עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מקלדת של Microsoft עם הכפתורים של המדיה פלייר למעלה ועוד כמה קיצורים כאלה חלק עובדים וחלק לא הכפתורים של המסמכים שלי והמוסיקה שלי והמצב SLEEP לא עובדים איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר משהו?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by gargoil,

יש לי win xp sp2 על מחשב ישן יחסית (כבן 3 שנים). לאחרונה יש לו תופעה מוזרה שבה קיצורי הדרך על שולחן העבודה אינם מגיבים. קליק כפול לא פותח דבר. הדרך היחידה לפתוח אותם היא לחצן ימני של העכבר ו אז open . אני מחפש את הפתרון או כוון לפתרון של הבעייה. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by talisman,

האם ניתן להוסיף לתקיות קיצורי דרך.. למשל - כשאני אלחץ שילוב כלשהו במקשים אני אפתח את תקיית המסמכים שלי... ?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by nimrods,

איך לכבות את המחשב דרך השולחן העבודה.דבר ראשון קודם כול לסגור את כול החלונות במחשב יופי. קדימה לעבודה.. 1. לחצו על הקליק הימני בעכבר ולבחור את "חדש" ולאחריו ללחוץ על "קיצור דרך" יופי 2. עכשיו יפתח חלון "יצרת קיצור דרך" 3. עכשיו בשורה הריקה יש לרשום את זה " shutdown -s -t 0 " ולחצו על "בא" 4. לפנכם יפתח מסך "בחירת שם עבור התוכנית" והיה רשום בשורה בחירת "שם עבור קיצור דרך" ושנו אותו ל. "כיבוי מחשב" 5. ועכשיו יופע לכם ב"שולחן עבודה" את הקיצור הדרך ובלי סמל ואם אתם רוצים לאוסיף סמל ל "קיצור הדרך" אז עכשיו תעשות את הפעולה הבא תלחצו קליק ימני על הקובץ "קיצור הדרך" (כיבוי המחשב) מאפיינים 6. לאחר הלחיצה של ה "מאפיינים" יפתח לשונית ולחצו על הלשונית "קיצור דרך" ובלשונית …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Stanly,

חברה אני רוצה לדעת אילו קיצורים טובים ויעילים יש לווינדוס? יש את המקש הזה שבין הCRTL ל ALT אני לא יודע איך קוראים לו אבל אני יודע שיש כל מיני קיצורים שיכולים להקל עליי מאד את החיים, אני מכיר : מקש מיוחד + D מעלה את הדסקטופ ולחיצה נוספת מעלה את כל החלונות שהיו פתוחות לםני הלחיצה הראשונה. מקש מיוחד + L זה עושה החלף משתמש. מקש מיוחד + R זה RUN וזהו זה כל מה שאני יודע אתם יכולים להוסיף לי עוד?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לעשות קיצור במקלדת נגיד: ctrl+alt+h , שיפתח לי דף אינטרנט וישר יעלה בו www.hwzone.co.il , או כל אתר אחר שאני החליט, איך אני עושה את זה? הדבר היחידי שהצלחתי זה לעשות קיצורים למה שיש במועדפים אבל אז אני צריך לפתוח חלון ורק אז ללחוץ על הקיצור שבחרתי, אני רוצה שהחלון של האקספלורר יפתח ויפתח דף מסויים ישר שאני מקיש את הקיצור שבחרתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by LIgor86,

שלום, התקנתי בהצלחה את חלונות 7 אבל יש לי כרגע בעיה אחת ששמתי לב אליה. הכפתור של ה- FN בלפטופ לא עובד (לדוגמא: קיצור של הגברת הווליום דרך המקלדת). מה אפשר לעשות בנידון???

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  8. Started by mokisho,

כאשר אני לוחץ על קישורים לדוגמה קישורים של אימיול אז במקום להוריד אוטומטית אז אני מקבל הודעת שגיאה וכאשר אני חוזר ל XP אני מצליח להוריד מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by ORBIT,

בתוכנת דואר ובתוכנת מסרים הקישורים לא נפתחים כאשר מקליקים עליהם, יש צורך להעתיק ידנית את כתובת הקישור. בעבר היתה לי בעיה שכזו (עם הדפדפן) ולא זוכר את הפתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, תופעה מוזרה מאוד תקפה את המחשב של אשתי. כאשר אני מקליד, לא משנה מהי השפה שבחרתי (עם אלט-שיפט או מסרגל השפה עצמו) התוצאה היא הקלדה באנגלית. המחוון למטה מראה "HE" ועדיין, התוצאה היא תמיד אותיות באנגלית. רקע שאולי יכול להועיל: המקלדת שלה חדלה מלהגיב לפני פסח, זמן מה השתמשה במקלדת שלי, אח"כ במקלדת הוירטואלית ועכשיו קנינו מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, זהה למקלדת שלי. קשה לי להאמין שהבעיה היא מהמקלדת ולא ממע' ההפעלה, אבל בכל אופן מדובר במקלדת הזו של מיקרוסופט. אודה למי שיוכל לתת כיוון לפתרון...

