עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by at,

נכנסתי ל explorer של וינדוס ושם תחת tools > folder options > view הסרתי את ה V מהגדרה של Hide protected operating system files לאחר מכן הופיע לי הכוננים הקשיחים תקיות עם שמות FOUND.0XX ובתוכן קבצים בשם FILE00XX.CHK {הXX מסמן מספר כלשהו} אני יודע שזה קשור איכשהו למ"ה אבל לא יודע מהם בדיוק (מישהו יודע?) האם ניתן למוחק אותם? ומה זה עלול לגרום? (חלקם תופסים גם מאות MB) עוד משהו הם רק על הפרטישן הראשי כלומר C ועל עוד פרטישן G (שבעברו אם אני לא טועה שימש כראשי) תודה לעונים, טל

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by Meir787,

אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by yp3,

יש לי שרת טרמינל 2003 בשרת יש 8GB, בפועל לא ראיתי שהוא מנצל יותר מ4G והPAGE FILE לא עובר את ה3.5G השאלה היא אם אני אבטל את הקובץ החלפה, המחשב יעבוד יותר מהר? מה יקרה במצבי קיצון שיהיה חסר למחשב זיכרון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by LooseCannon,

אני עם 98 כבר הרבה זמן, ועד עכשיו לא ראיתי צורך להתקין אקס פי, אז רציתי לדעת האם זה נכון שאקס פי משפר את הביצועים של הכרטיס מסך (ושל המחשב בכלל)?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי שאלה דחופה! האם WINDOWS HOME EDITION הוא 32BIT או ?64BIT ואם יכול להיות שניהם אז איך אני אדע מה שלי??

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. Started by Joob69,

אני מתלבט האם לעבור לויסטה... ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר ) ?? האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש? אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by TZ,

יש לי בעיה עם הדפדפן (כנראה), שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה אתרים מאוד מהר וכעבור כמה דקות אני יכול ללחוץ אל אותו כפתר שלפניכן הוביל אותי לאתו מקום מהר ועכשיו הוא עושה זאת מאוד איטי לא וזה קורה בכל האתרים ויש לי אינטרנט מהיר. ???

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by matizami,

קראתי בדביק על תיקון קבצי מערכת בויסטה ע"י הרצת הפקודה sfc /scannow. לאחר סיום, היה כתוב שהוא מצא שגיאה ויתקן אותה אחרי ריסט. האם אחרי הריסט אני צריך עדיין להשאיר את הדיסק של הוינדוס בפנים, כלומר בוט מהדיסק, או להוציא את הדיסק ולעשות ריסט רגיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כשאני רוצה לעבור לאחד האתרים מרשימת המועדפים שלי, לא כולם מוצגים אלא רק האחרונים, או כאלה שאני נכנס אליהם הרבה. נשבר לי מזה !! אני לא צריך לחסוך במשאבים (מעבד חזק,מספיק זכרון) ואני לא צריך לחסוך במקום (מסך 19 אינצ') אנא עיזרו כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה HF

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  10. קיים ברשותי כרטיס רשת של 3com דגם 3CRUSB10075. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס, והמחשב עדיין לא זיהה את הכרטיס. כלומר, הוא זיהה שיש חיבור, אבל לא את הכרטיס רשת עצמו. לאחר מכן חיפשתי באינטרנט דרייבר שתומך בויסטה, ומצאתי, אך הדרייבר תומך רק למי שיש סיריאל שמתחיל ב-0300, ואצלי הוא מתחיל ב-0200. עכשיו, יש דרייבר כלשהו שכן תומך בויסטה, ותואם לכרטיס? או שאין מה לעשות ופשוט לקנות כרטיס רשת חדש? תודה.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  11. עשיתי קצת חיפושים בפורום, ומצאתי את ההודעה הזאת... בימים אלו עברתי מ-512MB ל-1GB של זיכרון, והמשפט האחרון תפס אותי ("מה שכן אתה יכול לעשות אם יש לך מספיק זכרון (החל מ-512, רצוי יותר), זה לגרום ל-windows להעביר את קבצי ה-core שלו לזכרון ובכך להקטין את זמן התגובה שלו").. אז בדקתי קצת.. ב-regedit, לכו ל: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management ותשנו את DisablePagingExecutive ל-1. זה ימנע מה-Windows להעביר את קבצי ה-core שלו ל-pagefile, ואמור לתרום כמובן לשיפור בביצועים.. (אני מדגיש את "אמור" כי אני מנסה את זה בעצמי ממש ברגעים אלה, ועדיין לא יכול לדבר מניסיון אישי...) בנוגע ל-pagefile, אני הגדרתי אותו על גודל קבוע של 800MB. לא מו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by cd73,

שלום רב: התקנתי win2003 server בצורה תקינה לאחר מכן התקני תוכנת אנטי ווירוס לשרת וכ"ו. יש בעייה כאשר המחשב דולק לפרק זמן מסויים פיתאום עולה לי מסך קטן מאוד דומה ל-blaster כאשר יש שלושים שניות והוא מכבה את המחשב באופן אוטומטי . מה שרשום לי בהודעה זה windows/system32/lsass.exe כל פרק זמן מסויים הוא מעלה לי הודעה זו ומכבה לי את המחשב לאחר שהוא מריץ זמן אחורה ומכה את המחשב,לציין כי בדיקת אנטי ווירוס לא מצאה דבר במערכת ההפעלה. מבקש עזרה דחופה מודה לכולם ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

לאחרונה היתה לי בעיה עם תוכנת ה diskeeper שסרבה להיות מותקנת דף התמיכה של executive היצרנית , הדריך אותי דרך ה services של ה administrative tools ו REGEDIT ופתר לי את הבעיה אז אמנם אני הרבה שנים עובד עם מחשבים וווינדוס אבל זה עדיין סינית בשבילי אני רוצה לשנות את זה מה אתם ממליצים איך אני יכול ללמוד , פרט לנסיון

14. בסרטים/קליפים/שירים יכולים להיות גם וירוסים?

