עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז מחשב חדש שהותקן בו אופיס 365 עם מנוי. כל האפליקציות עובדות חוץ מאאוטלוק. בהפעלה נותן שגיאה של Failed to register a VB script DLL. ניסיתי את פקודת Regsvr32.exe. ניסיתי סריקה לכונן. ניסיתי להסיר את אופיס עם כלי מיוחד של מיקרוסופט ולהתקין מחדש. מה עוד אפשר לנסות?

2. אהלן אני מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים שמחוברים אצלי ברשת, על שניהם מותקן חלונות 7 , כיצד אני עושה את זה תודה .

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  3. שלום לכולם! אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש WinXP Home. איך בדיוק לפרמט וכיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה אח"כ? אודה מאוד לתשובות המפרטות, ככל שניתן, את השלבים השונים בדרך אל האושר. תודה רבה! נ.ב הצעה לצוות המיומן של האתר: כדאי לשקול הוספת מדריך שכזה במדור "מדריכים". תודה.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. הצילו! :'( התקנתי תוכנת תרגום ואחרי שהדלקתי את המחשב מחדש, לא הצלחתי יותר להיכנס לאף תיקיה עברית. יש לי WIN98 SE (hebrew enabled). כשאני מנסה להיכנס לקבצי word עם שמות לועזיים הוא לא מזהה את התוכנה. לא מדובר בווירוס, אלה בתוכנה מחורבנת ששיבשה לי את ההגדרות. איך יוצאים מזה??

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכם, רוב התוכנות שלי מותקנות על מחיצה D ולפי מספר שבועות פירמטתי את מחיצת הוינדוס C. הרבה תוכנות לא עבדו והציגו כל מיני שגיאות, הנחתי שבגלל שנמחק לי הפרופיל וכל המידע של התוכנות שנשמר בתיקיית המשתמש שלי נמחק, לרוב מה שביצעתי זה התקנה מחדש באותו המיקום מה שדרס את התוכנה הישנה אך עם זאת צצה בעיה: הרבה תוכנות כבר לא הופיעו בהסרת התוכנות, גם לא בתוכנה Revo uninstaller שאני משתמש בה ולא לא היה ניתן להסיר אותן בדרך שיגרתית. שאלתי היא כיצד בכל זאת ניתן להסיר את התוכנה בצורה הנקייה ביותר כך שגם כל השאריות של התוכנה ימחקו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  6. כאשר האי מיול פועל הוא מנטרל לי משום מה כל דבר אחר IE MOZILA MIRC ICQ ....... וזה לא בגלל האפלוד .....הוא רק על 2... הוא פשוט לא רוצה להתחבר לשום מקום כאשר הי מיול רץ כאשר סוגרים זה מסתדר (אפשר לגלוש .....אי סי קיו מתחבר...סקייפ והכל)..... איך אני מסדר את זה !!?? אני על סף פירמוט כבר !

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  7. שלום כשאני מחבר את הGPS(עם כבל MINI USB רגיל) שלי למחשב הWIN מקפיץ לי הודעה(בבלון כזה) ובה רשום "אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין וwindows אינו מזהה אותו. לקבל סיוע בפתרון בעיה זו, לחץ על הודעה זו." עכשיו אם אני מחבר את הGPS שלי עם כבל USB אחר זה עובד טוב,ככה שנשללת האפשרות שהבעיה היא במכשיר עצמו...(את הכבל שעובד טוב עם הGPS אני צריך למשהו אחר). אך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? עריכה: הבעיה חוזרת ב-2 כבלים שונים.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  8. Started by yfbr,

^ הכותרת מכילה את גוף ההודעה ^

9. אני לא רוצה לקנות עכבר שלא יתמוך מבחינת דרייברים...וסמסונג לא תומכים בדרייברים של 64 ביט...אז זה או מיקרוסופט, או לוגי'טק...

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  10. המערכת היא XP PRO SP3 מעודכנת. בעבר היתה נוכחות טרויאנים שסולקו ונמחקו שורות הרישום בקבצי רג'יסטרי. נבדקה נוכחות מזיקים בדיסק בשתי תוכנות אנטיוירוס ובשתי תוכנות לאיתור נוזקות גם מתוך המערכת וגם בחיבור חיצוני למחשב אחר. בהפעלה רגילה המערכת עולה ומתפקדת. בבחירה ב SAFE MODE (אחרי F8 בהתנעה) המערכת מאתחלת עצמה לדעת ברגע שמסיימת העלאת חלק מהדרייברים, בביטול אפשרות איתחול בשגיאה, המערכת במקום בו התניעה עצמה מחדש כעת מציגה BSD עם הודעת ERROR מסוג 0X0000007B . קראתי את ההסבר המופיע באתר בסיס הידע של מיקרוסופט, וללא הועיל (אלא אם "פיספסתי" משהו. הצעות לתיקון? הסבר וניתוח התופעה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by giladbe,

