עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם יש לי בעיה די מציקה בוויסטה. נגיד ואני רוצה להכנס שנמצאת בתוך program files בכונן D אז אני נכנס למחשב שלי וזה פותח לי חלון חדש. ואז אני נכנס מהמחשב שלי לD וזה פותח לי עוד חלון ואז אני נכנס לprogram files וזה פותח לי עוד חלון. בקיצור רציתי לדעת איך אני עושה שלא יפתח לי כל פעם חלון חדש. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. מה זה בעצם? למה זה משמש וכיצד זה עובד?

3. Started by shaiya,

בס"ד אממ אני ממש חדשה פה ניראלי זה נושא ראשון שלי פה . אז אממ >< *להתחשב* לא מצאתי חוקים קיצור לעיניין יש לי מערכת הפעלה ת'אמת שאנלא מבינה בזה וכבר לא יודעת איזזה.. אני יביא לכם תמונה מקווה שזה יעזור.. קיצוור זה עושה לי הכל ב'גיבריש בעיות באנטי וירוס ולכבות ת'מחשב זה צריך דרך יוזר וכאלו S= ואנ'לא יודעת זה לא עושה יל בעיברית.. רק האופיס בעיברית קיצור תעזרו יל מה עושים. מקווה שזה לפה..

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by berner,

חברים שלום וחג חרות שמח בצעתי עדכון לחלונות שלי ועדכנתי את הפדפן החדש כאשר אני מנסה להפעילו הוא נפתח ומודיע לי שהוא מתחבר ובזה נגמר הפעולה והחלון תקוע רק ע"י גישה למנהל השולחן והסרה מביצועים אני מצליח להורידו מי נתקל בבעיה בצעתי עדכון מחדש וזה לא עוזר בברכה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by NEUROMA,

שלום חבר'ה ! האם WINDOWS VISTA PRIMUM SP1 מגיע כבר עם DIRCTX 10 ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. זה אפשרי בכלל ב word , זה מין לחן ומילים שלי .. הקובץ mp3 הוקלט ... אני מנגן על הגיטרה והכתיבה גם שלי מדף למחשב וכתבתי את זה כבר בהword אך אני יכל לאפשר לזה להתנגן ביחד עם הקובץ word מבינים למה אני מתכוון זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by mlunker,

לפני כמה שבועות המחשב שלי חווה מספר נפילות מתח, עקב הפסקות חשמל. מאז בכל פעם שאני מפעיל אותו מחדש, Windows מבצע Disk Checking. הכל תקין בבדיקה אבל אני לא מצליח למנוע את הביצוע החוזר שלה. מישהו יודע איך מבצעים זאת או מה הבעיה, אני אשמח לשמוע... תודה, מתן.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. שלום לכם חברי פורום יקרים. לאחרונה שמתי לב שמופיע לי תהליך מעצבן ברשימת התהליכים של מערכת ההפעלה שלי. התהליך הנ"ל הוא = WLLOGINPROXY.EXE והוא מופיע לי בכל הפעלה של מערכת ההפעלה, ערכתי חיפוש בגוגל והבנתי שזהו תהליך שקשור לWINDOWS LIVE MESSENGER. שמתי לב גם שכשהתהליך הזה רץ ברקע, הגלישה מאוד איטית, ואתרים לא עולים, כשאני מגיע למנהל המשימות וסוגר ידנית את התהליך הזה, הכל חוזר לנורמליות, גלישה מהירה מאוד וחלקה ושום בעיות בהעלאת אתרים. הבעייה היא שאין לי מושג איך לגרום לתהליך הזה לא לעלות ביחד עם מערכת ההפעלה, זה לא מופיע בSTARTUP ולא בSERVICES... עזרו לי בבקשה להיפטר מהדבר המעיק הזה... תודה.

9. Started by dannygnh,

1.איך ניתן להתקין winxp בעברית , כשבעלית דיסק התקנה הכל כתוב באנגלית? 2.כשה xp בעברית עולה קימת הודעת שגיעה שחסרים קבצים, האם ניתן להשלים את אותם קבצים דרך דיסק התקנת xp באנגלית? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by assaf990,

אני רוצה שתמיד ה-DVD יהיה האות \:e ותמיד הצורב יהיה האות F. כי הם משתנים לי כל פעם שאני מוסיף או מסיר הארד דיסק (משני).

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by Wingedbull,

אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ע"י לחיצת CTRL+ALT ולא ע"י לחיצת עכבר על הריבוע. זה פשוט תקוע, אי אפשר להחליף לכלום, לא לסגור ובטח שבמאפיינים אין משהו שגורם לזה להשתנות, חוץ מריסטרט למחשב, שזה מסתדר, אבל ממש למעט זמן. יכול להיות התגנשות תוכנות, ויכול להיות עוד כמה סיבות מרכזיות, השאלה מה. תודה ויום טוב לכולם.

