עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RX7,

קודם כל יש לציין שהווינדוס חוקי לגמרי! windows xp professional sp2 בעברית הוא מנסה להתקין עדכונים וזה מה שכתוב "לא היתה אפשרות להתקין את חלק מהעדכונים" ואז כתוב העדכונים הבאים לא הותקנו עדכון אבטחה עבור Windows XP (KB890859) עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB920683 עדכון אבטחה עבור Windows Media Player 11 עבור Windows XP‏ KB936782 עדכון עבור Windows XP KB894391 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB913580 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB905749 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB920213 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB900725 עדכון ל- Windows Media Player 11 עבור Windows XP ‏KB939683 עדכון ל- Windows Media Format 11 SDK עבור Windows XP ‏KB929399 עדכון אבטחה עבור Windows XP ‏KB941568 עדכון א…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. Started by Leo101,

שלום לכם אני צריך עזרה עם הכיבוי של המחשב...הוא לא ניכבה לבד אלא מציג הודעה..."כעת ניתן לכבות את המחשב..." המחשב עם מערכת ווינדוס xp ולפני זה שהוא פעל עם ווינדוס 98 הוא כיבה את עצמו עכשיו כבר קרה לי את זה בעבר אז הלכתי ללוח בקרה לחשמל...אבל הפעם אין לי את זה...וניראה לי שאני צריך לשנות משהו בביוס...תקנו אותי אם אני טועה...אשמח לעזרה תודה... :)

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. משהו שהפליא אותי מעט אך גם מרגיז, קבלתי משלוח של קבצי תמונות של נופים וכל מיני דברים כאשר טקסט מצורף אליהם אבל במקום הטקסט מופיע אצלי סימני שאלה, כמו סימני שאלה כאלו מוזרים, שלחתי חלק מהקבצים לחבר והוא אומר שהוא רואה את הכתוביות רגיל, אז מה יכולה להיות הבעיה אצלי? עליי לציין שהכתוביות הן מקוריות של יוצר הקבצים ולא טקסט רגיל שמישהו מוסיף,,תודה מראש למשיבים.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  4. יש את האפשרות להוסיף את hibernate לתפריט הכיבוי, אך האפשרות אפורה ולא ניתן לסמן אותה. איך אני יכול להוסיף? אני פשוט לא מבין מאיזו סיבה זה אפור ולא ניתן לסמן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. התקתקל לי המחשב, והעברתי את הדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה Windows xp למחשב אחר שקיבלתי מחבר. כעת מערכת ההפעלה לא עולה (גם לא ב-Safe Mode). אני כל פעם מקבל את המסך הכחול שמופיע בתמונה המצורפת. ממה שאני מבין, זה בגלל שבקרי הדיסק הקשיח שונים. איך ניתן להסיר (אולי בעזרת Hirens) את בקרי הדיסק ממערכת ההפעלה כדי לאפשר לה לזהות את החומרה שבמחשב הנוכחי? תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by xTz,

ויש בפי כמה שאלות: 1. איך מבטלים את הUAC הזה שגורם להרבה כאבי ראש? 2. אם אני משנה בהגדרות של התצוגה שזה יפעל ב32 ביט האם תוכנות שלא עבדו במצב של 64ביט יתחילו לעבוד? אני אוסיף עוד אם אני אזכר..תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by Iko89,

קבלתי עם הלפטופ קוד של XP HOME אבל לא קבלתי דיסק .. האם אפשרי פשוט להוריד מהאתר של MICROSOFT מערכת הפעלה ולהשתמש בקוד ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. זכור לי שבתוך וינדוס יש משהו כזה (או שזה היה באופיס???). בכל מקרה, ישלי XP PRO, היה לי איזה וירוס שבגללו נאלצתי למחוק קובץ או שניים שאני לא מוצא משום מה בCD ההתקנה. יש איזו תוכנה שיכולה למצוא בשבילי איזה קבצים חסרים ולהוציא אותם מהCD? או אולי משהו פנימי בXP?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  9. xp home edition בעברית

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  10. מחקתי כמה קבצים מהספרייה שלו כי זה שיגע אותי ועכשיו אני צריך את זה תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. היי, לאחרונה הותקן לי ללא רצוני טולבאר באקספלורר שלא יכולתי להוריד. בסוף הצלחתי להוריד אותו דרך hijackthis אך עדיין יש לי בעיות: 1- שאני עושה באקספלורר למעלה בשורה של הכפתורים קליק ימני ומופיע לי כל ה standart buttons, adress bar, links וליד כל אחד וי הכל בלתי ניתן לשינוי כאילו אי אפשר לשנות שם כלום - זה חסום. 2- שאני גולש קורה הרבה פעמים שבמקום להגיע ללינק הנכון הוא מגיע ללניק כזה: http://85.255.117.75/click.php?PHPSESSID=566C049A870C4F83A7B8478764E8E4BF&qq=ᆰᄁᆰ?ᆰᆭᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ゙ᆰᅠᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ?ᆰᅠᆰ?&id=1&qnaes={566C049A-870C-4F83-A7B8-478764E8E4BF}&b=0&ZZ=2 או שלא מציג בכלל את האתר. כל זה קרה מאז שהותקן לי הטולבאר הזה. ניסיתי כמה פעמים את Ad Aware אבל לא …

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by idang,

שלום לכולם, אני לא מצליח להשתמש באפשרות של Stand by ו- Hibernate במחשב. יש לי רק אפשרות לעשות ריסטרט וכיבוי. עשיתי את כל העדכונים של מיקרוסופט. נתונים: מחשב: פנטיום 3 לוח אם: Asustek socket 370 model TUVX4 מערכת הפעלה: Win XP Pro Service Pack 3 אשמח לשמוע פתרונות אפשריים לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by pyr0,

האם מתוכננת איזה SP לxp x64 באופק? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום מידע בנושא, הרי אין קשר בין SP3 של xp x86 לxp x64. *למי שלא יודע, הקרנל של xp x64 הוא כמו של server 2003 והם חולקים את אותם הservice packs

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

בוא נגיד שיש לי athlon 64 האם כדי לי להתקין את זה והאם כל התוכנות והישומים שרצים אצלי עכשיו יעבדו על גירסת ה 64 ביט ?? ואם לא אז מה זה בדיוק??

