עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by swg,

יש לי בעיה כשאני מנסה להתקין NBA 2007, אני נתקל במכתב של ההתקנה שאומר : בשביל להפעיל את המשחק, צריך DIRECTX 9.0C ומעלה . ואכן יש לי. איך פותרים את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  2. שלום לכולם, מצורף לינק למדריך הנ"ל: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post.html מתוך ההקדמה: כולנו מכירים את תיבת הדיאלוג שנפתחת בכל פעם שרוצים לפתוח או לשמור קובץ. בדר"כ יש בצד שמאל 5 קיצורי דרך למקומות שונים בהארד דיסק (Desktop, My Documents וכולי). אבל מה אם רוצים שקיצורי הדרך יהיו למקומות אחרים שיותר שימושיים עבורכם? אז ככה עושים את זה בשלושה שלבים פשוטים

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  3. כשאתם נמצאים בחלון כלשהו במחשב, בצד שמאל יש לינקים מועדפים, ניתן לערוך את הלינקים לאיזה מיקומים שתבחרו וזה מקל ממש על ההתמצאות במחשב.. התיקייה נמצאת ב C:\Users\Your-USER\Links ניתן לגרור לשם לינקים באופן ידני, לערוך את השם והאייקון שלהם. מאוד יעיל ממליץ בחום העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בעדכונים האוטומטים אני נשאל שוב ושוב אם ברצוני להוריד את Service Pack 3 ולמרות שאני מאשר להוריד לאחר כמה ימים/שבועות אני נשאל שוב. מה עושים? (אני לא רוצה להוריד דרך האתר של מייקרוסופט מכיון שהאתר מחייב להוריד תוכנות נוספות שאייני מעוניין בהם....) תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lmlm,

אתר החומרה הסיני HKEPC מדווח ש ATI שחררה באנצמרק אונליין אשר בודק אם המחשב שלך מוכן לויסטה. קישור לבאנצמרק: http://www.ati.com/technology/windowsvista/AreYouVistaReady.html מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=682573&starttime=0&endtime=0

• 69 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by the kooks,

שלום. מישהו אולי יודע באיזה שנה יצא למכירה בארץ WINDOWS XP? (אני מדבר על גירסה רגילה לא BETA) תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by Mishmish,

התקנה של xp זה משהו בסביבות ה-30/40 דקות פלוס מינוס... לא?!?!? (ככה לפחות לי לקח שאני התקנתי) למה שאני שואל אומרים לי 4 שעות......התקנה מיוחדת ??

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  8. שלום רב, יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית, ואקספלור 6, ולמעלה איפה שיש את הסרגל כלים, מתחת יש את הלחצנים "הקודם" ו-"הבא" וכו', מתחת מופיע לי סרגל כלים של כל מיני אפשרויות כמו "block popups","zoom" ו-"serach" לסרגל קוראים: iSearch ואין לי אפשרות להסיר אותו ניסיתי לחצן ימני ולבטל את ה-v ואין לי אפשרות ניסתי בהוספה והסרה לחפש אותו גם שם הוא לא מופיע כיצד ניתן להסיר את הסרגל הזה שמפריע לי בגלישה? צירפתי כאן שני תמונות שאחת מראה את הסרגל והשנייה מראה את הסרגל עם הלחצן הימני של נותן לי אפשרות להסיר את ה-v של הסרגלי כלים...[/b] תודה מראש... ;D

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  9. ניתן עדיין להשתמש בגרסאות FREE שמיקרוסופט נתנו להוריד ? אם כן מאיפה אני יכול להשיג כאלה ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. Started by demonshlomo,

באמצע ההתקנה מופיעה לי הודעה שהקובץ atapi.sys נמצע בשימוש. הפעלתי מחדש ב SAFE MODE ועדיין אותו דבר! גם בדקתי שלא מופיעה לי שום דבר בשם atapi בתהליכים... יש לי home edition. אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by TheSlider,

יש לי WINDOWS 2000 ופתאום נעלם לי שורה הפקודה RUN (בעברית - הפעלה). אני מנסה להכנס דרך קיצור דרך במקלדת לזה ואז אני מקבל הודעת שגיאה: This operation has cancelled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system administrator איך אני פותח את זה חזרה? אני יודע שאפשר לעשות את זה מהרג'יסטרי או משהו כזה אבל אני לא יודע איך. תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!

