Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני הפרמוט העתקתי את הקבצים לכונן חיצוני( קבצי תמונות בעיקר), לאחר הפרמוט החזרתי את הקבצים וחלק מהתיקיות מוצפנות (רק לציין שבעל המחשב לא יודע מזה הצפנה וטוען שלא הצפין). ניסיתי לפתוח את הקבצים בעזרת תכנה שנקראת Advanced EFS Data Recovery , התכנה רואה את הקבצים אך לא יכולה לשבור את ההצפנה. לקחתי בעלות על הקובץ אך גם זה לצערי לא עבד. אשמח לשמוע פיתרון יצירתי. תודה .
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי קניתי מחשב נייד חדש שבה עם מערכת הפעלה windows 7 home premium 32 bit. כשאני מנסה להתקין nod32 הוא לא מצליח לפתוח את קובץ ההתקנה (תמונה מצורפת). באתר היה רשום שקובץ ההתקנה תואם גם ל windows 7 . במחשב אחר קובץ ההתקנה כן עבד (win xp ) איך אני פותר את הבעיה ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לתכנת את העכבר כך שבאמצעות לחיצה על הגלגלת תיפתח תיקייה חדשה? (כמו שגוגל כרום לחיצה על לינק באמצעות הגלגלת פותחת אותו בחלון חדש)? * העכבר הוא מסוג Logitech M705 תודה
-
- 17 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
חג שמח כולם! פרמטתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנות (אופיס, סוליד וורקס ועוד) אני מקבל שגיאה 2753 מווינדוס. ראיתי כל מיני דרכים לפתור את הבעיה, דרך פקודה בcmd או דרך רענון הרג'יסטרי אבל כל אלו לא פעלו. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. הזמן והמאמץ שלוקח להוריד את הדרייברים המעודכנים ביותר לאחר כל התקנה מחדש של ווינדוס [מסיבות שלא אכנס אליהן עכשיו, אני עושה זאת המון, על מספר מחשבים].... האם יש דרך ראויה יותר - תוכנה מוכרת וטובה עבור ההליך? תודה
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם זה הוזכר כאן, אך למי ששם לב - ה window experience indexer נעלם ב win8.1 אך יש דרך להפעיל אותו ידנית: מקור: http://www.eightforums.com/installation-setup/28083-windows-8-1-wei-missing.html
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבין שהיו על זה דיונים רבים ואף אחד לא מצא פתרון :\ אני מצאתי אז לכל מי שחשב שאין פתרון... הנא הוא: תורידו את הפונט המצורף, חלצו והתקינו אותו! כנסו למאפיינים של תוכנת הדוס בעברית אשר אתם רוצים להפעיל, לכו לכרטיסייה Font, בחרו בRaster Fonts ובגודל הכי גדול 10x19 (רק ככה זה יעבוד!) זה עובד!!! נבדק אצלי!! הערה: אי אפשר להגדיל את חלון הDOS לכל המסך או לשנות את גודלו...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, מכיוון שבדקתי בחיפוש וראיתי שזה כן קורה אצל אנשים פה בפורום ולחבר שלי זה קרה, והוא המליץ לפרסם פה למיקרה שיחפשו, אז הינה קישור עם פירוט נחמד : http://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ הוא אמר לי שהוא ניסה מלא דברים אחרים שרשמו באינטרנט וזה בדיוק פתר לו את הבעיה (בעיקרון הקובץ fix_svchost.bat כניראה) לא יודע אם הייתם צריכים אותו או לא (לפי החיפוש כניראה שכן אולי), בכול מקרה. בהצלחה למי שהיה צריך! ובבקשה בלי תגובות מיותרות.
