Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
האייקונים שנמצאים בתחתית המסך נעלמים לפעמים אחרי הפעלה מחדש למרות שהתוכנות נטענו לזכרון. ניתוק וחיבור מחדש גורם להם לחזור. מישהו יודע מה גורם לבעייה הזו?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי עם BlueScreenView. והקובץ ntkrnlpa.exe גורם לזה. מה זה? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
תכננתם לשדרג את החומרה וגם להמשיך להשתמש במערכת חלונות וותיקה? לא בטוח שזה יעבוד לכם אם במקרה עדיין לא שמתם לזה לב, מיקרוסופט ממש רוצה שתשדרגו את מערכת ההפעלה שלכם לחלונות 10, ונוקטת במגוון שיטות בכדי להבטיח שזה יקרה. ההתחלה הייתה עם השדרוג החינמי לגירסה החדשה שהוצע כמעט לכל מי שהחזיקו מערכת עם חלונות 7 או חלונות 8/8.1, לאחר מכן הגיעו התזכורות (או הנידנודים) החוזרים והנשנים לשדרג – ועתה, אחרי סיום התמיכה בדפדפני האקספלורר 8,9 ו-10 לדרבון המעבר ל-Edge, מגיעה הכרזה על כך שמעבדי העתיד מאינטל, AMD וגם קוואלקום יתמכו אך ורק בגירסה העדכנית של מערכת ההפעלה. הלחץ הפיזי המתון שמפעילה מיקרוסופט על מנת שתשדרגו יעלה שלב במהלך השנה הקרובה במיקרוסופט הו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש תוכנה להתקנת XP ו 2000 באותו מחשב ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מדבר על האייקונים שלמטה משמאל ליד כפתור התחל. נגיד שמתי את FIREFOX כאייקון שתמיד יהיה שם (pinned), מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את האייקון. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האקספי? מה זאת אומרת Server Enterprise? יש כל מיני גרסאות (כמו סארוויס פאק 2 בווינדוס) או שביינתיים רק אחת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני משתמש ב-fax console של windows XP בשביל לשלוח ולקבל פקסים. לפני כמה שבועות התקנתי מחדש את ה-windows, וכל הפקסים השמורים נמחקו. דאגתי מראש לגבות את ה-Documents and Settings, אבל אני לא מצליח למצוא בגיבוי הזה את הפקסים הישנים (חיפשתי קבצי tif ולא מצאתי). מישהו יודע איפה הם אמורים להיות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב, כבר חודש שהמחשב הנייד שלי נתקע כאשר אני אומר מכבה אותו, ואז אני מכבה ידנית וכאשר הוא עולה הוא מתחיל בסריקות איחוי וכדומה. כנ"ל כאשר הוא נכנס ל-stand by , הוא פשוט תקוע על המסך "נכנס ל-stand by" ושוב אותו סיפור. מכיוון שזה קרה לי ולעוד אנשים גם בעבר עם מחשבים שונים , חשבתי אולי יש תיקון או תוכנה שמתקנת את זה. כי ממש אין לי כוח להתקין מחדש את ה-windows. תודה לכולכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://img64.imageshack.us/my.php?image=ssiu1.jpg לא שזה סתם לא מוחק כי הקובץ הזה נמא בשימוש הוא מהשו........ זה כותב לא נמצא פריט ??? :-\ ............ מה זזההה.......... ?? מה אני עושה כדי למחוק את זה??? סתכלו בתמונה...... תודה לעזורים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה ראיתי שאחד מ6 תהליכי הSVCHOST שרצים בדר"כ במערכת (זה SVCHOST שהמשתמש שלו זה SYSTEM עפ"י הtask manager) לוקח כ30MB מהזכרון הפנימי - ולא זכור לי אי פעם שאף אחד מה SVCHOST שרצים ברקע לקח כל כך הרבה זיכרון - יש סיבה הגיונית לשינוי? לא יודע אם זה קשור אבל המחשב אחרי פירמוט עם כל העדכונים והכל... וזה בכלל אין לי מושג אם זה משנה אבל העליתי את מהירות האינטרנט לאחרונה ל2 מגה (לעמות 750 שהיה...) אז למישהו יש מושג איך פותרים בעיה שכזאת? זה נורמלי? ד"א מישהו יודע אם אפשר לבדוק בבירור מה מהירות האינטרנט שיש לי בלי להעזר במידע שבזק יתנו לי? פשוט אני לא כל כך מרגיש שינוי בגלישה מאחרי המעבר מ750 K ל2M... תודה רבה לכולם!!