12. Started by ifs2003,

שלום, יש ברשותי עותק חוקי של WINDOWS 7 ובזמן האחרון אני נתקל בבעייה מרגיזה ב Explorer 8, כל פעם שאני פותח אותו הוא אומר לי שהוא לא נסגר טוב בפעם האחרונה שהשתמשתי בו. ההודעה מאוד מרגיזה ומאפשרת להיכנס לדף האחרון שביקרתי בו או לדף הבית. עשיתי את כל העדכונים מהרשת ל WIN 7 כולל עדכון תאימות ל Explorer 8 ועדיין יש את הבעייה. האם ניתן להתקין בדרך כל שהיא את Internet Explorer 7 על WIN 7 ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, כרגע ברשותי גרסת win xp לא חוקית. יש לי איפשהו גרסת win98 חוקית ואפשרות לקניית win xp upgrade במחיר זול מאוד. שאלותי הן: 1. האם ניתן לפרמט את המחשב הנוכחי באמצעות דיסק התקנת win xp upgrade? 2. האם אני חייב למצוא את דיסק ההתקנה של win 98? (א. אני לא ממש זוכר איפה הוא, ב. אני לא רוצה שההתקנה תתבסס על גרסה ישנה) 3. מה הדברים החריגים שצריך לעשות ע"מ שזה יעבוד? בתודה רפי

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by dani,

כל פעם שאני יוצא מתכנה מסויימת (אקספלורר, ומשחקים) אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת http://www.pic.co.il/Files/D8E4025A23EA46ED9E1360B9C45BA0D4/norm_6664FF7944F449A1B3A6EA9DBE7EF03A.JPG היא לא גורמת לכלום לקרוס או משהו פשוט זה מעצבן כל פעם... תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by redead,

התקנתי EMULE והורדתי מספר שירים.. עכשיו אין לי מושג קלוש איפה הויסטה מחביא לי אותם.. לפי ההגדרות באימיול הקבצים אמורים לרדת לספריה INCOMING שבתוך EMULE רק שבפועל לא קיימת ספרייה כזאת שאני מנסה לדפדף אליה.. את הקבצים עצמם אני יכול לראות רק מלשונית SHARED FILES בתוך האימיול וגם כל ניסיון לעשות חיפוש לא הולך ויסטה לא מוצא לי אותם.. מישהו יכול להסביר את התופעה ומה לעשות איתה? הפתרון לדבר הזה היה להגדיר את התוכנה כADMNISTOR .. זה לא פעם ראשונה בויסטה שאני צריך להגדיר תוכנה שתעלה ע"י אדמניסטור כדי שהיא תתפקד טוב.. מאוד מוזר הקטע הזה ואני מניח שזה בגלל שהתוכנות לא תומכות כראוי עדיין בויסטה..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by KoM,

למרות שאישית אני נגד פורום מהסוג הזה כאן... יש לי שאלה: איך אני מבצע דיואל בוט עם וינדוס XP ווינדוס 98SE, כאשר 98SE מותקן ראשון... האם זה אותו דבר כמו וינדוס 2000? או לא ? בתודה מראש...

