Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
wd passport. הבעיה היא שהמכשיר לא מזוהה כלל, אפילו לא במנהל ההתקנים (אין איזה אייקון של חומרה עם סימן שאלה עליה). המכשיר עצמו תקין לגמרי ואני משתמש בו להקרנת סרטים לטלוויזיה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים של ה-USB ולתת לווינדוז להתקין מחדש, ולא עזר. שום סימן שהמחשב מכיר את הכונן. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק SP1, אני רוצה ליצור ממנו דיסק זהה רק עם כל העדכונים של מיקרוסופט מדייה פלייר 10, DX9, ועוד כמה טוויקים... המדריך בסטיקי לא אומר לפחות לי איך לעשות את זה.. תודה שמעתי על התוכנה NLITE היא עושה את זה? אפשר מדריכון אליה?
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
-
לא יודע אני לא רגיל למחשב שיעבוד לי ככה הוא צריך לעשות לי הכל בצי'ק מישהו יודע ? מה יכולה להיות הבעיה הכל תקין אין תוכנות ריגול ובמיוחד הוא עובד איטי שemule עובד אי אפשר לגלוש כמאט זה לא היה ככה מצב נואש
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
התקנתי עיברית בויינדוז XP אבל משום מה יש מקומות בהם אני רואה ג'יבריש במקום עיברית. למשל ב ITUNES אני לא מצליח לראות את שמות השירים בעיברית או במירק גם אחרי שנתתי את הפקודה המסויימת (לא זוכר אותה כרגע). האם לא התקנתי טוב את העיברית? אולי חסרים לי כמה סוגי עיברית איך אני בודק?
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE והוא מאפשר לי תוספת עברית כאחד מה- UPDATES בן דוד שלי קנה עכשיו WINDOWS VISTA BUSINESS האם גם שם יש לי אפשרות להוסיף עברית, כי בדקתי וכרגע הוא לא נותן לו ב- UPDATE את האפשרות, ואם כן קיימת לגרסה הזאת מאיפה אפשר להוריד את התוספת עברית?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מציע לכל אחד שמנסה את זה לבצע גיבוי REGISTRY קודם לכן. REGISTRY זה לא משהו בשביל לעשות דאבל קליק ולגמור.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב זה כבר כמה חודשים שיש לי בעיה חוזרת במחשב.... הוא לא מעלה אתרים....האיסיקיו עולה..אבל אתרים לא.......ספק האינטרנט לא עוזרים...כי הבעיה היא משהו אצלי..עובדה שהאיסיקיו עולה לי... הדפדפן שלי מעודכן וגם מוזילה לא עוזר..עכשיו הקטע הוא שזה קורה לי ואז אני מפרמט את המחשב..והכל טוב ויפה......ואז אחרי איזה שבועיים שלי גלישה בסבבה לפעמים גם חודש או יותר פתאום זה שוב קורה... אני משתמש באנטי וירוס מתעדכן ופירוואל טוב..מה גם שאני חייל והמחשב עובד רק בחמישי שישי שבת.. שאר השבוע הוא מכובה ואני גם מוציא את התקע מהחשמל... (אולי זה קשור..?) אז זהו נימעס לי לפרמט כל חודש ללא סיבה והחלטתי להתייעץ פה.... מישהו יכול לעזור..? תודה@
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מפרט מחשב:לחצ פה!!! אז ככה לפעמים אחרי שאני משחק משחקים "כבדים" מופיע לי אזהרה כזו "VIRTUAL MEMORY LOW" היה רשום עוד הרבה דברים אבל אתם בטח מכירים את הבעיה אם לא אז כשזה יקרה לי עוד הפעם אני יצלם את זה ויעלה את זה לפה. בוונינדוס יש אפשרות להעלות\להוריד את הזכרון של זה אבל יש שם כמה דברים שצריך לעשות ואני לא יודע איך ומה לעשות. חברי הנחמדים אולי אתם יכולים לעזור לי גם הפעם :lol: עידן אשכנזי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-Windows XP Professional with SP3 (Heb) וכל פעם כשאני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אני מקבל את ה-ERROR הבא: The cabinet file "Disk1.cab" required for this installation is curropt and can't be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM or a problem with this package." בכל התקנה המערכת לא מצליחה לפתוח קובץ CAB שונה. חיפשתי קצת בגוגל אך לא מצאתי תשובה חד משמעית לפתרון הבעייה, ניסיתי מס' דברים (כגון, "לרשום" את ה-MSIEXEC ו-CabinetView) אך ללא הצלחה. אשמח באם תוכלו לעזור בפתרון התקלה. *רק אציין שיש ברשותי עותק חוקי של Windows XP Pro. