Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
האינטרנט עובד. אין בעיה להיכנס למועדפים. כשלוחץ עם "כף היד" לא קורה כלום, אלא אם מפעיל OPEN LINK. מע' ההפעלה WIN7 7 64BIT תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה... התקנתי ווינדוס על ווינדוס אני ועכשיו רוצה לפרמט הכל. הבעיה היא שיש לי כונן אחד וכשאני מגיע למסך הכחול הזה שאומר להתקין את הווינדוס אז אני לא יכול לפרמט את הכונן כי יש בו קבצי התקנה של הווינדוס החדש, בגלל שכאילו התחלתי את הפעולה דרך ווינדוס ולא דרך בוט CD וזה בגל שהמחשב בכלל לא מראה לי שאני יכול לעשת בוט דרך הCD למרות שהגדרתי זאת בביוס... אני יודע שזה קצת מבולגן מקווה שהבנתם...אם יש עוד דרך לפרמט את המחשב, חוץ ממה שעשיתי כבר, אתם יותר ממוזמנים להציע...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
למי שעוד לא מכיר, האתר הבא מרכז מידע וקישורים על כל תוכנה התומכת ב-64 ביט כולל עדכוני דרייברים: http://www.start64.com/index.php דרך אגב, מהאתר הזה הוקפצתי להורדת דרייברים חדשים של NVIDIA שיצא בזמן האחרון ויש שיפור מרשים ביציבות, למעשה עוד לא ראיתי כחול בעיניים (נוקש בעץ) תוך משחק ממושך.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
בזמן גלישה באינטרנט לעתים הפס גלילה בצד ימין משתגע ועולה ויורד במהירות. יש לציין שפירמטתי את המחשב והקנתי מחדש ווינדווס אקס אך עדיין התופעה משיכה (שוב רק בזמן גלישה באינטרנט). מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אוקי ככה.. יש לי מעבד e2180 2.0@2.2 (לא כל הזמן על אוברקלוק) זכרון ראם-2 ג'יגה..(בפועל 667 mhz אבל עם אובר על 750 ) הארדיסק 160 דיסק קשיח -אסוס p5gc\1333 אז ככה.. כרגע יש לי ווינדוס 32 ביט(xp) .. עכשו יש לי דיסק של אחד עם 64 ביט -ויש לי דיסק עם הדרייברים של כל החומרה שלי תומכת ב-64 ביט\ויסטה! עכשו השאלה היא כזאת שווה לשדרג?ויסטה \xp ו 32\64 ביט? תעזרו לי להחליט.. [: tnx
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי בעיה-לוינדווס שלי לוקח הרבה זמן עד שהוא נכבה.. זה התיל מיום חמישי,שהתקנתי כרטיס מסך חדש שקניתי והתקנתי את הדרייברים שלו במקום הקודמים...לוקח לו מלא זמן לשמור את ההגדרות של המשתמש שלי ואז הוא מכבה-וזאת לעומת קודם,שהוא היה נכבה בשניה... יכול להיות שזאת בעיה של הדריברים?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אם יש לי כרגע ויסטה ואני רוצה לשדרג לwindows7, יש צורך לפרמט את המערכת?או שיש דרך לעשות את זה בלי פרמוט?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
בהחלט אחד מהדרברים המרגיזים ביותר שיש במחשב. אני מנסה למחוק קובץ ששלחתי להדפסה אבל הוא לא מוכן להמחק מה לא ניסיתי ריסטרטי את המחשב ניסיתי אפילו למחוק את המדפסת אבל אותה בעיה מרגיזה , זה לא נמחק !! מה הבעיה למחוק בסך הכול למחוק !!! מישהוא יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN2K PRO ואלו הסרביסים שרצים עכשיו אחרי שהעפתי כמה יש לכם רעיון איזה אפשר להעיף ממה שיש לי ברשימה? כל הסרביסים האלו פועלים כרגע על Automatic COM+ Event System Computer Browser DHCP Client DNS Client Event Log Network Connections Norton AntiVirus Auto Protect Service Plug and Play Print Spooler Protected Storage Remote Access Connection Manager Remote Procedure Call (RPC) ScriptBlocking Service Server Still Image Service Symantec Event Manager System Event Notification Telephony Windows Installer Windows Management Instrumentation Driver Extensions WMDM PMSP Service Workstation
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
הודה למי שידריך אותי כיצד אני מגדיל את גודל הפונט בווידדוס ככה שהכתב יהיה יותר גדול בתפריטים כמו { קובץ, מעודפים ,כלים ,עזרה ,וכו} תודה רבה למי שידריך אותי ...!