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/e/l/i/a/d/0/5/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407160719248655/200408140017466755/helpme.JPG תסתכלו בתמונה, הסמלים בשולחן עבודה ובתפריט "התחל" תראו איך הם נראים... נסיתי אפילו ללכת למאפייני תצוגה ושם בהתאמה אישית של שולחן עבודה לשחזר את הסמלים אבל זה לא עובד...... בבקשה תעזרו לייייייייייייייי ???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by mistaarvim,

להוריד את זה? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043&DisplayLang=en ויש לי E6300 וxp pro sp2 אז אני צריך להוריד את הגירסה של ה32 או 64?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Wile E Coyote,

שלום וחג שמח לכולם. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate. השאלה המקורית שלי היתה אמורה להיות: מה ההבדל בין מצב Hibernate, מצב Standby ומצב Sleep? מצאתי בפורום תשובה לגבי שני הראשונים (Hibernate ו- Standby), אך לגבי Sleep לא מצאתי. אשמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי להסבר לגבי מצב Sleep, למה הוא נועד, ואילו רכיבים מפסיקים לקבל חשמל במצב זה.

20. שלום כמובן יש לי ווינדוס 8 64BIT כשאני עושה חיפוש עידכונים הוא לא מוצא כלום ובאתר שלהם כתוב שיש איזה בעיות אם הגרסה לחלק מהאנשים ולכן אין את ההורדות יש לי את הווינדוס בעברית, יש בכלל 8.1 בעברית?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אני גוזר קובץ מסויים לכונן אחר אבל עדיין זה מראה לי בכונן הראשון ששם היה הקובץ שזה תופס מהדיסק הקשיח מקום.. אבל בעצם הקובץ כבר לא נמצא שם.. איך אפשר לסדר את זה? (עשיתי איחוי דיסק וזה רושם לי שהוא לא מצליח לאחות את ה3.5 גיגה שהבערתי למקום אחר.. וזה עדיין מראה לי בכונן C שזה תפוס)

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  22. אחרי פירמוט שבצעתי, התקנתי את כל הדרייברים האחרונים. הפעלתי מחדש את המחשב וכשהוא מגיע לווינדוס הוא מציג רק את התמונה מאחורה וחוץ מזה כלום. אני נכנס לתהליכים במנהל משימות והאקספלור תקוע שם על 4 ומשהו אלף ולא עולה יותר כשהוא בדרך כלל תופס יותר מ 4.. ורק לאחר שאני מסיים אותו ופותח מחדש את התהליך המחשב עולה. זאת בעיה ממש מציקה. יש אפשרות לתקן את זה? פירמוט נוסף ? :-\ והשאלה השניה.. כאשר אני מבצא עידכונים הוא מוריד את העידכונים והכל טוב ויפה אבל כשזה בא להתקין אז כל העידכונים נכשלים.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. Started by DJO,

מתי ש ה XP עולה אז לכמה שניות יש אייקון כזה ליד השעון ואז הוא נעלם: מישהו יודע מה זה? חחח אני בקושי מצאתי את התמונה.. זה מאוד קטן להסתכל מתחת לחתימה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי 4GB זיכרון. באפשרות הראשונה נכנסתי למאפיני המערכת (1) זה מזהה לי 4GB באפשרות השניה הרצתי את פקודת (dxdiag (2 וזה מזהה לי רק 3GB מה נכון מביניהם ולמה זה בכלל קורה? תודה!(: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  25. לפני כמה ימים חיברתי הארדיסק די ישן עם חיבור IDE למחשב לבדוק אם הוא עובד. לא עבד וניתקתי את החיבור והחזרתי הכל כמו שהיה שהדלקתי את המחשב הוא הגיע לוולקאם סקרין ואז המסך נכבה ולא הגיב לכלום. אחרי כמה שעות שהוא היה מכובה ניסיתי להדליק שוב והוא עלה ואחרי שעה שוב הכל קופא וישר נכבה המסך וכלום לא מגיב ככה כל הזמן יש למישו רעיון מה אני יכול לעשות? דרך אגב שהמחשב עולה שוב פעם אני לא מקבל שום ארור על קריסה או תקלה הכל עולה רגיל ואין לי מושג מה לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.