עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by deqution,

שלום לכולם, יש לי מחשב שהותקן עליו windows 8 release preview, כמובן שהוא שודרג מwindows 7, תוקפו של וינדוס זה פג ועכשיו אני מעוניין להפוך אותו למקורי, כמובן שרכשתי את גרסת השדרוג. האם יש אפשרות שהוא ישמור לי הגדרות? עשיתי ניסיון אחד על מערכת משוכפלת והקבצים נשמרו אבל התכונות וההגדרות לא. האם יש איזה שהיא דרך לעשות לו אקטיבציה בלבד? ואז הוא לא יעשה ריסט כל שעתיים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. כותרת מזאת גירסת הOEM ווינדוס 7 ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by xbuka,

קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. Started by dududs,

שלום רב, לא מזמן כשהייתי לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו אז היה נפתח לי דף אינטרנט עם מס' שורות פקודה, ופשוט הייתי לוחץ על שורת הכתובת (העתק הדבק) ומעביר אותה לתוכנה rss שיש לי. היום,כשאני לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו זה נשמר לי כקובץ במחשב. למה זה ככה,ואיך אני יכול עכשיו להעביר אותו לתוכנה ? עריכה - אוקיי הצלחתי אני פשוט לוחץ על הקישור של הrss קליק ימני והעתק קיצור דרך. אבל בכל מקרה מישהו יודע איך אני מבטל כל פעם שאני לוחץ על rss את האפשרות שישמור אותו למחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. Started by mMmSaK,

מישהו יודע איך מבטלים את הסיסמא לגמרי ומבטלים גם את מסך הפתיחה ב Windows 8.1?? זה סתם מעצבן

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. אחרי שהוא מחק את נורטון אנטיוירוס 2005 והתקין את קספרסקי, המחשב כבר לא עולה לו, כלומר הווינדוס לא עולה לו, רק התמונה של הדסקטופ עולה לו ואין שום אייקונים ואת שורת ההתחל, וככה גם אחרי שהוא מחכה שעה. יכול להיות שהבעיה היא בגלל שאחרי שהוא התקין את נורטון 2005 , הוא לא עשה ריסטארט וישר התקין את קספרסקי ? זה חשוב מאוד אז תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. צירפתי שתי תמונות, מישהו יודע מה הבעיה? ושיחקתי כבר בהגדרות השפה, הכל שם על עברית. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by yot,

כשאני פותח את המחשב אני מקבל מסך Log In - איך אני מבטל אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  9. קודם כול בוקר טוב לכולם , ============== אתחיל בתאור הבעייה , יש לי מערכת בת 2 הרד דיסקים : 1- C: = עליו מותקן WIN XP PRO בעברית 2-D: - עליו מותקן WIN מילניום . אני רוצה שהמערכת תאפשר לי לבחור בעת הפעלת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן כיצד ? ??? ותודה רבה לכול מי שיוכל לעזור לי אם לחיוב או לשלילה .

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  10. Started by danielzy,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות Reboot ואחרי זה תחבר אותי אוטומתית למשתמש מסויים ב Win. דגש חשוב על זה שכשמדליקים את המחשב, או סתם עושים Reboot רגיל, זה יבקש סיסמא בכניסה כרגיל. כמו בחלק מהדרייברים של Gigabyte שהוא מתקין הכל ועושה Reboot בעצמו, ונותן לך לשים משתמש וסיסמא וכו'.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. סבלתי לא מעט ממערכת ההפעלה של 64BIT. עכשיו אני רוצה לחזור ל32 ולא מצליח... יש לי מערכת הפעלה שהתקנתי אותה על מחשב של אחי והיא עובדת מצויין והותקנה כ-BOOTABLE ללא בעיה. כאשר אני מנסה להפעיל אותה על המחשב שלי אני לא מצליח, הוא לא מזהה אותה. אם אני שם במקום זה שוב את X64 זה עובד כ-BOOTABLE, למה זה קורה לי? משום מה גם כשרציתי להתקין משחק PES2008 על ה-X64 זה מעלה לי בעיה מוזרה, הוא כותב לי "the operating system is not adequate for running pro evolution soccer 2008" מה הסיבה לזה? מודה לכם אם תענו לי על שתי השאלות.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. יש איפה שהו בXP אפשרות לבטל את חלון ההזהרה\אבטחה המעצבן הזה כל פעם שאני מנסה לפחוח באימייל סרט או מצגת או קובץ WORD או EXCEL ? אני לא מצאתי ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. הסיפור מתחיל לפני חודש כאשר החלטתי לפרמט את הלפטופ הגוסס של אחותי. התוצאה הייתה חיובית. התקנתי מחדש את ויסטה+ עדכונים והכל עבד יפה. החלק הרע מתחיל ששמתי לב שאין אופיס. אל דאגה אמרתי, ובאתי להתקין אופיס 2010. הופתעתי שקיבלתי הודעה שהאופיס דורש SP1 שכן התקנתי את כל העדכונים של וינדוס. רציתי לבחון את מצבו של ויסטה היקר. ניסיתי להיכנס לחלון העדכונים- לא נותן לי, לוח בקרה- לא נותן לי, מאפייני המערכת -שוב אין תגובה (במצב בטוח רק לפה הצלחתי להיכנס). מה זה יכול להיות? האם בעיה של ויסטה? אולי וירוס (למרות שסרקתי במצב בטוח וירוסים ורוגלות)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Riquelme,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשעון windows,יש איזשהי דרך לנעול אותו מבחינת שלא יוכלו לשנות את השעה משתמשים לא מורשים.אני מדבר על מחשב אחד עם XP pro.יש אולי איזשהי תוכנה שנועלת את האפשרות ונותנת לשנות את השעה רק בעזרת סיסמא? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by norco,

