Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ישן ולהתקין לו Windows XP, אבל כשאני מפעיל את תהליך ההתקנה, המחשב מודיע לי על טעות עוד לפני שאני מגיע לשלב של הפרמוט. צירפתי תמונה של ההודעה שאני מקבל. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב עזרה מזה דחופה ! פתאום בא לי תקלה למחשב... לכו תבינו את המחשבים האלה... בקיצור.. אני בא לפתוח תיקייה וזה פותח לי חיפוש.. ככה זה בכל התיקיות אני מתחיל להתחרפן!!! אני כל פעם צריך לעשות על התיקייה קליק ימני ופתח!!! (העדפות הראשונה של התיקייה זה "חיפוש" ולא "פתח") בבקששהה.. תעזור לי!!!! רם.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום יקרים. לאחרונה שמתי לב שמופיע לי תהליך מעצבן ברשימת התהליכים של מערכת ההפעלה שלי. התהליך הנ"ל הוא = WLLOGINPROXY.EXE והוא מופיע לי בכל הפעלה של מערכת ההפעלה, ערכתי חיפוש בגוגל והבנתי שזהו תהליך שקשור לWINDOWS LIVE MESSENGER. שמתי לב גם שכשהתהליך הזה רץ ברקע, הגלישה מאוד איטית, ואתרים לא עולים, כשאני מגיע למנהל המשימות וסוגר ידנית את התהליך הזה, הכל חוזר לנורמליות, גלישה מהירה מאוד וחלקה ושום בעיות בהעלאת אתרים. הבעייה היא שאין לי מושג איך לגרום לתהליך הזה לא לעלות ביחד עם מערכת ההפעלה, זה לא מופיע בSTARTUP ולא בSERVICES... עזרו לי בבקשה להיפטר מהדבר המעיק הזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מערכת של קונרו ואני בדילמה איזה ווינדוס להתקין לה ... או רגיל או 64 ביט ... עכשיו רציתי לדעת עם ה 6300 הוא 64 ביט.. ועם כן אז איך ווינדוס של 64 ביט ישפיע על הביצועים של המחשב לעומת ווינדוס רגיל של xp
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי בעיה ממש רצינית ומשונה כאשר אני לוחץ לחצן ימיני על כונן D שלי במחשב יש ג'יבריש משונה כזה חשבתי לעצמי אולי זה בעיה בשפה אז התקנתי את השפה העברית אבל עדיין הבעיה קיימת. הינה תמונה כדי שתבינו למה אני מתכוון: בהתחלה הבעיה הייתה בשתי הכוננים ורק בהם אחרי שפירמטתי את המחשב והשתמשתי בכונן D ככונן גיבוי וב C בצעתי פירמוט הבעיה נעלמה מכונן C אך נשארה בD
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
חברים!!! אז ככה... הבעיה שלי לא מסובכת כל כך... פשוט אין לי מושג איך אני פותר את הבעיה המעצבנת!!! אתם בטח מכירים שאתם לוחצים כפתור ימני על קובץ, קיצור דרך כדי להיכנס לשם... הבעיה שלי היא שתמיד אבל תמיד היה לי באפשרויות אופציה Open לאחר התקנה מחדש של המחשב - אין Open אלא רק Open With!!! איך אני מסדר את הבעיה הזאת?!!? הצילו...... מקווה שמשהו יוכל לעזור לי!!! בתודה אדי נ.ב צירפתי תמונה לבעיה... הנה אני מנסה להיכנס לתוך כונן c ואין לי אפשרות של Open! אלא רק Open With!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי קובץ מסיום שקיים ברג'יסטרי במחשב שלי ואני רוצה להעתיק אותו למחשב של חבר שלי... 1. איך אני מעתיק את זה מאצלי במחשב...? 2. איך אני מעתיק את זה למחשב שלו...?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הייתה לחבר שלי בעיה,וכנראה שהאתחול לא התבצע טוב...בכל מקרה XP עושה scan למחיצות D ו E ולא מוצא שום error,כל איתחול הוא מבצע את הסריקה המעצבנת הזו,ניסיתי לעשות סריקה ידנית דרך XP...עדיין לא עוזר. חשבתי להעביר את תכולת D ל E ולבצע פירמוט (כנל את תכולת E ל D)...נראה למישהו שזה יעזור? אני פתוח להצעות אחרות. עריכה: טוב לא משנה,הפירמוט עזר בסוף....קקה windows
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא התקנה של XP וויסטה על אותה מערכת. יש לי מחשב חדש יחסית ובו יש 2 כוננים 1 של 160 GB והשני של 250 GB, אני מעוניין להתקין יחד את XP ואת ויסטה (אני לא מתקין רק ויסטה כי עדיין אין דרייברים לכל החומרה שלי - מדפסת HP לדוגנא). 1. האם אפשר להקצות Partition מסויים שיהיה משותף לשתי המערכות ? (הכוונה היא לנהל תיקית My Document אחת משותפת) והאם זה ממולץ ? 2. איך אפשר לקבוע העדפת אפשרויות במסך המעצבן הזה ששעולה עם המחשב ונותן 30 שניות לבחור שלא להיכנס לויסטה ? האם ניתן לערוך את האפשרויות ? 3. כיצד אתם ממליצים לי לחלק את נפח האחסון ? הערה : ניסיתי כבר את ההתקנה הזו בגרסת הבטא של ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני יודע שצריך לשים כמה קבצים על דיסקים ואז להיכנס להתקנות של 3 פארטי ולהתקין את הקבצים ההם אבל מאיפה אני משיג את אותם קבצים? יש לי הרד דיסק 120 גיגה SATA (1) הפל פליז זה די דחוף...