12. ולשים פייר פוקס במקום? ולהוסיף גם למשל בי.אס. פלייר ווינאמפ. איך?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by tzahi16,

יש לי בעיה עם הקובץ הזה מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by Cranchh,

בצעד לא חכם במיוחד, ניסיתי להריץ את החבילה מהאתר הזה: http://tredosoft.com/IE7_standalone שניקראת Internet Explorer 7 standalone program only על ויסטה. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את האקספלורר, הוא מעלה חלון ונסגר ישר. אני מחפש בנרות דרך להתקין מחדש את האקספלורר אבל לא מצאתי שום דבר. כבר הרצתי sfc /scannow, ואין לי system restore. אשמח לקבל הצעות נוספות... תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by Internal,

טוב אולי זה ישמע מטומטם אבל יש לי vista enterprise וכשה המחשב עולה אין תמונה יש את הפס הצהוב שרץ וזהו כך זה אמור להיות?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. אני לא רוצה את SP2 אלא רק את SP1.... מאיפה אני משיג??????? (ובקשה אל תענו לי שמהאתר של מיקרוסופט....)

17. ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" dhcp איך אני הופך את השורות האלה לסקריפט שיריץ את עצמו בלחיצה אחת? אפילו שלחלק מהפקודות האלה לוקח כמה שניות להתבצע

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by יניב קופר,

וינדוס רוצ ה לשנות לעברית home איך עושים זאת

19. Started by yarl,

אחרי ההתקנה כנראה נתתי את אותו השם למחשב המפורמט ועכשיו כל הדלקה שהמחשב השני עולה יש הודעה עם סימן קריאה ! שיש כפילות שמות ברשת מחשבים או שיש עוד מחשב דופליקייט ? קיצ קצ איך פותרים את הבעיה ומשנים את זה שהייה שני שמות נפרדים העינין דחוף תודה לעונים

20. במחשבי, עם מערכת הפעלה , WIN XP PROלצערי חטפתי וירוס שהיתימר להיות Vista Anti Virus בין היתר השרץ הזה משנה את צבעי הדסקטופ לכחול כהה ומוסיף תמונה של אזהרה. לאחר "טיפול" איתור קובץ השרץ מחיקתו וסריקות באנטי וירוסים נוקה השרץ והמחשב עובד תקין. כולל "ניקוי" התמונה מהדסקטופ והחזרת הצבעים לקדמותם. אולם - חל שינו בטאבים של חלון DISPLAY PROPERTY במצב נורמלי יש בו 5 טאבים: Themes, Desktop, Screen saver, Appirence, Settings לאחר ניקוי הוירוס יש רק 3 טאבים: Themes, Appirence, Settings. איך מתקנים את זה ומחזירים את המצב לקדמותו?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by assaf990,

יש לי ווינדווס אקס פי פרו + SP1 ניסיתי להתקין לו עברית ולכן התקנתי את ווינדוס XP מחדש רק מדיסק HEBREW עשיתי איתחול למחשב עם דיסק ההתקנה, הגיע המסך הכחול כרגיל אבל לפני ההתקנה ממש, עצרתי הכל על ידי F3 ועשיתי איתחול כדי לחזור לווינדווס המקורי שלי. מתברר שלאחר האיתחול המחשב נותן לי 2 אופצציות לאיתחול. 1 - הווינדווס הרגיל. 2 - setup windows/ ובנוסף נדמה לי שהוספה לי תקיית $WIN_NT$.~BT בכונן C. איך אני מסיר את האופציה שנייה באיתתחול? האם התקייה הזו קשורה לSETUP? האם ניתן למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. Started by bora-aa,

שלום לכולם, מקרה אחד,פעם אחת היה לי וירוס במחשב ואני ידעתי,סרקתי עם NOD32 והוא מצא אבל לא מחקתי תוירוס, פחתתי משתמש חדש בXP ואיזה פלא אין וירוס. עכשיו השאלה שלי היא- עשיתי כמה TWEAKS בregedit המשתמש הזה,וזה גרם לי לתקיעות כאלה.......אז אם אני פותח משתמש חדש כל הבregedit ניהיה רגיל כמו חדש? או שנאשר עם TWEAKS ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה דרך להגדיר ברג'יסטרי שכל תוכנה או משחק וכו' שמתקינים על המחשב יותקן ישירות במחיצה קבועה,לא בכונן C כמו שזה כרגע כברירת מחדל????

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by NuXeR,

שלום! יש לי בעיה מוזרה באקספלורר, שאני חושב שקשורה לג'אווה.. באתרים מסוימים פשוט אני מקבל script error כזה שכתוב בו premission denied ולמעשה הוא לא נותן לי ללחוץ על דברים מסוימים. לדוגמא באתר emap.co.il כשאתם מקישים כתובת של מקום ובאים ללחוץ חיפוש..אני מקבל error. יש לא מעט אתרים שלא פועלים אצלי ומתחיל להימאס עלי המצב הזה, אם מישהו יודע משהו ויכול לעזור, אני מאוד אשמח! תודה רבה, תומר.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.