Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, מקרה אמיתי מהבוקר. חבר בעבודה אמר לי שקנה מהאתר של מייקרוסופט וינדוס 10 פרו במחיר של 200 דולר. אני אמרתי לו שהוא לא נורמלי כי ניתן לקנות סיריאלי במחיר של 50 שקל באתרים שמוכרים סיריאלים מקוריים. וכל מה שנשאר זה להוריד את הוינדוס מהאתר של מייקרוסופט. רציתי לקבל תשובה סופית אם הסיריאלים שמוכרים הם סיריאלים למערכת הפעלה חדשה ולא שדרוג ממערכת הפעלה קודמת. קישור לעמוד שמוכר את הסיריאלי שהראתי לו והוא סירב להאמין שזה אמין ובטוח : https://www.cjs-cdkeys.com/products/Windows-10-Professional-CD-Key.html
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מפתחת תוכנה שעובדת מהבית, אני מפתחת ל Windows ב C#, עד עכשיו עבדתי ב XP בפרוייקט האחרון שלי פיתחתי עבור לקוח שהיו לו מחשבי Vista, ונתקלתי במספר בעיות תאימות. במקומות עבודה קודמים שלי פתרנו את הבעיות האלה בבדיקה של המוצר בסביבות עבודה שונות, ולצורך זה אני אצטרך רשיונות לגרסאות שונות של Windows. יש לי רשיון ל XP שעובד על המחשב שבו אני משתמשת כרגע, אז השאלה הראשונה היא כיצד אני יכולה להעביר את הרשיון ממחשב אחד לשני, עד כמה שאני זוכרת הרישום זוכר את המחשב, וכך מנסים במייקרוסופט למנוע העתקות. המחשב הישן לא יהיה פעיל. השאלה השנייה - למחשב החדש אני אקנה Vista עם אפשרות שידרוג ל 7, האם זה יאפשר לי לעבוד במקביל עם Vista וגם עם 7 ?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי היום מחשב ישן עם XP שמותקן על HD "רגיל". קניתי WINDOWS 7 UPGRADE ואני רוצה להתקין אותו על SSD חדש שהזמנתי כאשר ה HD הישן ישמש לגיבוי (אני יודע שלא מדובר ממש בשדרוג אלא התקנה מלאה כי מדובר ב XP) קראתי שרצוי לנתק את הדיסק ולחבר רק SSD כדי שחלונות 7 לא ישים דברים שקשורים ל BOOT על הדיסק הישן. הבעייה שאז ההתקנה לא תאפשר לי להשתמש ברשיון של שדרוג (?) האם יש אפשרות להתקין על ה SSD כשגם הדיסק הישן מחובר ו"להכריח" את ההתקנה לשים את כל הדברים של ה BOOT על ה SSD? (כלומר שתקלה בדיסק הישן לא תפגע בעליית המחשב) או שקיימת אפשרות אחרת להשיג את מה שאני צריך (להוציא קניית גרסה מלאה של WIN7...)? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי את WIN 7 ULTIMATE 32BIT UPGRADE, גרסה אנגלית יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה במקביל - XP PRO + VISTA ULTIMATE. אני רוצה להתקין את WIN7 מחדש, כאילו על מחשב נקי. האם צריך לפרמט אותו ואז להתקין שוב את אחת המערכות הישנות ולשדרג משם או שאפשר שיהיה פירמוט כבר בהתקנה? מה הכוונה בהתקנה נקייה - שהמערכת מפורמטת? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיון בסטיקי "ויסטה 32 או 64 ביט?" נשאלה שאלה מעניינת בעמוד הראשון: וענו לו: רציתי לדעת, מישהו יכול לאשר לי את התשובה הנ"ל? מפני שאני מתכנן לקנות מחר Vista Home Premium 32bit אבל OEM, ואני מצפה לבונוס מסויים של הכנסה בחודש הבא ככה שאני חושב לשדרג את המחשב שלי ל4GB ואז אני אוכל לעבוד גם על 64bit. אם הייתי יכול, הייתי מחכה את החודש הזה. אבל כרגע המחשב שלי מחוסר מערכת הפעלה ואני די צריך אותו. אז שוב, השאלה היא: האם כאשר אני אשדרג את המחשב כשברשותי OEM Home Premium 32bit, אני אוכל להתקשר למיקרוסופט ישראל ולבקש שישלחו לי עותק של אותה גרסא רק בגרסאת 64bit? תודה מראש, next.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ווינדווס XP בעברית, האם יש אפשרות להזיז את הסמלים בשולחן העבודה לצד שמאל של המסך והם יסתדרו אוטמטית באותה צורה, והם יש אפשרות שהרקע לכיתוב של האייקונים יהיה שקוף ולא בצבע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אהלן למישהוא שאני מכיר יש מחשב שהגיע עם w7 home p גירסת X86. השאלה שלי שעם אני משיג דיסק שכולל את גירסת ה64ביט האם הסיריאל יהיה תקף? ואם בכלל יש אפשרות להמיר אותו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להוריד תוכנה בשביל שהמראה של הווינדווס ישתנה? או שאפשר פשוט להוריד עוד ערכות מהאתר של מייקרוסופט? (כבר חיפשתי אבל לא מצאתי בדיוק)
