Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בתוך הלינק יש השוואה בין לחצן ימני->אפשרויות לבין הקריאה של הכונן אחרי פתיחת המחשב שלי. איך זה הגיוני? ומה מהם הנכון?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
כיצד ניתן לקרוא ולשנות מערכת קבצים EXT3 (לינוקס) בWINDOWS?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התקנתי את מערכת ההפעלה (XP) מחדש, אך שחכתי שיש סיפריות שמוגדרות כך שרק משתמשים מסוימים יוכלו להיכנס עלהם (ע"י NTFS) הבעיה היא שבמערכת ההפעלה החדשה אני לא יכול לגשת אל הספריות האלה. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האם יש הסבר למה אני לא יכולה לפתוח קבצים מדיסק און קי בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה העברתי קבצי mp3 לדיסק און קי ממחשב xp. במחשב אחר שמותקן בו וינדוס 7 64 לא ניתן לפתוח, הקבצים מופיעים בחלקם וכתוב שהגודל הוא 0.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מאתמול, כל פעם שאני מנזה להציג וידאו ארוך (מעל ל10 דקות) התוכנה קורסת. בwinamp ובWMP זה קורס, אך בbsplayer לא. אלו ההודעות שמופיעות לי: ניסיתי להתקין מחדש את הwinamp, אבל גם זה לא עוזר.. יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS 7 ויש לי תיקיות שיש לי בהן הרבה קבצי מדיה וכשאני נכנס אליהן הסייר קורס. נכנסתי להגדרות תצוגה והגדרתי את זה כך שלא יוצגו thumbnails והבעיה נפתרה, אבל אני רוצה שהם יוצגו.. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Explorer.EXE Application Version: 6.1.7600.16404 Application Timestamp: 4a765771 Fault Module Name: StackHash_95df Fault Module Version: 6.1.7600.16385 Fault Module Timestamp: 4a5be02b Exception Code: c0000374 Exception Offset: 00000000000c6cd2 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 95df Additional Information 2: 95dfffd5fe2f28eb6f3f884917e7cd12 Additional Information 3: 5db1 Additional Information 4: 5db15d6c8f1af9078d5936bd6fa466e5 Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If th…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, הייתה לי נפילה של הויסטה בזמן התקנת דרייבר מסוים. אחרי ריסטרט - הויסטה טוען וכאשר צריך לעלות המסך של ה-Login הוא עושה ריסט. יש לי גם XP מותקן במחיצה אחרת - והוא עובד מצוין. הקבצים נגישים.. ניסיתי SAFE MODE, ניסיתי Last known good configuration , שום דבר לא עוזר.. יצרתי LOG שמצורף כאן, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. אתמול יצאתי מהבית והשארתי את המחשב פועל כשהוא מבצע פעולה אחת - הורדה בביטורנט כשחזרתי התברר לי שהיה קצר בבית והמחשב נכבה. שהפעלתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה (כמו בתמונה) : ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא עבד. ניסיתי להתקין את הוינדוס בלי פרמוט וגם זה לא הצליח בטענה שחסרים לו קבצים או משהו כזה האם ניתן לתקן את הבעיה בלי פירמוט ? בנוסף - חיברתי את ההארד דיסק שנפגע למחשב של אחי כדי לגבות דברים, חלק היו שם אבל חלק גדול , כולל PROGRAM FILES לא נמצא. מה הפתרונות שלי ומה העצות שלכם? נ.ב המערכת הפעלה היא ויסטה נ.