Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
צלמית שינוי השפה בשורת המצב התחתונה נעלמה לי (מערכת הפעלה Win XP Home). ניסיתי לבצע את ההתקנה בדומה ל- Win 98 באמצעות מקלדת בלוח הבקרה, אולם לא מצאתי את האופציה. תודתי מראש למי שיוכל לסייע לי. דן
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לעשות REPAIR לווינדוס והוא מבקש סיסמת אדמין אבל אף פעם לא הזנתי סיסמא שכזאת. מישהו יודע מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני בארגון שעובד עם WIN 98 ועם אאוטלוק אקספרס 6 לא מצליח לעשות IMPORT מגיבוי של קובץ DBX ששוקל 400 MB(!!!) הוא רושם שכאילו הקובץ נמצא בשימוש - למרות שאין מצב... אני חשדתי שיש INCONSISTENCIES בקובץ השאלה היא האם יש איזה UTIL שעושה את מה ש SCAN PST עושה בשביל OUTLOOK? ניסיתי להסיר ולהתקין את האאוטלוק מחדש ולעלות בSAFE MODE - ללא הועיל.... יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי מחדש RC1 על מחשב ריק לאחר ההתקנה של לוגמיאין שעברה במחשה הלוקאלי בהצלחה אני לא מצליח להתחבר עם שם משצמש וסיסמה למרו שבוודאות הם נכונים וגם הוחלפו לשם ניסוי כאשר אני נכנס לחשבון שלי ב LOGMEIN אני רואה את המחשב באונליין ולא מצליח להתחבר עם הודעת שגיאה על יוזר סיסמה בבקשה עזרה...
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, בעת הפעלת המחשב,ה WIN7 עולה ''רגיל'', בעת שה- DESKTOP מנסה לעלות המחשב ממשיך לחשוב (העיגול מסתובב), ופשוט לא מופיע אף איקון של שולחן עבודה, המחשב פשוט נתקע ואין אפשרות לבצע ctrl alt del - יש פתרון לדבר הזה (העיגול פשוט ממשיך להתסובב לנצח ושולחן עבודה לא עולה) ? עשיתי שחזור מערכת אבל לאחר יום זה קרה שוב - ועוד הפעם הייתי צריך לבצע שחזור מערכת. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי,האם אפשרי לעשות דבר כמו זה:-http://www.howtogeek.com/howto/ubuntu/sync-your-system-clock-with-internet-time-servers-in-ubuntu/ ב-Win7 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
vista 32 ביט עברית הום פרימיום. לאחר התקנה של האנטי וירוס של מיקרוסופט ומחיקה של AVG ואדוור וסריקה של האנטי וירוס החדש ומציאה ומחיקה של שני וירוסים שהוא מצא, לאחר איתחול מחדש של הוינדוס אחרי מסך "ברוך הבא" רואים מסך כחלחל (העכבר פעיל) וזהו ככה זה נתקע ולא עובר לשולחן העבודה. רק אחרי שאני עושה קונטרול-שיפט-דילט ועושה סיים משימה ל-explorer ואז טוען שוב את ה-explorer זה נכנס לי לשולחן העבודה. מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294648.new#new פרסמתי הודעה זו בפורום חומרה אך אני לא בטוח שהבעיה היא אכן בחומרה אלא במערכת הפעלה בעיקרון השאלה שלי היא האם ניתן להבין מהתמונה המצורפת את מהות הבעיה אצלי שגורמת לכך שאני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול כל פעם מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כיצד ניתן לפתור את הבעיה . מידי פעם עם עליית מערכת ההפעלה XP המחשב קופא ולא ניתן להמשיך - וזה מצריך הפעלה מחודשת . מה ניתן לעשות ?? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את השם או למחוק קבצים מסויימים ב- Windows. המערכת אומרת שיש תוכנית שמשתמשת בקובץ אבל אין שום תוכנית ברקע. שמתי לב שזה קורה בקבצי ווידיאו.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
משומה הווינדוס קולט את ההארדיסק שלי בתור רכיב שאני יכול לשלוף, מישהו יכול להגיד לי איך לבטל את זה? זה מציק, קראתי בפורום (חיפוש ) שצריך לסמן איזה ווי איפה שהוא, הבעיה שאני לוחץ על פרופרטיס על הכונן הוא מביא אותי למאפיני החומרה שלו ושם אין ממש V לסמן להוריד אותו משם.. אז wtf?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט בביה"ס מתמטיקה ומדעי המחשב וכרגע קניתי מחשב חדש לעבודה ומשחקים (E8400 , 4GB). עכשיו אני בבעיה ... מה עושים לגבי מערכת הפעלה ? לפי מה שראיתי עד עכשיו בת'רדים המערכת שמומלצת היא VISTA Home Premium 64bit. מציעים לי בskypc לרכוש גירסת OEM ב550 שקל (אני לא רוצה להעתיק\להשיג Crack וכו' אז אין טעם להציע) שמעתי שיש הורדה חינם לסטודנטים בתחומי מדעי המחשב \ אלקטרוניקה (VISTA Stduent). מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת - כשהמחשב עולה האייקונים שעולים אוטומטית לא מופיעים לי בSYSTEM TRAY אני חייב לעשות LOGOFF וLOGON כדי שהם יופיעו. התהליכים עצמם נטענים פשוט לא ניתן לגשת אליהם. מישהו מכיר את התופעה הזו ויודע איך לתקנה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
