עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. העדכון KB976902 נמצא ב- important updates אך לא היה מסומן, והיה כתוב שם after you install this update, it cannot be removed מה שמלחיץ אותי קצת. למישהו יש מושג מה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אוקי יש לי מחשב חדש פנטיום 4 3 ג'יגה 64 כולה חודש אצלי, וכל פעם שאני עובד איתו באינטרנט 3 שעות ומעלה ככה אז שאני בא לכבות אותו הוא נתקע בתהליך השמירת הנתונים" , שאלתי חברים שלי וזה גם קורה להם מישהוא יכול להסביר מה קורה פה? המחשב כולה אצלי חודש אני חייב עזרה אני לא רוצה להרוס אותו מלכבות אותו כל פעפ מהכפתור, תודה למי שעונה ומענין אם הפורום הזה כל כך מצוין כמו כל מי שאמר לי לבוא לשאול פה... :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. Started by mor873,

קניתי מחשב חדש עם xp pro כולל 6 Internet Explorer ביצעתי את כל העידכונים הנדרשים , הבעיה נראת לי פשוטה אבל מעצבנת , שאני נכנס לפורומים באתר אני בוחר בגודל טקסט גדול יותר כי אני עובד ברזולוציה גבוהה עם מסך lcd כשאני מצביע על שורה מסויימת בכדי לקרא הכתב משתנה באופן אוטומטי לגודל קטן , אני מחזיר ושוב , בכניסה הראשונה לאתר הוא זוכר את ברירת המחדל אבל רק אני לוחץ שוב קטן . אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע ! תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. Started by avi-noams,

כן, ראיתי את המדריך שיש בנעוץ. חוץ ממנו יש לי כמה שאלות. אקדים ואומר שהיות ויש לי מס' תוכנות וחומרה שלא מתאימות לויסטה החלטתי להוסיף XP ולא להחליף לגמרי את הויסטה, שמאוד עוזרת לי בתוכנות אחרות. 1. האם יש גרסה של ויסטה/XP שלא ניתן להשתמש בה לצורך זה? (יש לי XP פרו וויסטה הום פרימיום) 2. האם הרשת בין מחשב זה למחשבים אחרים תמשיך לפעול, והאם ניתן יהיה לגשת אליה משתי מערכות ההפעלה? 3.איך עוברים בין המערכות ? 4. האם יש בעיה בעובדה שהויסטה היא 64X וה-XP הוא 32X? 5. תוכנות שאזדקק להן בשתי המערכות - צריך להתקין פעמיים או שיש גישה אליהן ב-2 מערכות ההפעלה? 6. האם למישהו עם ידע די טוב ביחס למשתמש הממוצע כדאי לנסות לעשות זאת לבד (עפ"י המדריך שבנעוץ) או עדיף להשקיע בטכנאי?!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. מעוניין לבצע פרמוט באחד מהמחשבים שלי הבעייה היא שאין לי את הדיסק וייקח שבוע עד ש MS ישלחו לי עותק אני לא מחפש גרסאות פרוצות כי כמוהן יש כמו זבל ברשת השאלה שלי אם יש אופציה כזאת להוריד ממייקרוסופט ISO של HOME OEM ? או שחייב תדרך הארוכה להתקשר לשרות לקוחות לבקש שישלחו בקיצור בירוקרטיה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי. בחנות אמרו שבדקו אותו בעזרת התקנת WIN ומחיקה (כי לא קניתי מהם את מערכת ההפעלה) אני רוצה להשתמש בהתקנה של WIN XP HOME שיש לי ממחשב קודם (לפחות בשלב הראשון) באמצע טעינת הדיסק של ההתקנה, לפני שקיבלתי את אפשרותהבחירה של REPAIRE או התקנה קיבלתי מסך כחול: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. ... Technical information: STOP:0x0000007B (0xF78D2524, 0xC0000034, 0x00000000,0x00000000) בניסיון נוסף קיבלתי הודעת שגיאה: windows failed to start a recent hardware or software change might be the cause to fix the problem... האם יש בעיה להתקין WIN XP HOME SP2 על ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Proww,

שלום, בעבר התקנתי על המחשב נייד (נטבוק) ווינדוס 8. הווינדוס 8 לא היה תקין על הנטבוק ולכן עברתי חזרה לווינדוס 7. כעת, כל פעם שאני מדליק אותו, עולה לי מסך שחור עם הכיתוב הבא: Please enter setup to recover BIOS setting Press F1 to tun setup Press F2 to load default values and continue כדי להמשיך בעליית הווינדוס, עליי ללחוץ F2. איך אני מבטל את זה על מנת שהווינדוס יעלה בלי הודעות מיותרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by yosda-boy,

שלום רב, שמעתי שבויסטה אפשר להפעיל משהו שקוראים לו aero window slide משהו כזה... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני מפעיל את זה. בתודה מראש, YOSDA-BOY

