Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מערכת הפעלה Windows 10 ומצאתי מישהו שמוכר את שלו יד 2 גרסת פרו 64 ביט. במידה ואני משתמש בסיריאל המקורי ואותו אחד שמכר לי גם משתמש (לגרסה הנ"ל יש רדיון למחשב בודד) מה קורה ? ז"א ישנה אפשרות שבעתיד זה לא יעבוד לי\יקבל עידכונים וכו' ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מתכוונת לרכוש נייד של דל (VOSTRO 3300) בחנות מציעים לי כלול במחיר ווינדוס 7 הום בייסיק. לא לגמרי הבנתי מה זה אומר ביחס להום פרימיום. הדבר היחיד שהבנתי הוא שזו מע' זולה שמיועדת למחשבים חלשים יחסית (ואני מקווה ששלי לא מוגדר חלש...) השימושים של המחשב יהיו עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. הקרנת מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. קצת פוטושופ ותוכנות שרטוט. חיבור לרשת ביתית קטנה. אז האם זה יספיק לי או שמומלץ לשדרג למע' יותר יקרה - הום פרימיום או יותר...(ראיתי ביד2 שמוכרים גרסת שדרוג לWindows 7 ultimate 32bit ב-300 ש"ח כולל סיריאל)...
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי יש מבצע על רישיון לWINDOWS 10 ב 62$ וחשבתי לקנות אותו רציתי לדעת איך זה עובד כאשר אני מקבל את הקוד אני יכול להשתמש איתו במחשב אחד בלבד? אם אני מחליף מחשב אני יכול להעביר את הרישיון למחשב החדש? מה קורה אם אני מפרמט את המחשב? והאם זה כדאי לקנות את הרישיון? זה מאתר אמין
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה שבן אדם קונה מחשב חדש עם רישיון לווינדואס אבל בלי דיסק, במקרה שצריך לפרמט ולהתקין מחדש הוא צריך לשלם עוד פעם עבור דיסק/רישיון או מה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מהי הדרך הכי זולה היום לקנות רשיון ל-Windows גרסא 7 או 8? יש דבר כזה לקנות רשיון משומש? תודה על המידע
-
- 21 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות רשיון לווינדוז (כן, לא פיראטי) ... מה הדרך הכי טובה/זולה להגיע לווינדוז 7 אצלי במחשב האם אני יכול לקנות OEM (מה שנקרא system builder) ואז Upgrade - האם הרשיון ישאר OEM (זאת אומרת טוב רק למחשב שעליו הותקן הזה בהתחלה). אם אני מבין נכון רשיון OEM מת עם המחשב הפיזי. האם כדאי לי (בהינתן שמחשבים מחליפים לא מעט) גרסת הRetail היא ממש יקרה 1000 ש"ח??? האם יש מקום לקנות בזול (שוב רשיון מערכת הפעלה ראשוני, לא Upgrade שכולם מציעים)? האם יש תוכניות של מיקרוסופט שמציעות הנחה? אה כן, אני צריך לפחות שתי רשיונות, אז אם יש תוכנית שמדברת על נגיד שלישיית רשיונות - זה גם מעניין. עוד אופציה היא להצטרף לתוכנית של מיקרוסופט למפתחים שעולה אי אלו שקלים, אבל שם מ…
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות רשיונות מקוריים לווינדוס 7 ו8 במחיר הכי זול? במידה וקונים כמות מסוימת המחיר יורד? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב בלי שיתקינו לי ווינדווס איך הוא מגיע? ואם זאת בעיה להתקין בעצמי? יש לי דיסק של אקס פי עם בוט.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
באתר מיקרוסופט, מחיר מערכת הפעלה HOME הוא 700 ש"ח. למרבה ההפתעה, באתר ZAP מערכת ההפעלה נמכרת במחיר זול בהרבה. למה? האם זה חוקי? בכלל, הם מוכרים גם מערכת הפעלה OEM. לפי מה שקראתי, OEM זו מערכת הפעלה שנמכרת עם המחשב. איך אפשר לקנות בנפרד OEM? אודה לתשובותיכם.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש. האם אפשרי להתקין עליו ווינדוס כאשר כבר מותקן לי ווינדוס ב-C? C הכונן הישן, F החדש. שאלה שנייה - האם בפירמוט אם למשל אני מעביר קבצים מ-C ל-F אפשר לעשות פירמוט רק על C וכל הווינדוס ימחק אבל הקבצים שב F לא ימחקו? תודה לעוזרים.
