Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כרגע מותקנות לי במחשב XP וWINDOWS 7 ובכל הפעלה של המחשב מופיע לי מסך בו אני מתבקש לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. איך אני מבטל את המסך הזה כך שרק WINDOWS 7 תעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי. מדובר במשחק The Witcher אני מעוניין להעביר את תיקיית המשחקים השמורים שלי מכונן C לכונן G. איך אני עושה את זה? אשמח להסבר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מקבל עם פתיחת המחשב הודעה כזאת - file not found please call help desk איך אני נעלם מההודעה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום, התקנתי עכשיו ווינדוס VISTA סוף סוף, אבל כל דבר שאני מנסה לפתוח כל קובץ, הווינדוס קופץ ושואל אם אני בטוח, איפה מבטלים את זה ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כנראה בגלל שהגרסה שלי אינה חוקית ביצוע עדכונים במחשב נכשלת (WIN UPDATE) האם ניתן להתקין עדכונים בצורה אחרת-במיוחד העדכון שמופץ היום גל
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם ארררג אני מאמין שאני הולך לשאול שאלה דיי חרושה אך משום מה לא מצאתי לה מענה בחיפוש אני במסגרת סידורים במחשב החלטתי להעביר מידע מ: d ל c. והמטרה למלא את c עד תום. הכונן הוא של 500 ג'יגה, התוכנה הכי כבדה שמותקנת עליו היא הווינדוס עצמו. יש לי וודוס 7 64 ביט ו8 ג'יגה של ראמ הכונן גם משמש לצפיה בסרטי בלוריי. והשאלה היא כמה מקום פנוי כדאי להשאיר על מנת שלא תהיה שום ירידה בביצועים של ויינדוס או של כל תוכנה אחרת. כרגע אני משאיר 20 ג'יגה פנויים אבל זה דיי נראה לי overkill מה דעתכם? תודה מראש, דימה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה דחופה! האם WINDOWS HOME EDITION הוא 32BIT או ?64BIT ואם יכול להיות שניהם אז איך אני אדע מה שלי??
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
תודה לאל קיבלתי את המחשב החדש שלי מהדובים (לאחר חודש), אבל כשאני מדליק אותו ומופיע לי ההודעה המעצבנת הזאת NTLDR is missing. מה לעזאזל אומרת ההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
חברים שלום, מישהו יודע איך "מקפיצים" את מסך הלוג-אין של חלונות (שמציג את הסיסמה להתחברות) אם 5 דקות המחשב לא היה בשימוש???
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה כאשר אני מפעיל כל משחק ומשחק אחרי זמן מסוים קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט מה הסיבה לתופעה?... ??? המפרט שלי: מעבד: intel core i7 extreme 975 לוח: asus rampage 2 gene זיכרון: ocz 6gb 1600 mhz כרטיס מסך: bfg gtx 295 ספק כח: thermaltake 850w מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
פירמתתי את המחצה של C ואז באתי להתקין את המערכת הפעלה ובמסך הכחול הזה של הדוס, הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי הוא צריך ליצור קבצים על הדיסק... בחזרה לעמוד המחצות לחץ אנטר.. מישהו יודע מה הבעיה?? מאוחר יותר אני יעלה באנגלית את מה שהוא כתב כי כרגע אני לא בבית... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי סוף סוף אתמול את מחשב המדיה סנטר שלי שהזמנתי עם חלקים לפי דרישתי, יצרתי מערך RAID 0 משתי דיסקים קשיחים SATA של 500 גיגה כל אחד ויצא לי 980 גיגה של מקום התחלתי בהתקנת VISTA 64BIT שדרך אגב הותקנה כבר מספר פעמים במחשבים אחרים והכל היה בסדר גמור. ההתקנה עברה חלק אבל כאשר הוינדוס רצה לעלות בפעם הראשונה הוא הגיע לשולחן העבודה ונפל, עשה RESTART ולאחר מכן כאשר הוא התחיל להיטען מחדש הוא פשוט נתקע איפה שכתוב WINDOWS VISTA ורץ הפס הירוק (בזמן הטעינה). ניסתי מספר דברים אך ללא הועיל, מהגדרות ב BIOS ועד להוצאת חומרה פיזית מהמחשב, אין כלום פשוט לא עזר כלום. בתור ניסיון התקנתי את ה ויסטה 32 ביט והפלא ופלא, הכל עובד טוב, מוזר לא ? משהו לא נותן לויסטה 64 ביט לעלות, אני …
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
בEffects שאני בוחר פונט לאייקון יש לי רק איזה 4 אפשרויות של ונטים פעם הצלחתי שיהיה לי את כל האפשרויות אבל זה כבר לא שם לא יודע למה...
