Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי משהו מוזר קצת... שאני בודק כמה מקום נשאר לי אז רשום 2.40 GB ואני מסמן את כל הקבצים בכונן רשום שיש לי 30.4GB קבצים... אז בחישוב מהיר עשיתי 37.2-30.4=6.8 GB אז אני מעוניין לדעת איך אני מחזיר את ב GB החסרים שנעלמו לי?! ואני עשיתי לראות את כל הקבצים ככה שאין מוסתרים... תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כשאני פותח את "הוספה\הסרה של תוכנות" הוא מעלה את החלון ואומר לי לחכות בזמן שהוא עושה את הרשימה, ואז הוא אמור לעלות את כל התוכנות במחשב, אבל הוא לא מעלה לי את התוכנות הוא כאילו נתקע במצב. איך ני פותר את הבעיה? תודה דור
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קיצר סיפור ארוך בקצרה התחיל לי פתאום סיפור מוזר האקספלורר (לא הדפדפן) קורס לי פתאום ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה דקות, המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש מה הסיבה לכך? ואיך לעזזל אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! עד שחזרתי מהצבא אתמול באתי הייתי שניה על המחשב ואז פתאום קפץ הכפתור אז המחשב נכבה אז הדלקתי אותו בחזרה והכל עבד טוב אבל אז זה קרה עוד פעם והפעם זה לא עבר טוב מתי שהווינדווס בא לעלות הוא אומר לי שחסר קובץ ב windows/config/system משהו כזה והוא אומר לי להכניס את הדיסק של הווינדווס וללחוץ על r בשביל לעשות restore עשיתי את זה ומתי שאני בא לעשות את ה restore פשוט הכל קופא ולא קורה כלום חיכיתי איזה חצי שעה ולא קורה כלום...בבקשה עזרה ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי Win XP עם עברית. אני יכול לקרוא באינטרנט בעברית ולכתוב/לקרוא בוורד בעברית. אני יכול להעביר את האייקון של השפה מEN ל HE. אבל בכל זאת יש לי בעיות עם העברית. למשל אם אני נותן שמות בעברית למסמכים או לתיקיות אז אני לא יכול לפתוח אותם, והPath אליהם במקום שיראו עברית רואים או ג'יבריש או ___. גם כל מיני תוכנות מציגות את העברית כג'יבריש. מה הבעיה ומה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקנתי Windows 95 על Virtual PC 2004, אך הוא פועל רק על 16 צבעים, האם יש דרייברים ל - 256 צבעים ? ניסיתי להתקין את הדרייברים של כרטיס המסך שלי ( nVidia Geforce 440 MX 64MB ) שיש להם התקנה שמתאימה ל Windows 95 אך זה אומר לי שהחומרה לא נמצאת במחשב. כנראה ש Virtual PC לא אמורה לזהות רכיבי וידאו שיש לך במחשב.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים בכל אחד מהם מותקן ווינדווס. בהארדיסק מספר 1 כדי להכנס לווידנוס צריך סיסמא . בהארדיסק מספר 2 לא צריך. כאשר אני עושה BOOT דרך הארדיסק מספר 2 ואני רוצה להכנס לקבצים ב- documents and setting של הארדיסק 1 , הוא כותב לי שהגישה נדחית - בטח בגלל שכדי להכנס לווידנווס שם צריך סיסמא. אני יודע את הסיסמא... אז איך אני נכנס לקבצים האלו דרך הארדיסק 2 ?....
