עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sagigi21,

היי, ניסיתי ביום האחרון להוריד את חבילת העדכונים האחרונה עבור המחשב שלי ויש בעיה... אז ככה: זה מוריד את העדכון,מתחיל את ההתקנה,לקראת הסוף הוא מציג הודעת שגיאה..חיפשתי ברשת,עשיתי הכל,כולל SYSTEM READINESS TOOL,ביטלתי את האנטי וירוס ושום דבר לא הולך הוא ממשיך לתת לי את הודעת השגיאה הזו: ERROR CODE - 80073712. נ.ב ניסיתי גם התקנה ידנית של הקובץ-לא הלך. אודה מאוד לחברה שיעזרו. בתודה, שגיא

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אז ככה אנשים גליתי שיש לי תיקיה עם מלא זבל שהווינדוס שומר (גם כן פרטיות) הקיצר זאת התיקיה ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק את מה שיש בה C:\Documents and Settings\ido\Local Settings\Temporary Internet Files בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  3. טוב הורדתי את עדיכון דרך windows update ובזמן ההורדה אני מגלה שנעלמו ש40 גיה בכונן c איך יכול להיות ? היה לי 160 ועכשיו לי 120

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  4. פירמטתי את המחשב עכשיו קיצר הווינדוס היה מותקן על C מן הסתם פירמטתי את C לפני הפירמוט גיביתי את כל הדברים ל-D היה ב-D רק תקייה אחת בשם גיבוי שום תקייה או קובץ אחר פירמטתי את C הכל עובד טוב והכל פתאום אני רואה שכל הקבצים והקבצים של הווינדוס וגם Program Files וה-WINDOWS משל הערכת הפעלה לפני הפירמוט עברו ל-D ! וכל הקבצים שגיביתי כאילו מהתקיות האלה שהם היו ב-C לפני הפירמוט לא נמצאים שם

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by Guy950,

ההארד דיסק שלי מתחלק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה ששם מותקנת רק הויסטה וכמה תוכנות פשוטות שלא תופסות הרבה מגה. והשני מה שנותר מההארד דיסק. עכשיו, הויסטה מתנפחת כל הזמן, במחיצה של הויסטה פעם נותר 9 ג'יגה פנוי, פעם נותר 11 ג'יגה פנוי, פעם 7 ג'יגה פנוי. זה משתנה קבוע. לאחרונה הויסטה שלי נהייתה איטית בטירוף, עם חומרה כמו שלי היא לא צריכה להיות איטית לכן אני רוצה להרחיב את כמות הג'יגה במחיצה של הויסטה, אבל השאלה היא איך עושים את זה? איך אני מקטין את המחיצה השניה ומגדיל את המחיצה הראשית?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברהב שאני מדליק את המחשב שעולה הוינדוס הוא מגיב לפעולות שאני נותן לו אחרי 10 -15 דקות משהו כזה שהוא מעלה לי למטה את התראת האבטחה אז הוא מתחיל להגיב תודה לעוזרים..!

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  7. אני כל יום מקבל תמונות במסנג'ר, היום קיבלתי תמונה שכנראה בגלל השם שלה או לא יודע למה שאני באתי לפתוח אותה קיבלתי הודעה ממרכז האבטחה של הווינדוס SP2 שהוא חסם אותה כי זה יכול להיות וירוס. כתוב שם מה לעשות כדי לבטל את החסימה - שזה להעתיק את הנתיב של התמונה החסומה למחשב שלי ואז ללחוץ קליק ימני עליה ועל בטל חסימה. שמתי לב שיש לי בטל חסימה על כל קובץ במחשב שאני לוחץ עליו - זה העדכון האחרון של הוינדוס? מטומטם... בקיצור, עשיתי את זה והוא לא פותח לי. ושאני נכנס ידני לתוך המקום שבו נמצאת התמונה אני בכלל לא רואה אותה למרות שבאפשרויות תיקיה מוגדרים להראות קבצים מוסתרים.. בקיצור איך אני מבטל את זה שלא יהיה את הדבר הזה בכלל שהוא חוסם לי את הקבצים, לא צריך את השטות הזאת