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את מערכת הפעלה ועוד לדיסק קשיח יש איזה פקודה שאני צריך, או שאין לי בררה רק לפרמט את החדש... תודה לעזרים .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הווינדוס וכל התוכנות אצלי בכונן C (יש עוד כונן E לקבצים גדולים) עכשיו התקנתי כונן חדש SSD קראתי לו H שמה אני רוצה להעביר את הווינדוס וכל התוכנות הנילוות , מכיר רק את הדרך המסורבלת של מחיקה הכל ותקנה הכל מחדש , הבאסה יש לי מלא תוכנות עם סיסמאות וכל מיני קבצים שמורים של עריכות ,להתחיל אחד אחד לגבות זה סיפור.. יש דרך יחסית קלה להעביר כל מש ב C ל H ? ללא פירמוט ותקנה מחדש או שאין מנוס וחייב להתקין הכל מחדש?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משהוא מוזר האמת, לפי מה שזכור לי ה BUILD הכי חדש הוא 7600 היום סתם בדקתי ואני רואה 6.1 7601 זה אומר משהוא? גם לכם זה ככה? יכול להיות שאחרי התקנת SP1 זה ניהיה ככה? הינה תמונה http://www.si z.co.il/my/ia dzyxzzjj0v.jpg להוריד רווחים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי היום. באתי להתקין והוא נותן לי שפת ממשק uk. אני יודע שאפשר לשנות את זה אחרי ההתקנה, אבל למה בעצם זה לא מוריד us? מעצבן קצת. אפשר להוריד iso של us?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הי אני רכשתי דרך מיקרוסופט ווינדוס 8 חשבתי שמדובר בגרסה טובה לאחרונה רציתי לנסות את האופציה שמשולבת בשמערכת ההפעלה bitlocker גיליתי שאין bitlocker במערכת הפעלה האם אני יכול לדרוש שדרוג לגרסה מתקדמת יותר? אני כועס שקניתי ווינדוס ללא אפשרות הצפנה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סורי על הבורות, צריך לפרמט בכדי לשים את הלוח החדש? אין דרך אחרת? הלוח הקודם שלי היה צ'יפסט 750I והחדש 780I תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם בשעה טובה ומוצלחת (ובלי עין רעה 555 בן פורת יוסף) קניתי סוף סוף מחשב חדש למשחקים וורטואליזציה זה המפרט המלא: לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI ספק כוח: Corsair GS 800W v2 Series Active PFC 14cm Fan PSU מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray דיסק קשיח 1: Corsair Force GS 128GB SSD Sata III MLC 2.5 Inch Retail דיסק קשיח 2: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כרטיס מסך: Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב: LG UH12LS29 DVD±RW Blu-Ray Combo Black Sata OEM גוף קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Coole…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה אבל יש לי בביתדיסק מקרוי של vista שהוא: hebrew ,microsoft windows vista ultimate for upgrade use only(prouduct key required וזה אומר שהמחשב החדש שאין עליו מערכת הפעלה לא יכול להשתמש בזה אבל הבנתי שיש דרך לעקוף את זה שצריך משהו כמו להשתמש בדיסק פעם אחת בלי cd-key ואז להתקין את זה על זה עם cd key וזה יעבוד רגיל או שבכלל אני צריך להוריד windows xp רגיל פרוץ (עם סי די קי או בלי ) מהרשת ואז להתקין את זה על זה ???? או שבכלל אין מה לעשות עם זה תעזרו לי פה אני פשוט עובד עצות תודה לעוזרים עריכה:חשוב לציין שזו לא גירסא אוהם או ריטייל זה גירסת תלמידים מורים ועל מחשב אחד כבר השתמשו ב-upgrade
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדשה בפורום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו windows xp ובנוסף הבנתי שאני צריכה להתקין sp1 ו sp2. השאלה שלי היא למה צריך את שתי החבילות? מה ההבדל בין החבילות? שמעתי שsp2 עושה בעיות ועדיף רק sp1. האם זה נכון? בבקשה תעזרו לי פה. לא מצאתי תשובה לשאלתי בחיפוש בפורום. אודה מאוד על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
איזה WIN ואיזה גרסה מסויימת בנתיים הורדתי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.Integrated.February.2010. איך המחשב ירוץ לי הכי מהר בלי בעיות? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל כך הרבה גירסאות : Windows8.1 (Core) x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) N x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) Single Language x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro with Media Center x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise N x64 / KMS-Activated ReleaseFile: Win81AIO-20in1-x64-en-US-Dec2013.iso אני צריך גירסה 64 ביט והאם אפשר אחרי ההתקנה להפוך לעברית ? או שהמקור צריך להיות מהתחלה בעברית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם הארדיסק של 1TB. כמובן שעם WINDOWS 7. אני רוצה לחלק את ההארדיסק ל2 PARTITIONS כך שחלק אחד יהיה עם כ200 ג'יגה, וחלק שני עם ה800 הנותרים. איך אני עושה את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ללא כונן {GOGABOOK} אין כונן CD והוא ללא מערכת הפעלה... יש לי התקנה של WIN7 על דיסק שהוא BOOT מה אני צריך לעשות איך להעלות את זה ל-DOK?! תודה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-