שלום, לאחרנה יש לי תקיעות של המחשב שנובעות מקפיצות CPU, ובכלל ה-CPU במצב IDLE לפעמים הוא על 50 אחוז כששום דבר כמעט לא פועל למשל אם אני מנגן שיר יש לפעמים תקיעות(או יותר נכון השיר נהייה איטי) לאחר שסרקתי תמחשב עם nod32 ועוד תוכנות spyware למיניהן , והכל נמצא תקין, החלטתי לבדוק בגוגל מ הבעיה... מברור קטן באינטרנט הבנתי שהבעיה היא שמופיע אצלי ב-device manager כמה דברים בצהוב: sm bus controllr ועוד כמה שטויות שקשורות לזה מאחר וזה לא מותקן זה גורם לקפיצות CPU נכנסתי לאתר של intel בשביל להתקין את זה והוא נורא מסורבל ומבלבל, בסופו של דבר הורדתי איזו תוכנה שאמורה הייתה להתקין את זה(הצ'יפסט שלי הוא p965), ורוב הדברים שלא ציינתי את שמם שהיו גם קשורים ל-controller נעלמו, כלומר הותקנ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. נעלם לי השורה של הכתובת ושל קדימה אחורה וכל הכפתורים שיש למעלה ???-איך מחזירים אותה? האם זה וירוס? [attachment deleted by admin]

17. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. Started by elixvx,

לאחר שפרמטתי לwin 7 64 bit הוא יצר לי תיקייה בשם Windows.old אם כול התוכנות והקבצים מהמערכת הפעלה הקודמת האם הם חשובים? הם שימושיים בכלל ? אפשר למחוק אותם? כי זה תופס המון המון מקום והאם יש דרייברים לPHENOM 940 של WIN 7 ? איך אני יודע שהכול פועל כמו שצריך? כול התוכנות שהיו לי בXP לא פעילות יותר נכון?. ודבר שלי מה אני צריך לדעת בכללי איך הכי טוב לנצל את המעכת הפעלה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  19. Started by alons,

קניתי בטעות גירסא עיברית של ויסטה והתקנתי. יש אפשרות להפוך עכשיו את הממשק לאנגלית? תודה, אלון

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  20. יש לי ווינדוס 7.. וכשאני לא נוגע בו משהו כמו שעה.. הוא נכנס למצב sleep כזה. המסך שחור. כשאני לוחץ על להפעיל את המחשב הוא ישר מגיב. ונותן לי ללחוץ על ריבוע קטן באמצע (המשתמש שלי) אבל העכבר והמקלדת פתאום לא מגיבים.. וזה קורה מלא פעמים. יש אפשרות לעשות עם זה משהו?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. Started by seadevil,

אז הסיפור הוא ככה!!! התקנתי ויסטה, והחלטתי לחזור. עכשיו התקנתי תכול, את האינטרנט כמו שהיה לי פעם ב XP יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה להיכנס למסנג'ר וזה אומר לי שהפיירוול חוסם לי את הכניסה, לשנות הגדרות. (ד.א - בXP הקודם לא הייתה לי שום בעייה כזאת) נכון שזאת שאלה נובית וחסרת משמעות בשביל חלקכם, אבל כבר יום שלם אני מנסה למצוא את ההגדרות המחורבנות של הפיירוול!! ואני לא מוצא מישהו יודע אולי איך להגיע להגדרות???

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. Started by Dante_9,

אם תוכלו לפרט לי לגבי המושגים הבאים, לגבי האקטיבציה שלהם ובכלל מה שאפשר VLK VLM Enterprise Edition OEM תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by dante123,

שלום. יש לי בעיה בווינדוס שאני לא יכול לעשות restart.הייתי יכול לעשות לפני שבוע אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על הresatart המחשב לא נסגר. אני יכול לסגור אותו ידני אבל אני רוצה שהוא יסגר דרך הווינדוס.אני לא זוכר שהתקנתי משהו לאחרונה שיפגע בזה. יש לי אנטי-וירוס טוב וחוסם אדוורס\ספפיוורס.צריך עזרה בבקשה בקשר לסגור אותו דרך הווינדוס. השאלה שלי היא- איך להגביר את התפוקה של הזיכרון\איך להוריד את השימוש של הווינדוס בזיכורון? תודה על התשובות

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. Started by Thunder Storm,

טוב אז אחריי המסכים הכחולים שהיו לי ביצעתי פירמוטט ובנתיים אין מסכים כחולים אבל עכשיו בעיה היא.. יש לי מעבד 3.06 וג'יגה ביית ראם ואת האשאר אפשר לראות במפרט, ועכשיו שאני מפעיל תוכנה למשל לוקח לזה שעה עד שהוא מפעיל אותה או שאני ניכנס לאקספלורר, אני יודע שיצא לזה פיקס- נתנו אותו כאן והורדתי אותו והתקנתי וזה לא עזר, רציתי לישאול אם יש עוד פיקס או האם יש דרך לעשות שזה לא יקרה? בנוסף גיליתי שהפיקס מתקן את הקובץ: ntdll.dll השגתי את הקובץ הזה אבל לא הצלחתי להעתיק אותו לתקיית ה- SYSTEM32 כיוון שהוא בפעולה, האם יש דרך להעתיק את הקובץ? אני יודע שזה אפשרי דרך דוס השאלה איך אני עושה את זה..? שוב תודה מראש לכולם :'(

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.