Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
קודם כול קראתי חוקים.אבל מה לעשות אני חייב לכתוב את ההודעה .... אני חייב לדעת מה אני עושה עם עדכנתי את הWINDOWS וכל פעם בעלייתו אני מקבל הודעה שהXP פג וזה.... הווינדווס מעצבן אותי ושולח יותר מדי הודעות.... תודה .
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן את תוכנות מותקנות לי ועולות לי בהרבה יותר מהירות העיצוב שלו נפלא ויפה מאוד קצת צריך להתרגל יותר להתחל שלו והמערכת מאוד קלה עובדת לי בהרבה יותר טוב מאשר אקס פי.... כל התוכנות והמשחקים עובדים לי טוב לא ניתקלתי בשום בעיה או בשום תוכנה שלא התאימה את עצמה אפילו כשהתקנתי את הוינדווס חצי מהדריבירים הישנים נשמרו לי מאקס פי והמערכת לא דורשת בנתיים דרייברים חדשים... האינטרנט נטען לי בהרבה יותר מהר האקפלורר פתאם עובד לי יותר מהר מפיירפוקס.... הקיצור מערכת בת זונה.... מומלץ בחום לכולם
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב, והמאווררים התחילו להשמיע רעש מאוד מוזר, בדר"כ המחשב די שקט, היום הוא נשמע ממש סובל.. נכנסתי לREALTEMP ,והטמפ' (IDLE) בערך 57-58 מעלות... אני רק רוצה לציין כי המעבד במצב סטוק, ביטלתי OC כבר לפי כמה חודשים טובים... (כמעט שכחתי לציין את המעבד - E8400)
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי 8.1 ושדרגתי ל-10 דרך הכלי של מיקרוסופט ויש באגים ב-10. כשלוחצים על ההתחל הוא לא תמיד נפתח וגם אם כן לוקח לו 2-3 שניות להפתח.. גם חלון החיפוש שליד ההתחל לפעמים לא נפתח בכלל כשולחצים עליו... גם לכם זה קורה? זה באג במערכת שעוד לא נפתר? וגם יש לי משחק שלא עובד טוב על 10 ועבד מעולה על 8.1.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפני קצת יותר משבוע קניתי ווינדוס חוקי ב 800 ש"ח + פורמט שזה עוד 100-200 ש"ח והיום אחרי קצת יותר משבוע נכנס לי וירוס ודפק לי את כל המחשב אין לי התחל אין לי כוננים -כלום- בלאגן שלם. בקיצור אני יודע איך לעשות פורמט אז הכנסתי את הדיסק(ווינדוס חוקי XP PRO) והתחלתי בפורמט שסיימתי ואז יש את הכניסה אני רואה שזה לא עשה כלום.. נסיתי שוב לעשות פורמט ושוב לא עשה כלום. הקטע בכל הסיפור שאני עושה את הפורמט כמו שצריך ורק שזה נכנס לווינדוס אני רואה שכל התיקיות והכל כאילו לא עשיתי בכלל פורמט. מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה בבקשה תעזרו לי למה אין לי כסף ללכת לטכנאי שוב :'(
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני בטוח שה'בעיה' הנ"ל מוכרת לכם. אפשר לקבל הסברים בבקשה? האם ניתן להחזיר אותו? אםכן, אז איך? אני משתגע בלעדיו, יוחזר ה-Launcher עכשיו ומיד, ויפה שעה אחת קודם!
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי. איך אני לגמריי עושה Disable ל-Sync של הקבצים שיש לי בענן של OneDrive? יש לי טאבלט עם 16 ג'יגה והכל התמלא בתמונות עד שכל הטאבלט קורס. מי לעזאזל עומד שם מאחורי ההחלטות של מייקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שכשאני משתמש ברקע לשולחן עבודה המחשב (בכללי אני מתכוון) עובד לאט יותר... זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיו תמונות מתחלפות ברקע של שולחן העבודה. יש אפשרות כזאת או רק בשומר מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מעלימים את הרקע מתחת לאייקונים על השולחן עבודה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איך אני משנה את ההגדרות כדי שלא יהיה רקע כחול ועליו כתב לאייקונים. אני רוצה שיהיה שקוף יראו רק כתב. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לחלק מהאייקונים שלי נהיה רקע לבן... והאיכות הכללית של האייקונים ירדה (אין וירוסים-טרויאנים-ספייבוטס-וכו') [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. איך אני מבטל את הרקע לכיתוב של האייקונים בשולחן העבודה ב-XP, פשוט שיהיה שקוף. נכנסתי ל: המחשב שלי ->מאפיינים->מתקדם->ביצועים->הגדרות והוספתי V ב"השתמש בצלליות" אבל זה לא עובד. אח"כ מישהו אמר לי להוסיף חזרה את הV ולבטל נעילת סרגל כלים (מה הקשר...) אבל עדיין אותו הדבר... האם אין ברגיסטרי אפשרות שינוי כזו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא מציג לי חלון ב shut down, אני רוצה לבטל אותו ולא יכול בגלל זה
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
זה אומר שאני יכול לקנות דרך EBAY את הULTIMATE ולהתקין אותו בעברית מלאה ? או שיש צורך לרכוש או להשיג גם MUI ?
