Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי תיקיה שאני לא מצליח למחק מהדסקטופ ולפי מה שהבנתי אני יכול למחוק אותה בsafe mode אז איך אני נכנס ואיך אני יוצא מזה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
העברתי את הוינדוס לדיסקונקי ואין לי boot ניסיתי הרבה מדריכים ברשת אף אחד לא עזר לי בדקתי את התאימות של הדיסקונקי שלי והוא בסדר אני רוצה לפרמט לוינדוס 7 מישהו יכול להדריך אותי בצורה מסודרת?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הבנתי שיש בעייה ל XP הרגיל לזהות 4 גיגה זיכרון גירסת ה 64 ביט קיימת בדיסק התקנה של האקס פי הרגיל או שזה דיסק בפני עצמו איזה גירסה יותר יציבה אקס פי או ויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 נקי וחדש אתמול, לאחר ההתקנה חלק מהשירים בעברית קיבלו ג'יבריש ב3V במקום עברית נורמאלית ורגילה, וזה גם משפיע לי על איך שהWINAMP קורא אותם כמובן.. ניסיתי הכל, התעסקות עם ערכות השפה של המערכת וכ'ו.. שום דבר לא עובד. מה עושים? צריך קידוד שונה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי מערכת ההפעלה שלי = WIN 7 ברשותי FIFA 2009 ואני מעוניין להתקין את הפאץ IPL 09 שזה הפאץ לליגה הישראלית. בעבר שהיה לי XP אז הפאץ עבד והכל תקין. כעת, המערכת כלל לא מזהה את קובץ ההתקנה של הפאץ והוא נראה ככה : המערכת כותבת שזה קובץ PHP ולא EXE כאשר שיניתי את הסיומת ל EXE גם לא קרה דבר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ....... שאני לוחת CTRL +ALT +DEL ואז תהליכים אז יש הרבה תהליכים אני רוצה להוריד הרבה תהליכים שהמחשב יהיה יותר מהיר מי (MSCONFIG..) איזה תהליכים לא לבטל?יש לי SP 2..
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה מותקנת על כונן C. אפשר לעשות שקובץ ההיברידציה (ששוקל כמה ג'יגות טובות) יישמר על כונן אחר? 10x
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT עכשיו אני סטודנט ויש לי USB MEMORY CRUSER של SANDISC שבו אני משתמש לכל העבודות שלי בתחום הלימודים- החומר שם קריטי לי, היום במחשבים של המכללה נעלמו לי כל הספריות מהדיסק און קי, נבהלתי ורק עכשיו יצא לבדוק לאן הכל נעלם במחשב שלי . מסתבר שבכל הרשת של המכללה יש ווירוס שהדביק לי את הUSB. בכל אופן חזרתי למחשב שלי והAVG זעק לי על בערך 71 קבצים נגועים (כולם פיקטיביים נוצרו ע"י הווירוס- שמו : vb.ajd) מחקתי את כולם וכרגע הכל עובד טוב, אבל יש לי בעיה חמורה: כל מה שנמצא בספריות בדיסק און קי פתאום מוגדר כHIDDEN FOLDERS. עכשיו אצלי במחשב היות ומוגדר לו לראות קבצים נסתרים -הוא רואה אותם והכל עובד חלק,שום קובץ לא ממש נפגם, אבל במחשבים של המכללה אני…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות את הסיסמא ב"חשבונות משתמשים"... הוא רושם שלא ניתן לשנות את הסיסמא... גם אחרי 20 ניסיונות !! יש עוד דרך לשנות אותה ?! אפילו דרך הCMD...
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה ווינדוס ומאבד את הדיסק יש אפשרות דרך מייקרוסופט לקבל דיסק חדש? (אם אני מוכיח להם קניתי) כי לא נראה לי שהדיסק שווה יותר מכמה שקלים כל הקטע זה הרישיון.. למישהו יש ניסיון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, אתמול הופיעה לי פתאום הודעה שצריך לבצע אימות מקוריות עם מייקרוסופט, וזה לא עבר, משמע - כוכב כחול בצד תקוע. כל הזמן הזה היה לי אימות מקוריות ( בעזרת קראק או משהו שמתכנת שם לי). נראה כאילו מייקרוסופט שדרגו את העניין, קורה למישהו? מה עושים? תודה, תומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעקבות הבעיה שלי אני רוצה לעשות תיקון לווינדוס. (הבעיה היא שנעלמו לי הכונן סידירום והכונן של הצורב מהמחשב שלי - כשאשר מחקתי את הנירו). אני לא יכול לעשות את התיקן כשהווינדוס עובד אלה רק כשאני נכנס לדוס הוא קורא לי את הסידירום. עכשיו מספר שאלות, איך אני עושה תיקון לווינדוס דרך הדוס? תיקון לא מפרמט ומוחק את הקבצים באותו כונן אלה רק מתקן את הקבצים פגומים\חסרים והגדרות נכון? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למה כל הDESKTOP שלי מבולגן כשאני שם רזולוציה גבוהה? למה כשאני משנה פיצ'ר שמובנה בתוך מערכת הפעלה, הגדלת אייקונים וטקסט של האייקונים, יוצא לי כזה בלאגן. למה מייקרוסופט מתגאים במליוני הורדות של WIN10 והמערכת הפעלה האחרונה שלהם כל כך מלאת באגים? למה הם לא מתקנים שום דבר ומנגד מכריחים אותך להיות איתה בגלל בלעדיות של DX12? (וזה אקטואלי בשביל כרגע בגלל HITMAN).
