עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נידמה לי שפה ושם קראתי שיש בעיות להחליף מערכת הפעלה במחשבים ניידים... לי יש נייד של אייסר = שיש לו תוכנה הגנה (אני חושב) כנגד קריסות וכאלו רציתי רק לברר עם מי שכבר החליף מערכת הפעלה 1. איך אני מתקין WIN7 ? באופן רגיל ? דרך הכונןDVD ? 2. כרגע הכונן מחולק לשתי מחיצות - האם אני יכול פשוט להתקין על המחיצה הראשונה שבה נמצאת הויסטה כרגע? 3. איך אני משיג אופיס 2007 סטודנט ? להתקנה מחודשת? תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. לא מזמן רכשתי את המחשב הזה.. intel E8400 Asus P5Ql pro 2x2G DDR2 800 MHZ 500G 32MB Seagate עכשיו בהתחלה לפני שהתקנתי את כל העידכונים וכל הדריברים של המחשב כל העתקה שהייתי מבצע בין הכוננים או בין הכונן להתקן USB הייתה מהירה. לאחר העידכונים הכול לאט לשם השוואה ביצעתי העתה של קובץ בשני מחשבים ואצלי לקח זמן רב יותר השאלה שלי אם ישנו עידכון אולי שיכול ליגרום לכך או איזשהו עידכון לדריבר שידוע עליו או כל פתרון אפשרי אחר תודה לכם חברי HWZONE הוספה... עוד משהו שאני מעלה את המחשב בהתחלה יש לי הודעה כזאות ..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by smounche,

שלום, למרות שקראתי כאן בפורומים, לא הצלחתי לקבל תאריך מדוייק שבו אני יוכל להוריד את העידכון החדש הזה מ- Windows Updates ?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. ברשותי xp sp2 באנגלית אני רוצה להפוך אותו לעברית יש לי כנראה חבילת השפות מובנה בעברית . אודה והשמח לתשובה או קישור בעניין

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. שלום חברים. הסנריו הוא כזה: מה שקורה זה שאני מחבר שני רכיבי USB למחשב, הוא מזהה אותם והכל עובד תקין. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, מערכת ההפעלה מבקשת לעדכן את הדרייבר של אחד מרכיבי ה USB ( מדובר בשני רכיבים זהים לחלוטין אשר משמשים להמרה מ USB ל COM), אני מאשר את עדכון הדרייבר, זאת אומרת שאני מאפשר לו לחפש את הדרייבר ולאחר מכן מתקבלת הודעה שלא נמצא דרייבר מתאים... אני מנתק את הרכיב מהמחשב, מחבר בחזרה, המחשב מזהה בשנייה והכל עובד תקין. הקטע הוא שבכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, אני צריך לנתק ולהחזיר.. מדוע המערכת אינה זוכרת את הדרייבר או את ההגדרות של הרכיב או שמדובר בבעיה אחרת?? מיותר לציין שהרכיבים נבדקו במחשב אחר והתופעה לא נראתה... אלו הם ממרים של ATEN - דגם: UC-2…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. Started by OFF-RoaD,

התקנתי היום XP PRO SP2 (03/07( וMUI (פעמיים) ועדיין יש לי בעיה שחלק מהדברים נשארים באנגלית (לחצן ימיני, אייקונים, חלק מהדברים בלוח הבקרה ועוד), וחלק הופכים לעברית. חיפוש פה בפורום הראה שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, אך לא מצאי פתרון. יש מושיע???

