עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך משנים את האיקון של סל המחזור ב - XP PRO?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב , כרגע יש לי windows xp ואני רוצה להתקין windows xp ולא לעבור לויסטה או משהו. הבעיה שלי היא שמזמן לא פירמטתי ושחכתי משהו, כשאני רוצה לפרמט רק את כונן C, ולהשאיר את D כמו שהוא, מתי אני עושה את הבחירה הזאת, זה במסך שהוא אומר לכמה לפצל את הכוננים ?! איך בדיוק זה הולך, אני לא רוצה להתקע באמצע , בבקשה תנסו להסביר טוב על מה בדיוק לוחצים, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by -iTaY-,

מישהו יודע אם אפשר לעשות Pin למחשב שלי לבאר למטה?? כאילו כול פעם שאני מזיז אותו לשמה הוא עושה לי Pin to Windows Explorer ואני לא מצליח לעשות לו פשוט pin רגיל.... אז אם מישהו יודע איך לעשות את זה תעזר לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by gal_X66,

איך מתקינים ווינדוס 7 (לא מקורי) על מחשב ללא מערכת הפעלה אין לי דיסקים אבל יש לי כונן נייד איך אני שם את זה פרוץ על הכונן נייד ?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by yaron1000,

אני הבנתי ש WIN 2000 על שלל הגרסאות שלה ,הייתיה מערכת הפעלה לשרתים ולא לשוק הביתי ,חברים שלי טוענים שהיא גם הייתיה מערכת הפעלה לשוק הביתי מי צודק ? ואפשר להביא קישור לאתר כלשהו שמוכיח את זה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. Started by GetRich,

אפשר לשדרג מ-SP1 ישירות ל-SP3? תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. Started by lital1,

התקנתי ויסטה אולטימייט ואני לא מצליחה לבצע את הפונקציה של "עבור בין חלונות"....(כשהחלונות מסודרים אחד אחרי השני במעין תלת מימד)..... למישהו יש הצעה???

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נמשל אני גולש עם הדפדפן Maxthon נגיד ושומע מוזיקה וסתם פתאום אני רוצה בלי למזאר הכל למטה שיופיע לי... שולחן העבודה .. שלי כיצד אפשר ... ? לעשות את זה אני יודע שבהwindwos 98 הייתי לוחץ d וזה היה אוטומט מגיע לשולחן העובדה . תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  9. שאלה כמו ששאלתי לפני שבוע וחצי כיצד להגיע לadress בעזרת המקלדת ... אמרו לי f4 עכשיו יש יש לי עוד שאלה ברשותכם אפשר לתפוח תיקיה בעזרת?ליחצה על משהו מהמקלדת? ועוד קיצור שיעזור לי המון אני אוהב רכבים הגדלתי תמונה נמשל והתמונה גדולה . אז שאני בקישור של התמונה במקום ללחוץ ימני בעכבר ואז ''שמירה תמונה בשם '' יש לזה ? איזה קיצורים בעזרת המקשים .. תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by Tzox,

היי, לא מזמן מחקתי בטעות הקיצור לשולחן עבודה שהיה לי ליד ההתחל. אז הלכתי לתיקיה של ווינדאוס, עשיתי קיצור דרך לאיקון של Desktop והחזרתי את זה לשורה הקטנה שליד ההתחל. הבעיה היא שעכשיו כשאני לוחץ על האיקון זה לא יורד לי לשולחן העבודה, כמו שהיה עד עכשיו, אלא פותח לי את שולחן העבודה בחלון חדש. איך אני עושה את זה כקיצור הדרך לשולחן העבודה ישלח אותי אליו? (ימעזר את כל החלונות הפתוחים). תודה מראש.

11. Started by badmama,

יש לי ULTIMATE 64, לא מצאתי תשובה אליה בת'רד החיפוש. א. איפה מוצאים את הערכה הנ"ל? ב. כמה משאבים היא גוזלת מהמערכת?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by pakariel,

יש לי מחשב עם 4GB זיכרון, התקנתי עליו windows 7 ultimate 64 bit . כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהוא אכן 64bit אבל מזהה רק 3.76GB זיכרון ולא את כל ה4. כמו כן בכנן C אני רואה גם program files וגם program files X86 האם זה תקין? כאשר אני יוסיף זיכרון למחשב הוא יזהה לי יותר מ4GB ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. למשל אני מעוניין למחוק משהו ואז הווינדוס מודיע לי שהתיקיה שאני מעוניין למחוק בשימוש ואיני יכול למחוק אותה איך אני יכול לבטל את השימוש בתיקיה הזאת ואיך אני בכלל יכול לדעת מי משתמש בה??? זאת תעלומה שכל פעם אני ניפגש בה מחדש...???

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by Lethal_Acid,

איפה אני מגדיר שהICON על הDESKTOP הכתובית שלו תהיה שקופה כלומר אני יראה את הרקע ולא את הצבע שהWINOWS נותן לי?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by slim_shady,

הורדתי את הפייר וול בהגדרות של האינטרנט\התחברות ואז הוא שם לי הודעה מסריחה כזאת ליד השעון.... זה משגע לי את השכל כי של 5 דקות זה קופץ ואומר "בעיה, נא לפנות ל____ ולהשים פייר וול". אני לא יכול לשחק משחקים כי זה מוציא אותי!!! ואני לא רוצה פייר וול גם כי הוא מאיט את האימיול והכל וגם הוא לא נותן לשלוח באיי סי וכאלה וגם אחרי שניתקתי זה לא מאפשר לשלוח...... איך להעיף את החרא הזה!?!?!?!?!