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בד"כ יש שם את הציור הזה של צ'וק שחור שאפשר לראות את המעבד...למה אני לא רואה את המעבד שלי....? :
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם הבעיה שלי היא כזו, התקנתי widnows98 second edition ההתקנה עברה בסדר, המערכת הותקנה מדיסק. הבעיה היא שכרגע כשהמחשב עולה אין סידירום, כלומר יש בBIOS אבל לא במערכת הפעלה. ב SAFE MODE הוא קיים, אבל אי אפשר לגשת אליו הוא נמצא רק במנהל התקנים. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לדוגמא באתר CELLCOM ן\או בעוד אתר מסוים (לא חוקי) אנלא יכול לשמוע תרינגטונים ... הוא יעני משמיע אבל אני לא שומע כלום . יש לי בטח בעיה באקספלורר או במשהו אחר . באתר של סלקום פעם הוא היה נותן לי הודעת ארור עכשיו כשאני בא ללחוץ על רינגטון זה תוקע לי תאקספלורר - NOT RESPOONDING ! מה עושים ? תודה רבה :-*
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לתמיכה תכנית אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני אחרי פורמט וזהסידר לי את זה על 1536 - זה אמור להיות ככה ? ! משהו פה לא נראה לי על כמה זה צריך להיות : - 3072
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
הוינדוס שלי חזר לCLASSIC כלומר כל הצבעים הכל ישתנה פתאום. יכול להיות שיש קשר לזה שנגעתי בשירותים של וינדוס אבל לפי מדריך ולא נראה לי משהו שם גרם לזה! וגם אם כן אין לי מושג מה, וגם אין לי נקודת שיחזור! כשעושים מאפיינים על המחשב שלי ואז נכנסים לADVANCED ותחת PERFORMANCE נכנסים לSETTING שמה אני לא יכול לבחור את האופציה האחרונה תחת VISUAL EFFECTS.. כאילו אני יכול לסמן את זה ולאשר אבל זה לא עושה לי כלום ושאני נכנס לזה שוב זה לא מסומן כאילו זה בוטל ממקום אחר! מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול להחזיר את הוינדוס למצבו הקודם?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב ישן של בן-דוד שעושה קצת בעיות... כשאני מנסה להתקין עליו XP אחרי שהוא מתחיל את ההתקנה אז יש אתה השלב הזה שהוא עושה RR ואז ממשיך את ההתקנה... אז המחשב הזה מעדיף להתחיל כל פעם את ההתקנה מחדש אחרי הRR כאילו שהוא לא מזהה שיש כבר תאליך התקנה מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? יודע איך לעקוף אותה ? נאמר לי שאף פעם לא היה בו XP אלה 98 ... יש מצב שזה בילטי אפשרי ? למרות שזה נראה לי מאוד מוזר כי סך הכל P3 זה לא כזה אנטיקה (או שכן ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כיצד מוחקים ווינדווס XP כאשר מותקנים אצלך 2 ? בבקשה עזרו לי ! היה לי וינדווס מותקן, רציתי להתקין חדש אבל בכונן אחר, אבל מה שיצא זה שהותקן וינדווס נוסף ואת הוינדווס הישן אני רוצה למחוק... מה ואיך עושים??? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לאח שלי הקטן ניסיתי להתקין WINDOWS XP מחדש. ההתקנה התחילה ואחרי שהיה כתוב 30 דקות עד הסוף הופיע מסך כחול של אזהרה. זה כמה פעמים. מצאתי עותק ישן של WIN 98 SE אז התחלתי להתקין והוא זיהה מערכת OS/2. בקיצור לאחר שלא הייתה לי ברירה אלא למחוק, הוא מבקש בוט דיסק. צרבתי את מה שיש בפלופי לדיסק וגם ניסיתי להכניס דיסקט של בוט וזה לא עבד, הוא לא מזהה. מה אני עושה? אי אפשר להתקין שום מערכת הפעלה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" dhcp איך אני הופך את השורות האלה לסקריפט שיריץ את עצמו בלחיצה אחת? אפילו שלחלק מהפקודות האלה לוקח כמה שניות להתבצע
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP PRO בלי לפרמט ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות. בBOOT המחשב שואל אותי לאיזה WINDOWS להיכנס ופשוט יש לי את הדסקטופ הישן ואת החדש. איך מורידים את הישן ונשארים עם ההתקנה החדשה בלבד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מערכת של קונרו ואני בדילמה איזה ווינדוס להתקין לה ... או רגיל או 64 ביט ... עכשיו רציתי לדעת עם ה 6300 הוא 64 ביט.. ועם כן אז איך ווינדוס של 64 ביט ישפיע על הביצועים של המחשב לעומת ווינדוס רגיל של xp
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
חבר זה אפשרי באמצעות disk on key להוסיף זיכרון למחשב?נגיד יש לי 512 ואני מוסיף עוד 512 אז זה ניהיה ג'יגה יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עם ווינדוס xp pro sp1 שיש לי וכשהורדתי את ה-sp2 ההתקנה עברה בהצלחה כמו שהיה רשום בחלון האחרון, הוא ביקש להפעיל מחדש את המחשב ואז מגיעה המסך טעינה של הווינדוס ואחרי כמה שניות מראה מסך שחור ללא כלום. גם כשניסיתי לעלות במצב בטוח זה נתקע לאחר שהגעתי לקובץ agp40 משהו כזה. יש להדגיש שבמקלדת המקש של Num lock עובד וכשניה לפני שזה קורה הנורה נכבת וזה קורה.. יש קשר בין אחד לשני? בתודה, ניר
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-