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם magicdisk ואחר כך הורדתי אותה מהמחשב אולם התוכנה עדיין שומרת רשומה ב-startup manager ( ראה תמונה מצורפת) איך אני מעלים אותה משם??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לנו אינטרנט רימון (~אינטרנט מוגן). לפני שבועיים בערך הם הוציאו אפשרות חדשה: צנזורה ל-ssl. בעברית, הם הוסיפו רשות מאשרת חדשה וכל פעם שאני נכנס ל-ssl העניין עובר דרכם. הבעיה שלי פה זה בעיקר הבטיחות (מה שווה כל ה-ssl שלי אם הוא עובר בדרך אצל כמה ליצנים שחושבים שהם יכולים לעשות אינטרנט... וכבר היו דברים מעולם.) להסבר מדויק יותר: http://www.danielkatz.net/post/d7a4d7aad7a8d795d79f-d794d790d7aad7a8d795d792-d791d790d79ed7a6d7a2.aspx הסרתי את הרשות המאשרת שהם הוסיפו מהרשויות המאשרות אבל מאז כל פעם שאני נכנס ל-ssl אני מחכה כמה שניות ומקבל את האזהרה של הרשות המאשרת. לפי מה שהבנתי בעצם הסרתי מהמחשב רק את ההרשאה שלהם ולא את העובדה שכל פעם שאני מתחבר ל-ssl אני עובר דרך הרשות המאשרת…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוינדוס 7 כבר מותקן אצל אחי, עכשיו התקנתי גם על המחשב שלי, לא אמורות להיות בעיות? עד עכשיו ירדו לי כל העדכונים מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני עומד להחליף למחשב חדש,כרגע יש לי WINDOWS חוקי כולל תקליטור התקנה והקוד. האם הכולרות ממיקרוסופט מצפים שאני אקנה רשיון חדש או מה ?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעסק קטן בבעלותי. כחלק מרכישת המחשב נדרשת רכישת תוכנת ווינדוס חוקית כמובן. השאלה שלי - בידי עותק חוקי של ווינדוס 98 שרכשתי לפני למעלה מ-10 שנים, במסגרת רכישת מחשב. האם אני יכול להשתמש בחלונות 98 שיש בידי ושאינם מותקנים בשום מחשב, על המחשב החדש והאם זה יחשב חוקי, כלומר כתוכנה עם רישיון וכו'? או שהדבר אסור ואני אאלץ להוציא 500 ש"ח לקניית עותק חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על ה-COA של ה-winXP שלי מופיע הכיתוב הבא: Windows XP Professional 1 - 2CPU (ראה תמונה מצורפת) האם זה אומר שהוא מיועד לשני מחשבים (2CPU) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד שזוגתי הרגע רכשה אך המוכר אמר לה שהיא צריכה לרכוש רק רשיון. ייתכן מחשב חדש שמותקן בו WIN ללא רשיון? וכמה אמור לעלות רק הרשיון? (לא משנה גרסת ה WIN,אני רק רוצה לדעת טווח מחירים) שאלתי כמה חנויות אחרות וכולם מוכרים רק גרסה "קומפלט",משמע WIN שלם עם דיסק ורשיון. (WIN7 ULTIMATE לדוגמה עולה קרוב ל1000ש"ח )
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ! לפני כחצי שנה רכשתי מחשב נייד של DELL. במחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה WIN 7. את המחשב קיבלתי יחד עם הדיסק של מערכת ההפעלה. בימים אלה רכשתי מחשב נייד חדש (גם של DELL) ללא מערכת הפעלה. שאלתי, אם ניתן להתקין שוב את מערכת ההפעלה מן המחשב הנייד הקודם (שעדיין מותקנת בו) במחשב הנייד החדש או שמא הרשיון הוא רק למחשב אחד ? במידה והרשיון הוא חד פעמי(למחשב אחד) האם יש אפשרות להשרחיב אותו לשני מחשבים (כמו, ליצור קשר עם מייקרוסופט) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי כדין את המפתחות למוצרים הנל. למי שלא מכיר מדובר ברשיונות של משרד החינוך למורים. לחלונות 10 רשום שזה מפתח לשדרוג גרסה (כנראה מחלונות 7 או 8 (הסמיילי הופיע ללא כוונה ואי אפשר למחוק אותו בפלאפון...) ושיש הגבלה של 30 יום להתקנה. האם אפשר לבצע התקנה חלקה מאפס לחלונות 10 עם רישיון כזה? מישהו מכיר מפתח מוצר שפג תוקף להתקנה תוך 30 יום (עבור חלונות ואופיס)?
-
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-