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים אני אמור לקבל מחר או מחרתיים מחשב...הינה המפרט.. איזה ווינדוס הכי כדאי...ויסטה 32 ביט? (תומך ב4 גיגה זכרון?) אקס פי 64 או ויסטה 64? מה הכי יתאים וכדאי...לאיזה גירסה תודה מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
למה בכלל צריך לעשות עדכונים ולמה מה זה עושה האם זה עוזר ומה שמעצבן שאחרי כול עדכון צריך לעשות ריסטאר .... האם בכלל שווה לעשות את זה ???? זה מועיל ??? דרך הגב יש לי VISTA אולי זה קשור
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי פרו + SP1 ניסיתי להתקין לו עברית ולכן התקנתי את ווינדוס XP מחדש רק מדיסק HEBREW עשיתי איתחול למחשב עם דיסק ההתקנה, הגיע המסך הכחול כרגיל אבל לפני ההתקנה ממש, עצרתי הכל על ידי F3 ועשיתי איתחול כדי לחזור לווינדווס המקורי שלי. מתברר שלאחר האיתחול המחשב נותן לי 2 אופצציות לאיתחול. 1 - הווינדווס הרגיל. 2 - setup windows/ ובנוסף נדמה לי שהוספה לי תקיית $WIN_NT$.~BT בכונן C. איך אני מסיר את האופציה שנייה באיתתחול? האם התקייה הזו קשורה לSETUP? האם ניתן למחוק אותה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה PVR 150 ואני מקליט איתון תכנים מהטלוויזיה באמצעות המדיה סנטר בוינדוס ויסטה. הכל נהדר ונוח. אך יש לי בעיה אחת : לא משנה באיזו איכות אני מקליט (best,better,good,fair) הוא תמיד יוצר לי קובץ עם הסיומת של dvr-ms. את הסוג קובץ הזה אני יכול לנגן רק במדיה פלייר של ויסטה. ב XP אני לא יכול לצפות בקובץ הנ"ל. מה אני עושה כדי להקליט בסיומת אחרת ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקרה אחד,פעם אחת היה לי וירוס במחשב ואני ידעתי,סרקתי עם NOD32 והוא מצא אבל לא מחקתי תוירוס, פחתתי משתמש חדש בXP ואיזה פלא אין וירוס. עכשיו השאלה שלי היא- עשיתי כמה TWEAKS בregedit המשתמש הזה,וזה גרם לי לתקיעות כאלה.......אז אם אני פותח משתמש חדש כל הבregedit ניהיה רגיל כמו חדש? או שנאשר עם TWEAKS ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
^כותרת.למשל שאני לוחץ ריסטרט בטעות ורוצה לעצור את זה.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לתמונה גדולה (שהיא מן הסתם בעמוד אחר)? או בעמוד קישורים ושמהם אני רוצה שהתמונות ירדו בתיקייה מבלי שאצטרך להיכנס בכלל לעמוד
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
נכון יש את הסקינים במאפיינים על שולחן עבודה>מראה ואז יש שם כל מיני לבחור? אז התקנתי איזה תוכנה שמוסיפה כמה. טוב אז השאלה שלי היא באיזו תיקייה נמצאים הסקינים האלו...?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הי. התקנתי את כל האופיס מההתחלה לאחר פרמוט המחשב, העתקתי את כל התיקיות מלפני הפרמוט לדיסק גיבוי חיצוני, האם כל ההגדרות של החוקים וההתראות באאוטלוק 2003 נמחקו לי בעצם ? והאם ניתן למצוא קובץ מסוים בגיבוי שמכיל אותם ולדרוס את הקובץ החדש שנוצר אחרי ההתקנה? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי WIN-XP +SP1 ובזמן האחרון היתרחשו כמה דברים חדשים ומעניינים ב-WIN. לא מזמן התקנתי את התוכנה Kaspersky ו Sygate וקראו דברים מעניינים.. זה התחיל בזה שהקובץ Studio.exe שבתקיית ה-WIN קם לתחייה פתאום והחל לירצות חיבור לאינטרנט, כך מעידה ההודעה הקופצת של ה Kaspersky ואני מסרב בתוקף כל פעם! (מכיוון שהKaspersky טוען שזוהי תולעת מסויימת\קובץ מאיים מסויים..) הקובץ נימצא כאן: c:\windows\system32\Studio.exe מלבד הקובץ הזה גם השניים האלו רצו להצטרף לחגיגה: c:\windows\system32\ntoskrnl.exe c:\windows\system32\lsass.exe c:\windows\system32\svchost.exe *על שלושת אלו ה Kaspersky לא ליכלך.. איני יודע אם אני אמור לתת גישה לקבצים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי וידאוס XP - SP2 לחצתי על איזה קובץ שהורדתי, כנראה שהוא וירוס ומאותו רגע המחשב עושה ריסטרטים בלי להגיע לוינדאוס. הוא מגיע למסך השחור שמאפשר בחירת SAFE וכדומה אבל זה לא עוזר כי עדיין עושה ריססטרט. שמתי את הדיסק התקנה של וינדאוס וניסיתי REPAIR. בנוסף עשיתי Chkdsk /R שום דבר לא עזר... יש לי מישהו פתרון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק שיש בו שרים הדיסק עולה אני מכינס דיסק שיש בו תוכנה כלשהית לא עולה??? כנ"ל לדיסקים מקורים/צרובים???
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כשאני מחבר מצלמה/MP3 בUSB1/2 אז הWIN מזאה אותם אבל אם אני נכנס למחשב שלי אין כונן וירטואלי(כונן וירטואלי- התקיה שקשורה לחומרה שחיברתי) מה הבעיה????
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מסתבר שיש לי כמה וכמה מערכות הפעלה במחשב, 3 לפי הספירה האחרונה שלי. איך אני מסיר התקנה של מערכות הפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-