Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
saftydefnder חטף לי את דף הבית באקספלורר. ניסיתי להסיר אותו על ידי spy sweeper ו ad-aware אבל זה לא עזר יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה - יש באמת אבל באמת הבדל באבטחה בין האבטחה ב Xp Pro ו Xp Home ???
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה שלאחר שאני מפעיל את המחשב, ברגע שאני מפעיל את אינטרנט אקספלורר או את פיירפוקס, אחד מתהליכי ה-Svchost.exe מתנפח וסותם לי את זיכרון המחשב, מעמיס על הדיסק הקשיח, ומאט לי את המחשב. התופעה נצפתה בנוסף למחשב שלי, גם במחשב של אבא שלי. בפורום התמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור ל-Windows Update, אבל לא נראה לי, כיוון שזה מתרחש בהפעלה הראשונה של כל דפדפן כלשהו, וזה פשוט מאט לי את המחשב. איך אני נפתר מהבעייה הזאת?
-
- 20 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין את האמור לעיל אך לאחר ההתקנה אני נתקל בהודעת שגיאה ולא חסר מקום בכונן! ניסיתי להתקין גם בעיברית וגם באנגלית יש לי ויסטה SP1 והמערכת מעודכנת צילום מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום כשאני פותח את המחשב(Xp)באופן אוטומטי נפתחת תיקייה הקרויה בשם המשתמש המופעל,וכוללת בתוכה תקיות הפעלה כמו start menu,my documents,favorites,desktop ועוד.כשסוגרים את התקייה באופן אוטומטי היא נפתחת שוב ולא מאפשרת פעולה על המחשב(נושא זה נכתב על מחשב אחר) התקייה תמיד חוזרת להיות הפעולה הראשית. תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בוקר טוב,יש לי עוד בעיה קטנטנה.אני מנסה להסיר ולהתקין מחדש תוכנה שקצת עושה לי בעיות. התטכנה היא power dvd (תומכת ויסטה). ניסיתי בהתחלה להסיר אותה בדרך הרגילה דרך ההוספה הסרת תוכניות ואכן התוכנית הוסרה,אבל רק מהרשימה של ההוספה והסרה של תוכניות. התוכנה עצמה עדיין מותקנת על המחשב. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה,במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שיש אותה כבר על המחשב והאם אני רוצה להסיר אותה ולהתקין במקומה את הנוכחית. כמובן שאני מאשר את זה אבל אז ההתקנה פשוט נפסקת ולא עושה כלום.... יש לי הרשאה כמנהל מחשב. אני אודה אם תעזרו לי אגב,הוינדוס הוא ויסטה אולטימיט 64 ביט תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם SATA HD ואני לא מצליח להתקין אותו... קראתי שאני צריך להתקין דרייברים ל-SATA והשאלה שלי היא האם יש GENERIC DRIVERS ל-SATA?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר המשחקים של יאהו אני מתבקש להוריד את זה. כשאני לוחץ על הרוד זה הולך לדף כלשהו של מייקרוסופט ואומר שלא ניתן מסיבה כלשהי ששכחתי. הלכתי לאתר של sun והיו שם מיליון קישורים, לא ידעתי מה להוריד. מישהו יודע מה צריך להוריד? (קישור ישיר יעזור מאוד)... תודה! נ.ב. יש לי winXP ואקספלורר 6 אם זה חשוב.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להדפיס למדפסת מסוג HP 3320 שנמצאת במחשב XP ברשת שלי, אני שואל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור, או שזה בעיה "ידועה" בויסטה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע עדכון של של הויינדוס אני מקבל המלצה לעדכון של realtek semi conductor אך כאשר אני מאשר אני מקבל הודעה על שגיאה code 80070436 מה זה אומר ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד גירסא מלאה של Internet explorer 6 בעברית? אני לא רוצה את השיטה של Micrtosoft שמחייבת אותך להוריד ולהתקין את התוכנה רק על המחשב שלך. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני זוכר במערכת הפעלה Windows 7 זה היה תמיד עובד. לא משנה כמה המערכת עמוסה, לא משנה כמה המחשב תקוע וזוחל, הדבר היחיד שיכל להציל אותנו מאתחול מחשב, זה הTask Manager. נתקלתי לאחרונה שב-Windows 8.1 ה-C+A+D לא עבד, ולאחר מספר דקות הופיעה הודעת שגיאה שלוקח לו יותר מדי זמן לעלות. היום, לאחר התקנה של WIN10, ניסיתי להפעיל כמה משחקים. האחד עכשיו שניסיתי להריץ, היה במסך שחור. CTRL+ALT+DEL לא עבד בכלל. כחמש דקות ניסיתי לעשות משהו, ורק לאחר לחיצה על כפתור SHUTDOWN, המערכת התחילה להגיב. כלומר, המערכת לא הייתה במצב Freeze מוחלט, וה-CTRL ALT DEL כן יכל להגיב, אך זה לא עבד. למה אנחנו חוזרים לאחור?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד חדש, IBM T41 ויש בו בעיה מוזרה מאוד, הרבה פעמים קורה שהמעבד מנוצל 100 אחוז ע"י RUNDLL32 וזה תוקע לי את כל המחשב, אי אפשר לעבוד איתו וחייב להפעיל מחדש אם יש למישהו רעיון מזה הבעיה המוזרה הזאת או איך ניתן לפתור אותה אודה לכם
