Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
עכשיו שאפשר להשיג ברשת את הויסטה האם היא מגיע ב64 ביט??
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
העברתי את תיקיית ה-MY DOCUMENT ל-WINDOWS 7 ולאחר ריסטרט הקבצים נעלמו והתפנה מקום רב בקשיח,ביטלתי את סל המחזור לפני כן ןכך גם את SYSTEM RESTORE,הגדרות החייגן גם כן נעלמו לאחר רסטרט,מדובר ב- BUILD 7600 X86 32 BIT
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
מופיע לי בפתיחה של וינדוס חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא(אין לי סיסמא כאילו אני משאיר אותה ריק ונכנס) איך אני מבטל את זה כלומר עושה שהמחשב ישר יכנס
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בווינדווס. עד עכשיו תמיד הייתי מחליף בין המשתמשים במחשב שלי בלי שום בעיה, ולאחרונה, כל פעם שאני עושה החלף משתמש, אז המחשב נתקע. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני חושב שאני יודע את התשובה,אך רק כדי להיות בטוח,שהמומחים יאשרו שזה פתדון שעובד: win 7 ultimate כבר מותקן על המחשב,אני מתקיןxp על מחיצה אחרת,ובגמר ההתקנה אני חוזר לוינ7 ועושהboot repair מתוך נתפריט שלrepair my computter .ואז אמור להיות המסך של הדואל בוט. זה נכון או שפיספסתי\טעיתי במשהוא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליצור חשבון נוסף, שיהייה מוגבל לאנשים מסוימים, וההרשאות היחידות של אותו חשבון יהיו, אך ורק אפשרות להתחבר לאינטרנט. אפשר לעשות דבר כזה? כי בחשבונות משתמשים הרגילים ב Windows לחשבון ה"מוגבל" כביכול, יש גישה לטכנים שאני לא מעוניין שיוכל לראות/ להתעסק בהם.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
האייקונים בשורת ההתחל פשוט התהפכו לפתע הפעלה מחדש על ה WIN לא פתר את הבעיה מישהו יודע איך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מופיעה לו הודעת השגיאה הבאה: Could not run Unicode version of ATL.DLL on windows 95. Please install the correct version ואז נתקע המחשב.... זה קורה לו בעיקר כשאייסיקיו מתחיל לעבוד וגם בIMESH אבל גם בעוד תוכנות.... עזרה בבקשה עריכה - אני יודע מה הבעיה (נו, DLL פגום של Active Template Library )
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום רציתי לשאול האם עדיף להתקין windows Xp Media על פני Windows Xp Pro על מחשב של גרפיקאים מה ההבדל ביניהם בגדול? איפה אני יכול להשיג את הגרסה הזאת... שאלה שנייה: האם כשאני קונה Windows Server 2003 אני מקבל רשיונות "קלים" וכמה כאלו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כשאני הולך לישון אני משאיר בלילה את המחשב פתוח. מאז שהתקנתי ווינדוס 7, כל פעם שאני קם בבוקר ומדליק את המסך, האינטרנט מנותק, ושום דבר פרט לריסטרט למחשב לא מחזיר אותו לחיים. המחשב לא עובר ל-Sleep Mode.. אני רק מכבה את המסך. בטוח יש איזשהו משהו שפועל שמכבה לי את האינטרנט במהלך הלילה. מה שלא הגיוני שאפילו ריסטרט לראוטר לא עוזר.. אפילו LOG OUT לא עוזר. רק ריסטרט למחשב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, על מחשבי מותקנת חלונות ויסטה x64 זה זמן מה. היום הסרתי גרסא קודמת של daemon tools והתקנתי חדשה. במהלך ההתקנה המערכת ביקשה לאתחל את המחשב, דבר שלאחריו המערכת נתקעת במסך טעינה. נסיון הפעלה בsafe mode תמיד נתקע בקובץ crcdisk.sys או משהו כזה. המערכת לא מצליחה להעלות בקונפיגורציה טובה אחרונה. דיסק ההפעלה לא מוצא את מערכת ההפעלה המותקנת ולכן אני לא מצליח לתקן את הבעיה בשום אופן... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח לשמוע. תודה. עדכון: פתרון: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/my-system-wont-boot-after-t6828.html
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין להתקין משחק וברגע שהוא לוחץ על setup אז מופיע לו המסך הכחול הזה:http://img528.imageshack.us/img528/5811/02032010030.jpg מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
במחשב חדש (Windows 98) יש לי את התופעה הבאה: מדי פעם, כשאני מפעיל את ה- Windows Media Player (גירסה 7), אני מקבל את ההודעה הבאה: mmtask caused a general protection fault in module win87em.dll ובמקרים מסויימים בשלב זה המערכת מפסיקה להגיב. זה קורה גם לפעמים בתוכנות אחרות (משחקים מסויימים). ניסיתי להחליף את הקובץ win87em.dll בקובץ המקורי (בהנחה שזה נדפק), אבל כלום לא השתנה. למישהו יש רעיון? תודה, מעוז תצורת המחשב: - P-4 1.7GHZ - GeForce MX-200 - CD-ROM ASUS X52 - RAM DDR 256MB
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח!!! בעיה שתצצה כבר לפני זמן ואני מנסה לסדר אותה כבר המון זמן וחרשתי את האינטרנט בשביל פתרונות, ושום דבר לא עזר כל התקן USB שאני מחבר למחשב מקפיץ הודעה של "usb unrecognized" מאייפוד ועד עכברים ומקלדות שום דבר לא עזר , למשהו יש פיתרון יצרתי?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם.... התקנתי XP PRO SP3 לצורך הכנת אימג' להפצה, הכנתי קובץ תשובות בעזרת SETUP MANAGER והפעלתי את הSYSPREP בחרתי MINI SETUP ו-RESEAL. אחרי ההפעלת המחשב באיזה שהוא שלב בהתקנה מתבקש ממני להכניס את הדיסק של ההתקנה של XP בשביל הקובץ הזה c_20127.nls. אם אני מבטל הוא ממשיך עם ה-SYSPREP ובסוף עולה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? נ.ב הורדתי את חבלת ההפצה עבור XP SP3.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תיכנות לרגיסטרי בעזרת המדריך הזה http://www.pc-spot.co.il/guides/tweaks1.php האם הוא יתאים לי גם לגירסה של ה-WIN 64 BIT?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). זה ממש דחוף , בבקשה עזרה. תודה , VL.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של ATI בוינדוס XP והוא מציג את ההודעה הבאה :Setup will only run in administration mode. Setup is aborting יש לי רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור למישהו יש רעיונות מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מכניס דיסק ווינדוס XP ומגדיר BOOT FROM DVD בביוס , גם ה7 וגם הXP 32 BIT והוא אומר שזה לא עושה לו BOOT מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חומרה גבוהה מאוד אבל אני מגיע רק ל 7.7 בגלל המעבד והזכרונות נגיד שבאופן תיאורטי אני רוצה להגיע לתוצאה הגבוהה ביותר שהיא 7.9 מה אני צריך לעשות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב סלוני, בלי הרבה תוכנות. מה עדיף? 1. להתקין התקנה נקייה של חלונות 7 ? 2. לעשות שדרוג IN-PLACE לחלונות 7 מעל הוויסטה המותקנת כיום? האם החלונות 7 יידע לשדרג את הוויסטה וישמור את התוכנות והדרייברים כמו שצריך ולא יהיו לא בעיות? תודה! ןעןד שאלה, מחשב משרדי עם מעבד ATOM 1.6GHZ עם 2GB זיכרון, האם יריץ יותר טוב חלונות 7 מאשר את הוויסטה כיום?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-