עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by orkir,

היי, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודשיים בארה"ב עם ויסטה ביזנס 32BIT עם זכאות לשדרוג "חינם" (בעלות דמי טיפול) לחלונות 7 החדש. הזמנתי את השדרוג דרך האינטרנט אבל הבעיה היא שבזמן ההזמנה לא הייתה לי אופציה להזמין את גרסת ה64 ביט. אני צפוי לקבל את החבילה בדואר בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם אני אוכל לגשת למייקרוסופט ישראל ולבקש מהם להחליף את גרסאת ה32 ביט ל64 ביט על מנת לנצל טוב יותר את המחשב החדש שלי... האם למישהו יש נסיון בנושא? האם בגלל שהזמנתי לפני חודשיים את הויסטה 32 ביט אני אהיה תקוע עם מערכת 32 ביט גם לאחר השדרוג המיוחל ל-7? תודה מראש לעונים, אור

2. Started by muam,

שלום, יש בעיה אצל מחשב של חבר שרוצה לשחק במשחק שדורש מערכת הפעלה 64 BIT אבל אצלו יש 32 BIT. עשיתי בדיקה והמחשב שלו כן תומך ב64 BIT. מה הדרך הכי קלה ומהירה לשדרג למערכת 64 BIT ? האם צריך להתקין ווינדווס מההתחלה ולמחוק את כל קבצי המחשב ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by penny1,

שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ שעליו הגיע מותקן WIN7 גרסת HOME PREMIUM 64 BIT רציתי לשאול האם שווה לשדרג אותו ל ULTIMATE? מה בעצם ההבדלים? ויותר חשוב מכך, עד כמה זה מסובך לשדרג אותו? האם הוא מוחק את כל ההגדרות הקיימות? האם הוא תופס יותר מקום? תודה רבה לכולם ושבוע נפלא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bgs,

אני דיי ותיק העולם הווינדוס (כבר 6 שנים) אבל מעולם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה. יש ברשותי Windows 98SE בעברית (ממשק מלא וכו') ואני רוצה לשדרג אותה לאקס פי. כשהכנסתי את הדיסק, ראיתי אפשרות להריץ את "בודק תאימות" של המחשב ורכיביו לאקס פי. כעבור כמה דקות הוא הוציא לי דוח. בדוח יש פירוט על כל מיני רכיבים שלא יעבדו, או שהוא חושד שלא יעבדו תחת אקס פי. מדברים כמו דריוורים של מאיץ גרפי אני לא מודאג, כי אפשר להוריד מהאתר של Nvidia. (או שאני כן צריך להיות מודאג?) מה שיותר הדאיג אותי הוא הדיווח תחת הכותרת "בקרי קול, וידאו ומשחק" שם הוא כתב: Avance AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller מה אני אמור לעשות בקשר לזה? האם יש דריוור שאני אוכל להוריד מהאינטרנט בשביל זה? עוד 4 דברים שהדאיג…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by topcat115,

במחשב מותקן Windws XP חוקי, אם אני משדרג לWindows 10 הוא ישאר חוקי או או שיבקש לשים סריאל חדש? מה לגבי שדרוג מXP ל7 ומ7 ל10?

6. Started by aviran15,

האם אפשר לשדרג גירסת 32 ביט של windows 7 לגרסת 64, או שצריך לבצע התקנה מחדש?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. Started by uncommon,

הזמנתי דיסק Windows8 64 שבאופן לא מפתיע מודיע לי שישר שגירסת ה-32 ביט שלי אינה תואמת את ארכיטקטורת ה-64 ביט שבמדיה: Your Installation Madia cannot be used to install Windows Your current verion of windows 32-bit and dose not match the architecture of the 64-bit installation media Please insert the 32-bit media and restart Windows Setup האם יש דרך ביניים (בלי לרכוש שדרוג נוסף כלשהו) להתאים את השדרוג ל-64bit? האם קבצי תמונה, וידאו, טקסט או דואר (Outlook Xpress 6) ידפקו מכל המעברים האלה? חבל לי לא לממש את מלוא היכולות של המחשב.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by gggil,

הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט, הבעיה היא שזה קצת בעייתי בשבילי כרגע לפרמט וחשבתי אם יש אפשרות כזאת של עדכון שתחליף את הווינדוס 32ביט שיש לי כרגע. מין שדרוג תודה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. אני יודע שהדיון עובר על חוקי הפורום. אני שואל את השאלה כי נשאלתי אתמול (אני לא מגזים) בערך ע"י 20 לקוחות אם ניתן לבצע שדרוג מ-XP לא חוקי ל-Windows 7 חוקי בלי בעיות ופשוט לקבל Windows 7 חוקי שעובד 100% ומקבל את כל העדכונים. אני מבקש לא לסגור את הדיון כי לדעתי התשובה תעזור להפיץ מערכת הפעלה חוקית בארץ.

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by elad000,

לאחר התקנת pro על מחשב שהיה בו home. 1. איך אני מעביר את ההגדרות שהיו קיימות ב- Home ? הכוונה לתוכנות, דרייברים, סטרטאפ וכו. 2. איך אני מבטל את מערכת ההפעלה הישנה? הכוונה לחלון בהפעלת המחשב בו אני צריך לבחור בין ה- Home ל pro.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by hardgore1,

מה עדיף, מה ההבדלים, האם עדיף לחכות עוד כי זה רק יצא?

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by wrecker,

גיסי קנה מחשב עם WIN7 HOME הבעיה היא שהוא צריך את המחשב לעסק ואמרו לו שHOME לא תומכת בכל מה שצריך (הגדרות רשת כנראה יותר מורכבות אין לי ממש מושג) עכשיו השאלה היא אם אפשר לשדרג את המערכת לPRO? ואיך עושים את זה? חיפשתי באתר שלהם והם שלחו אותי לבאג או אופיס דיפו.. אין אפשרות פשוט לרכוש את זה באנטרנט ולהוריד ישירות?! תודה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by 1_Nike_1,

אני משדרג את המחשב מהמפרט שניתן לראות בצד.. לq6600, 8800g, 2gb 800mhz.. ולוח ga-p35-ds3l. האם לפרמט את המחשב קודם להתקנה של הרכיבים יועיל במשהו?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by Riquelme,

שלום לפני כשנה רכשתי לפטופ של לנובו g550 עם זכרון של 4G.באותו הזמן הדגם היה נמכר עם WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT ולא היה את הגירסה של 64 ביט.השאלה שלי היא האם מגיע לי לקבל את הגירסה של 64 ביט?כי היום הדגם הזה נמכר עם 64 ביט.במקרה ומישהו נתקל במצב כזה ויודע אשמח לתגובה,תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2008/11/12/get-windows-7-features-on-windows-vista.aspx מדובר על 3 שיפורים: המחשבון ה"אירו שייק" - שגורם לכל החלונות להתמזער כשמנערים חלון וה"אירו סנאפ" - שגורם לחלונות להדבק לצדדים ובכך להציג בקלות 2 חלונות זה לצד זה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by zapeR,

שלום, לפני שבוע בערך, קניתי מחשב חדש עם Windows Vista 64 BIT - מקורי - עם אופצית שדרוג ל Windows 7 כשהוא יצא. אוקי עכשיו כולם יודעים, הWIN7 יצא רשמית. אבל אני רוצה לדעת איך אני משדרג את ה Vista שלי ל WIN7 (יש לי דיסק התקנה של WINDOWS מקורי מMicrosoft, אם זה עוזר) תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by esaly,

היי! אני רוצה לבצע שדרוג מויסטה לWINDOWS 7 ורציתי לשאול האם ניתן לבצע זאת מהגירסה המלאה, דבר נוסף , במידה ואני משדרג ויסטה בעברית לווינדוס 7 באנגלית תהיה לי מערכת באנגלית? תודה ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  18. שלום לכולם, בשבועות הקרובים אני מתכנן לקנות SSD למחשב שלי, ואני רוצה להחליף את המערכת הפעלה לSSD, וגם לשדרג (ולפרמט) את המערכת הפעלה לווינדוס 10. יש לי על המחשב 2 דיסקים, כונן אחד של 1TB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (ווינדוס 7 מקורית), ועוד כונן של 500GB. אני רוצה להוציא את הכונן של ה500GB, במקומו לחבר את הSSD, ולהתקין עליו ווינדוס 10. עכשיו אני קצת בבלגן, בגלל שאני רוצה גם לפרמט את הכונן של ה1TB, לפרמט את המערכת הפעלה, לשדרג אותה ובנוסף להכל גם להתקין אותה על כונן אחר. יש למישהו רעיונות, פתרונות? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי.. *ד"א, אני מתכנן גם להעביר את הקבצים על הכונן של ה500GB לכונן של ה1TB, יש דרכים מומלצות לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני עומד לשדרג את הזיכרון שלי מ 1024 ל 2048 לטובת הרצת חלונות ויסטה - האם כמות זיכרון כזאת גדולה (יחסית) תספיק לכל יישום שאני אנסה להריץ על המחשב מבלי אובדן ביצועים? יותר מזה כבר אי אפשר לשדרג את המחשב שלי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mrraz,

חבר שלי רכש מחשב נייד עם חלונות 8.1 בזמנו השתתף בניסוי גרסת בטא של חלונות 10 עכשיו נוכח לדעת שאין לו אפשרות לשדרג מגרסת הבטא המותקנת לגרסה המלאה. ההתקנה דורשת סיריאל חדש של חלונות 10 גם מייקרוסופט אמרו שאין דרך לעזור לו. המלצתי לו, במידה ולא ימצא פתרון, לפרמט ולהתקין את חלונות 8.1 עם הסיריאל שיש לו ואחר כך לשדרג בחינם לגירסה המלאה. מה אתם אומרים, יש דרך חוקית אחרת ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חברים שלום, קניתי מחשב עליו 8.1. התקנתי כבר את כל הדרייברים והתוכנות ואז נזכרתי שיש לי רשיון וגרסה מלאה ל 8.1 PRO (דרך שירות DREAM SPARK, למי שמכיר). האם יש דרך יציבה לעשות את השדרוג, ללא התקנה נקיה? אין לי זמן להתקין ולהגדיר הכל מחדש. אשמח להמלצות. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by ran1809,

טוב קניתי נייד של HP ואני בתוכנית שדרוג ל 7. ואני מקבל אותו (שדרוג) עוד מס' ימים, עכשיו שאלתי היא כזו...מ הבעצם עושה השדרוג..האם הוא מחליף לי את כל קבצי ההפעלה, כי זה נראה לי מוזר כאילו אני מרגיש שהוא ייתבסס לי על הויסטה ויישנה לי את התצוגה אבל הכבדות של הויסטה תשאר. פעם היו אומרים שכל הזבל עדיין נשאר במחשב בשדרוגים של פעם. מה המצב כיום?! אני אמור להרגיש כאילו התקנתי 7 מהבסיס? עוד דבר הרישיון שאני מקבל הוא לשדרוג בלבד או שאני אוכל להתקין מהבסיס..!? תודה רן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Frequency,

שלום, אני כרגע משתמש בXP ושוקל לעבור ל 7. המפרט של המחשב שלי: Intel Pentium D 3.0 Ghz 2GB RAM 667 Mhz ATI Radeon HD 3850 אני קצת חושש מבעיות האי-תאימות למיניהן כי אני מתכנת ויש דברים שעושים בעיות על 7 (כמו ALLEGRO). בכל מקרה, האם כדאי לי לשדרג ל 7 ואם כן לאיזו גרסה? יש לי תקלה נורא מרגיזה על XP. כל פעם נמחק לי השפה האנגלית מ"אפשרויות אזור ושפה" (אני מוסיף זה נעלם אחרי כמה זמן וחוזר חלילה). לאחרונה כשניסיתי להוסיף הוא פתאום אמר לי שאני לא Administrator ולא נתן לי לבצע שינויים, אחרי סריקה קצרה עם RegMechanic הצלחתי שוב לשנות. ואני גם לא יכול לראות את המשתמש של הAdministrator לצערי. איך מתקנים את זה? תודה רבה לעוזרים [:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב ל Windows 7 כאשר יש כרגע מותקנת גירסא פרוצה (אני גולש ומעדכן, ומחובר לרשת בצורה רגילה לגמרי) האם אני צריך גירסת שדרוג, או גירסת התקנה מ-0? עכשיו, אני קונה לאמא שלי מחשב חדש, ולה כבר יש גירסא חוקית של Windows 7. אם אקנה יחד עם המחשב התקנה של Windows, זה יתאים לי למטרת השדרוג? דבר אחרון, אני כבר מבולבל מעושר המידע שיש... איזה גירסא כדאי לקנות/מה הגירסא הנפוצה? primum, proffesional? תודה רבה, אייל

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. ברשותי מחשב נייח מסוג LENOVO עם מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום שנרכש לפני שבועיים. להבנתי אני זכאי לשדרוג מוזל לגירסה 7. למי אני פונה ע"מ לרכוש את השדרוג המוזל? למיקרוסופט או ללנובו? אשמח מאוד לקבל לינק לרכישת השדרוג... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.