עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי Windows Pro אם זה קשור... אני מנסה להכנס למחשב שלי.. לא נכנס מסנג'ר.. נכנס ולא מגיב אייסיקיו אותו דבר.. אינטרנט במזל זה נכנס לי.. זה הדבר היחידי שפועל... הפעלתי את כל התוכנות שבודקות.. הפעלתי במצב בטוח וגם הפעלתי את vCleaner עכשיו אין שום וירוס... וכיביתי את המחשב כל הלילה ועדיין הוא ככה. אפילו הקיצורי דרך לא עובדים.. ולא הווינאמפ... כלום חוץ מהפיירפוקס וה-JetAudio סך הכל עשיתי ריסטרט למחשב, יש לזה פיתרון ? [shadow=red,left][glow=red,2,300]תודה למי שיעזור.[/glow][/shadow]

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by Hatori_Hanzo,

איך אני מוריד תוסף או מגדיר תפריט קיצורי דרך כמו בתמונה למטה ב VISTA? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by berner,

חברים שלום וחג חרות שמח בצעתי עדכון לחלונות שלי ועדכנתי את הפדפן החדש כאשר אני מנסה להפעילו הוא נפתח ומודיע לי שהוא מתחבר ובזה נגמר הפעולה והחלון תקוע רק ע"י גישה למנהל השולחן והסרה מביצועים אני מצליח להורידו מי נתקל בבעיה בצעתי עדכון מחדש וזה לא עוזר בברכה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by Burned,

המיקרופון עובד לי בXP אבל בויסטה לא. כשאי נכנס ל: נהל התקני שמע > הקלטה יש שם Microphone אבל המיקרופון לא משפיע עליו בכלל

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by argaman_bergman,

שלום, רציתי לדעת, יש אפשרות שExplorer יציג את גודל הקבצים בבייטים ולא בקילו-בייטים? תודה!

6. שלום מותקן לי במחשב חלונות xp , לפני מספר שבועות נסיתי להתקין ויסטה אך עקס בעיה מסויימת הדבר לא ניתן. הבעיה כרגע היא שכל פעם שאני פותח את המחשב ניפתחת לי האופציה אם להפעיל את הגירסה הישנה של החלונות משמע xp או לחזור להתקנה של ויסטה. ויש איזה 3 שניות לבחור. כיצד אני "מעיף" את זה ? אני רוצה שהמחשב יפתח אוטומטית על xp. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Dubek,

שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ישן ולהתקין לו Windows XP, אבל כשאני מפעיל את תהליך ההתקנה, המחשב מודיע לי על טעות עוד לפני שאני מגיע לשלב של הפרמוט. צירפתי תמונה של ההודעה שאני מקבל. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by NEUROMA,

שלום חבר'ה ! האם WINDOWS VISTA PRIMUM SP1 מגיע כבר עם DIRCTX 10 ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. יש לי נייד GIGABYTE 566N באתי להתקין WINXP אבל הוא לא רואה את ההרדיסק, הבנתי שצריך להתקין דריורים של SATA אבל איך?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. אז ככה לפני כמה זמן התחילו לי כל הבעיות האלה וזה בטח נגרם לי מווירוסים... אז כל מיני דברים לא עובדים עכשיו כמו שצריך.... אז הורדתי AVG וזה מצא לי 6 ווירוסים סוסים טרויינים הצלחתי למחוק אותם אבל עדין יש את אותם הבעיות... אז כשאני לוחץ קליק ימני ואז בוחר בNEW אז זה לא מראה לי את הסמלים... תמונה: http://img141.imageshack.us/my.php?image=21919842.png כשאני נכנס לתיקייה אז פתאום זה יוצא לי ממנה ומראה לי את ההודעה הזאתי תמונה: http://img150.imageshack.us/my.php?image=93853360.png וגם לרוב זה יוצא לי מכל התיקיות ומראה לי רק את התמונה של שולחן העבודה בלי סמלים עליו או שורת ההתחל למספר שניות ואז כשזה חוזר לעצמו זה לפעמים מראה לי את ההודעה הקודמת... תמונה: http://img141.imageshack…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. Started by Mor .,