ב 2 זו פעם שנייה בחודשיים שהמחשב קורס לי ככה אחרי קצר. האם יש לי משהו לעשות בנידון? או שזה ימשיך לקרות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כשאני לוחץ כפתור ימני על קובץ כלשהו, רוב הסיכויים שתקפוץ לי הודעת שגיאה וכל חלונות ה EXPLORER יסגרו לי. כשאני רוצה רק למחוק קובץ, אפילו כשאני רק לוחץ על DELETE קורה לי אותו דבר. אפשר להשתגע כשאני רוצה למחוק משהו וזה לא מצליח, החלון נסגר וצריך לחכות כמה שניות עד שהכל יטען מחדש ולהכנס שוב לתיקייה. ככה אני יכול לסבול כמה פעמים ברצף עד שאני מצליח למחוק קובץ מסכן. האם יש את הבעיה לעוד אנשים ויש דרך לטפל בזה או שזו בעיה בגרסא שהתקנתי? (בכל מקרה אני כבר מעדיף לחזור לXP)
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN 2000 שנופל מידי פעם זה לא בעיית חום בודאות מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אתמול התקנתי VISTA 32BIT ULTIMATEעל המחשב שלי AMD 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC וכל כמה זמן הוא קורס לי,מסכים כחולים וכד'. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח ולכרטיס מסך. ה-CCC בזמן איתחול מחשב לא תמיד פועל לאחר ריסט,אני מקבל מידי פעם הודעות שהוא הפסיק לעבוד פתאום,רזולוציה משתנה מידי פעם לאחר ריסט. מה בדיוק הבעיה יכולה להיות ? לאח שלי למשל יש נייד שהוא קנה עם VISTA ואין לו את הבעיות האלו. אני חייב לציין שיש לי עוד מחשב (E6600,P5B DELUXE,2G MEMORY,LIBERTY 620W,X1950XT) ושם היו לי את אותם הבעיות. מה יכולה להיות הסיבה אני כבר מיואש.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
גיגלתי הרבה בנושא ולא מצאתי פתרון... גלשתי לי לתומי בYNET ולפתע קיבלתי מסך כחול עם הרבה דברים שהראה לי באחוזים dumping phisycal memory 0-100 שם זה היה תקוע, כיביתי את הנייד והדלקתי, והוא פשוט היה מסך שחור, ואחרי כמה דקות ללא ניסיונות, הוא עולה, ואחרי ממש דקה-שתיים נהיה מאוד איטי וקורס(פשוט העכבר כבר מאט והמחשב נכבה מיד) הסתכלתי על הTASK MANAGER כשזה קורה, הCPU התרחפן, ולא מצאתי PROCESS שמתפרע, וזה כשרק הטאסק מנג'ר פועל. אני לא מבין מה גורם לקריסות, בעליה של המחשב יש לי אופציות start windows normally locate startup problems הLOCATE קורס, מחשב נכבה, הפעלה רגילה עולה סבבה ואחרי שתי דקות נכבה במקום. מישהו מכיר את הנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
לאחרונה יותר ויותר פעמים דף האינטרנט פשוט קורס וסוגר את עצמו , לא מופיעה הודעת שגיאה מיוחדת . יש לי VISTA עם כל העדכונים .
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום כבר כמה פעמים קרס לי המחשב (מה שלא קרה עד היום בגרסאות שהותקנו במחשב שלי) ופה זה גרסת CU וזה קורה יותר מידי! אין בעיית זיכרון (16GB) ואין בעיית איכסון מצורפות תמונות, מה דעתכם? https://ibb.co/dPeCT5 תודה
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
WinXP כבר מותקן לי בערך חצי שנה אולי יותר,בימים האחרונים אפילו שאני לא עושה כלום ה explorer.exe קורס ועולה בחזרה,אני חייב אחרי זה לעשות reboot או log off כי ישנם כמה דברים ב Task bar ליד השעון שלא עובדים לי אם אני לא עושה את זה. מיותר להגיד שאין לי וירוסים,הכל up to date,גם ה spy bot...זה ממש משגע לי את השכל ואין לי כח להתחיל (עוד פעם) עם פורמט.