה פירסמתי הודעה על כך שבווינדוס עולה לי הודעה של הוירוס תולעת והיא מכבה לי את המחשב כעבור 60 שניות, אז נתנו לי פתרון ועשיתי אותו, הפתרון היה להיכנס להתחל->הפעלה->services.msc-> שם ללכת ל-prc משהו כזה ואז שחזור ולשנות שם שלושה הגדרות... קיצור זה עבד החלון לא חזר יותר אבל עכשיו התחילה שוב בעיה בכך שלפעמים אני גולש באתרים או משחק או עושה סתם משהו במחשב ופשוט הוא נתקע לי אי אפשר לסגור את המשחק או את החלון, העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום אלה רק לכבות את המחשב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק מה הבעיה, יש תוכנה לתיקון שיגאות של אקס פי? דרך לגלות את הבעיה? בבקשה תעזרו לי זה מאוד דחוף וחשוב לי. תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הכתובת היא ads.msn ואז משהו והם מציפים את המחשב שלי איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין את הווינדוס עכשיו אני לא יודע אם הוא כבר יצא מלא או רק בטא וגם שמעתי שאין בישבילו תוכנות אז תגידו לי בבקשה !! אם המלא יצא ואם שווה להוריד אותו ביכלל אם כן אז למה??
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=178777&sid=10
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה דתעכם בענין? שווה להתאמץ או שטויות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על מחשב כדלקמן: CELERON 500 256MB SDRAM VOODOO3 ההתקנה תתבצע כשדרוג על 98, ובמקרה של בעיה יש לי את הדיסק של 98 כדי להתקין, אבל זה יהיה ממש מבאס להתקין מחדש. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני על P4 1500 , 512 RDRAM מחשב יחסית חזק.. הרצתי XP בעבר..אבל אחריי הקריסה של ה HD חזרתי ל 2K הנאמן.. האם 2K "קל" יותר מXP? מה מביניהם עדיף למשחקים והאם זה משמעותי? וה FINAL LINE כדאי לעשות UPGARDE? כי אין לי כוח להתקין מחדש 30 ג'יגה.. תודה!
-
ישלי XP SP2 שהותקן לפני חודשיים (עדיין לא צבר קילומטרז' של התקנות / הסרות וכו'), האם כדאי לפרמט, להתקין XP נטול עדכונים, נטול SP1 ונטול SP2, ואז SP3 ישירות ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני תמיד הייתי עם XP , ואני לא יודע אם כדי לי לקנות windows 7 למחשב החדש שאני יקנה או שעדיף XP משחקים רצים יותר טוב על W7? וכמה הוא עולה? אפשר להתקין אותו על 2 מחשבים בו זמנית? צריך לפרמט את המערכת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים שבוע טוב. אני כרגע עם וינדוס 7 וממש מרוצה ממנו וקשה לי שיש וינדוס יותר חדש ואני לא משתמש בו. התקנתי אותו על וירטאול מאשין והוא נחמד צריך להתרגל אליו. אבל רוצה לדעת אם שווה לשדרג כרגע במצב הנתון היום או להשאר עם הוינדוס 7 שלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx אם אתם שמים לב שהם שיחררו לוינדוס 7 בטא גם, אז תודיעו. מבאס אותי לגלוש בויסטה הכבד הזה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אנשים שאלה פשוטה אפשר למצוא את ווינדוס ויסטה (בטא 1) באימיול ?
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כשנכנסים ל WINDOWS UPDATE הוא מראה לנו קבצים שבהם אנחנו יכולים לעדכן את המערכת . מורידים ומתקינים אותם !!!! לאחר מכן יוצאים ונכנסים שנית ....... WINDOWS UPDATE מראה את אותם קבצים עוד פעם כאילו לא הותקנו כאילו שהמערכת שוכחת את ההתקנה של הקבצים אף על פי שב "הסטוריית ההתקנה" מופיע שהם הותקנו בהצלחה . כל זה קורה כאשר מתקינים את WINDOWS XP PRO על התקנה קיימת של WINDOWS XP PRO . איך ניתן לתקן את זה ????
