Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הי. התקנתי את כל האופיס מההתחלה לאחר פרמוט המחשב, העתקתי את כל התיקיות מלפני הפרמוט לדיסק גיבוי חיצוני, האם כל ההגדרות של החוקים וההתראות באאוטלוק 2003 נמחקו לי בעצם ? והאם ניתן למצוא קובץ מסוים בגיבוי שמכיל אותם ולדרוס את הקובץ החדש שנוצר אחרי ההתקנה? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על הנייד של אסוס מוזכר שם שישנו עידכון: http://hwzone.co.il/articles/napa_article/7/ שבעצם מאריך את זמן הסוללה בנייד שרץ על ווינדוס אני רוצה לעשות את העידכון אבל אני לא בטוח שאני צריך זה המחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-Megabook-S262.1293.0.html מישהו יכול לעזור בענין? תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
כשאני פותח את "הוספה\הסרה של תוכנות" הוא מעלה את החלון ואומר לי לחכות בזמן שהוא עושה את הרשימה, ואז הוא אמור לעלות את כל התוכנות במחשב, אבל הוא לא מעלה לי את התוכנות הוא כאילו נתקע במצב. איך ני פותר את הבעיה? תודה דור
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם ויסטה ואני תוהה אם להשאר עם ה-FIREWALL של ויסטה או להתקין תוכנת צד שלישי. אם תוכנת צד שלישי, איזה הכי טוב בימינו לויסטה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תמיד אחרי שאני מפרמט,יש לי איטיות בגלילה של דף אינטרנט למשל, או בהגדלה,הקטנה והזזה של תיקיה מסויימת. תמיד זה היה עובר לי לבד,ועכשיו שוב פירמטתי ואני מעוניין לדעת מה עושים כדאי לתקן בעיה זאת. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
כי הרי את האשספלורר שידרגתי לאקספלורר החדש לא הצלחתי למצוא הורדגה מתאימה באתר של מיקרוסופט THX
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בדקך כלל המסך הכחול מופיע אחרי החיבור לאינטנרט ,ישר אחרי החיבור ,היום הופיע אחרי איזה 7 שעות ,בדקתי קובץ מינידמפ ו הוא רושם NETMOTCM.SYS . צריך המלצה בנוגע לעניין ,מה לעשות איך לפתור את הבעיה . יש לי מודם בחיבור USB ולא רשת ,ב XP לא היה לי בעיה כזו .
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עכשיו שאפשר להשיג ברשת את הויסטה האם היא מגיע ב64 ביט??
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
c:\windows\service חסר...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איך אני מוריד תוסף או מגדיר תפריט קיצורי דרך כמו בתמונה למטה ב VISTA? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מותקן אצלי XP בכונן C וVISTA בכונן D הויסטה נדפקה יש על זה שירשור בנפרד, בכונן D יש את כל התוכנות שלי שאני לא רוצה להסיר אלא רק את הויסטה, מחקתי את הויסטה ידנית ואת הבוט, עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הויסטה וזה כותב לי שיש עדיין שאריות של ויסטה בכונן, ויוצא מההתקנה... איך ניתן להסיר את ויסטה לחלוטין?! הסרתי כל זכר מכונן D... גם קבצים נסתרים... :s05:
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי ATI 19XT... כדאי להתקין דריברים של ATI או מה שהVISTA התקין זה מספיק? איך NOD32 BETA 2.7? הוא עובד מעולה אבל איך הוא מבחינת אבטחה? בXP היה אפשרות לשנות את הפונט של הWIN למשהו שטוב למסכי LCD, נראה לי CLEARTYPE משהו כזה איך עושים אתזה בVISTA? טיפים כללים יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המחשב השני שלי אני לא יכול לכתוב בעברית, אין עברית במאגר שפות הכתיבה בווינדוס הזה מה אני אמור להוריד בשביל שזה יקרה.. חשוב מאוד אני לא רוצה שכל הווינדוס יהיה בעברית אני רק רוצה לכתוב... תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום חבר'ס, [המפרט שלי בצד] אני משתמש בויסטה x64 כבר קרוב לחודש... הכל היה בסדר בזמן האחרון זה נהיה איטי נורא !! בלתי נסבל !! עכשיו קראתי הרבה הרבה דברים בגוגל על כך... מה שעשיתי זה: 1. ביטליתי Indexing ב 2 הכוננים [c+d] 2. בDevice Manager עשיתי Enable advance performace לכונן הקשיח שלי 3. ביטלתי Superfetch 4. ביטלתי Windows Defender 5. ביטלתי ב Services את Windows Search 6. ביטלתי את ה איחוי היומי בלילה אם אני זוכר נכון זה הכל : ******************* בעיית האיטיות נפתרה... והדיסק כבר הפסיק כל הזמן לעבוד... השאלה שלי, האם עשיתי פה משהו שהוריד לי ביצועי מחשב, משהו לא בריא למחשב, ובכלל משהו לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב עזרה מזה דחופה ! פתאום בא לי תקלה למחשב... לכו תבינו את המחשבים האלה... בקיצור.. אני בא לפתוח תיקייה וזה פותח לי חיפוש.. ככה זה בכל התיקיות אני מתחיל להתחרפן!!! אני כל פעם צריך לעשות על התיקייה קליק ימני ופתח!!! (העדפות הראשונה של התיקייה זה "חיפוש" ולא "פתח") בבקששהה.. תעזור לי!!!! רם.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
יש לי נייד GIGABYTE 566N באתי להתקין WINXP אבל הוא לא רואה את ההרדיסק, הבנתי שצריך להתקין דריורים של SATA אבל איך?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אחרי ש המחשב מסיים לעלות יש תמיד פעילות של דיסק קשיח שלא נפסקת (המנרה תמיד דולקת) וממש שומעים איך ש הדיסק הקשיח עושה רעש ו מתאמץ , ודרך אגב לא מרגישים ש המחשב עובד לאט או משהו ,עובד כמו פנתר. בדקתי SPYWARE-ADWARE ANTIVIRUS REGISTRY MECHANIC DRIVERS DEFRAG ו ללא שינוי. P4 1.4 - SOCKET 423 INTEL GARIBALDI 850 512 RDRAM LG CDRW 1.44 GB HITACHI 7200 40 GEFORCE 2 64 MB
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקובץ הזה מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
לפעמים אני מקבל מסך כחול בויסטה בפעולה רגילה ולפעמים במשחקים ההודעה היא: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. מישהו מכיר את הנושא? איך מתקנים או משנים הגדרות כדי לתקן? המערכת שלי היא: quad core q6600 BFG 8800GT OC ABIT IPro35 2GB DDR800 Vista ultimate תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
קיצר סיפור ארוך בקצרה התחיל לי פתאום סיפור מוזר האקספלורר (לא הדפדפן) קורס לי פתאום ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה דקות, המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש מה הסיבה לכך? ואיך לעזזל אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שחקתי עם ההגדרות של המקלדת ועכשיו כל פעם שאני עושה ALT+SHFIT להחליף שפה יש לי רוסית. ניסיתי להחזיר אך זה עדין קיים, איך אני מגדיר שיהיה עברית ואנגלית בלבד?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-