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista. רוב הפעילות שלי במחשב מתבצעת, כאשר הרזולוציה של המסך היא מאוד נמוכה (אייקונים גדולים). קורה לא פעם, שאני צריך לעבור לרזולוציות גבוהות יותר, על מנת שיתאפשר לי להשתמש בתוכנות מסוימות או לראות תכנים של אתרים מסוימים. ראוי לציין, שמדובר בלפחות 3 רזולוציות שונות. לא מזמן שוטטתי במחשב של מקום ציבורי מסוים, ועל שולחן העבודה היה אייקון, אשר לחיצה עליו מעבירה מיידית את המסך לרזולוציה אחרת (שכנראה נקבעה מראש). הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי איך מכינים אייקון כזה, כי אני בהחלט מעוניין לחסוך בכמות הלחיצות, שנדרשות בשביל שינויי רזולוציה תכופים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן מבלי לפרמט את המחשב לשנות את הרשיון? איך עושים זאת? יש לי רשיון מזוייף (עלו עלי), ועכשיו קיבלתי מקורי איך ניתן להחליף ללא פירמוט המחשב? תודה מראש ערן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים.. אני כרגע עובד עם מסך CRT 19 רזולוציה של 1280-1024 בנוסף, מעל המסך מחשב יש מסך פלזמה 42. אני רוצה בעצם לגלוש\לעבוד על המחשב מהמיטה (סט אלחוטי) הבעיה היא שהפלזמה עובדת ברזולציה רחבה וקטנה משמעותית מהמסך מחשב. אז אם אני עושה EXTEND , קצת בעיה בשבילי, כי אני לא רואה את השורה של ההתחל על הפלזמה, רק על CRT, והוא דיי רחוק ממני. ואם אני עושה CLONE, אז אני רואה את כל ה DESKTOP על הפלזמה, שזה מצויין, אבל זה פועל ברזולוציה של ה CRT שהיא כמובן 1280-1024 וזה דיי בלתי אפשרי לקריאה. מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לעבוד במצב של CLONE, אבל שמסך הפלזמה יעבוד ברזולוציה שונה (נמוכה יותר) ממסך ה CRT. יש דרך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 אתמול - כאשר הממשק התקנה כולו באנגלית - ולאחר מכן הוספתי בווינדוס אפדייט - את השפה העברית לאחר מכן נכנסתי לאפשרויות שפה בלוח בקרה ושניתי שם הכל לעברית . זה החליף את הכל לעברית - פונטים וכאלה - א-ב-ל- נניח אחרי שעושים עדכון של ווינדוס אפדייט - זה רושם באנגלית update - do not close the computer או משהו כזה או shut down - זה רושם באנגלית - נראה לי שהבנתם למה אני מתכוון עכשיו יש לי ווינדוס אקס פי גם ושם הוא רושם הכל בעברית - גם כיבוי - וגם מתקין עידכונים - אל תכבה את המחשב יכול להיות שזה בגלל שהווינדוס בא באנגלית ולא בעברית מלאה ? יש למישהו ווינדוס 7 שההתקנה היא בעברית מהתחלה ללא צורך להוסיף את העברית ? ויכול להגיד לי אם מה שתיארתי קורה גם שם?…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אוקיי, המצב הוא כזה יש לי שני הארדיסקים מחוברים למחשב, לצורך העניין נכנה את המאסטר C והסלייב D על C יש מערכת הפעלה של XP ואני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה של XP על הדיסק השני. אני מודע לעובדה שמנהל האיתחול של XP יכול לתת תפריט בחירה בין כמה מערכות הפעלה אבל אני לא רוצה שזה יקרה, אני רוצה שמערכת ההפעלה החדשה שאני מתקין בD (נאמר שהיא XP) תתקין את מנהל האיתחול שלה על ההארדיסק עליה היא מותקנת, מה שיאפשר לי לקבוע איזה מערכת הפעלה תעלה דרך הביוס ולא דרך תפריט האתחול של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם על ידי זה שניתקתי את המאסטר ואז ביצעתי התקנה, אבל אני מתאר לעצמי שיש דרך קצת יותר אלגנטית לעשות את זה. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב של נייד של טושיבה והוא מגיע עם ויסטה פרמיום. התקנתי XP PRO בנוסף על כונן D. עכשיו שאני מעלה את המחשב כתוב רק ה XP מה צריך לשנות ב BOOT.INI? או לעשות משהו אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שאני נכנס למנהל המשימות, תהליכים רשום לי שם של תהליך שאני לא יודע מה הוא עושה. זה השם שלו: SMSS. מהוא עושה ומה יקרה אם אני יבטל אותו???