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. פעם זה לא היה ככה. פתאום זה התחיל וזה ממש מעצבן. כאשר אני לוחץ רק על כונן C (למרות שזה הכונן היחיד שלי) הוא נפתח בחלון חדש במקום באותו החלון פשוט , כיצד ניתן לפתור את הבעיה המציקה הזאת?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by YinonOzery,

מופיעה לי ההודעה הבאה http://up415.siz.co.il/up1/uzriyc2yznjx.jpg ניסיתי כבר פעמיים לעדכן וכל פעם יש בעיה. מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולם מאז השדרוג ל10 החלה בעיה שאני לא מוצא לה פתרון כל פעם שאני פותח חלון חדש דרך ה"סייר קבצים" (המחשב שלי \ open with... דרך כל תוכנה וכדומה) החלון של הסייר קבצים נתקע לעשר שניות וכותב "לא מגיב" אם אני אלחץ עם העכבר על החלון, אחרי עשר שניות בערך הוא חוזר לעבודה. זה קורה גם אם אני מנסה לפתוח קובץ דרך תוכנה למשל פוטושופ, ברגע שאני לוחץ open with.... או save as למקום מסוים ואז נפתח החלון של הסייר קבצים שוב נתקע החלון לעשר שניות. מישהו מכיר את התופעה? יש דרך לפתור אותה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. האופציות הן: 1) מכללת היי טק בהרצליה. 2) מכללת סלע בר"ג (יש עוד סניפים אבל זה לא משנה). 3) ג'ון ברייס במכללת היי טק מסלול MCSA כולל תוספת של מודול לימוד על FIREWALL שך CHECK POINT ומקבלים תעודת הסמכה של CHECK POINT בסוף אחרי מבחן. לעומתה, מכללת סלע, נותנת מודול של לימוד LINUX. מסלול MCSE כולל בתוכות כבר את MCSA וMCDBA זה על מסדי נתונים(DATABASE). מתי עדיף MCSA, מתי MCSE ומתי MCDBA? מי יותר שווה ולמה, מי שהתנסה מוזמן להגיב. תודה.

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by G.H.O.S.T,

שלום לכולם. לפני שבוע בערך התקנתי Windows Vista Ultimate 32 ביט, והיא עבדה מעולה, כמו שצריך... היום התקנתי משהו שדרש ממני לאתחל את המחשב, אך לאחר שאיתחלתי המחשב לא נדלק. כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע להודעת שגיאה מסויימת, משהו עם Error 14: Invalid or Unsupport executable format כשאני מנסה להגיע לסייף מוד, הוא לא נותן לי, וכשאני מנסה להתקין מחדש דרך הדיסק, הוא לא נותן לי, ומגיע לאותו Error... מישהו יכול לעזור לי? זה דחוף מאוד!

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  20. עכשיו זה הפעם השלישית שקיבלתי מסך כחול ואז אתחול של המחשב ואין לי מושג למה... זה הפרטים שהיו רשומים שם: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF800037FC502 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\073012-20576-01.dmp C:\Users\Idonava\AppData\Local\Temp\WER-69389-0.sysdata.xml למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  21. המראה של הווינדוס שלי משעמםםםםם וזה אפילו כבר מתחיל להוריד לי את החשק מהמחשב. אני רוצה מראה חדש עם הרבה טבע שהשורת התחל שלי תשתנה שהאייקונים שלי סוף סוף יהיו מסודרים חלונות חדשים ומעניינים. אני רוצה משהו חדש ומרהיב עם הרבה תוספות. בכל אופן הנה לכם תמונה של הDESKTOP שלי אחרי שמחקתי חצי מהאייקונים שהיו לי על המסך(כל המסך היה מלא באייקונים). תחשבו על משהו יפה ואני מוכן לעשות כמעט כל דבר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by A1eX,

ההודעה הזאת צצה לי רק כאשר אני ניכנס למחיצה ספציפית. בכל שאר היישומים היא לא קיימת.. האם מדובר בוירוס כלשהו?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  23. לא מצליח להתקין את Service Pack 1 על הוויסטה An internal error occurred while installing the service pack. Error code: 0x8007000D בגלל שהיו עוד הרבה בעיות מעבר להתקנה של ה SP, החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה שוב אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את ה SP1 מה יכול לגרום לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  24. יש לי שני מסכים ואני עובד כך שאחד מהם הוא Expend (הרחבה) של השני. האם אני יכול לגרום לתוכנה לעבוד על שני המסכים. כלומר האם אני יכול לעשות לה maximize ובמקום שהיא תתפוס מסך אחד היא תתפוס שני מסכים?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  25. שלום היום פתחתי את המחשב ופתאום בכל פעם שאני מנסה לפתוח איזו שהיא תקייה או את הדפדפן הם לא נפתחים והתהליך explorer.exe תופס 100 אחוז... השאלה שלי היא האם אין מנוס מלהתקין מחדש את האקס פי? ולפני שאתם אומרים שזה אולי וירוס או איזה מזיק אחר יש לי נוד32 והמחשב נקי לגמרי(עשיתי בדיקה גם ב ad aware)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.