בזמן ש- Windows Xp Pro/SP2 ב- Stand By אפשר לעשות שהרשת עדיין תעבוד והוא ימשיך לשתף את הקבצים/חיבור אינטרנט? אפשר גם תוכנות לא חייב להיות שינוי הגדרות בווינדוס או משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי (149GB(160 GB במחשב. הדיסק מתחלק ל-3 חלקים. אחד מהחלקים הוא דיסק F בו מותקן ה-WINDOWS VISTA הכולל 32GB. החלטתי לא להתקין על הדיסק הזה שום דבר למעט תוכנות קטנות כמו ACROBAT READER ודרייברים לכרטיס מסך וכ'ו. ה-WINDOWS עובד דרך אגב מעולה, מהר וללא בעיות. נשאר לי 3.5GB פנוי מתוך 32GB כאשר תיקיית ה-WINDOWS תופסת 17.2GB, תיקיית ה-USER תופסת 5.5 GB, תיקיית ה-PROGRAM FILES תופסת 2.2 GB. הכל ביחד 25GB, איפה כל השאר? בעיות נוספות: 1)לפעמים כשאני נכנס לאינטרנט הדיסק מתחיל להתכווץ(לאבד מקום פנוי) עד נקודה מסויימת, אני לא יודע למה. 2)כאשר אני מנסה לפתוח למשל 90 קבצי RAR ולהוציא מהם את הקובץ ISO אז פשוט דיסק F מתחיל לאבד מקום כאילו אני מעביר את הקובץ לדיסק F בזמן שניסיתי ל…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף באופן ידני תוכנה מסויימת, כך שתעלה יחד עם הווינדוס. הדבר לא קיים בתפריט של התוכנה עצמה. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה הצלחתי להתקין אתמול ווינדוס 8 על המחשב. לאחר התקנת הווינדוס, התקנתי מספר תוכנות הכרחיות ושימושיות עבורי. עכשיו אני מעוניין ליצור backup image, כמו שעשיתי ב win 7. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכבר לא קיימת האפשרות שהייתה קיימת בווינדוס 7, אלא יש תוכנה חדשה שנקראת File History. ממה שהבנתי התוכנה מגבה תיקיות שונות כל פרק זמן מסוים וכו'. אני מעוניין ליצור תמונת מצב של המחשב כפי שהוא כרגע , ולא לגבות על שעה-שעתיים את הקבצים השונים. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
*כותרת* למה צריך תיקיה של 32 ותיקיה של 64 בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם כל מיני דברים של הויסטה שקופצים לי.... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הקשיחים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום התקנתי חלונות ויסטה לפני כמה ימים במקום חלונות XP. (ה-XP מחקתי) עכשיו החלטתי להחזיר את XP במחיצה נפרדת וכך עשיתי התקנתי אותו במחיצה שביצעתי עם Partitionmagic8 ופתאום אני לא רואה את חלונות ויסטה וXP ישר קופץ ... יש לציין שהתקנתי את XP במחיצה נפרדת והמחיצה של ויסטה עדין קיימת עם כל תוכנה. מישהו יודע איך אני יכול ליצור שיהיה לי הודעה שאני יבחר באיזה וינדאוס לבחור לפני שהוא עולה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש ב windows xp והוא לא עולה לי ... הוא רושם לי : windows could not start because the following file i mising or corrupt: \windows\ytem32\onfig\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-rom. Selet "r" a the first sreen to start repair ניסיתי להפעיל את המחשב עם הדיסק התקנה של ווינדוס ואז לבחור ב repair אבל אין לי את האפשרות הזאת משום מה. אני צריך עזרה , מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כשלוחצים על התחל וכיבוי מופיע החלון הקטן הזה עם 3 לחצנים(ראו תמונה) ל3 מצבים שונים; המתנה, כיבוי והפעלה מחדש וכשלוחצים על כיבוי כדי לכבות את המחשב החלון הקטן הזה פשוט נסגר והwindows פשוט עובד כרגיל ולא מתכבה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אם כן אז מאיפה? ורשום שזה upgrade, מה אני עושה אם אין לי בכלל מערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
כברירת מחדל הפיירוול של WINDOWS פותח גישה עבור שיתוף קבצים ומדפסות רק לרשת שלו. במשרד אצלינו ישנם 3 רשתות עם נתבים בניהם, רציתי לדעת אם אפשר במקום אחד להוסיף לפיירוול את הרשתות האחרות או שצריך לעבור כלל כלל כדי לשנות את ההגדרות? (השאלה היא על WIN 7 וגם XP) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-