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by sharmeiri,

שלום לכולם... חשוב רציתי שתהיה מחיצת recovery כמו שיש בכל הלפטופים היום. ואין לי דיסק recovery של המחשב . האם מישהו יודע איך יוצרים מחיצה כזאת שאפשר אחר כך לעשות בוט ממנה במידת הצורך, לאפס הגרות ולהתקין מחדש את windows ? ישנה תוכנה שנקראת- Anarethos Recovery Tools - Original או- OEM recovery tools .אבל כל פעם שהורדתי את הקובץ הוא לא היה תקין ואי אפשר להתקין ממנו. אולי מישהו יודע על תוכנה אחרת או לפחות קובץ תקין של התוכנה? תודה למשיבים נ.ב: שאלה קשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rami_hsn,

שלום לכולם..יש לי מערכת הפעלה windows 7 64 bit והווינדוז נתקע לאחרונה בזמן העליה של מערכת ההפעלה או לאחר שמערכת ההפעלה עלתה ואני לא מצליח להבין מה יכול לגרום לבעיה זו !!! ובזה שאני אומר נתקע אני מתכוון לכך שהמסך קופא לגמרי וזה פשוט נשאר כך עד שאני עושה איתחול.יש למישהו מושג תקלה זו ממה יכולה לנבוע???תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. Started by termister2000,

שלום חברים, ניסיתי כל מדריך אפשרי, כל אופציה שהוצעה, הגדרתי אינספור פעמים את כל הדברים למיטב ידיעתי בצורה הכי נכונה ועדיין, אני לא מצליח לגרום לOUTLOOK שלי להסתנכרן עם הGMAIL. אציין שבעבר עבדתי עם האופציה הזאת ללא כל בעיה. האם משהו השתנה? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by talshitrit,

שלום, יש לי 2 בעיות שקשורות לעברית בווינדוס 7 א. הווינדוס מדיי פעם מחליט שהוא לא מוכן יותר לכתוב בעברית וגם אם אני מנסה לשנות זאת ידנית בסרגל השפה זה לא עוזר. ב. בזמן הקלדה הוא מקפיץ לי אותיות ומעביר אותי לצד הימני של המשפט, זה קורה כל הזמן ואין לי מושג איך לפתור זאת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע ! תודה רבה, טל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by at,

חבר שלי ראה אותי לוחץ Ctrl+F5 על מנת לרענן ב IE, הוא שאל למה אבל לא ידעתי להסביר לו בוודאות! אני זוכר נכון שיש לפעמים יש טעם ללחוץ Ctrl+F5 במקום רק F5 על מנת לרענן, ובמעורפל אני זוכר אם אני לא טועה זה משהו על עקיפה של הפרוקסי וקבלת מידע עדכני יותר ישר משרת האתר? יכול להיות? מישהו מכיר את זה? אם זה נכון יש כאן משהו חדש שאולי לא כולם מכירים ויכול לעזור לפעמים (אבל צריך לוודא ולבדוק אם זה ככה) טל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mizardon,

יש לי דסקטופ כיאלו רקע צבעוני בכל השטח ומתחת לאייקונים יש צבע אחיד אצל כל האיקונים וזה הורס את המראה של הכל מישהא יודע לאן צריך ללחוץ כגדי לעשות את הצבע מתחת לאייקון כדי שיהיה שקוף עם צל בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by boss,

משתמש XP ספ3 אני מנסה לשנות מצב הפעלה או אוטומטי... services.msc לא נתת לשנות מצב הפעלה הנה תמונה גם ליד שעון מצב אבטחה שגיאה בגלל עדכון לא טוב אני מנסה לפתור ועוד [attachment deleted by admin]

15. האם עדיף מבחינת ביצועים לסים את ה-Page File באותו מקום ש-Vista מותקנת או עדיף לשים אותו ב partition נפרד ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by Golden Fish,

Windows server 2008 vs vista sp1 טוב הרבה נכתב על וויסטה אבל לאחרונה יצאה גרסה חדשה ל ws, שיטוט קליל בגוגל, נכתב רק שבחים על WS08 (ה core דומה ל vista sp1) אני לא ארחיב במילים כרגע רק אתן חומר למחשבה, אציין שכל ה"גרפיקה" של וויסטה יש גם ב ws רק צריך לסמן והתקין מה שהופך את WS למאוד מודולרי. לינקים? www.win2008workstation.com http://exo-blog.blogspot.com/2008_03_01_archive.html http://blogs.msdn.com/vijaysk/archive/2008/02/11/using-windows-server-2008-as-a-super-desktop-os.aspx אז אם משהוא לוקח על עצמו לערוך בדיקה...תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