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי מחר באים לאסוף את המחשב הנייד לצורך בדיקת תקינות המחשב , שמתי לב שווינדוס 8 מכריח אותי להיות מחובר עליו רק דרך חשבון האוטלוק, האם ניתן להתנתק מיזזה לנתק את זה שפשוט מדליקים את המחשב והווינדוס יעלה מבלי צורך להתחבר ?או שהאיימל של האוטלוק שלי יופיעה שם ? פשוט יוזר פשוט כמו בווינדוס 7. או לפחות לנתק את עצמי משם במחשבים ניידים יש אפשרות לעשות מין התקנת מערכת 8 מחדש , האם זה תהליך פשוט שלא דורש דיסק ? לפני שאני ימסור את המחשב לעשות את זה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני משנה בחלונות XP SP3 שבמחשב של אמי את הרזולוציית המסך ו/או את גודל הסמלים או הטקסט באפשרויות התצוגה, שולחן העבודה מתבלגן וכל קיצורי הדרך והסמלים שעליו משנים את מיקומם והסדר שלהם, ועלי לסדר אותם מחדש ולהחזיר את הסדר שלהם לקדמותו, ולך תדע מה היה הסדר הקודם שלהם. מה גורם לתופעה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אנשים, אני זוכר שכבר ראיתי את הדבר הזה שכל המערכת הפעלה נכנסת לכמו זום... ואם למשל אני רואה את שורת ההתחל למטה, אני לא רואה את ה"מחשב שלי" למעלה אז אני צריך להרים את העכבר למעלה, ואז כל המסך מתפס למעלה... ואז אני רואה את "המחשב שלי" אבל לא רואה את שורת ההתחל למטה. בקיצור, אני בתוך ZOOM IN . איך מבטלים את זה? (אני זוכר שכבר ראיתי את האופציה אני פשוט לא זוכר איפה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
סבא שלי שיחק במחשב שהעברתי אליו עם ווינדוש XP3 ,והותיר לי מחשב עם הבעיותץ הבאות: 1. נעלמו כל סמלי האיקונים משולחן העבודה - זאת הצלחתי לתקן. 2. קיצור הדרך של ספק האינטרנט נעלם, ואני מצליח להפעיל תקשורת רק דרך לחיצה על קיצור הדרך של אנטי וירוס שלי שמעלה את חלון ההתקשרות לאינטרנט. 3. אני מנסה להעלות מחדש את החייגן והסמל לא מופיע מחדש. 4. אני מנסה להעתיק קיצורי דרך לשולחן העבודה ,עושה העתק ומנסה להדביק אך הקיצור לא מופיע. 5. מנסה לגרור ולהזיז סמלים וגם כאן לא מצליח.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי מפרט כזה: מעבד: CORE DUOL 2 E6400
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד. האייקונים שלי לא מופיעים בשולחן עבודה. ניסיתי להוסיף אייקונים חדשים, וגם אותם זה לא מראה. לאחרונה הותקן אצלי אוטומטית SP2 ואני חושב שהבעיה נובעת מכך. אשמח לתשובות מהירות. יונתן
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי WIN XP ושולחן העבודה לא עולה אין שום הודעת שגיאה מה שאני ראה זה רק את הסמן של העכבר. נשאתי כבר במצב בטוח עדין לא רואים כלום, חשבתי לעלות את שולחן העבודה באופן ידני אבל אני לא מצליח להיכנס למנהל המשימות בשביל זה(לא מגיב לctrl+alt+delete) מה עוד אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד שמאל. ההבעיה היא שכאשר אני עושה הפעלה מחדש ומגיע לשולחן עבודה לוקח לו איזה 2 דקות להעלות את כל התוכנות ולהיות מוכן לעבודה כמו שאתם יכולים לראות יש לי 8 ג'יגה זיכרון איכותי ועל המחשב מותקנות רק תוכנות הכרחיות והוא אחרי פירמוט. כמו כן נטרלתי מלא תכונות של ויסטה שלא היו נחוצות כולל משימות שעולות עם המערכת למינימום האפשרי. בגדול אחרי טעינה מלאה של המערכת המחשב עובד ממש מהר אבל תמיד לוקח לשולחן עבודה להיות מוכן "שנים". בבקשה עם מישהו יכול לעזור :s05:
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי ותודה לעונים מראש! לאשתי יש מחשב במשרד בבית שהיא עובדת דרכו! בנוסף יש לה מחשב נייד נוסף שלפעמים היא יוצאת לעבוד.. עכשיו: עד היום היא השתמשה בשולחן עבודה מרוחק הרגיל דרך אינטרנט וזה עובד רע מאד! השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר ישירות למחשב כמו אצלי בעבודה? שבעצם המחשב שבבית היה כשרת ושבהדלקת המחשב נייד היא תתבקש לשם משתמש וסיסמא ותגיעה יש לשולחן העבודה של המחשב בבית? ככה שלא היה צורך לשתי שולחנות עבודה ושימוש בשוחלן עבודה מרוחק? סליחה אם לא הצלחתי להסביר בצורר הכי ברורה.. ושוב תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני פותח אתר וסוגר את האקספלורר מנסה לפתוח משהו לא הולך ואחרי כמה שניות זה רגיל כאילו לא קרה כלום תודה לכול העונים
-
אהלן יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה של VISTA וכל פעם מחדש נעלם השולחן עבודה מה שעשיתי זה קליק ימיני > תצוגה > וראיתי שמסומן כבר "הצג סמלים בשולחן העבודה " אז ביטלתי ושוב לחצי ואז הופיעה שולחן עבודה הבעיה שאת זה אני צריך לעשות כל פעם שהמערכת עולה תודה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, שולחן העבודה שלי בwindws 7 נעלם. אף סמל לא מופיע עליו, הכל ריק. הדבר היחיד שרואים זה את הרקע. מה שכן, כשאני ניגש לתיקייה של השולחן עבודה דרך האקספלורר הכל עדיין נמצא. יש לציין שהבעיה התרחשה כאשר הייתי בלי firewall למשך כמה שעות, למרות שכבר מחקתי כל רוגלות, וירוסים או מזיקים אחרים מהמחשב. ניסיתי גם safe mode וגם שם השולחן עבודה הוא ריק. שחזור לזמן קודם לא בא בחשבון כי משום מה זה היה מנוטרל ואין לי גיבויים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-