לפני שבוע בערך, המחשב הציג חלון שאין לי מקום בכונן C אני ואבא שלי התחלנו למחוק דברים וזה כל פעם ירד חזרה ל0 מקום. בסוף התייאשנו אז אבא שלי לקח את המחשב למישהו מהעבודה שלו , והם מחקו ביחד דברים ופינו לי 5.78 ג'יגה בייט. וזה ממשיך לרדת, יותר לאט, אבל יורד המקום, בלי שאני מורידה כלום. זה יורד הרבה ואז אני נגיד מכבה את המחשב ומדליקה, זה מעלה חצי ממה שירד כאילו מקודם היה לי נגיד 5.47 שהדלקתי, זה ירד 2 מגה בייט, אחר כך זה ירד עוד וכשכיבתי והדלקתי זה היה 5.45 זה מחזיר חלק אבל זה עדיין יורד וזה מחרפן אותי מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  12. במשחק של וינדווס XP הפינבול... אני לוחץ על F4 ואחרי 2 שניות הוא חוזר למצב של חלון.... הרזולוציה שלי היא 1280X1024.... עריכה: מה נהיה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by GRiM,

אתמול הופיע לי בועה בשורת המשימות ובה היה כתוב שיש לי קובץ פגום ולכן יש לעשות CHKDSK. היום הפעלתי את המחשב, נעשה CHKDSK אוטומטית וכשה-Windows עלה, הוא עלה כמו חדש אחרי ההתקנה (הקבצים לא נמחקו מה-HD). מאוד התבאסתי כי כל ההגדרות והעוגיות נמחקו, אבל כשנכנסתי ל-Documents and Settings, הופתעתי לגלות שפשוט מאוד נוצר לי משתמש חדש (מיכאל.FREAK-COMPUTER) והמשתמש הקודם עדיין קיים (מיכאל)! מישהו אולי יודע איך אני מחזיר את המשתמש הקודם עם כל הגדרותיו ועוגיותיו?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by wow,

שמתי לב שיש לי איזה בעיה שחוזרת על עצמה. לפני שאני מפרמט אני שומר איפשהו את כל הדרייברים ולאחר הפירמוט אני שם לב שכשאני בא לפתוח RAR מסויים אז אני מקבל את החלון הזה שאומר השקובץ פגום או משהו. מה יכולה להיות הבעיה שלי?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by blackcoma,

התקנתי Windows 95 על Virtual PC 2004, אך הוא פועל רק על 16 צבעים, האם יש דרייברים ל - 256 צבעים ? ניסיתי להתקין את הדרייברים של כרטיס המסך שלי ( nVidia Geforce 440 MX 64MB ) שיש להם התקנה שמתאימה ל Windows 95 אך זה אומר לי שהחומרה לא נמצאת במחשב. כנראה ש Virtual PC לא אמורה לזהות רכיבי וידאו שיש לך במחשב.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by shainov,

שלום לכולם, איך כדאי לי לקנפג את הויסטה לצורה האופטימלית ביותר שיעבוד לי ובמהירות האפשרית (הורדתי גאגטים כבר ואת כל הסרגל הצידי)אך מה עוד אפשרי לעשות כדי שיעבוד יותר מהר???שיניתי כבר כמה דברים דרך הTUNE UP UTILITIS 07 אבל אני רוצה לקנפג גם את האקספלורר למען גלישה מהירה והפעלה יותר טובה של ויסטה ועוד טיפים של מה ניתן להוריד גם בויסטה ובכלל למען חיסכון בזיכרון ומערכת יותר מהירה. ועוד שאלה איך עושים בויסטה את המעבר ל3D של האתרים והחלונות הפתוחים??תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by Santa,