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במערכת ויסטה עם דפדפן אקספלורר,גירסה 7 שהגיעה עם הויסטה. לאחרונה אני ניתקל בבעיה של קריסת הדפדפן בכול פעם שאני מנסה להשתמש בו. האם קיימות פיתרונות לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ובוקר טוב אני משתמש בדפדפן אינטרנט אקספלורר 9 64 ביט לחלונות 7 64 ביט תוך כדי הגלישה עולה לי הודעת שגיאה שגורמת לאינטרנט אקספלורר להתרסק ! ולהיפתח מחדש חשוב לציין שהתקלה קורת בכל פעם , זה יכול לקרות בעת כתיבת אשכול , או בפורום דיבורים וכו' חיפשתי ביומן האירועים אודות התקלה ומצאתי כמה פרטים מענינים שאשתף אותם איתכם בס"ד פרטי התקלה יישום שחלות בו תקלות: iexplore.exe, גירסה: 9.0.8112.16421, חותמת זמן: 0x4d76255d שם מודול שחלות בו תקלות: ntdll.dll, גירסה: 6.1.7601.17514, חותמת זמן: 0x4ce7ba58 קוד חריגה: 0 xc0000374 היסט תקלה: 0 x000ce653 מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 x17c0 שעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cc0a2339b710e1 נתב ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כל כמה שעות מאתמול המחשב שלי קורס ומופיע מסך כחול: http://img439.imageshack.us/img439/8022/dscf08730tj.jpg אולי זה מהעדכון האחרון של מיקרוספוט? אבל עידכנתי לפני 5 ימים וזה הופיע רק עכשיו מה אני אמור לעשות?? תודה לעוזרים?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב דולק אצלי תמיד כשחזרתי מהבית ספר היה לי מסך כחול והבעיהה: BAD_POOL_CALLER מה לעשות? מה זה בכלל?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים,אין לי מושג למה המחשב שלי קורס כל הזמן עם מסך כחול. שהווינדוס שוב עולה מופיע לי חלום כזה: שאני לוחץ שיבדוק לפתרון זה לא עושה כלום... הנה גם העלתי את קובץ המיני דאמפ שמי שיכול בבקשההה יעזור לי. אני על VISTA דרך אגב. קובץ המיני דאמפ: http://rapidshare.com/files/92526639/Mini021708-01.dmp.html תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, על מחשבי מותקנת חלונות ויסטה x64 זה זמן מה. היום הסרתי גרסא קודמת של daemon tools והתקנתי חדשה. במהלך ההתקנה המערכת ביקשה לאתחל את המחשב, דבר שלאחריו המערכת נתקעת במסך טעינה. נסיון הפעלה בsafe mode תמיד נתקע בקובץ crcdisk.sys או משהו כזה. המערכת לא מצליחה להעלות בקונפיגורציה טובה אחרונה. דיסק ההפעלה לא מוצא את מערכת ההפעלה המותקנת ולכן אני לא מצליח לתקן את הבעיה בשום אופן... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח לשמוע. תודה. עדכון: פתרון: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/my-system-wont-boot-after-t6828.html
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מיקרוסופט תעדכן את חלונות 10 עבור כלל המשתמשים בתחילת השנה הבאה, עם כמה וכמה יכולות ויישומים חדשים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קרס לי ה win XP ואין לי שום אפשרות לשחזר אותו או לעשות repair (ניסיתי וזה לא עזר - כי החלפתי קבצים של המערכת הפעלה) אבל חיברתי את ההרדדיסק למחשב אחר כי אני חייב למצוא את הקבצים של הmicrosoft outlook כלומר: לוח שנה, אנשי קשר,מיילים,פתקים וכ' מישהו יכל להגיד לי איפה למצוא אותם? יש לי winXP באנגלית ואופיס XP בעיברית תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ויום טוב. יש לי בעיה במחשב של אמא שלי המחשב עושה כל הזמן ריסטים אז עליתי ב-safe mode של הווינדוס ושאני מנסה להפעיל את הקרספקסי הוא אומר בגלל שהוא בSafe mode הוא לא יכול לעשות כלום וכל האופציות מכובות (קרספקסי גירסא 6 הכי מעודכן ). עכשיו איך אני יכול לסרוק וירוסים בסייף מוד בלי שהאנטי וירוס פועל!?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-