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה מצגת על מרתין לותר קינג ב powerpoint. רציתי בסוף המצגת לשים חלק מהנאום המפורסם שלו "יש לי חלום" ועם זאת להוסיף את הכתוביות באנגלית שבאות והולכות באפקטים עדינים. גזרתי עם תוכנה את קובץ הקול של החלק שאני צריך ויש לי את הטקסט שחילקתי לפסקאות. הבעיה היא עכשיו לתזמן את הטקסט בזמן ב POWERPOINT. ייקח לי לפחות שעה אם לא יותר לעשות את זה בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם יש דרך טובה ומהירה יותר? חשבתי להדביק את זה פשוט כמו סרט אבל לא יהיו שם אותם אפקטים שהטקסט בא מרחוק ומתקרב ואז מתפוגג וכך הלאה לשאר הטקסט... תודה מראש. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
משום מה נדפק לי משהו ב-ntuser.dat (תחת xp) - עבדתי בצורה רגילה על המחשב, כשלפתע היתה הפסקת חשמל, והמחשב נכבה באמצע עבודה עליו. מאז - כשאני מנסה לעשות logon עם משתמש מסויים (המשתמש שלי... העיקרי במחשב), הוא מתחיל לעשות logon כמו שצריך... וכשהוא מגיע לשלב של "Loading personal settings..." (או משהו כזה)... הוא פשוט נתקע. ניסיתי עם משתמש אחר - ופועל מצויין. מכאן הסקתי ש"הלך" לי ה-ntuser.dat של אותו משתמש... ויש לי בתוכו המון המון הגדרות, ו-keys ב-registry שאני פשוט חייב וייקח לי המון המון זמן לשחזר, אם בכלל. ודי צדקתי - כשהעתקתי לתוך אותו פרופיל בעייתי ntuser.dat של משתמש אחר - הכל פועל מצויין. (כמובן שגיביתי את הקודם...). יש איזו דרך לשחזר/לתקן ntuser.dat שנדפק? תודה רבה רבה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורום תוכנה במידה ולא שייך לכאן אשמח אם המנהל יוכל להעביר את הפוסט למקום הנכון ולשאלה שלי אני משתמש בוויסטה 64 ביט משתמש בכרטיס מסך של ATI מפרט מלא בצד אם צריך עם הזמן כל דרייבר וכל משחק וכל תוכנה שהתקנתי והסרתי השאירו בלאגן בתפריט ה-Uninstall שלי רציתי לדעת מה מבין התוכנות שהשארתי שם גלויות אפשר להסיר? יש שם הרבה כפילויות או שזה לא כפילויות וכל הרשימות שם הכרחיות? אשמח לעזרה תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התקנתי ויינדוס ויסטה וזאת לא הפעם הראשונה והיה חסר לי קובץ DLL הורדתי איזה תוכנה ואני חושב שזה היה וירוס בגלל הסיומת שלו ופירמטתי את המחשב ועדיין יש את הבעיה .. סוג הבעיה: שאני מפעיל משחק או כל דבר שמאמץ טיפה את המעבד[CPU] פתאום מופיע לי מסך כחול למטה מתבצעת ספירה עד 100 ואז הוא עושה ריסט אוטומטי .. מי שיודע מה הבעיה אני חייב עזרה.. תודה ..!! אני ינסה לצם את הבעיה דרך מצלמה או פלאפון
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי צורב שתומך LightScribe של חברת LG דגם gh22ls50. לפני שבועיים עברתי שדרוג במחשב, לכן פרטמתי את כל החומר והתחלתי מחדש. מאז התחילה לי הבעיה עם הדפסת התוויות (תמונה יותר נכון..) הצורב מצליח ליצור עיגול אחד או לפעמים מצליח גמעט להגיע עד הסוף ואז נעצר. תוכנת ה-LightScribe קופאת לחלוטין, חשוב לציין שאני משתמש בגירסה אחרונה שלה. ובעצם שם אני חושב נמצאת הבעיה כי אני עבדתי עם הקודמת (אבל להשיג את הקודמת אני לא מאמין שאפשר...) נסיתי כמעט כל פיתרון שמצאתי ברשת אבל ללא הצלחה. כולל עידכון חומרה לTL03 שזה האחרון. בפעם האחרונה שצריבת התווית נעצרה (אתמול בלילה) פשוט החלטתי לא לעצור את התהליך התקוע ולהשאיר ככה. בבוקר קבלתי את השגיאה שמצורפת לתמונה. כמובן שהפעלה מחדש א…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 10,לא עשיתי שום שינוי לאחרונה. משום מה שאני מחליף בין משתמשים פתאום יש מסך שחור לבערך חצי דקה, עד שזה עובר למשתמש המבוקש.