לפי הסברים ברשת וגם בעזרה ותמיכה של הויסטה עצמה עם SP1 אופצית ה REPAIR נוספה לתפריט של "מצב בטוח" אותו תפריט שנכנסים אלין עם F8 ואין יותר צורך בתקליטור לבצוע התקון. חשוב למי שאין ברשותו תקליטור התקנה. בשתי מערכות אצלי שהתקנתי SP1 ה REPAIR איננו מופיע בתפריט. האם אצלכם נוספה האפשרות הזאת ? אשמח אם מישהו יוכל לבדוק זאת. אני מסודר - יש לי תקליטור. (בשתי המערכות יש לי MULTIBOOT עם לפחות XP אחד ואני חושד שזאת הסיבה לבעיה למרות שבעזרה המובנית בויסטה מוסבר איך להכנס ל F8 בויסטה גם עם MULTIBOOT ) [br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 05:34:42 אופסטעות שלי בהבנת הנקרא - החמצתי כמה מילים בהסבר. האופציה הזאת תופיע רק אם יצרן המחשב שהתקין עליו ויסטה דאג להוסיף אותה לתפריט הנ"ל. עדיין ח…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by poltergeits,

היי מי יכול לארגן לי לינק או איך להוריד רק את העדכון המלא של SP1 ? בבקשה זה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. היי אני לא יודע אם מותר לפתוח כמה פוסטים ביום אז תרחמו עלי קצת כי זה בעיה חמורה... הדלקתי את המחשב שלי והיה לי את הסימן של "התראת אבטחה" והוא אמר לי שהעידכונים שלי לא פועלים.... אז ניכנסתי ללוח בקרה>עידכונים אוטומטים>הפעלה>אישור. הפעלתי את המחשב מחדש וההודעה חזרה על עצמה!(שהעידכונים לא מופעלים...) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by A1eX,

בזמן האחרון לפני כל כניסה לונידווס נדלק אצלי המסך הכחול שעושה סקאנדיסק. אבל הבעיה שאני לא מבין למה זה קורה כי הכיבוי נעשה בצורה מסודרת וללא שום בעיות. עם יש למישהו דבר דומה או שיודע למה זה קורה מוזמן להגיב.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by nadavov,

טוב אני צריך להתקין את הפקס בוינדוס אקס פי פרו אני מכניס את הדיסק ניכנס להתקנת רכיבי וינדווס אופציונלים בוחר שם את הפקס ואני מנסה להתקין והוא מבקש מימני את הדיסק השני איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי?

22. שאחד מהם היה דלוק לא הצלחתי להתקין הוא נתן לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה למה השני צריך להיות מכובה?<

23. Started by idang,

שלום, רציתי לשאול אילו פעולות או מה סדר הפעולות רצוי/כדאי לעשות בעת קבלת מסך כחול על מנת לזהות את מקור הבעיה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. מישהו יכול לעזור לי, כשאני מתקין את הדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך שלי GTS250 שזה כמו כל הסדרה של 200 פתאום אני מקבל מסך כחול, המפרט: מעבד: CORE I5 לוח אם: DP55WB זכרון: 6GB\CL9 כרטיס מסך: GTS250 זה קר לי ככה גם בגרסאת הבטא ככה שעדיין אין לי נסיון עם WIN7 ועכשיו שיש לי מקורי שוב זה קורה, ישר איך שאני מתקין את הדרייבר ופתח איזה יישום אני מקבל מסך כחול, ואיך שאני מוחק את הדרייבר הכול עובד בסדר אבל מגעיל =\.. התקנתי את כל הupdates של WIN7 והורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA ואני לא מבין איפה הבעיה.

25. בזמן ש- Windows Xp Pro/SP2 ב- Stand By אפשר לעשות שהרשת עדיין תעבוד והוא ימשיך לשתף את הקבצים/חיבור אינטרנט? אפשר גם תוכנות לא חייב להיות שינוי הגדרות בווינדוס או משהו תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים