Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405929&TypeID=1&sid=127 האמת זה היה די ברור,הרי זה לא ממש צעד חוקי.בכל זאת,בן אדם שקונה רישיון לשימוש בתוכנה,זכותו להשתמש בה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חבילת הקודקים של ליונטהארט. כל הווליומים במחשב בסדר גמור ואני עדיין לא שומע שום דבר מהרמקולים. יש לי חלונות 200. עשיתי הסרה והתקנה של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. למישהוא יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודה. חשוב לציין שכל התוכנות מתנהגות בסדר גמור ולא אומרות שיש בעיה עם הכרטיס קול. ניסיתי להוריד DIRECTX9 ומדיה פליר 9 אבל זה גם לא עזר. :'( ???
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קיצר סיפור ארוך בקצרה התחיל לי פתאום סיפור מוזר האקספלורר (לא הדפדפן) קורס לי פתאום ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה דקות, המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש מה הסיבה לכך? ואיך לעזזל אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב יש לי וינדוס בעברית, בעבר הכל היה בעברית ועכשיו חלק הלך להיות אנגלית למשל מה שהיה המחחשב שלי הפך להיות MY COMPUTER ככה גם סל המחזור ,גם כונן מקומי ועוד שאר התפריטים ללא שינוי בעברית התחל -נשאר בעברית עזרה בעברית כל תת התפריטים בעברית עדיין יש למישהו מושג איך מחזירים למצב שהיה ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם היה לכם בעיה באיזה תוכנה בהתקנה או משהו בסגנון (בהקשר שהבעיה נובעת בגלל ויסטה)....?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" dhcp איך אני הופך את השורות האלה לסקריפט שיריץ את עצמו בלחיצה אחת? אפילו שלחלק מהפקודות האלה לוקח כמה שניות להתבצע
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התקנתי Windows 95 על Virtual PC 2004, אך הוא פועל רק על 16 צבעים, האם יש דרייברים ל - 256 צבעים ? ניסיתי להתקין את הדרייברים של כרטיס המסך שלי ( nVidia Geforce 440 MX 64MB ) שיש להם התקנה שמתאימה ל Windows 95 אך זה אומר לי שהחומרה לא נמצאת במחשב. כנראה ש Virtual PC לא אמורה לזהות רכיבי וידאו שיש לך במחשב.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
וינדוס רוצ ה לשנות לעברית home איך עושים זאת
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי חבר'ה ישבנו וחפרנו על DLL ועלו לנו כמה שאלות שלא מצאנו להן תשובה: 1. מה ההבדל בין DLL לSERVICE? 2.איך אפשר לדעת למה משמש קובץ DLL מסויים בלי לדעת שפת תכנות/להעזר באתרי אינטרנט? 3. יש קבצי DLL שאם אני אמחק אותם ווינדוס תשחזר לי אותם באופן אוטומטי מכיוון שהם חשובים. איך אני יכולה לדעת שקובץ מסוים מוגן ע"י ווינדוס ואני יכולה למחוק אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C וככה אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי (שנתיים שלמות בXP)... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקרה אחד,פעם אחת היה לי וירוס במחשב ואני ידעתי,סרקתי עם NOD32 והוא מצא אבל לא מחקתי תוירוס, פחתתי משתמש חדש בXP ואיזה פלא אין וירוס. עכשיו השאלה שלי היא- עשיתי כמה TWEAKS בregedit המשתמש הזה,וזה גרם לי לתקיעות כאלה.......אז אם אני פותח משתמש חדש כל הבregedit ניהיה רגיל כמו חדש? או שנאשר עם TWEAKS ?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לתמונה גדולה (שהיא מן הסתם בעמוד אחר)? או בעמוד קישורים ושמהם אני רוצה שהתמונות ירדו בתיקייה מבלי שאצטרך להיכנס בכלל לעמוד
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את הווינדוס שנמצא בכונן מסויים ובמקומו להתקין ווינדוס אחר, מבלי לאבד את המידע שנמצא על אותו כונן. אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היו לי בעיות ודיברתי עם בזק ונטויז'ן והם המליצו למחוק את ה-sp2. נכנסתי ל Add and Remove ולא היה לי שם את Win XP SP2. איך אני יכול למחוק? בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי...
