עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הכל התחיל שפתאום ה-NOD32 נדפק ועלתה הודעה שחסרים קבצים וצריך להתקין מחדש. אני בא להתקין ועולה לי ההודעה הזאת http://img138.imageshack.us/img138/5543/nod32lf0.jpg ניסיתי גירסה אחרת וגם בה זה עולה אז אמרתי ננסה אנטי וירוס אחר Kaspersky גם בו עולה משהו http://img88.imageshack.us/img88/9515/kaspestv8.jpg עכשיו כבר ממש התחלתי להתייאש גם ב-AVG חטפתי שגיאה http://img512.imageshack.us/img512/5628/avgdb1.jpg התקנתי SPYWARE DOCTOR והוא לא מותקן בהצלחה הנה http://img458.imageshack.us/img458/5361/spyam5.jpg ואחר כך ההודעה הזאת עולה לי http://img510.imageshack.us/img510/7159/hmoe7.jpg אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי שזה לא הדיסק הנכון http://img228.imageshack.us/img228/2…

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by Adirz0,

התחילו BSOD בנייד ורציתי לנתח את קבצי הדאמפ אבל משום מה התיקיה minidump ריקה (למרות שסימנתי: write an event to the system log וגם: write debugging information - complete memory dump) אני לא מצליח למצוא את קבצי הדאמפ בשום מקום, איפה הוויסטה שומר אותם? ועל הדרך- הניתוח של הקבצים עובד באותה צורה כמו ב- XP (תוכנת ניתוח דאמפים). תודה.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. נתקלתי בבעיה הזו ואני חייב עזרה, רוב קבצי התקנה לא פועלים, קבצים מסויימים של תוכנות לא עובדים, חיפשתי בגוגל שעות, ניסיתי סקריפטים ופיקסים, שום דבר לא עזר, בדקתי ברג'יסטרי, הערך תקין, בFILETYPES משום מה כל פעם נעלם הערך של EXE, אני כל הזמן מחזיר אותו וזה לא עוזר. סריקה באנטי וירוס (NOD32) לא גילתה כלום, SPYBOT לא מצא שום דבר, HJT גם לא. רק לא מזמן גיליתי שאם אני חוסם את התנועה בפיירוול, אז זה עובד, אבל גם זה לא תמיד, אז בבקשה, נסו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by groovy,

כל הקבצי lnk (קיצורי הדרך) במחשב שלי נהרסו הם מופיעים כסמל של ווינדוס ולא מקשרים לאן שהם צריכים שאני לוחץ עליהם יש לי את הבחר תוכנית מרשימה... עזרה דחוף... אני לא יכול לעשות כלום , תודה :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by ychig,

כשאני יוצר קובץ rar בכונן C, הוא נראה רק דרך הסייר של ווינראר, אם אני יוצר את אותו הקובץ בכונן אחר, ואז מעביר לC אז הקובץ נראה דרך הווינדוס, ובלתי נראה דרך הWINRAR, כלומר יש שני קבצי x.rar באותו כונן.. זה קורה גם בProgram files ועוד כמה תיקיות.. אבל בדסקטופ לא.. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מנהל המשימות לא נפתח? מקבלים הודעה שאין לכם את ההרשאות המתאימות? אחרי בדיקה שלחשבון שלכם יש הרשאות ניהול, והבעיה היא לא בהגדרות, נסו את הקובץ הבא- TaskManagerFix כמו כן, מומלץ לסרוק את המחשב לוירוסים. במידה ומנהל המשימות עולה כשורה אבל צירוף המקשים ctrl+alt+del לא נותן תגובה, הריצו את הקובץ הבא- CTRL-ALT-DELETE_Disabled-Fixe.vbs בלחיצת דאבל-קליק על כונן \ תיקייה נפתח חלון החיפוש במקום תוכן הכונן \ תיקייה? הפעילו את הקובץ הבא- folderopenssearch.reg כאשר אני מנסה לפתוח כונן דרך "המחשב שלי" נפתח לי חלון ה"פתיחה באמצעות". איך מסדרים את העניין? להוריד ולהפעיל את שני הקבצים הבאים- AutoRun when opening drive-fix.reg AutoRun when opening drive-fix.zip (קליק ימני על הלינק וSave …