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  16. שלום יש לי שאלה קטנה על חומת האש של חלונות xp. בלשונית "חריגים" בחומת האש של חלונות, אני יכול לקבוע איזה אפליקציות או פורטים יהיו פתוחות ולא חסומות עלידי חומת האש. השאלה שלי היא, כדי לאפשר לאפליקציה או פורט מסוים לא להיחסם על ידי חומת האש אני צריל לסמן אותו ב V, או להוריד את ה V? תמונה לדוגמה-

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by trxman,

שלום לכולם!:] יש לי שאלה על רישיון האקס פי (הסיריאל, כמובן מקורי). אם למשל, ישנם 4 מחשבים שמתמשים באותו סיריאל מקורי (הרישיון הוא לא לעסק) ולפתע כתוב שאי אפשר לבטל את ה - 30 יום הללו, מכיוון שישנם הרבה מחשבים שמשתמשים בסיריאל הזה. (אני חושב -בו זמנית-). (אם היו 3 מחשבים או 2, זה לא היה קורה). אז השאלה שלי היא כזו, אם מוחקים במחשב אחד או שניים את ה - Winxp, זה נקרא כאילו "התפנה מקום" לשימוש בסיריאל? אם לא הבהרתי את עצמי היטב: נגיד ההגבלה היא עד 4 מחשבים. מוחקים את ההתקנה ב-2 מהם. אם תתקין ב-3, לא תיהיה בעייה של ה - 30 יום הללו? אני מקווה שזה מובן, שאלה קטנטנה :], תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by urich,

לא יודע מה עשיתי אבל תפריט הכיבוי אצלי הפך מהרגיל עם השלוש אייקונים לכזה של drop menu איך אני מחזיר אותו לרגיל אני פשוט לא יודע מה עשיתי עם זה twick ui או משהו אחר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by Mishmish,

התקנה של xp זה משהו בסביבות ה-30/40 דקות פלוס מינוס... לא?!?!? (ככה לפחות לי לקח שאני התקנתי) למה שאני שואל אומרים לי 4 שעות......התקנה מיוחדת ??

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by yotam.m,

אולי זאת שאלה קצת מפגרת אבל זה משגע אותי... רציתי לשאול אם יש דרך שהחלונות באקספלורר יפתחו בגודל מלא... הכוונה אם אני לוחץ על קישור קליק ימני ופתח בחלון חדש שיפתח בגודל מלא... זה נפתח לי מן ריבוע קטן קטן ומעצבן... תודה רבה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. הסיפור די פשוט: קבלתי את המחשב החדש ובחרתי של לשלם על מערכת הפעלה. עכשיו אני מעוניין להתקין. תאורתית אני מתקין XP ואני אומר תאורתית כי עדין לא השגתי את הדיסק. נכון לעכשיו יש לי ביד 98 אבל אני לא יודע אם זה כדי ואח"כ עוד להתקין את XP על זה. בהנחה שיש לי את XP עכשיו, איך אני מתקין את זה? כשהמחשב עולה כתוב משהו כמו boot failure insert disk to drive A: and press any key. משהו דומה, אתם בטח מכירים.. בכל אופן מה עלי לעשות? האם אני צריך להעתיק קבצים כלשהם על דיסקט מחבר שיש לו XP ולהביא אותם אלי למחשב ומשם להמשיך את ההתקנה? בבקשה תפרטו קצת יותר מ "תכניס את הדיסק לסידי" כי אני באמת לא יודע מה אמור לקרות בשלב ההתקנה. תודה מראש, …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by smounche,

שלום, למרות שקראתי כאן בפורומים, לא הצלחתי לקבל תאריך מדוייק שבו אני יוכל להוריד את העידכון החדש הזה מ- Windows Updates ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  23. התקנתי Windows על כונן אחד, ואז התקנתי מחדש על כונן אחר, ולא מחקתי את הגרסא הישנה. איך אני יודע עכשיו איזה מה-Windowsים בשימוש, ואיזה אני יכול למחוק? (ולנתק את ההארד דיסק שהכיל אותו)

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. בXP הייתי רגיל שהיו לי רק את האיקונים הבסיסים בשולחן עבודה כמו המחשב שלי המסמכים שלי חיבורי רשת וכו'.. עכשיו אני יכול לעשות להם רק קיצורי דרך בשולחן עבודה, מישהו יודע איך אפשר להוסיף אותם כמו שהיה בXP? וגם היה לי קיצור דרך של החיבור לאינטרנט שלי ואני לא מוצא דרך לגרור שום לינק שיצור לי קיצור דרך לחיבור אינטרנט , כדי להתחבר אני צריך כל פעם להיכנס להתחל ואז התחבר אל ואז נפתח לי חלון ואז יש תהליך של איזה 30 שניות ואז אני צריך לסגור את החלון.. מקווה שהבנתם , רותם

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by weissby,

אף פעם לא ניסיתי את זה אבל נראה לי שזה לא יוצא טוב.. אם אניט אתקין XP על שני מחשבים תחת אותו קוד רישיון, אז זה יוצא בסדר או לא? זה לא עושה אח"כ אחרי שעושים את כל הwindown update את ה"not genuine" הזה? תודה

• 11 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.