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD במקביל לחיבור למסך המחשב מאז כשאני מדליק את המחשב המחשב משנה את הרזולוציה של המסך וגם של הטלויזיה לרזולוציה המקסימלית, במסך 1024 על 1280 ובטלויזיה 1080 על 1920 במקום הרזולוציה הרגילה 768 על 1024 ו768 על 1360 בטלויזיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
איךמתקנים את WINXP? שהוא יהיה לבד סתומרת לא מותקן על איזה שהוא WIN אלה לבד. בבקשה תאזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. בזמן שהשתמשתי במחשב קיבלתי מסך כחול וזה יצר קובץ dump שלפי מה שהבנתי פענוח שלו יכול להוביל למציאת התקלה במחשב .. אני אשמח אם מישהו יפענח את הקובץ dump שהתקבל אצלי .. צירפתי את הקובץ (סתכלו למטה) תודה מראש והמשך שבוע טוב, משה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ואיפה יש אפשרות לראות את תאריך ההתקנה של מערכת ההפעלה בכל מחשב. וכן אם אפשר - גם לגבי שאר התוכנות. האם יש איזשהו לוג מסודר לזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היה לי מסך CRT 19" - והחלפתי אותו ב LCD 19" ועכשיו אני יכול לבחור בין 3 אפשרויות שונות של רזולוציות, ולא מבחר כמו שהיה במסך CRT - זה אמור להיות ככה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת זה פשוט קרה פתאום... זה קורה גם אחרי שיש שומר מסך וזה מעצבן לאללה איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מתבלבל ונופל -------------- קפטן שלום, בעקבות עבודה אטית מאוד של המחשב נכנסתי ל"מנהל המשימות", שם גיליתי שימוש של עד 98% ב-CPU על ידי תהליך בשם "תהליך לא פעיל של המערכת". האם הוא האשם בעבודה האטית של המחשב, וכיצד ניתן להסירו (בטוב זה לא הולך)? בהצדעה, הקפטן משיב: ------------- מכל השאלות החוזרות, זוהי החביבה עלי ביותר ומקורה בניסוח בעייתי המבלבל את המשתמשים שלא לצורך. משמעות ה"תהליך לא פעיל של המערכת" היא שהמעבד אינו פעיל ב-98% מהזמן. במיקרוסופט רצו להשלים תמיד ל-100% וזה מה שיצא להם. אין מה לדאוג ואין מה להסיר. כדי לטפל בבעיית המהירות - הרץ אנטי-וירוס מעודכן, תוכנה נגד רוגלות, וודא שעדכוני החלונות שלך עובדים. כמו כן, בדוק מדי פעם את מנהל המשימות. אם תמצא שם משהו משמעותי…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מדגם X50GL של ASUS עכשיו שאני מנסה להתקין וינדוס XP אני מקבל את ההודעה הזאת http://www.siz.co.il/down.php?i=2znnrnelewjw.jpg ואני לא יודע מה לעשות דרך אגב על המחשב מותקנת vista bussines תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היו לי 2 הרדיסקים. אחרי שחיברתי אחד נוסף לאחר זמן קצר וריסט הוא נידחף לי בין כונן C לכל הכוננים האחרים אז כולם זזו. מה שהיה E הפך לF וילי יש דברים מותקנים בכונן זה שעכשיו לא עובדים ביגלל זה. (יש לי WINDOWS XP SP2) מישהוא יחול לעזור לי ולהסביר איך אני מחזיר את הכונן החדש לסוף הרשימה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי windows xp service pack 2 קיצור היה לי explorer 6 מוגדר והכל. עכשיו אנשים המליצו לי להתקין fireox קיצור התקנתי לא ממש אהבתי אבל עכשיו explorer 6 לא מוגדר כברירת מחדל אני מגדיר אותו? תודה על העזרה יוני
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אז ככה יש מסך שבו בעצם בוחרים אם להתקין את הווינדוס במחיצה הקיימת או לפתוח עוד ראיתי הרבה מדריכים שאם מה שרשום בהתחלה [ c: partition1 [fat32 מופיע ככה הם ישר מוחקים את המחיצה על ידי delete ורק שמופיע ככה unpartitioned space והקיבולת הם נכנסים ומתחילים את ההתקנה השאלה שלי אם זה נחוץ ? זאת אומרת אם נניח במסך הראשוני מופיע לי c: partition1 [fat32 אני חייב למחוק? או שאני יכול להמשיך עם זה? תודה רבה ואני מקווה שהבנתם למה התכוונתי
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
בווינדווז 2000 היתה בדיסק התקנה אפשרות של RIPER (שהוא מעתיק מחדש את כל הקבצים של הווינדווז) לאיפה האפשרות הזאת נעלמה בקס פי???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-