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  11. קליק ימני בויסטה תוקיע לי את המחשב ועושה ריסטרט ל EXPLORER.EXE יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קליק ימני בעכבר מצבע פעולות שונות אצלי יש מערכת הפעלה XP הכל תקין והכל עובד- אפילו החלפתי עכבר הבעיה : קליק ימיני בעכבר על קובץ בסייר או במחשב שלי מכניס את המערכת לשעון חול שלא נגמר אף פעם .אני יכול לעצור זאת רק על ידי ALT CTAL DEL לעומת זאת שאר הפונקציות בקליק ימני פעילות והכל תקין.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה היא שאיני יכול ללחוץ קליק ימני על תקיות וקיצורי דרך זה תוקע את האקספלורר וישר חוזר למסך רגיל קראתי מאמרים על התקנה של DIVX אבל זה הותקן אצלי במחשב ממש מזמן ולא נראה לי שיש קשר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איך מסדרים את זה? עד עכשיו היה לי איסיקיו בעיברית ועוד כמה תוכנות שראו עיברית עכשיו אני רואה רק גיבריש מוזררר

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by jfkk,

שלום קנתי את הרשיון הזה http://www.ebay.com/itm/152184083630?euid=603fb01a9ff647148f73b1d586e320ae&bu=44229594550&cp=1&sojTags=bu=bu האם הוא גירסה oem /retil לא נעשה שימוש במפתח מוצר תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ShahafH,

אהלן חברים. חשבתי לרכוש Windows 8 Pro 64bit האם יש לכם אתר אמין וזול להציע? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by idodi10,

מישהו יודע מהי החנות שמוכרת את Vista ultimate 64Bit Retail במחיר הנמוך ביותר?וגם בחו"ל? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. Started by MrSpicyShot,

יש לי עכשיו WIN8 פרוץ ואני רוצה לקנות WIN10 מקורי, לאחר שאני משדרג לWIN 10 לפי ההוראות של מייקרוסופט אני אוכל לקנות את הגרסא המלאה של הwindows?

19. Started by LimaC,

שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה לקנות את מערכת ההפעלה WINDOWS 10 (היום אני עם Windows 7ׂ) ולהתקין על דיסק קשיח חדש. 2 שאלות עיקריות: 1. בדקתי את אפשרות הרכישה באתר מייקרוספט העולמי וגם בזה של מייקרוסופט ארה"ב והמחירים שם הם כ 200-250 ש"ח יותר זולים מאלה בחנות מייקרוספט ישראל. לדוגמה כ 800 ש"ח במייקרוסופט ארה"ב לעומת 1,000 ש"ח בחנות שלהם בישראל על גרסת ה PRO. זה הקישור לאמאזון: https://www.amazon.com/gp/product/B01019BOEA/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3ODHND3J0WMC8&psc=1 הבעיה שעלתה כשדיברתי הן עם הצוות הטכני של מייקרוסופט ועם זה של אמאזון ושניהם היא האפשרות של GEOBLOCKING - משמע כשהמערכת תזהה שאני מתחבר מאיי.פי ישראלי י…

20. אהלן מחפש לקנות WINDOWS 7 64 BIT ENG איפה הכי זול לקנות? יש לי אפשרות לקנות דרך ארגון של המורים הבעיה היא שזה רק גירסת שדרוג... משהו הזוי... אין אפשרות לקנות ללא גירסת שדרוג... תודה מראש אריאל

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by composite,

שלום לכולם, גמרתי אומר לקנות Windows 8.1 Pro - יש שבפרו פיצ'רים שאני מאמין שאשתמש בהם. שאלותיי: 1) למרות שחיפשתי לא הצלחתי למצוא הסבר קולע להבדלים בין הגרסה הרגילה ל- OEM. אודה למי שיצליח להסביר. 2) בין שתי הגרסאות - איזו כדאי לקנות? 3) למיטב הבנתי בתור סטודנט אני זכאי לשדרוג ממערכת הפעלה קיימת ל- 8.1 Pro בהנחה משמעותית, בהנחה שיש לך מערכת הפעלה ישנה יותר מותקנת, ולי יש דיסק מקורי של Windows XP. מהם החסרונות של גרסת השדרוג הזו (חייבים להיות)? למשל, כל פעם שארצה לפרמט למשל אצטרך קודם להתקין מחדש את ה- Windows XP? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by yakir4u,

יש לי 8.1 מותקן על המחשב עם רישיון של חבר אני רוצה לקנות שלוש רשיונות בשביל כל המחשבים בבית https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-professional-3-pc-retail-cd-key-global.html אני יכול להוריד התקנה של 8.1 מTL עם כל העדכונים של החודשים האחרונים ופשוט לשים את הKEY שאני קונה?

23. Started by שרון מהוד השרון,

שלום, איפה ומתי אני יכול לקנות וינדוס 10? תודה מראש.

24. Started by ניר.,

בשעה טובה שוחרר / הופץ הגרסא הרשמית של וינדוס ויסטה לשור הפרטי (לבתים פרטיים) היכן ניתן ועדיף לקנות את מערכת ההפעלה במחיר הכי טוב ומשתלם ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by YinonOzery,

בחיים לא חשבתי שיהיה כל כך קשה לרכוש מערכת הפעלה מקורית.. כאילו יש מישהו שמעדיף שאני אשאר עם עותק לא חוקי. חיפשתי ב KSP ובאייבורי והקנייה של מערכת הפעלה רק ביחד עם מחשב חדש, שאר האתרים יקרים מידי או שמציעים לי גרסת שדרוג (שלא כל כך עוזר לי.. יש לי עותק מקורי רק של XP). יכולים לעזור לי? עדיפות ל Windows 7 Pro אך אם אראה שיקר מידי אתפשר על Home. מתכנן בעתיד לשדרג ל Windows 10.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.