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט 945P-G, ובזמן התקנת ווינדאוס אני צריך ללחוץ על F6 בהתחלה, כדי להתקין את הדרייבר של הדיסק הקשיח מדיסקט. אני לא רוצה יותר להשתמש בדיסקט בשביל התקנת הדרייבר, אני מחפש דרך שהדרייבר הזה יהיה משולב בדיסק ההתקנה של XP והכל יתבצע בצורה אוטומטית מבלי ללחוץ על F6 ולהכניס דיסקט. יש דרך לעשות את זה? שמעתי שיש תוכנה שאפשר לשלב בה תוכנות חיצוניות לדיסק של XP, אבל גם אם מצאתי אותה לא יודע איך לעשות את זה שהדרייבר יזוהה ולא סתם ישב בדיסק.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה דרך להגדיר ברג'יסטרי שכל תוכנה או משחק וכו' שמתקינים על המחשב יותקן ישירות במחיצה קבועה,לא בכונן C כמו שזה כרגע כברירת מחדל????
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שאחד מהם היה דלוק לא הצלחתי להתקין הוא נתן לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה למה השני צריך להיות מכובה?<
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הי. התקנתי את כל האופיס מההתחלה לאחר פרמוט המחשב, העתקתי את כל התיקיות מלפני הפרמוט לדיסק גיבוי חיצוני, האם כל ההגדרות של החוקים וההתראות באאוטלוק 2003 נמחקו לי בעצם ? והאם ניתן למצוא קובץ מסוים בגיבוי שמכיל אותם ולדרוס את הקובץ החדש שנוצר אחרי ההתקנה? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלץ לעבוד כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה ויסטה 64 תתמוך או שעדיך ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? ??? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות דו"ח של רזולוציות מסך ב 3000+- מחשבים בארגון. (כולם תחת אותו domain) האם יש דרך מרוכזת ולא מסובכת לעשות זאת? מישהו מכיר אפשרות לאסוף מידע כזה דרך כלי תשתיתי כמו SMS או אפילו דרך פקודות של win2003? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה רבה! Dom
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני יודע לעבוד עם קובץ ה SIF... אבל איך אני מגדיר שהWINDOWS יתקין את עצמו עם השפה העיברית אוטומטית....?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להפעיל קובץ avi ב-media player על מחשב נייד שמריץ vista home basic אבל קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6336 Application Timestamp: 46a16548 Fault Module Name: StackHash_b9fc Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00000001 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Locale ID: 1037 Additional Information 1: b9fc Additional Information 2: c9c339152d89f2ba0d4df3a25cac345a Additional Information 3: d43f Additional Information 4: 7959c85a74d494c599a44305a035ffb9 קבצים מסוגים אחרים (m…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן חבריה, היה לי וינדוס XP עם SP1 והיה לי טוב איתו. לעדכן לSP2 לא יכולתי כי החלונות שלי לא "חוקי" יענו. בקיצר מצאתי גרסת SP2 והתקנתי. מאז... רק בעיות. המחשב כל הזמן אומר שלא מספיק לו "וירטואל ממורי", כל הזמן Errors. תוכנות מסויימות לא ניתנות להתקנה. נמאס! האם יש מצב שהגרסה שלי דפוקה? בכל מקרה אני חוזר לSP1 שהיה לי, שם הכל עובד.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
דבר ראשון זה הסיידבאר המקורי של ויסטה... אני משתמש בגאדג'טים שלו כמו WIDGETS ז"א אני מוציא אותם מהסיידבאר ושם אותם איפשהוא על שולחן העבודה... יש דרך לנעול אותם, כך שישארו תמיד באותה פינה של המסך שקבעתי להם? כי כל פעם שאני מפעיל משחק לא ברזולוציה הטבעית של המסך(והווינדוס) כמו CSS(כי ככה פוגעים יתר ) הם זזים לאמצע... עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-