עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מהיום בבוקר בכל פעם שאני פותח חלון כמו "המחשב שלי" "מסמכים" וכדומה מייד אחרי שנייה החלון נסגר! בדקתי עם תכנת וירוסים ואין שום וירוס. אני משתמש בווינדוס ויסטה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. יש לי Windows 7 גרסת 64 ביט הנה רשימת הבעיות שיש לי בינתיים: נראה שהמחשב פשוט לא נכבה - מאז שקיבלתי אותו לא יצא לי להשתמש באופציית הכיבוי (הוא דיי חדש) אבל השתמשתי ב Restart, וכשאני בוחר Restart כתוב לי Windows is shutting down במשך כמה דקות, לא כתוב שזה מתקין עדכונים או שומר את ההגדרות שלי (כמו שהיה Windows XP) (זה נגמר כשאני מכריח אותו לכבות את עצמו - לחיצה ארוכה על הכפתור) כשהמחשב חוזר ממצב שינה, הראוטר פשוט לא עובד (הוא מחובר ב-USB ולא הצלחתי להתקין לו דרייברים) נראה שמגיע אליו חשמל אבל המחשב מתייחס לזה כאילו אין ראוטר, גם לנתק אותו ולחבר מחדש לא עובד - אני צריך לעשות ריסטרט יש את ה Troubleshoot של וינדוס שאומר לי שלא מחובר ראוטר, או שהוא פגום אגב, העכבר שבו אני משתמש…

3. אחרי פירמוט מלא והתקנת וינדוס ודרייברים , שהמחשב עולה לאחר הדלקה שהביוס מסיים את ה POST אז יש מסך שחור למשך כ 20 ,30 שניות ורק אז מגיע שלב של המסך הכחול ברוך הבא.... ניסיתי שוב התקנה וזה אותו הדבר ? בוינדוס שהיה בהרדיסק היישן היה עולה נורמלי ובזה יש איזה הפסקה לאחר שהביוס ראה את כל ההתקנים שיש ,בדקתי את ההרדיסק והוא תקין מישהו יודע על איזה פיתרון ? המחשב P-4 2.4 500 MB DDR

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by eliau21071981,

אני מנסה להוסיף שפת קלט במקלדת רוסית אבל אין לי בהגדרות רוסית למה ואיך אני יכול להוסיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה קרה לי לראשונה ב-Windows 10 Preview, נהיה יציב יותר בגרסה המלאה, אבל עברה כמאט שנה ושום שינוי. עם עדכונים זה נהיה פחות או יותר נסבל, תלוי בעדכון של חלונות או של Nvidia. יש לי 2 מסכים, מסך 23 אינץ והשני 40. המחשב משדר תמונה לשניהם כ-Duplicate, ויש לי את הבעיות הבאות אך ורק כשהמצב על Duplicate (אם אני מחליף ל-Display 1 או 2 הכל עובד מעולה). אז להלן הבעיות: 1. סיכוי של 50-50 לקבל מסך שחור במשחק. 2. סיכוי קטן יותר שה-input של המקלדת לא יעזור וה-ALT TAB לא יעבוד, מה שמוביל למצב שבו אני חייב לכבות בכוח את המחשב. 3. רזולוציה בחלק מהמשחקים נראת כ-800x600 למרות שמוגדרת על 1080p, כתוצאה אני צריך לעשות ALT+ENTER ולקוות לטוב שהמשחק יסתדר מהבחינה הזאת (קורה לרוב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Zinger777,

היי, המחשב שלי רק בן 9 חודשים שעשה 3 בוטים עצמו - אתמול אחד והיום שניים (כשהם היו ממש בהפרש של 2 דקות בערך). אתמול זה היה כשלא הייתי בחדר (בדיוק הלכתי לאכול או משהו וכשחזרתי זה היה כבר בבוט עצמו) חשדתי שהחתול שלי כבר עולל משהו והתעלמתי מזה. היום זה היה כבר פעמיים - פעם אחת בזמן ששיחקתי במחשב ו2 דקות אחרי זה, אחרי בוט שהוא כששיחקתי. ישר נכנסתי למצב בטוח והרצתי סריקת אנטיוירוס - לא מצא משהו מעניין. ניקיתי עם CCleaner ו SpyBot קצת את המחשב ונכנסתי לevent viewer וראיתי את ההודעה הבאה לפני ההודעה של הבוט הלא צפוי: "‏‏המחשב אותחל מחדש מבדיקת באגים. בדיקת הבאגים היתה: 0x0000003b (0x00000000c0000005, 0xfffff88004b66817, 0xfffff880082dd900, 0x0000000000000000). קובץ Dump נשמר ב: C…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שתי היצרניות המצליחות משוק הסלולר יציעו מחשבים ניידים מוזלים וקומפקטיים שמתבססים על חומרת ה-ARM המוכרת להן היטב לכתבה