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by tomer_et,

התקנתי אתמול את תוכנת XP-TWEAK PRO 3. ביצעתי בעזרתה כמה שינויים - לפי ההמלצות שלהם ו...זהו. אבל, מאז שהתקנתי את התוכנה אני לא יכול להשתמש בלחצן הימני של העכבר כאשר אני משתמש ב-EI. כל פעם שאני לוחץ עליו (כדי להכנס למאפיינים או פתיחה באמצעות) ולא משנה על איזה קובץ המחשב מתחיל לחשוב לכמה שניות ואז אני מקבל הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית וה-IE נסגר. ניסיתי לסגור את התוכנה ולאתחל את המחשב - אבל שום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון מה יכול להיות לא בסדר או יותר חשוב - מה אני יכול לעשות? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  9. שלום לכולם! המחשב שלי נדבק בספיוואר של Home Search (Iefeats.Adware). ניקיתי את החרא הזה עם אנטי ווירוס, מחיקה ידנית וניקוי כמה ערכים בREGEDIT. עכשיו כאשר אני נכנס לMSN האקפלורר נופל כשהאתר מסיים לעלות, ובגיימר למשל אני לא יכול לכתוב בתיבות טקסט, אני פשוט לא יכול לסמן אותן. ניסיתי להתקין SP1 אבל לא ממש עזר, ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. יש למישהו רעיון? כל עזרה תתקבל.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הזמנתי מחשב חדש נורא חזק ואני רוצה ויסטה בישביל המשחקים החדשים של DX 10 אבל הבנתי שהרבה תוכנות לא תומכות בויסטה והוא מסורבל אז אני רוצה להביא גם אקס-פי באותו מחשב שהויסטה יהיה רק למשחקים והאקספי יהיה מערכת ההפעלה הראשית.. מה אתם אומרים? שווה לי?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. נפתח לי בלמטה של ה-windows בשורה הכחולה משהו בשם search assistant זה לא בעיה אבל זה מעצבן כל פעם לסגור ידנית את זה כשנפתח הווינדוס. יש דרך לגרום לזה לא לעלות כל פעם? צירפתי תמונה שאולי תעזור לכם אגב בטעות ההודעה נשלחה פעמיים סליחה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by DarkMoh,

אני רוצה לעבור לוויסטה שכבר מותקנת אצלי במחשב, אבל הבעיה היחידה שמונעת ממני לבצע את המעבר היא העובדה שהאינטרנט לא עובד שם. יש לי רשת ממש מסובכת עם כל מני הגדרות טיפשיות ואני לא מצליח להעביר אותם ידנית ל-Vista. אשמח לתוכנה \ דרך חלומית שפשוט "תשמור" את ההגדרות ותגרום להם להיות אותו דבר בוויסטה. Windows Easy Transfer - לא יכול להשתמש בה.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

כשאני מנסה לעשות REPIAR לXP שלי, אז אני צריך קודם כל לרשום באיזה כונן הWIN נמצא, (כי מותק אצלי 3WIN) ואז למה משנה מה אני בוחר הוא אומר לי שאני צריך לשים סיסמה, אבל אין לי סיסמה בשום WIN! בקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by liordavid,

ה- SCREEN SAVER שלי מכבה לי את המסך כאשר: רואה סרט ב- BSPLAYER SUBTITLE WORKSHOP MV2PLAYER VIZUALIZATION ב - WINAMP המסך שלי מפוצל לטלוויזיה - DUAL VIEW התקלה מופיעה גם על המסך וגם על הטלוויזיה ? מישהו יודע איך ניתן לא לאפשר SCREEN SAVER לתוכנות מסוימות ?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by IlanF,

הוא עולה כרגיל, רואים את הפס טעינה של XP, ואז יש מסך שחור. ניסיתי להעלות את ההתקנה של XP, להכנס לריפייר קונסול, אבל גם לשם הוא לא נכנס. הוא נתקע בטעינה שלה (נתקע על examining 39206 MB disk 0 at id 1 on bus 0 on atapi...) סייף מוד גם נתקע בטעינה... ניסיתי לטעון איזה דיסק עם WIN PE שיש לי (לא יודע בדיוק מה זה, זה דיסק עם כל מיני תוכנות דיאגנוסטיקה שונות, אנטיוירוסים וכל שאר השיט...), אבל גם הוא נתקע בעלייה. הבעיה מוכרת למישהו?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Xthread,

יכול להיות שזה רק אני אבל אני חייב לפחות לדעת יש עוד אנשים שמוצאים את געילות ה VISTA פה מגעילה?!!? כלומר תראו מה הולך פה ביומיים האחרונים מוצף פה בבעיות VISTA שנראה ממש שהם באות מגרסאות לא חוקיות (שלא יצאו עוד לשוק) שהם שילוב של RC האחרון לכל מי שלא יודע (בשביל ה CRACK) אם זה רק אני אז זה רק אני אם לא, חברה תביעו דעה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מאז הפירמוט האחרון, ווינדוז כל הזמן עולה אוטומאטית על האדמיניסטראטור, אפילו שהוא מוגדר עם סיסמה, הווינדוז מתעלם ממנה ופשוט נכנס, ואני צריך לעשות Logout ידנית ולהיכנס ליוזר שלי. מדובר על Windows XP SP2. למישהו יש מושג מה צריך לעשות?