שלומות, מישהו מכם יודע במקרה איך לעזאזל אני יכול לשנות את השפה של המדיה פלייר(11) לאנגלית? זה משגע אותי שהוא ככה בחצי עברית(יישר הטקסט לימין) ובחצי אנגלית(האובייקטים עצמם מיושרים לשמאל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by daniel0089,

היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ושהדלקתי את המחשב בחזרה האייקונים בשולחן העבודה שינו את הסדר ונעלם האייקון של הסל מחזור, איך אני משחזר אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  20. Started by hidday,

בהפעלה לאחר התייצבות ה-desktop מופיע: Eror loading p 2esocks_1015.dll The specified module could not be found מה עושים?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. Started by jungle-man,

שלום לכולם אני אשמח אם מישהו יזכיר לי איך אני יוצר תיקייה עם הרשאות NTFS כאשר המטרה היא לאפשר גישה למחשבים מסוימים בלבד, מכלל המחשבים שיש לי בWORKGROUP.

22. Started by adirc,

שלום,שידרגתי לWIN7 מXP (גירסא HOME 32BIT)ופשוט אין סאונד, כמובן שבדקתי את כל הדברים הרגילים, כמו לחבר רמקול אחר למחשב, מדריכים ביוטיוב, התקנת כל מיני דרייברים ועוד ועוד.אפילו הצלחתי להגיע למצב שיש לי כל הזמן איקס על האייקון של הרמקול (לא היה מקודם איקס) כי עשיתי DISABLE למשהו שאני לא זוכר כרגע.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ.הלוח הוא ASUS P5LD2 SE, חיפשתי דרייבר לכרטיס קול של הלוח לא מצאתי כל כך, הורדתי דרייברים של Realteck לא עזר לי.אשמח לעזרתכם חבר'ה!

23. Started by atomic rooster,

היי. לפני כמה ימים ביטלתי ואז החזרתי חזרה את הפיירוול של windows. מאז שעשיתי את זה, ההודעה הבאה מופיעה לי בכניסה למחשב. חיפשתי מידע ברשת ולא מצאתי כ"כ, מתאר לעצמי שזה קשור למרכז האבטחה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by liormor,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 מעבד של אינטל פנטיום 4 2.6 לוח אם של Asus. לאחרונה המחשב עבר פרמוט מלא. התקנתי xp home edition מקורי ובמהלך הזמן (בערך חודש) הורדתי בין שאר העדכונים גם את העדכון ל-sp3. מאז מופיעות לי במחשב תופעות בלתי מוסברות - המחשב עובד מעולה כמה ימים ויש ימים שאני מעלה אותו ולוקח למערכת ההפעלה בין 2-4 דקות לעלות. אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר לעצמו. כך גם עם האינטרנט שעולה כל פעם אוטומטית עם ההפעלה ופתאום לא עולה בעת ההפעלה אלא רק לאחר ריסטרט. במחשב עובד avg באופן פעיל עם סריקות יומיות, כמו כן תוכנת Spybot, המחשב נקי לגמרי. הנטייה שלי היא להסיר את ה-SP3 אבל רציתי לדעת אולי הסיבה קשורה למשהו אחר. תודה לכל המשיבים ליאור

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. Started by lader,

הייתה לי בעיה של יציאה מתוכניות דרך התהליכים, אמרו לי פה בפורום לעשות בדיקת תקינות של קבצי הווינדוס עם הדיסק של הווינדוס ואז כשעשיתי הפעלה מחדש לפני הכניסה לווינדוס הוא דורש אימות חוקיות של הווינדוס, והאפשרות היא התחברות לאינטרנט על מנת לאמת את המקוריות אבל כשלוחצים על זה אז ההתחברות לא מתבצעת ואי אפשר להכנס לווינדוס. מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.