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מי מכם שעבר ל-Windows 7 ומשתמש בכרטיס קול מובנה מסוג SoundMax בטח שם לב שפשוט אין דרייברים נורמליים לצ'יפ הזה. במקרה הכי טוב תוכלו לשמוע סטריאו, וגם זה לא כל כך בקלות. לאחר שעות של חיפושים בגוגל ועשרות התקנות והסרות של דרייברים שונים מצאתי סוף סוף את הפתרון האולטימטיבי-זה שיאפשר לכם לנצל את מלוא היכולת של הכרטיס המובנה ולעשות Passthrough ל-AC3 ו-DTS (וכמובן לשמוע גם סטריאו PCM). למען הסר ספק-לוח האם שלי הוא Asus P4P800 (כן..קשיש למדי) והצ'יפ מדגם ADI 1985 הפתרון: הורידו את הדרייבר האחרון ל-AC97 Audio Codec מהאתר של Realtek מדובר בדרייבר שתוכנן ל-Windows 7 ומנסיוני עובד פשוט מעולה. כדי להעביר AC3 ו-DTS לרסיבר אני משתמש בתוכנה FDDShow Tryouts בגירסתה האחרונה (Beta 6). …
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
הורדתי קובץ מוסיקה מהאינטרנט וצבע הגופן, שמציג את הקובץ בסייר, ירוק $$$ :s05: איך הם עשו את זה?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בחלק מהתיקיות במחשב כתב כחול ז"א למשל קוראים לתיקיה "שירים של יוסי" - אז ה"שירים של יוסי" בצבע כחול , ולא בכולם , למה זה ככה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים את הצבע הזה? לא מצאתי פשוט אחרי חיפוש מעמיק...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הכנתי דיסק און קי חדש עם גרסה חדשה של וינדואס (היה לי BOOT עם גרסה די ישנה וכל פעם שהייתי מתקין אותו, הייתי צריך להתקין מלא עדכונים). הצבע של השורת משימות בגרסה הזאת של הוינדאוס הוא לבן שמציק בעין. מילא זה, אבל הבעיה הכי גדולה היא שקשה לי לראות אם פתוחים כמה חלונות לדוגמה בכרום כי הצבע שלהם דומה מאוד. ניסיתי לשנות לצבע אחר שמופיע באפשרויות (צבע כהה), אבל עדיין ישנה אותה בעיה. מה עושים? בנוסף, אם אני מעוניין שזה לא יקבץ לי את כל החלוניות של תוכנה מסוימת, האם ניתן לעשות זאת? אני יודע שאפשר ב"שלב לחצנים בשורת המשימות" לסמן אף פעם, אבל אני מעוניין רק לתוכנה ספציפית
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני אוהב לראות סרטים ב-HD ומכוון את ויסטה לצבעי WIN AERO אבל שאני שם סרט הוא משנה את הצבעים בחזה לווינדוס בסיק ? כותב שכנראה יש לי מעט זיכרון אבל בפועל יש לי 2 GB כאשר 800MB פנוי איך מקבעים שהסרט ישודר עם צבעי WIN AERO ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני לא ממש יכול לראות חלק גדול מהסרטונים באינטרנט, רובם פשוט מופיעים בצבעים פסיכודליים. זה נראה ככה: דוגמאות לסרטונים בהם יש את הבעיה הזאת: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77041&bz=11 http://news.walla.co.il/?w=//914224 סרטונים מסויימים דווקא עובדים בלי בעיה, למשל אלה: http://video.craveonline.com/video/comingsoon/?showVideo=1512&statsid=26&pid=1 בסרטון הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3255883,00.html דווקא קורה משהו מעניין. בפרסומות של טושיבה ושל YNET הבעיה מופיעה, אבל הסרטון עצמו פועל מצויין. נראה לי שהבעיה קשורה למדיה פלייר, באתר מסויים אני אפילו זוכר שאפשר היה לבחור אם לראות את הוידאו בQUICKTIME א…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ערב טוב כאשר אני פותח את צג המשאבים בחלונות 7 ונכנס למצב הזיכרון אני רואה את שתחום הזיכרון מחולק ל 5 צבעים כאשר מתוכם ישנו הצבע האפור שמסמן "חומרה שמורה" אשמח לדעת למה הכוונה ואיך להתיחס למיקרא הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצורב שלי תקין ומזוהה בביוס, וגם אפשר להריץ לינוקס בBOOT, אבל בוינדוס משום מה הכונן לא מופיע אצלי ברשימת כוננים. מה הסיבה לזה ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כשהשתמשי ב 7 BETA הצורב עבד כמצופה מאז העדכון ל 7 RC (עי פירמוט) הצורב מוציא דיסקים שלא ניתנים לקריאה ובנוסף, למשל צרבתי דיסק מוזיקה, ושלושה שירים בו פשוט נצרבו כ"שקט" הצורב הוא HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H30N ATA של LG אני משתמש ב BurnAware בשביל לצרוב. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עשיתי פעולה בתוכנה Registery Mechanic שנקראת Compact Registery(למי שיש את התוכנה זה שמשימה השלישית מלמעלה במסך הפתיחה של התוכנה). התוכנה ביקשה לעשות ריסט אחרי שזה סיים והסכמתי ואז שהוינדוס עלה הוא עלה בצורה מאוד מאוד מוזרה אני חושב שזה Safe Mode אבל אני לא בטוח כי אף פעם לא ראיתי מה זה העלתי תמונות של המסך http://www.geocities.com/ebrachya/1.JPG בתמונה למעלה שימו לב ל-X(סגור) מצד שמאל למעלה ולמזער כמה הם קטנים. http://www.geocities.com/ebrachya/2.JPG בתמונה הזאת שימו לב שכשאני לוחץ כפתור ימני זה בצבע אפור ולא רגיל(לבן) ועוד דבר חשוב, העכבר זז מהר(יותר מהרגיל) הרסתי את המחשב שלי????או שזה Safe Mode וסך הכל צריך להעביר את זה חזרה למצב הרגיל???? ניסיתי לעשות מיליון ריסטים ול…
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, המערכת אצלי בצד, 4GB זכרון, האם יש צורך בלהגדיר PAFE FILE יותר גדול ממה שהוקצה? ראיתי שלפעמים במשחקים כבדים כמו GTA השימוש ב PAGEFILE מגיע כמעט לגבולף וכרגע אצלי זה יושב על 3.8 גיגה הקצאה מכונן C. בעוד שמכונן D, אין הקצאה כלל. יש צורך להקצות קצת מקום נוסף או שלהשאיר זאת ככה וזהו? גם עכשיו בשימוש רגיל בוינדוס 1.3 גיגה תפוסים כלומר שליש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כל פעם שהייתי מוריד משהון הוא היה שואל אותי מה לעשות כמו CANCEL OPEN וכו' בטעות הוצאתי מהחלון הזה את הV שגורם למצב הזה . מה שגרם לכך שכל הקבצים שאני מוריד יפתחו ישר (אחרי שיטענו) והווינדוס לא שואל אותי איפה לשים את הקבצים . מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את השטלטת ה-win xp pro על צורת ה- view של תכולת התיקיות? גם לאחר שאני קובע, למשל, icon או list - מייד לאחר זמן מה זה חוזר לצורה האוטומטית ש-win xp בחר- בדרך כלל TILES/ האם יש פתרון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיפה זה שייך בדיוק אז תרגישו חופשי להעביר. אני מעוניין לפתח אפליקציות לWINDOWS PHONE 8.1. בעקרון לפלאפונים וטאבלטים של ווינדוס. בשביל זה הבנתי שאני צריך מחשב עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 לפחות כי אי אפשר לפתח על WINDOWS 7. איזה מחשב זול וקטן(מארז קטן אוליי מיני) אפשר לקנות בשביל לפתח? ואיזה מכשיר פיתוח? סיפרו לי שאפשר לקנות טלפון נוקיה עם WINDOWS 8.1 ב 600 שקל. מצד שני, האם כדאי פשוט לקנות טאבלט PRO של ווינדוס שישמש גם בשביל סביבת הפיתוח וגם בשביל להריץ את האפלקציה? אז מה אתם ממליצים בתור סביבת פיתוח זולה של אפלקציות לוונידוס מוביל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך בודקים ציון בויסטה? לפי מה שראיתי אני אם ככה בודקים קיבלתי ציון 4.1 זה סביר? טוב למחשב ? (מפרט בצד) אם לא כיצד אפשר לשפר זאת? כדאי להוסיף עוד סטקה של 1024 זיכרון על ה2X512 שלי? שיהיה לי 2048 רם? הויסטה תופסת מלא מהזיכרון , ככה מעל 400 מגה.. אחלה ווינדוז הויסטה , התרשמתי ממנו מאוד לטובה..
-
- 85 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה במחשב שלי שהוא בעל מעבד E6600 בעל אובר קלוק למהירות 3.2 והציון שויסטה נתנה ל הוא רק 5.7 וכידוע לכם תמיד אמרו שכוח העיבוד של מעבדים אלו גבוהה עדיין לשוק הביתי האם הציון הזה נראה לכם נורמלי ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-