• 3 תגובות
    • 38.8k צפיות
  7. כשאני מפעיל את ניקוי הדיסק ב-Windows 10 מופיעים לי כל הזמן כמעט 2GB של Temporary Internet Files שלא נמחקים, גם לא ב-Safe Mode. מישהו נתקל בזה ויודע מה עושים במצב כזה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by pssheba,

ב WIN98 בכדי לראות מהם הקבצים המועלים אוטומטית עם הפעלת המחשב, צריך היה להפעיל את התכנית msconfig.exe והיתה מתקבלת רשימת הקבצים המועלים עם איתחול המחשב. ב XP זה שונה. פעם ידעתי, שכחתי, חיטטתי בכל התפריטים ולא מצאתי. אודה למי שיזכיר לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by dante123,

שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב (יש כבר מפרט..בערך..) ותמיד שמעתי שעדיף לשמור ''קבצי גיבוי'',מה זה לעזאזל?!למה הם משמשים?איך משתמשים בהם?ואיזה תוכנות טובות משויכות לקבצים האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by pichu7,

שלום, יש לי XP חוקי עם SP2 מובנה. לאחרונה ניסיתי להתקין אותו על כונן חדש לשיפור ביצועים (יש לי 3 כוננים לא ב RAID). לצערי לאחר ההתקנה מתגלות תופעות מוזרות ושגיאות מוזרות כמו בעיות תצוגה, חוסר תאימות עם דרייברים, IE קורס וכיו"ב - כל זה ממשיך גם אחרי התקנת SP3 וכלל העדכונים. (פירמטתי והתקנתי כבר 3 פעמים השבוע....\). הרצתי SFC וזה לא ממש עוזר. חשבתי שאולי ישנה בעיה בדיסק ההתקנה אז העתקתי את כל הקבצים על הדיסק וצרבתי (במהירות איטית) על דיסק אחר - הבעיה רק הוחמרה מכיוון שבזמן ההתקנה לפתע המערכת זיהתה כל מיני דרייברים שלא עברו "אישור ואימות" של WIN וההתקנה נעצרת. חשבתי שאולי כדאי לנסות "לקרוע" את SP2 משאר קבצי ההתקנה - לא יודע אם אפשרי.... יש למישהו פתרון? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by talje,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL, מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64 Bit. כרטיס המסך הינו Intel HD3000. בעת ניגון של סרט, ללא קשר לאיכות (ניסיתי לנגן תוכן רגיל, HD ואף צפיה ישירה מהאינטרנט), ללא קשר למסך (ניסיתי לחבר לטלויזיה בעזרת כבל HDMI וההפרעות מופיעות הן בטלויזיה והן במחשב עדיין) מופיעים קווים והפרעות מוזרות על המסך מדי פעם. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player Classic ללא מקודדים. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player הרגיל. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים Shark007. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים K-Lite (לאחר הסרה של חבילת המקודדים הקודמת). כל הניסיונות העלו חרס. אנא עזרו לי ותנו לי כיוון על מנת שאוכל להנות מחוויית צפייה בתכני וידאו. בתודה, טל

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by shimon23,

כשאני לוחץ דבל קליק על קובץ Txt או על כל קובץ אחר שאמור להיפתח עם notepad, הוא מסרב להיפתח. בדקתי את תוכנת ה notepad והיא עובדת בסדר גמור, הדרך היחידה לפתוח קבצים אלו היא לעשות open with>wordapad. מישהו יודע מה המקור לבעיה זו?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  13. Started by davenos,

קניתי מחשב חדש סוף סוף, התקנתי WINDOWS XP הגדרתי מחיצות (C -24GB ו - E 124GB) ויצא בטעות שבמקום המחיצה של המערכת שאמורה להיות במחיצה הקטנה (-C ) קבצי המערת הותקנו ב-.E ( למרות שבניהול אמצעי אחסון כתוב ש -C באמת מחיצת המערכת) איך מתקנים את הבלבול הזה? בקיצור, אני רוצה להעביר את קבצי המערכת ל -C .