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by BigSmoke,

http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by avihy,

המחשב שלי עולה באופן מהיר רק במצב בטוח. במצב רגיל הוא עלה לאחר הרבה זמן והתוכנת האנטי וירוס AVG מפסיקה לפעול פתאום ואי אפשר להפעיל אותה. עוד דבר שמופיע רק במצב הרגיל הוא שפתאום המחשב מודיע שאין מספיק מקום בכונן שעליו מאוכסנת מערכת ההפעלה (כונן C) במצב הבטוח הכל חוזר לקדמותו וכל התוכנות פועלות במצב תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. נמצא ב CONTROL PANEL במקום הדפדפן ( XP SP2 ? מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. שלום היה לי מחשב ישן עם וינדוס 7 ששדרגתי אותו לוונידוס 10 ועשיתי לו אקטיבציה. קניתי מחשב חדש ולא שמתי לב שהלוח תומך רק בווינדוס 10 זאת אומרת שאני חייב וינדוס 10 חדש. התקתי ווינדוס 10 חינמי ל 30 יום , ועשיו אני רוצה לדעת מה יקרה בעוד 30 יום. האם השמים יפלו והמחשב לא יעבוד ? או שהמחשב יפעל באופן לא תקין או שאני אקבל הודעה שהווינדוס לא חוקי.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by shimonsky,

מישהו יודע כמה מקום מומלץ לשים במחיצת C עם ויסטה?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by shay55,

היי מבקש עזרה בבעייה מעצבנת עשיתי לפני יומיים עדכון הכל עבר חלק... עשיתי כמו שהתבקשתי ריסטארט ושעלה אחרי ההתקנה שמתי לב לכמה דברים שלא היו 1 - השעון למטה עבר מ 24 ל AM/PM 2 - התאריך עבר 05/01/2018 כלומר החודש במקום באמצע עבר לשמאל 3 - נוספה לי משום מה שפה ENGLISH -UK בנוסף ל US ועברית 4 - נגיד ביוטיוב פתאום התצוגה שהיתה לי של הקוביות של הסרטונים במקום הכי חדש משמאל הכל עבר לימין מעצבן ולא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד השפה הנוספת לא ניתן ( רק את העברית יש אופצייה ל REMOVE ) שני האנגלית לא ניתן ללחוץ על REMOVE זה אפור אזור עדיין כתוב ישראל מה קרה פתאום ומה עושים בתודה מראש על העזרה מי שיוכל. שי

• 3 תגובות
    • 7.5k צפיות
  15. Started by mouse,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי (או למצוא הסבר די מפורט) על basic disk ו-dynamic disk? אני ממש לא מבינה בנושא וכל מה שמצאתי עד כה לא היה הסבר כל כך מוצלח...

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אפשרי לנטרל את הרענון האוטומטי לתיקיות/המחשב שלי/סל המיחזור בWindows 7 ?

17. Started by pinky_28,

קניתי מחשב חדש עם דיסק של 500GB ואני רוצה להתקין אותו. לכמה מחיצות מומלץ לחלק את הדיסק? האם partition אחד זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by kurush,

בימים האחרונים הפיירוול שלי חוסם כל הזמן נסיונות של ה-Windows Explorer (לא IE) להתחבר לאתר Optimalsoft.com. אחרי הרצה חוזרת ונשנית של Adaware ו-Spywareblaster, חיפוש ברג'יסטרי ואפילו חיפוש של קבצי טקסט שמכילים את הביטוי הזה, לא הצלחתי למצוא את מקור הבעיה. מישהו מכיר את הדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  19. שלום, האם ניתן במחשב נייד שמותקנת בו Vista ממשק עברי להחליף לממשק אנגלי? יש איזשהו הבדל משמעותי בין גרסת ה- Premium לבין גרסת ה- Ultimate שכדאי לשדרג בשבילו? תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. לוקח הרבה זמן עד שמערכת ההפעלה נסגרת , כדקה. איך פותרים את הבעיה? האם יש מדריך (בעברית)להגדרות אופטימליות של מערכת ההפעלה (XP) ? תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. http://img210.imageshack.us/img210/2917/50784774.png

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by AsuN,

מרגע התקנת חבילת השירות החדשה (SP3) אין לי סאונד במחשב, המחשב פשוט הופך להיות אילם... מישהו שמע? מכיר? יודע מה לעשות? בדקתי באתר של creative ולא מצאתי שום אזכור לתקלה הזאת שצצה בעקבות התקנת SP3... אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by lioryb,

הכונן DVD בנייד שלי אינו מצליח לקרוא את הדיסק (המחשב הנייח, כן) האם יש דרך להתקין בלי הכונן? מישהו יכול להפנות אותי למדריך? תודה.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  24. היי המחשב שלי בעבודה (מחשב נייד עם Core i3 ו 4GB זכרון) כל הזמן "טוחן". אינני מצליח להבין מדוע. מדי פעם זה מתבטא בתקיעה שהוא חוזר ממנה ומדי פעם בתקיעה שדורשת RESTART. עשיתי בדיקה עם MEMTEST, הרצתי אנטיוירוס, ניסיתי לבטל את פעולת האנטיוירוס, הורדתי מלא Services, הסרתי מלא תוכנות... המחשב מתחמם קצת (לדעתי בגבול הסביר), אבל זה קורה גם כשהוא לא חם באופן מיוחד. למישהו יש רעיון? צירפתי תצלום מסך של Process Explorer שבה רואים שהמעבד נטחן - אך אין שום פרוסס שברור שהוא המקור לכך.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Sman,

האם יש למישהוא שמץ של מושג איך להגדיר ADSL ב RED HAT 7.1 ? או שזה ענין כללי, אודה אם למישהוא ייהיה מדריך (עדיפות לעיברית ותמונות ;D)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.