יש אצלי קיצור דרך של תוכנה מסויימת אשר עבד מצויין. לפתע כאשר לוחצים עליו הוא מנסה להתחיל להתקין את התוכנה. אולם התוכנה קיימת ועובדת מצויין. (ואם אני מייצר קיצור דרך חדש לקובץ ההפעלה התוכנה עובדת מצויין) קיצור הדרך מופיע בצורה כזו שכפתורי ה Change icon ו Find Target אפורים. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע פתרון לכך. תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. שלום יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד: amd athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM זכרונות:1GB X2 667MHZ DDR2.[כלומר 2GB זכרונות]. כרגע המחשב עובד עם מערכת הפעלה וינדוס XP.רציתי לשדרג את המחשב לוינדוס 7.האם זה אפשרי?האם חומרת המחשב מתאימה לזה,או שזה לא מומלץ? בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Zerith,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך מדריך לגלות סיסמה של משתמש אחר במחשב... יש לאח שלי חשבון ששולט על המחשב ורק ממנו אפשר להתקין והכל והחשבון שלי לא יכול לעשות כלום... הבעיה היא שלפני כמה ימים הוא החליף את הסיסמה ושכח לאיזה סיסמה הוא החליף... רצינו לדעת איך אפשר לגלות את הסיסמה!!! תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by bumer,

יש לי ויסטה פרמיום בנייד ,כשהורדתי JAVA לאקספלורר ויסטה הפכה אוטומתית לבייסיק בתענה שאין תמיכה בJAVA. האם יש JAVA לויסטה? מישהו ?

16. לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. Started by frodo,

כשאני מכבה את המחשב אז אחרי שאני לוחץ כיבוי אני מקבל הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי של המחשב שלי נמוך,מה הבעיה בדיוק? מה זה זיכרון וירטואלי?(דרך אגב לי יש AMD2000 וזיכרון של ווידבונד 256 DDR). ההודעה הזו היא רק מהימים האחרונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. הי, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה,אבל ההתקנה נתקעה,התוכנה לא הותקנה אבל נוצרה לה תוית ב-Add\Remove,שלא ניתן למחוק כי ה"אשף" לא מצליח לאתר את הקבצים. כשניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ואז למחוק אותה,התוכנה שאלה אם ברצוני להסיר קודם את ההתקנה הישנה ... כיצד אני יכול למחוק את התוית הזאת? תודה מראש.

19. Started by ybdltd,

I urgently need the language pack for the 2K does anyone know anything about it

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  20. Started by ychig,

כשאני עושה בוט לxp לאחר הטעינה הראשונית המחשב פשוט עושה ריסטארט, אם אני בוחר בתפריט שלפני ההפעלה שהווינדוס לא יעשה ריסטארט לאחר כשל מערכת, מתקבל מסך כחול "Session3_initialization_failed" הדבר היחיד החשוד שעשיתי בהפעלה התקינה האחרונה היה disable לאינטרנט, בגלל שזה הראה שהכבל רשת מנותק.. אבל עכשיו אני במק ואינטרנט רץ.. יש דרך לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  21. Started by yfbr,

הרבה פעמים אני מקבל חלון שמודיע על Script Error ומציע לי לעשות Debug. איך ניתן למנוע הופעת חלונ זה ? מצורפת תמונת חלון השגיאה וכן תמונת Option -> Advanced.

22. Started by arik100,

אהלן יש אופציה בWIN שנקראת PARENTAL CONTROL ואשר מאפשרת בין היתר להחיל הגבלות מסוימות על חשבונות משתמשים. אחת מן ההגבלות האלה היא שעות פעילות - TIME LIMITS. הבעיה היא שכרגע האופציה הזאת רק מונעת מהמשתמש להתחבר אם זה מעבר לשעות הפעילות. אבל אם הוא מחובר זה לא נועל את המשתמש או מנתק אותו. וזה בדיוק מה שחסר לי. לא ראיתי אופציה כזאת שמופיעה שם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות או איזה תוכנה אחרת שעושה את זה? ( כמובן שאני יעדיף שזה יהיה במסגרת WIN אבל אם אין אפשרות אז גם תוכנה תספק את המבוקש...). תודה מראש

23. Started by Life_SyStem,

אני לא מוכן לעזוב את הXP שלי. עכשיו אני קונה מחשב חדש עם מעבד E8400 ו4 גיגה זכרון. הבנתי שלא יהיה הבדל כזה גדול בין 32 לבין 64 ביט. אבל לטווח הארוך חשבתי להתקין 64 ביט XP. מישהו יודע מה הבדל בין XP 32 לבין 64 ביט? חוץ מגודל הקבצים... מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  24. Started by roma,

שלום! אתמול גיליתי שיש לי 1300 קבצים נגועים בוירוס:Torvil.C@mm עשיתי בדיקה דרך האתר:http://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php הוא מצא את כל הוירוסים אבל לצערי הוא לא מוחק אותם, אפילו כאשר אני בוחר AUTOCLEAN. מחקתי 900 וירוסים ידנית, לפי הכתובת בה הם נמצאים, אבל את ה380 האחרים לא הצלחתי כי הם נמצאים בתיקייה הזאת: C:\WINDOWS\.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}\ ומתברר שהתיקייה הזאת מובילה לקונטרול פאנל ומשם אני כמובן לא יכול למחוק שום דבר.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. Started by avz,

היי יש לי מחשב נייד ישן למדי שהיה מותקן עליו XP עם SP1. כדי להתקין את האנטיוירוס צריך הייתי לשדרג לSP2 ומאז נראה לי שהמחשב עובד הרבה יותר לאט. האם זה נכון? ואם כן, האם ישנה דרך להסיר את הSP2 או שאולי כדאי להתקין SP3 שאולי מתגבר על כל מיני כשלים של הגרסאות הקודמות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.