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  14. האם צריך לגבות מידע לפני ? ולאחר ה REPAIR יש להתקין את כל הדרייברים מחדש ? תודה מראש לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לא מזמן פירמטי את המחשב והתוכנה התעדקנה מהרשת , עכשיו אני פותח קונן f פרטישן של איחסון תמונות מוזיקה (יש לי c לווינדווס d פרויקטים וf ) הקיצר ב f מופיעות לי תיקיות שמכילות קבצי עידקון (כתוב על תיקיה אפדייט גם כתוב משהו עם סרביס פאק) ולא מתאים לי שהם יושבות שם הבעיה שאי אפשר להיתעסק איתם וגם אין לי מושג איפה לשים אותם אשמח לקבל עזרה בנושא

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by PhoenixBoy,

כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. Started by Imtheman,

יש דרך להוציא מהם את היוזר והסיסמא?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by Imtheman,

למה הקובץ הזה מסומן בכחול ?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי שלושה קבצים בשל מיחזור שמסרבים להימחק. אני עושה Empty זה זה כביכול מנקה אבל הם עדיין שם! למה?

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by Crash5,

אני משתמש בWindows XP Pro ולאחרונה אני נתקל בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה למחוק מספר קבצים שהורדו מן האינטרנט, אני מקבל הודעת שגיאה (ראו צילום מסך מצורף) שלא ניתן למחוק את הקבצים מכיוון שהם בשימוש. ניסיתי להכנס במצב בטוח אך גם זה לא עזר. מחכה לעזרכתם, תודה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. הרבה מאוד קבצים במחשב שלי מופיעים לי בצבע כחול לא בשחור כמו אצל כולם!אלא כחול!אולי 30% מהקבצים מה הסיבה? בדקתי הכל ספייוור איחוי דיסק אנטי וירוס הכל תקיו????? מה מקור הבעיה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by NuKe007,

שוב שלום לכם, שאלה לי אליכם, מישהו יודע על תוכנה טובה שתאמר לי לעזאזל איזה תוכנה משתמשת לי בקבצים (קורה לי לרוב שווינדוס אומר לי שקבצי הסרטים שלי נמצאים בשימוש), ניסיתי כבר תוכנה אחת, והיא לא הראתה לי שום שימוש בקבצים. HELP ME!

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by shacharoren,

אהלן, יש לי בעיה שהצליחה להטריף, אני לא מצליח להעביר קבצים שגדולים מ 4GB לכונן חיצוני או לדיסק און קי! OS - XP קיבצי KMV , אבל אין קשר לקובץ כי העברתי KMV קטנים מ4GB ללא בעיה. המחשב רושם שכונן היעד מלא ואין בו מקום, מה שנבדק מספר פעמים ונמצא לא נכון. יש לציין כי לדיסק פנימי הכל עובר בסדר. מישהו יודע מה הבעייה? אני די בטוח שיצא לי להעביר קבצים גדולים כאלה בעבר אבל משהו פה השתבש! העיניין די דחוף, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tic0n,

עשיתי ריסט למחשב, הcheck disk עלה והייתה רשימה ארוכה של דברים שכביכול הוא תיקן, אבל הוא נתקע באיזה קובץ אחד. מאז אני לא מצליח לעשות check disk... זה תמיד נתקע. מיד אחר כך מתברר שהמשתמש שלי נדפק וכל בdeskop נעלמו... זה כאילו עכשיו פירמטתי והפעלתי את ווינדוס מחדש. דבר זה קורה כל פעם שאני עושה ריסט... בקצרה, כל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא עושה כאילו הוא עכשיו פירמט את עצמו (הוא לא מוחק כלום, רק את הcookies). מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  25. Started by דודי הסטלן,

היי לכם, מדוע אחרי שאני מוחק קבצים זמניים הגלישה באקספלורר פשוט הרבה יותר מהירה? והאם יש דרך להגדיר שזה כל הזמן יפעל ככה מהר? שמתי לב שכשאני לא מוחק קבצים זמניים לוקח לקליקים באתרים להגיב די הרבה יותר לאט.. יש דרך לגרום לאקספלורר לעבוד יותר מהר וחלק גם בלי למחוק קבצים זמניים כל יומיים שלושה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.