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, התקנתי בו מערכת הפעלה WINDOWS ULTIMATE 64BIT וחיברתי דיסק קשיח (חיבור IDE) מהמחשב הישן, שהיה בו WINDOWS XP. כשאני נכנס לדיסק הקשיח הישן מהמחשב החדש אני לא יכול להכנס לקבצים שנמצאים בDocuments and Settings (זה כולל את הקבצים בMy Documents). כתוב לי שאני צריך הרשאות גישה. בשביל להכנס לDocuments and Settings ולכל תיקייה שבתוכה הייתי צריך לתת הרשאת גישה לכל תיקייה בנפרד. זאת דוגמא של הודעה שמופיעה כשאני מנסה לפתוח קובץ WORD. איך אפשר לסדר את העניין? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
בחלונות 11 פרו, שפה עברית. יש תוכנה ניקרא Microsoft OneDrive. נסיתי להסיר אותו לגמרי. וזה ניעלם. אני לא מעוניין בזה. אני פתחתי חשבון שם משתמש חדש בשביל אחי. אני בדקתי בלוח הבקרה-->תוכניות-->תוכניות ותכונות. ופתאום שוב אני רואה תוכנה Microsoft OneDrive. ניראה שזה בכלל לא הסיר אותו לגמרי. איך מסירים תוכנה Microsoft OneDrive לגמרי, שלא יהיה קיים בחלונות 11? וגם לא רוצה שיחזור לבד אוטומטי תוכנה Microsoft OneDrive יתקין לבד. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום יש לי ITUNES CWINDOWS XP. הבעיה היא שאפילו בלי להשתמש בITUNES , רק לפתוח אקספלורר אפליקציות של ITUNESHELPER.EXE MOBILESERVICE.EXE עולות וזה סתם לוקח זיכרון. יש דרך לעצור את זה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין DEAMON TOOLS במהלך ההתקנה נכבה המחשב ומאז המחשב כל פעם שהווינדוס עלה עשה מידית רסטרט בלי הודעה כלשהי בהוראת טכנאי נכנסתי למצב בטוח והוא אמר לי להסיר את התוכנה אבל בגלל שהמחשב לא סיים להתקניה לא יכולתי להסיר אלא רק למחוק את הקבצים שהיו בתקייה וכך עשיתי המחשב חזר לתפקד רגיל אבל כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל כמו אופיס אקס פי או נורטון אינטרנט סקיוריטי מתעוררת בעייה eror 1704. an installation for deamon tools is curently suspended. you must undo the changes you made by that installation to continue do you want to undo this changes ? מה עלי לעשות?? אני מפחד שאם אסכים למה שכתוב שם יתעוררו בעיות עם המחשב אך אם אני לא מסכים -ההתקנות מופסקות תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, בטעות קשה שלי מחקתי בטעות את הסל מיחזור (הרגל מגונה מהאקס פי עם קליק ימני ולחיצה על מיקום ספציפי בתפריט שעולה ). כיצד מחזירים אותו לשולחן עבודה? ובכללי איך מוסיפים גם את "מיקומי הרשת שלי" (או הדבר המקביל החדש בויסטה) הערה: מדובר על windows vista home basic
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
ביצעתי dcpromo והתקנתי forest חדש וזאת ההודעה שקיבלתי: שינתי סיסמא לadministrator לסיסמא תקנית משלוש הקבוצות(מספרים, אותיות וסימנים) וגם ניסתי לבצע את אותו התהליך ממשתמש בעל הרשאות admin ועדיין עצרתי באותו המקום בעבר מצאתי פתרון לנושא, אך כרגע אני לא זוכר מה עשיתי אז
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בסוף ההתקנה של SP1 לויסטה המחשב רשם לי שההתקנה נכשלה ואז כשהפעיל את עצמו מחדש נתן לי מסך שחור עם הודעת שגיאה 0x0000098. לא יכול יותר עם הויסטה הזה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הי. התקנתי את כל העדכונים +ADOBE FLASH PLAYER+ADOBE SHOCKWAVE PLAYER ויש אתרים שממש לא נראים טוב (מצורף YOU TUBE, YAHOO) וגם כצה דפים באתר הזה. , FXP, YNET בסדר. מה קרה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום רב לכם אני עורך סקר קצר בנושא מערכת הפעלה החדשה של מיקורסופט,איזה תכונות אתה אוהבים ואיזה לא אשמח אם תוכלו להגיב על כך הסקר נמצא בלינק הבא:http://www.surveymonkey.com/s/MTZ9NQD,אין לי שום מטרת רווח מלינק זה,כל תפקיד הסקר הוא למטרת לימודים בלבד,אני הודיע מתי הסקר יסגר. בכבוד רב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום אני פותח את My Computer ורואה שבמקום הצלמית ( Icon) של הכונן הקשיח של C אני רואה צלמית כמו של איזה קובץ ללא שייוך ,אין בעיה להכנס אליו אבל זה סתם מציק בעיינים. ה icon של כונן D בסדר ומופיעה בצורה תקינה. היכן ניתן לסדר זאת?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-