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היום בבוקר שהפעלתי את המחשב הצלחתי לגלוש כרגיל בכל אתר שאני רוצה ללא בעיה. אחר כך כיביתי אותו ובצהריים שחזרתי לא הצלחתי להתחבר לאקפלורר שוב. המסנגר ושאר התוכנות עובדות לי כמו שצריך חוץ מהאקפלורר. המערכת רשמה לי שהיא עברה עדכון אחרון אבל אני לא בטוח אם זה קשור. כשאני מנסה לראות את הדוח שגיאות רשום לי שגישות הLAN שלי בסדר ושאני לא יכול להתחבר ל- http, https, ftp והוא רושם לי שלא היה אפשרות להתחבר לסרבר שגיאה 12029 איך אני מתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
הי יש ברשותי נייד מהעבודה, שחבר ברשת מבוססת דומיין. כרגע אני נמצא בחו"ל ורציתי לקשר אותו לרשת פנימית וורקגרופ, לכן שיניתי מדומיין לוורקגרופ. לאחר האתחול אינני מצליח להתחבר כלל ולכנס למערכת ההפעלה! ניסיתי את כל הסיסמאות האפשריות כברירת מחדל, כגון Admin, Administrator וכו'. דרושה עזרה בפריצה/שחזור סיסמא בדחיפות שכן כל החומר הקריטי נמצא שם -יש רק חשבון מנהל אחד, לכן לא עוזר להכנס דרך מצב בטוח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי, בווינדוס יש את האפשרות של schudule task, שאיתה אפשר לתזמן משימות אוטומטיות במערכת ההפעלה. את השימוש הבסיס בפונקציה אני מכיר, אבל יש משהו ספציפי שאני מנסה לעשות אבל לא מצליח. אני רוצה להריץ סקריפט כלשהו, והטריגר של המשימה יהיה בעת הפעלת יישום מסוים שאבחר. לדוגמא בעת הפעלת היישום "בבילון" ע"י המשתמש, יורץ הסקריפט שהכנתי. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מהי הגירסה של java ל win xp64bit תודה אשמח ללינק
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
ניסית לכתוב ב-RUN בווינדוס 2000 את הפקודה MSCONFIG אבל משום מה הוא לא מקבל את הפקוה הכל כך מוקרת בכל שאר גיראסות הווינדווס! אני אודה מאוד למי שיוכל להגיד לי מה הפקודה המקבילה בווינדווס 2000 בתודה Anas-Nanas בבקשה תעזרו לי.....בבקשה! אני חייב לדעת זה מאוד מאוד חשוב!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img241.imageshack.us/img241/6011/svchostlb7.jpg אחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה וה-svchost לוקח מלא זיכרון http://img151.imageshack.us/img151/5664/svds1.jpg
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית USB במחשב שלי: כאשר אני מחבר התקן נייד חדש למחשב (HD נייד, FLASH, מצלמה) - הוא עובד בסדר גמור. אבל לאחר מכן, כאשר אני מנסה לחבר אותו שוב - המחשב לא מזהה אותו יותר, או לעתים (באופן רנדומלי) מזהה כ-UNKNOWN ולא נותן לעבוד איתו. הבעיה לא קיימת עם ההתקנים האלו במחשבים אחרים, הבעייה היא בכל יציאות הUSB, הבעייה לא קיימת עם המקלדת והעכבר האלחוטיים ביצעתי הסרה והתקנה מחודשת של מנהלי ההתקנים ללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה,איתי
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
השגיאה: לאחר כמה נסיונות: * SYSTEM RESTORE לא עבד. * סריקה: לא נמצא שום ווירוס תיקיות + כוננים קשיחים לא נפתחים. אבל אם אני לוחץ מקש ימני ואז על OPEN IN NEW WINDOW זה כן נפתח. בדקתי בפורום אחר ואמרו שם שהרשאות התבלגנו לי " looks like your permissions are messed up.." מה עוד עושים?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
לא עובד לי ה AERO יש לי ויסטה ultimate 64bit מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD (AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box) כתוב בשם המעבד 64. זה אומר תמיכה של וינדוס X64? ואם כדאי להתקין ויסטה 32 או 64? ומה התמיכה ב-64 נותנת שאין ב-32? תודה וסליחה על הבורות והשאלה המטומטמת .
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
בפרמוט מחיצה בדיסק עבור מ"ה, כמה GB מינימום להקצות מעבר למה שתופסת מ"ה והתוכנות ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
שלום שלום.. אני רץ על Windows Vista Home Premium על נייד של לנובו -- intel core dual proc. מזה מספר חודשים (!!) אני מנסה להריץ DEFRAG בתוכנת הDISKEEPER שהגיעה עם המחשב. הדיסקיפר הוא 9.0.545.0 HOME EDITION . הבעיה היא: אני מפעיל את התוכנה בוחר דיסק "לדפרג" לוחץ PLAY ו.... כלום!!! שום פעולה לא מתרחשת או אפילו רומזת על איזה שהוא רצון קל שבקלים להתחיל לשקול אולי לפעול... המחשב רץ מאפריל בלי DEF פעם אחת, וכמויות המידע שאני מעלה ומוחק וחוזר חלילה ע-צ-ו-מ-ו-ת. כמובן שניסיתי את מזלי מול תמיכות טכניות של MS ו DISKEEPER ואפילו LENOVO (שאמרו לי "לך חפש..." אינעל אחותם...) מה יש שם בתוכנה שאני מפספס? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
היה ברשותי ויסטה והמחשב הנייד (דל 6400) עבד מצוין. עכשיו מסיבות שונות שינמכתי ל XP PROFESIONAL (הכל תוכנות מקוריות שניקנו בכסף מלא). ועכשיו הוא לא משמיש שום קול וכותב לי שיש בעיה בהתקן הקול שלך שהוא לא מותקן או שאינו עובד כראוי. מישהו יכול לעזור לי בענין? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-