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התהליך הנ"ל לוקח המון משאבי זיכרון (רצ"ב תמונה) בד"כ סביב ה66500K וגורם להאטה של המחשב. איך אפשר לצמצם אותו למינימום ההכרחי ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הסתכלתי במנהל המשימות שלי וראיתי כמה משימות שתופשות הרבה זיכרון ורציתי לדעת מה הן: svchost.exe ccaapp.exe
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה : מישהו מכיר או יודע על תוסף לWIN XP שמוסיף לו מראה של Max OS X ? אני יודע שקיים דבר כזה רק אין לי מושג איפה אני יכול להוריד אותו. תעזרו לי בבקשה תודה רבה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בעקבות הבעיה שלי אני רוצה לעשות תיקון לווינדוס. (הבעיה היא שנעלמו לי הכונן סידירום והכונן של הצורב מהמחשב שלי - כשאשר מחקתי את הנירו). אני לא יכול לעשות את התיקן כשהווינדוס עובד אלה רק כשאני נכנס לדוס הוא קורא לי את הסידירום. עכשיו מספר שאלות, איך אני עושה תיקון לווינדוס דרך הדוס? תיקון לא מפרמט ומוחק את הקבצים באותו כונן אלה רק מתקן את הקבצים פגומים\חסרים והגדרות נכון? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת אנטי-וירוס AVG, וקיבלתי התראה מהתוכנה שנמצא במחשב שלי וירוס בתיקיה System Volume Information שבכונן :C . זוהי תיקיה חבויה ולאחר שחיטטתי בה ראיתי שיש בה תכננים עדכניים אבל לא מובנים איך נוצרו ולמה התוכנה מצאה שם וירוס. לפני שאני מוחק את הקובץ ואולי את התיקיה ( במידת הצורך ) רציתי שתייעצו לי. צירפתי תמונה- דו"ח של הוירוס, תמונה של שם התיקיה , תמונה של התוכן בתיקיה. . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
צהריים טובים! אז ככה: למה במספר תיקיות אצלי אני יכול לארגן אותן לפי modified ובחלק אין לי את האופציה לסדר כך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה היא בדיוק עושה? מישהו סיפר לי שזה מוסיף לך את הRAM של הדיסקאונקי (נשמע לא אפשרי...) ומישהו אחר אמר לי שזה מוסיף איזה משהו לHD... מישהו יכול להסביר?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי ספרייה של mp3 ויש שם תמונות שנוספו לי לבד (תמונות של האומן או הדיסק שלו ) על גבי התיקייה במצב של תמונות ממוזערות (אין תמונה בתיקייה ) רציתי לדעת איך זה קרה כי יש לי תיקיות בלי תמונות שם אם יש איזה אופציה אוטומטית לכל התיקיות . תודה בכל אופן
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
עד כמה מעבדים WINDOWS XP תומך, ואיך אני יכול לבצע בדיקה כדי לדעת זאת דרך חיפוש ב-WINDOWS XP? תודה לענוים אני אשמח לתשובה נכונה ומהירה. נ.ב, יותר חשוב לי הדרך, איך לראות נתון של כמה הוא תומך ב-WINDOS XP ללא תוכנה חיצונית.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2007 בשעה 18:36:09 שלום חברים זה מאוד חשוב לי בבקשה :s05:
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. אני רגיל לשים את הסרט בחצי מסך ובחצי השני לשחק סוליטר. אך לא יודע איך לעשות זאת בווינדווס 8. אשמח לקבל סיוע, הצלחתי להפעיל את הסרט בווינדווס מדיה פלייר בשולחן העבודה, אך לא מצאתי זכר למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-