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by theguy,

קניתי לאחרונה מחשב בעל מעבד כפול ליבה שיכול להריץ ויסטה האם כדאי לי עכשיו להתקין ויסטה או לחכות ולהתקין XP, ומה תיהיה ההשפעה של ויסטה על המשחקים שלי והתוכנות שלי ועל חומרה במחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. היי, אני מנסה להריץ תוכנה ישנה שקיימת אצלי עם 16 ביט על המחשב החדש.(64). ניסיתי לשחק עם התאימות ולהשתמש בדוס בוקס אבל זה לא עוזר. איזה אופציות נוספות יש? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by wow,

אתמול התקנתי תוכנה בשם ASTON ושמתי לב שכשאני עושה ריסטרט אז לפני המסך הכחול שרשום WELCOME נהיה לי מסך שחור לאיזה דקה וחצי ורק אחרי זה הווינדוס עולה. בדקתי וירוסים הורדתי את התוכנה ואפילו פירמטתי את המחשב מחדש אבל הבעיה עדיין נשארה. דרך אגב יש לי WIN XP PRO ולא עשיתי שום OC. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by avidan28,

שלום אני מחזיק מחשב עם 3 גיגה וחלונות XP.רציתי לעבור לויסטה אבל אני שומע שהיא מערכת כבדה ולא ממש הכי טובה. השאלה שלי היא כזו - ויסטה תומכה ב 4 גיגה אבל לוקחת לעצמה גיגה בהעלה ראשונית.אז יוצא בזה שאני נישאר עם 3 גיגה כמו שהייתי עם XP. אז מה שווה המעבר?? כל עניין התלת מימד שלה לא מעניין אותי אלה נטו עבודה קשה וקצת אינטרנט. אני תמיד מגדיר את החלונות שלי כמו 98.....

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. שלום, בזמן האחרון נעלם לי מקום מהדיסק קשי בלי שהתקנתי כלום עשיתי סריקת ווירוסים וספייור וזה לא עוזר... כל פעם נעלם עוד איזה 1GB סתם ככה (לדוגמא: היום בבוקר היה לי 9GB פנוי ועכשיו יש לי 6GB פנוי ולא התקנתי כלום...) אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אחרי ניקוי המחשבוסידור וחיווט מחדש של החוטים הופיעה לי ההודעה הבאה : היא נעלמת תוך שניה בלי שאני עושה דבר.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. במידה וקניתי קונרו e6600 אני צריך להתקין windows 64bit או שwin xp יעשה את העבודה האם יש מערכת הפעלה/גירסה מומלצת ?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by ETB,

תודה לאל קיבלתי את המחשב החדש שלי מהדובים (לאחר חודש), אבל כשאני מדליק אותו ומופיע לי ההודעה המעצבנת הזאת NTLDR is missing. מה לעזאזל אומרת ההודעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  23. Started by xtract1,

טוב בשעה טובה קניתי לאבא שלי מחשב נייד די פשוט של ACER... הוא הגיע אתמול..פתחתי אותו במטרה להתקין את הוינדווס (החוקי) שקניתי ואני רואה שהוא כבר מותקן..רק היתי צריך להגדיר שעה ותאריך וכו' והוא עבד.. מחולק כבר ל2 מחיצות (הHD) שד"א הם בFAT32 ואני שמעתי שעדיף NTFS אני חשבתי שקניתי בעצם דיסק אבל לא חשוב...התקשרתי לחנות ואמרו לי שככה זה כבר די הרבה זמן.... בכל מקרה..מה אני אמור לעשות אם עכשיו יש לי וירוס והמחשב הלך? אם סתם בא לי לפרמט? איפה כל התוכנות שבאות עם הלוח M וכל הדברים האלה? לא הצלחתי להבין...(אין לי שום CD ואמרו לי שככה זה) ועוד משהו,ניסיתי להעביר את זה לעברית..אבל זה לא הולך...יש דרך מסויימת? אני יכול להוריד ממיקרוסופט תמיכה בעברית איכשו? אני מתחיל לחשוב שהWIN לא תומ…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by KF,

שלום כמו שאתם יכולים לראות בתמונה מופיע לי מידיי פעם הסמל הזה. (כל 3 ימים או יותר) נכנסתי איליו והוא ריק.. לא כתוב בו כלום... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Chymes,

החלטתי לרכוש Vista 64Bit מקורי. בשוק מוצעת למכירה גרסת Retail וגרסת OEM. גרסת OEM עולה 50% פחות. קראתי ברשת שגרסת OEM מגיעה רק עם CD ומספר סידורי. בנוסף אם אשדרג לוח אם אצטרך לרכוש עותק חדש של Vista. יש עוד חסרונות לגרסת OEM שאני לא יודע עליהם או שזה בעצם הכל?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.