8. Started by GAI2003,

שלום חברים. לחבר שלי יש בעייה במחשב. למה המטמון מערכת שלו עומד על 780 מגה מתוך 1024 בזמן שקובץ ההחלפה מוגדר על 1.5 ג'יגה... הוא מנצל ממנו רק 200 מגה. איך משנים את זה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני יכול לפקח בעצמי על כל הבלאגן שהולך במחשב שלו ? האם יש שינוי בהגדרות של windows ריג'סטרי משהו... ???? נמאס לי כבר הוא לא זז ואני חייב לעזור לו בזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by infifi,

יש לי מחשב נייד לנובו עם ויסטה הום ואני רוצה להעיף אותו ולהתקין איקספי. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של האיקספי אי אפשר לבחור באופציה של ההתקנה. כשאני מתחיל את המחשב מחדש ובוחר בוט דרך הדיסק פשוט נהיה לי מסך שחור ולא קורה כלום. הבנתי שהוציאו דאונגרייד אבל הוא לא להום ועולה כסף (נראה לי).. מה עושים?? אני צריך את זה די דחוף לפני שאני טס עוד שבוע.. תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by DJO,

אהלן, אני משתמש ב XP SP1. מזה כמה חודשים יש לי בעיה בפתיחת קבצי ZIP, אינני יודע לומר בדיוק לאחר מה הבעיה החלה. כאשר אני נותן לחיצה כפולה או לחיצה ימנית על קובץ ZIP שבדסקטופ או דרך ה EXPLORER שום דבר לא קורה. בנסיון הראשון לאחר הדלקת המחשב, המחשב 'יחשוב' למאית השנייה אך לאחר ניסיון זה פשוט דבר לא יקרה לאחר לחיצה כפולה. אני משתמש ב WINRAR ואם אני פותח את התוכנה ודרכה את הקובץ אז כן יתאפשר לי לעבוד על הקובץ. ניסיתי הרבה דברים, החלפת תוכנת ARCHIVING, לעשות אסוסיאציה מחדש של הקובץ, בדיקת התקינות ב HKEY_CLASSES_ROOT וב- FOLDER OPTIONS -> FILE TYPE. ניסיתי אפילו למחוק לגמרי את הרשומות הללו שמקשרות את ה ZIP אבל גם שהקובץ כביכול אינו מוכר, לחיצה כפולה (או לחיצה ימנית) לא עושים …

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. אין לי מושג אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אז הימרתי על תוכנה. אם אתם חושבים שזו דווקא בעיית חומרה, תעבירו בבקשה לפורום תמיכה טכנית. מחשב מבוסס לוח AN8 Ultra rev. 2, מערכת הפעלה XP Pro SP2 חוקית למהדרין עם כל העדכונים, התקנתי דרייברים עדכניים (ישנים מאוד) מהאתר של אביט. הבעיה היא בשימוש בדיסקים חיצוניים בחיבור USB. דיסקים מבוססי פלאש עובדים כמו שצריך רק בחיבורים שמובנים בלוח האם, כלומר באחורי המארז וגם שם לא תמיד. בפורטים הפנימיים, אלו שבמארז, הם לא מזוהים או מזוהים כ- USB 1.1 בלבד. הבנתי שזו בעיה ידועה במארזי אנטק, אבל דיסקים קשיחים חיצוניים דווקא עובדים יותר טוב בחיבורים שבמארז ולא באחוריים! אותה בעיה, פחות או יותר. וגם כשהם כן עובדים יש בעיות לעיתים קרובות: הדיסקים מדווחי…

12. Started by Idan-h,

כמה מחשב צורך לשעה במצב רגיל? וכמה במצב המתנה?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by BloodFist,

שלום לכם היה לי עד עכשיו שתי מערכות הפעלה אחת ויסטה ואחת XP. כל אחת הייתה מותקנת על כונן בנפרד, עשיתי אתחול לכונן של הויסטה ועדין הוא מעלה לי את המסך של ה BOT שאני מדליק את המחשב, איך מבטלים את זה? שהמחשב יעלה ישר ל XP. עוד שאלה, יש לי OFFICE 2007 מותקן ומשום מה הוא נדפק שאני רוצה להסיר הוא אומר שחסרים קבצים, ושאני מפעיל התקנה הוא אומר להפעיל את ההתקנה מהמיקום המקורי. מה קורה פה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by morpheus1234,