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה זמן (דיי אקראי, אבל זה קורה אחת לשעה בערך) הווינדוס שלי מפסיק להגיב, התוכנות לא מגיבות (פיירפוקס לא מתחבר לאתרים, לעיתים מפסיק להגיב, ה uTorrent גם נהפך ללא מגיב), הווינדוס לא מגיב ללחיצות מקשים (לדוג' ctrl+alt+del או לחילופין win + L) ואז אחרי כמה זמן (בערך 5 דקות) הוא חוזר לעבוד והכל נפתח לי בבום (לדוגמא הוא מתחבר לכל האתרים שפתחתי בפיירפוקס, המסך של ה קונטרול אלט דיליט עולה לי, בעיקרון כל המשימות שעשיתי והוא לא הגיב אליהם נפתחות.) השאלה היא.. מה עושים?? המפרט שלי הוא i5 720 4 gb ddr3 radeon 5850
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה די מעצבנת שכל כמה דקות שאני עובד על המחשב זה נותן לי שגיאה יוצא מהדסק טופ ומכול התיקייות שהיתי בהם ומחזיר אחרי שניה וסוגר הכול מישהו יודע מה לעשות מצורפת תמונה ד''א מישהו יכול להמליץ לי על אנטי וירוס טוב ואנטי ספייור? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
זה לא כל כך בעיה זה פשוט ממש מעצבן שהמחשב עולה זה מפעיל לי את האקספלורר עם כונן סי וזה ממש מעצבן וזה לא נמצא לא ב startup ולא ב win.ini
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב חדש הותקן xp אך המחיצה c הוגדרה כ 2 ג'יגה בלבד (בטעות) כעת ה windows עובד אך לא ניתן להתקין תוכנות כי המחשב לא מגיב כמעט בזמן ההתקנה גם התקנת partition-magic לא מצליחה כי המחשב לא מגיב (אולי בגלל המחיצה הקטנה שתפוסה ברובה ע"י מערכת ההפעלה) איך להגדיל את מחיצה c ללא התקנת תוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אני מוצא גרסת ניסיון לvista? תודהה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני עושה מקש ימני על התיקייה->מאפיינים->מוריד את ה-V מ"לקריאה בלבד, לוחץ "Apply", רואה שהוא חושב קצת, לוחץ OK וסוגר את החלון. שתי שניות אחר כך אני נכנס שוב ורואה ששוב אותו V עקשן נמצא שם. מה אני עושה? הבעיה הזו משגעת אותי כבר, ועוד מעט נראה לי כי אנפץ את מחשבי האהוב על קיר/ראש לא אהוב במיוחד
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP חוקי לחלוטין והקוד היה מודבק למחשב מהיום שקיבלתי אותו,כנראה שמישהו ניקה את המחשב וחצי מהקוד פשוט התקלף ועכשיו אין לי אותו יש דרך כלשהי להשיג אותו בחזרה???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב וקיבלתי את ההודעה: "NTLDR MISSING", מה עושים? זה רק איזה קובץ שנמחק בטעות(עשיתי אתמול ניקיון בHD ויכול להיות שמחקתי בטעות), או שאני צריך להתקין מחדש? מדובר בXP אם זה משנה משהו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
א.למה האינטרנט מתנתק לי? (מה זה החרא הזה) ב.אפשר להשאיר את הביטורנט פועל כי כל הכיף להוריד בלילה ולקום עם ההורדה וזה פשוט כיף שאין את הרעש והזיוני המוח פשוט מומלץ ואני צריך תגובה די מהירה כי אני רוצה ללכת לישון חח
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התקנתי ואני לא רןאה שינוי או פונקציה חדשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ההשלמה האוטומטית באתרים שאני בא לרשום בשורות החיפוש משהו ואז זה משלים לי את המשפט... זה לא טוב לסיסמאות של ויזות וכו', מספיק שמישהו ישב על המחשב ורושם את תחילת המייל שלי וזה יתן סיסמאות.. יש לכם פתרון איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב נייח שכיביתי את המחשב הנייד וינדוס התחיל להתקין עידכונים ונשאר תקוע על העידכון השני מתוך 11 מכוון שזה נמשך המון זמן (רק התקנת העידכון השני) כיביתי את המחשב...ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא שוב תקוע על התקנת העידכון השני... גם במחשב הנייח הוא תקוע על התקנת העידכון השני (דרך windows update) שאני לוחץ על עצור את ההתקנה שום לא קורה... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-