18. Started by Component,

ברשותי מחשב חדש עם מודם AMR ו win XP המודם לא מצליח לחייג את המספר של השרת. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג ומספרים אחרים אבל כלום לא עזר. הציעו לי להחליף דרייברים אבל ה windows התקין דרייברים מתאימים ואין דרייברים אחרים באתר של היצרן. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Omri643,

שלום,יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ויש לי הארד-דיסק 1 של 160GB אני רוצה לפרמט את המערכת וגם לחלק את הכונן ל-PARTITIONS(לא בשביל זה אני מפרמט אבל אני רוצה לעשות גם את זה) יש לי את הדיסק של VISTA והכל, רשום שאם אני רוצה לחלק את הכונן אני צריך להפעיל את המחשב מחדש עם הדיסק או משהו כזה מישהו בבקשה מוכן לפרט לי איך עושים אתזה? צריך קודם לפרמט ואז להתקין את הוויסטה ולעשות PARTITIONS או שאנייכול לעשות משהו פשוט יותר? ועזרה דחוף בבקשה כי אני רוצה לפרמט אבל אני ממש עייף ומת לישון אז אני רוצה להספיק... אהה וראיתי שיש פה איזה תוכנה שעושה אתזה אני יכול לעשות את זה איתה גם אחרי שאני מתקין את המערכת? בכל זאת אני מעדיף שלא להשתמש בשום תוכנות,אז אם מישהו מוכן להסביר לי בנחמדות איך לע…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם לא מזמן התחלתי לעבוד עם וינדוס 7 וגליתי שחסר הרבה דברים שהיו בויסטה כמו הוינדוס דרים משהו שזה סרטון זז במקום תמונה רגילה על שלוחן העבודה.. איך אני יכול (במידה וזה אפשרי) לעשות את זה בוינדוס 7? זה קיים? או שאולי צריך תוכנה צד 3 שעושה את הדבר הזה? תודה לעונים... בנוסף אין לי את ההפשרות להחליף תמונות רקע? מוזר הוא מבקש אישור מנהל.. בדקתי והחשבון שלי כן מנהל מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by binstock,

שלום לכולם ואני מתנצל מראש אם זה ארוך מדי, יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: Pentium D 3.00 Ghz, 2GB RAM 667 Mhz, GeForce 8800 GTS, 200GB HD, Win XP SP-2. כבר זמן מה שיש לי בעיה מוזרה בווינדוס: מדי פעם המערכת קופאת לזמן לא קבוע ורק לאחר "הרבה" לחיצות ctrl+alt+delete מנהל המשימות עולה וגם אז המערכת לא תמיד מגיבה ולעיתים נדרש reset; התופעה מתרחשת לעיתים גם מיד לאחר login למערכת ורק לאחר פתיחת מנהל משימות וסגירת יישום explorer.exe ופתיחתו מחדש בצורה ידנית המערכת חוזרת לפעולה לא לפני שמופיעה הודעה: "setting up personalized settings for system32:svct.exe" למרות שלא מצאתי קובץ כזה בתיקייה system32. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת משימוש ב- zone alarm firewall אבל לאחר שהחלפתי אותו ב- …

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by DJO,

אהלן, אני על WINDOWS XP עכשיו . שרדתי את ההתקנה. אני מרגיש דיי לא בנוח כאן התפריט התחלה מאוד מוזר ברר.. הבנתי שאני יכול איכשהו להפוך את המצב למצב "קלאסי" שהתפריטים והכל יראו כמו ב 9X, משהו יכול להסביר איך? או אולי להפנות למדריך טוב? ולמה לעזאזל ה ALT + SHIFT הימיני לא מסכים להחליף שפה אלא רק השמאלי?! :<

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by moris,

היי! המחשב לא עולה אני מקבל הודעה זו והוא נתקע: unknown flash type boot from atapi cd-rom: failure... disk boot failure insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר לא עולה המערכת. פירמטתי את המחשב פתחתי "גוסט" לא עוזר ,מה הענין? המון תודה!

24. Started by puvsc,

שידרגתי מ8 ל8.1- ופתאום הכרום שלי נהיה עם BLUR כזה...- מעין מטושטש... וכרטיסיות שלי ממורכזות למרכז במקום לימין או לשמאל... יש למישהו רעיון למה זה קורה??? זה לא קורה בדפדפנים אחרים! תודה מראש- אני מצרף תמונה....

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת בקרוב מXP לwin 7 חוקי למי שמתעניין. הבעיה היחידה היא שיש לי כרטיס טלוויזיה ולא מצאתי לו דרייברים מתאימים לWIN7. ניסיתי לבדוק בWINDOWS 7 UPDATE ADVISER והוא דווקא רושם שלא תיהיה שום בעיה רק להריץ UPDATE האם ניתן לסמוך עליו? פשוט ניתקלתי כבר במישהו שקיבל תשובה חיובית מה"יועץ" אבל לא הצליח להתקין את הדרייברים. אני שואל כי פשוט אין לי כח לבצע התקנה ואז לגלות שזה לא יעבוד ולבצע התקנה חוזרת של XP? מקסימום האם ניתן יהיה להפעיל את התוכנה בWindows XP Modeבwin7? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.