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי התקנתי חלונות 7 כמדיה סנטר יש לי 2 שאלות 1) איך מכניסים תרגום לסרט - בחלונות XP בתוכנת הצפייה שלי זה עובד אוטומטי 2) המחשב המרכזי זה XP ובסלון חלונות 7 - עשיתי שיתוף אבל חלונות 7 יכול להכנס ולהעתיק מחלונחות XP וההפך זה לא עובד חלונות XP לא יכול להכנס הוא רושם אין לך הרשאות אנא פנה למנהל הרשת מה עושים יש לך פיתרון תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות גיבתי את כל הקבצים שהיו לי במחשב באמצעות אופצית הגיבוי שקיימת בWindows - הגיבוי נעשה לכונן חיצוני (בדקתי ואכן הקבצים שם). עכשיו כשאני מנסה לעשות שחזור, האופציה היחידה שאני מוצא זה שחזור באמצעות "הסטוריית קבצים" (כמו שמדגימים פה: http://windows.microsoft.com/he-il/windows-8/how-use-file-history) מאחר והקבצים בכונן החיצוני הם עדכניים יותר אני מעוניין לשחזר את הקבצים המופיעים שם. כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיניתי איזה הגדרות ועכשיו אני לא מצליח לעשות סטאנד ביי. אם צריך זה האיי סי קיו שלי:161371997
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מופיעה לי כל הזמן ההודעה הבאה ואז הEXPLORER מוסר ואני צריך לעשות משימה חדשה ולהעלות אותו שוב. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי לאחרונה windows 7 אינטרפריז (גם בתור טכנופוב מוצהר אני שמח לציין שמדובר במערכת נחמדה ואמינה ביותר, ישר כוח מייקרוסופט ) בכל מקרה, לא מצאתי דרייברים שמותאמים לווינדוס, ועד כמה שהצלחתי לראות עד עכשיו, גם אין לי צורך בהם (הכרטיס מסך [VIDIA GeForce 8600 GT] פועל מעולה, דווקא אחרי שניסיתי להוריד דרייבר שהווינדוס המליץ עליו הכל התחיל להתקע ונאלצתי להסיר) גם הסאונד פועל לי, עם בעיה אחת, רק שני הקדמיים והסאב מתוך ה6 פועלים (5.1 של creative) בXP הגדרתי דרך הדרייבר למחשב שיש לי 5.1, ב7 עדיין לא גיליתי איפה עושים את זה. הצעות? (כמעט שכחתי - כרטיס קול מובנה על הלוח אם asus msi p965 neo) ---עריכה--- טוב, מצאתי גירסה של הדרייבר שמותאמת במיוחד ל7 ושם כבר הגדרתי. ת…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי סט מקלדת עכבר אלחוטי של מיקרוסופט דגם 3000 גירסה 2.0 הבעיה די מוזרה. פעם ראשונה שנתקלתי בזה היתה בנגן SPLASH PRO. הזזת הגלדלת למטה מורידה ווליום, אך גם הזזת הגלגלת למעלה מורידה ווליום. אתמול נתקלתי בזה גם במשחק מסוים, שם זה היה בגילגול הINVENTORY. ברוב המוחלט של התוכנות ומשחקים הכל עובד בסדר, למטה זה למטה ולמעלה זה למעלה. בגלל שזה הופיע (או לפחות רק שם שמתי לב זה) רק בשני תוכנות עוד לא ממש ניסיתי לפתור את הבעיה. והאמת שאין לי מושג מה זה יכול להיות. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט האם להתקין ווינדוס 10 (יש לי 8.1), או שעדיף לי לחכות עוד קצת כדי לשלול בעיות מסויימות (אין לי באמת מושג אלו בעיות), ולהתקין ביולי לפני סיום המבצע. החששות שלי הן בעיקר מבעיות בהתקנה, ומבעיות עם דרייברים שונים. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-