Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, את התקנת מערכת ההפעלה במחשב שלי לא אני ביצעתי, אלא אדם אחר. אותו אדם כתב ג'יבריש על המקלדת כשהתקין את המערכת והדבר מציק לי מאוד, מפני שארצה לראות את שם משפחתי או כל דבר אחר שאחליט עליו, במקום... מה גם שתוכנות אחרות שעל המחשב "מקבלות את המידע" ונפתחות תחת השם הקיים, כולל כתובות הפקס וכו'... הדבק מאוד-מאוד מציק לי ונאמר לי שאוכל לשנות את השם גם מבלי לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. התוכלו לעזור לי בנושא ולהדריך אותי כיצד לשנות את השם המעצבן? התמונה עם סימון הבעיה: http://img163.imageshack.us/my.php?image=untitled6hr.jpg בתודה, מתחילון.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
הוא לא מופיע בביוס ... אין לי שם Cool n Quiet יש איזה דרך לבטל?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס XP למחשב חדש של חבר ובהתקנה לחצתי C והתקנתי שתי מחיצות. הבעיה היא שאחת היא C והשניה היא E במקום D הוא לא נתן לי אות אחרת ואני רוצה לשנות את E לD. זה אפשרי? איך? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם upgrade של מ"ה עם אותה גירסא, יגרום לשיפור בביצועי המחשב? במטרה לחסוך התקנה מחדש של כל התוכנות הקיימות במחשב
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו :-[ (אם פניתי לפורום הלא נכון - סליחה)
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אין אופציה לבטל התראות לעידכונים שלא בחרתי להתקין ... לא מצאתי משהו שמתייחס ב msconfig שם ..[כדי שלא יעלה לי כל פעם עכשהמחשב נדלק] ואי אפשר לסגור אותו בקליק ימני או משהו פשוט מטרד כל הקטע של העידכונים האלה ... יש דברים שאני לא רוצה להתקין כמו כל מיני הנפצות אבטחה של אופיס, ובכלל אין להם סוף כל רגע יש משהו חדש להתקין
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי פרו + SP1 ניסיתי להתקין לו עברית ולכן התקנתי את ווינדוס XP מחדש רק מדיסק HEBREW עשיתי איתחול למחשב עם דיסק ההתקנה, הגיע המסך הכחול כרגיל אבל לפני ההתקנה ממש, עצרתי הכל על ידי F3 ועשיתי איתחול כדי לחזור לווינדווס המקורי שלי. מתברר שלאחר האיתחול המחשב נותן לי 2 אופצציות לאיתחול. 1 - הווינדווס הרגיל. 2 - setup windows/ ובנוסף נדמה לי שהוספה לי תקיית $WIN_NT$.~BT בכונן C. איך אני מסיר את האופציה שנייה באיתתחול? האם התקייה הזו קשורה לSETUP? האם ניתן למחוק אותה?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
משום מה כשאני מנסה להפעיל את קובץ ההתקנה לא קורא כלום... חשבתי שהקובץ פגום אבל במחשב הישן שלי עם WIN XP רגיל אותו הקובץ עובד מצויין. יכול להיות שמקאפי 9 לא עובד עם 64 bit? שאלה שניה, לאחר התקנת משחק GTA SAN ANDREAS הוא היה מופעל לי בדאבל קליק על הסמל בשולחן עבודה. עכשיו זה לא פועל, אני חייב ללחוץ קליק ימני ואז run as... ורק ככה המשחק עולה. למה זה כך?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=401958&TypeID=1&sid=127
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מתקל בבעיה מאוד מוזרה כשאני מנסה לשתף חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים הרשת שלי מורכבת כך: 1) מחשב עם Vista 32, מחובר לאינטרנט דרך מודם שמתחבר מכרטיס רשת. יש בו כרטיס רשת נוסף בשביל לחברו למחשב השני. 2) מחשב עם Vista 64, מחובר למחשב הראשון בכבל מוצלב ישיר דרך כרטיס רשת (ללא ראוטר) שיתוף הקבצים והמדפסות בין המחשבים עובד מצויין, אבל אני נתקל בקשיים מוזרים בשיתוף החיבור לאינטרנט: הגדרתי את שיתוף האינטרנט, המחשב השני מזהה כי הוא מחובר לאינטרנט אבל החיבור לא עובד כראוי, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (עם Firefox או Explorer) אבל אני יכול להתחבר ליישומים כמו Steam ולהוריד דברים דרכם (דפדפן הפתיחה בSteam גם הוא לא עובד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני עושה מצגת על מרתין לותר קינג ב powerpoint. רציתי בסוף המצגת לשים חלק מהנאום המפורסם שלו "יש לי חלום" ועם זאת להוסיף את הכתוביות באנגלית שבאות והולכות באפקטים עדינים. גזרתי עם תוכנה את קובץ הקול של החלק שאני צריך ויש לי את הטקסט שחילקתי לפסקאות. הבעיה היא עכשיו לתזמן את הטקסט בזמן ב POWERPOINT. ייקח לי לפחות שעה אם לא יותר לעשות את זה בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם יש דרך טובה ומהירה יותר? חשבתי להדביק את זה פשוט כמו סרט אבל לא יהיו שם אותם אפקטים שהטקסט בא מרחוק ומתקרב ואז מתפוגג וכך הלאה לשאר הטקסט... תודה מראש. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום היה לי וינדוס XP והוספתי עוד דיסק קשיח אז התקנתי וינדוס על החדש.אבל בכל זאת,רציתי עדיין להיכנס לישן ולבדוק בו כל מיני דברים.הבעיה הייתה שמלא דברים לא עבדו והכל בקושי זז.אז התחלתי עם התקנת תיקון(שמתחילים כמו התקנה רגילה אבל בבחירת כונן יש אפשרות לתיקון)וזה פשוט נתקע לי על 34 דקות.השארתי את זה כל הלילה דולק ובבוקר זה היה לי על 33 דקות.אני ניסיתי להפעיל את ההתקנת תיקון כמה פעמים,והשתמשתי ב2 דיסקים מקוריים של וינדוס,אבל למרות זאת,זה לא הצליח. יש פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קליק ימני -> properties לא נותן לי לשנות כלום. אופיר
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של וינדוז בשפה העברית. אולם, אני רוצה שכל התפריטים יהיו באנגלית. איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מישהו הצליח להפעיל אותו? הדריבר שיש באתר של נוקיה לא מתאים לויסטה יש כל מיני שמועות שאפשר להתקין את ה-PC Suite וזה עובד אבל לא הצלחתי מישהו?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP PRO X64 הכנסתי את הדיסק לכונן, עשיתי BOOT מהכונן, עולה לי המסך הכחול הזה שכתוב למעלה ווינדוס ולמטה זה טוען דברים, שזה מסיים לטעון כתוב "setup is starting windows" כמו תמיד.... הבעיה שזה נשאר ככה יותר מארבעים דקות ולא משתנה!!! אולי אני צריך לעשות משהו? ויש לי 64BIT (אפילו ניסתי את הדיסק על מערכת 32BIT וזה עצר אותי לפני המסך הכחול) שוב, אני ממש מצטער שפתחתי עוד תרד פשוט לא ענו לי ולדעתי גם לא היו עונים לי לעומק. תודה רבה אלון
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לאחר תקיעות רבות ו"נפילות" מחשב חזרתי לSERVICE PACK 1 האם יש הבדל עד כדי כך משמעותי בינו לבין 2??? והאם כדאי להישאר עם 1 או לעבור ל 2 שוב?? אנא עזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היא עולה ב startup למרות שהיא לא מופיעה ב startup folder היא מריצה את החייגן של wow ומחייגת דרכו לאינרנט היא יושבת לי ב system tray וכל כמה זמן מריצה לי בדיקת real time protector אי אפשר להסיר אותה דרך ה add/remove
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
משתמש XP ספ3 אני מנסה לשנות מצב הפעלה או אוטומטי... services.msc לא נתת לשנות מצב הפעלה הנה תמונה גם ליד שעון מצב אבטחה שגיאה בגלל עדכון לא טוב אני מנסה לפתור ועוד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה קשה ומוזרה באקספלורר מגירסה 6 כל פעם שאני פותח תיקייה של קבצי וידאו ולוחץ על אחד הקבצים אפילו ללא להפעיל האקספלורר קורס זה קורה כמעט בכל הקבצי וידאו שלי וזה מוזר מאוד כי עד לא מזמן זה לא קרה זה קורה בעיקר בקבצים של סדרות שמקודדות ב XVID
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שה msi שלי איכשהו נדפק קשות...וכל דבר שמתקינים דרכו אני לא יכול להתקין וגם לא להסיר דברים שהתקנתי דרכו-הוא מקפיץ הודעות שגיאה בטענה שאני נמצא במצב בטוח ועוד דברים שאין לי מושג מאיפה הוא ממציא אותם, רציתי למחוק את ה msi שלי ולהתקין אחד אחר,אבל אחרי חיפוש רב ברשת לא מצאתי דרך למחוק אותו או לעשות לו reinstall לפחות. בבקשה תצילו אותי - אתם הדבר האחרון שעומד לפני פירמוט :-[
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב, ויש לי דיסק מקורי של XP שקיבלתי עם המחשב (נייד, אגב- וזה לא המחשב ממנו אני כותב). כשאני מכניס את הדיסק, נפתח לי חלון שנותן לי מס' אופציות- ניסיתי לבחור install אולם הוא אומר שהגירסה במחשב שלי יותר חדשה ולא מוכן לעשות זאת. איך אני עוקף את זה? ואם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת? ואגב, אם יש לי XP בעברית, האם ישנה אופציה להפוך אותו לאנגלית? כמו כן עם אופיס? המון תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, אני משנה את הערכה לכסוף אך כל הזמן לאחר BOOT זה חוזר לכחול. אופיר
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-