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הופיעה לי בעיה מוזרה, האייקון של ה wifi מחובר במגש המערכת פתאום התחלף לאייקון של ה"כבל רשת מנותק" (אייקון של LAN עם X אדום) זכור לי שהיתה לי כבר בעיה כזו בעבר ואיכשהו פתרתי אותה, אבל אני לא זוכר איך וחיפושים ממושכים בגוגל לא העלו כלום... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני וינדוסים אחת XP ב C ושני ב D . השני זה שב D יושב לי וינדוס ויסטה אני רוצה למחוק אותו בגלל שאין לי מקום יש לי מלא קבצים שם רציתי למחוק את ויסטה אני מוחק אותו הוא לא נותן לי למחוק בגלל DLL שלו מה לעשות אך למחוק ? בבקשה דחוף ... תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מעונין ליצור קובץ image גנרי (generic) שיכול להתאים לכל מערכת שהיא, שמצד אחד יחסוך את הזמן ותשומת הלב שנדרשים מהמתקין בתהליך הרגיל, אך יחייב התקנת דרייברים ושאר ירקות בנפרד". זמן ההתקנה הוא מאוד חשוב לי,רצוני שהיא תתבצע במהירות. לחבר שלי יש דיסק עם מערכת 98 שתוך מספר דקות המערכת מותקנת יש לציין בכל מחשב אני מעוניין ליצור אחד כזה למערכת הפעלה-xp תודה! (אבקש פירוט)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו... קיבלתי את המחשב החדש. עכשיו, התקנתי את מערכת ההפעלה (Windows XP Pro) וכנראה בהתקנה עשיתי משהו לא טוב. בקיצור, עכשיו יש לי עברית כשפת input (ז"א שאני יכול לכתוב בעברית), אבל משום מה בתוכנות שונות (ICQ, Winamp ועוד ועוד ועוד...) אין לי תמיכה בעברית :-[ במקום עברית אני רואה מלא ???? (סימני שאלה) . אני ממש ממש לא רוצה לעשות פורמט ולהתקין שוב הכל מהתחלה, אז בבקשה אם יש מישהו שיודע מה אני יכול לעשות כדי לשנות את המצב שיגיד לי... PLZ ... ! :'( :'( :'( תודה ענקית מראש!!!!
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בהתקנה חדשה של XP החלטתי שאני רוצה להעביר את תיקיית program files לכונן אחר. למה ? כדי שאם אצטרך לפרמט לא אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות . הגיוני , לא ? איך אני מודיע ל-XP על החלטתי , כלאמר שברירת המחדל תהיה במקום C:/program files נניח H:/program files ? האם העברה לכונן אחר באמת תמנע את הצורך להתקין את התוכנות מחדש ? ומה עם הרגיסטרי ? איך אני סורק את הכונן ומעגכן את ערכי הרגיסטרי ?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
האם תוכנות גרפיקה 32 ביט יפעלו פחות טוב מתוכנות 64 ביט על וינדוס 7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים התקנתי ווינדוס 10 דרך הכלי של מיקרוסופט עם רישיון חוקי. מאז, אני מנסה להוריד טורנטים בשלל קליינטים, וכל פעם הקליינט מציג לי שגיאות שונות שקשורות למיקום התיקיות (אני מצרף 2 דוגמאות): [ATTACH=CONFIG]9938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9939[/ATTACH] קראתי על הבעיה באינטרנט, והבנתי שזה בעייה של הרשאות שווינדוס 10 לוקח ממני על מנת להגן על עצמו. מה אפשר לעשות בשביל לקבל שוב שליטה מלאה על המחשב והתיקיות? בנימה אישית מתוך תסכול: אם לא ימצא פתרון אני אחזור לווינדוס 7, ווינדוס 10 עושה מה שבא לו ולא שואל את המשתמש כלום (מבחינת עדכונים, Windows Defender, לקיחת הרשאות וכ'ו).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אומנם משתמש בthemes U וכל מיני שטויות אבל זה תופס 200 מגה מהזיכרון??? זה לא מוגזם? עשיתי חישוב וה"פ התמונה אמור להיות להיתפס רק 130 מגה זיכרון בערך. איך זה יכול להיות? וזה מוזר כי בהתחלה שאני פותח את המחשב המערכת לוקח רק איזה 220 מגה גג. ואחרי חצי שעה זה פתאום קופץ ל-400 ומשהו... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הWINDOWS שלי בעידכונים ואני מקבל כל הזמן את המסך הבא לינק: http://img12.imageshack.us/img12/3381/61808023.jpg אני עושה את הצעדים עד הצעד4 ואז אני מקבל את ההודעה הבאה http://img12.imageshack.us/img12/3774/45109681.jpg עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי את המגן למטה בצד שמאל בצבע אדום שכותב שהעידכונים לא עובדים..ממש מטריד! מה עושים כדי שיעבדו לי העידכונים נורמלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לעדכן את הוינדוס (עותק מקורי) ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט. כשאני סורק לעדכונים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שישנה שגיאה ולא ניתן לסרוק לעדכונים. האם מישהו יודע מה הבעיה והאם מישהו יודע היכן אני יכול להוריד את האקספלורר 6.0 בעברית? מדובר בפנטיום 1 233 עם 64 מ"ב זיכרון על Windows 98 ואקספלורר 5.0 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי win xp sp2 על מחשב ישן יחסית (כבן 3 שנים). לאחרונה יש לו תופעה מוזרה שבה קיצורי הדרך על שולחן העבודה אינם מגיבים. קליק כפול לא פותח דבר. הדרך היחידה לפתוח אותם היא לחצן ימני של העכבר ו אז open . אני מחפש את הפתרון או כוון לפתרון של הבעייה. תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-