האם ניתן לקנות באופן רשמי וחוקי Windows 7 עבור Desktop PC? במידה וכן - מה הדרך הזולה ביותר לקנות גרסא מלאה (לא שדרוג) במידה ולא - מה הדרך הזולה ביותר לקנות Windows 8.1 (לא גרסת שדרוג)? תודה!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני כבר כמה ימים נתקל בתופעה מרגיזה במחשב שלי, פתאום אי אפשר להחליף את השפה מעברית לאנגלית או להיפך. לא שונה כלום במחשב, לפעמים זה קורה אחרי שעתיים, לפעמים אחרי כמה שניות ולפעמים בכלל לא. מריץ חלונות 2000 SP4, מקלדת USB. תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by Ymac,

שלום, חבר של המשפחה הוא אדם מבוגר המשתמש במחשב בעיקר לחדשות וקריאה באינטרנט. מדי סוף שבוע הנכדים באים ועושים שמות במחשב שלו. אני רוצה למצוא לו פתרון שייצור שני משתמשים נפרדים, אחד אישי שלו ואחד של הנכדים, ושזה של הנכדים יתאפס בכל לוגין ויהיה מבודד מהחשבון האישי (משהו בסגנון deep freeze) תודה Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  17. טוב, אחרי שהתקנתי WIN XP PRO ואת כל התוכנות (office , drivers, etc..) החלטתי לגבות את המחשב באמצעות norton ghost , ברגע שהתוכנה החלה לפעול ועשתה רסטרט כדי לגבות את המחשב התוכנה עלתה אך לא הגיבה , ועכשיו המחשב עולה ישר לתוכנה , איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? שהמחשב יעלה את הXP ? תודה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. כל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב מופיע לי ה 'Safely remove hardware' ועל האייפוד מצויין בגדול "Do Not Disconnect" ועד שאני לא מגדיר לו שזה בעצם האייפוד (ע"י לחיצה על properties ב Safely remove hardware) האייפוד לא מאפשר לי לנתק אותו. ה iTunes מזהה אותו בלי בעיות, גם בלי שאני מגדיר אותו ב Safely remove hardware, אז יש איזשהי דרך להגדיר אותו פעם אחת ולתמיד שזה האייפוד ? מקווה שהבנתם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by Sepsis,

אהלן, אני מחפש אתר שניתן להוריד בו Screen Savers מגניבים (חינמי). מישהו מכיר משהו טוב? (חיפשתי בגוגל ובסטיקי ולא מצאתי משהו מעניין). תודה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by guy94,

התקנתי לאחרונה מחדש XP. ומשום מה האקספלורר מסרב לעבוד עם ג'אווה סקריפט... כדוגמה יש את ערכת הצבעים של HWZONE, אני בוחר משהו ולוחץ על שנה, אך זה לא מגיב כלומר כפתור שנה לא עושה כלום, לא מגיב בכלל, לא טוען מחדש דף , כלום ... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by KF,

רציתי לדעת אם יש יתרונות כלשהם ל-WIN11 על פני WIN10 מבחינת גיימיניג? האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה?

22. ברצוני ליצור משתמש בעל הרשאות מוגבלות בויסטה (ULTIMATE לצורך העניין) כדי שהיא לא תכנס לאן שלא צריך ושתוכל להכנס רק לICQ ולFIREFOX לדוגמא... ואין לי רעיון מה לכתוב בגוגל, אז אם למישהו יש איזה מדריך או משהו אשמח לראות! תודה!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by moshiko69,

יש לי בעיה מוזרה בשומר מסך, השמור מסך מתחיל לעבוד לאחר פרק הזמן שהגדרתי וכדקה לערך אחרי שהוא פועל הוא פתאום מפסיק וחוזר לWIN (כמובן שלא נגתי בכלום) והדבר חוזר שוב ורק בפעם השלישית שזה קורה המוניטור (המסך כבה - כי ככה הגדרתי את זה) אבל למה הדבר קורה שהשומר מסך מפסיק לעבוד?!?!?!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by ea666,

שלום. יש לי משהו מוזר קצת... שאני בודק כמה מקום נשאר לי אז רשום 2.40 GB ואני מסמן את כל הקבצים בכונן רשום שיש לי 30.4GB קבצים... אז בחישוב מהיר עשיתי 37.2-30.4=6.8 GB אז אני מעוניין לדעת איך אני מחזיר את ב GB החסרים שנעלמו לי?! ואני עשיתי לראות את כל הקבצים ככה שאין מוסתרים... תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by rjjb7,

האם ישנה אפשרות בווינדוס לכבות/להדליק את המסך דרך המקלדת בלי לחיצה פיזית עליו ? (מבחינתי גם להגיע למצב שנורית החיווי מהבהבת והמסך שחור נחשב כיבוי) פתרון דרך אופציות בומנות בווינדוס ו דרך תוכנה כלשהי שעושה זאת יהיה מצויין. כמובן שאת האופציה של "כיבוי צג לאחר מספר דקות" בלוח הבקרה באופצייה "צריכת חשמל" לא טובה לי כי אני צריך כיבוי מיידי

• 0 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.