עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by מאור247,

יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב (xp,vista) ורציתי למחוק אחת מהן ..... איך אני עושה זאת???

2. Started by Jinjis Han,

3f27_appcompat.txt כל פעם שאני מתחיל את הווינדוס אפדייט אני מקבל ארור והאחראי על זה הוא הקובץ הנ"ל... לאחר חיפושים בגוגל גיליתי שזה לא ממש קשור ספציפית ל appcompat והוא רק מדווח ארורים של מייקרוסופט... בכל מקרה מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  3. Started by Myrath,

היי, יש לי בעיה קטנה, אבל מאוד מעיקה. עד היום הייתי משתמש במדיה פלייר וVLC בלבד בכל מה שקשור לוידאו ושמע. הדרך שלי לשלוט בווליום במחשב היא או באמצעות מקשי המדיה שבמקלדת או במקשי המדיה שבעכבר (הוא ניתן לתכנות/התאמה אישית...). בכל אופן, עד להיום כשהייתי מגביר או מנמיך היה מופיע לי על צג המסך מד ווליום קטן שמראה את הווליום. היום אני משתמש בSpotify - רק שמשום מה כל פעם שאני מגביר או מנמיך, אז לצד המד של הווליום יש מעין התראה ענקית שמאוד מפריעה לשימוש במחשב (חשוב להדגיש שאם לוחצים על ה"התראה" התוכנה נפתחת). בתמונה שהעליתי אתם יכולים לראות שהמד של הווליום מראה 52 - עם זה אין לי בעיה. יש לי בעיה עם התמונה הענקית שמ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by ItachiSan,

שלום, יש לי כמה שאלות לגבי אופגרייד לווינדוס כדי להפוך אותו לויסטה אולטימייט: http://www.iopanel.net/forum/thread9379.html במקום ה- Hwzone.co.il תכניסו i o p a n e l . n e t (בלי רווחים) (תתחילו לקרוא מהודעה מס' 10 והלאה..) 1) אם יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 98 זה תופס? 2) מה שבסוף יוצא לי זאת התקנה נקייה של הויסטה אולטימייט? (כאילו התקנתי דיסק מקורי של הווינדוס הזה) 3) אני אוכל לעשות עדכונים לווינדוס דרך האתר של מייקרוסופט? 4) אם יש לי בבית 2 מחשבים. אז אפשר יהיה לעשות את האופגרייד על שניהם? או שה CD-KEY תופס רק למחשב אחד? תודה. עריכה: סליחה, הלינק תוקן. אי אפשר להכניס פה כתובות של אתרים אחרים?? ???

5. Started by clown,

יש אפשרות לגלות אותו בווינדוס XP? תוכנה מסוימת או משהו?

6. Started by HAIM511,

אני יודע שדיברתם על זה אבל אני לא מצליח לעשות כלום איפסתי את הביוס אבל זה לא עזר, המסך של הפתיחה של הווינדוס עומד הרבה זמן עד שנכנס לווינדוס, אתמול ניתקתי כוננים וחיברתי אותם וגם ניתקתי וחיברתי מאווררים יכול להיות שזה זה ? תודה בכל אופן.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. Started by Aviv C,

בבקשה תעזרו לי!!! נעלם סרגל ה- explorer!!!(הסרגל שנמצא בצד ימין של המסך ויש בו פעולות כמו העתקה והעברה) איך אני מחזיר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pk1,

כשאני מריץ התקנה לתוכנות מסויימות הווינדוס מראה לי הודעת שגיאה: ntvdm.exe-application error the application failed to initialize properly (0xc0000142). click OK to terminate the application מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. מישהו יודע מתי יוצא windows xp 64bit ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. Started by 921nadav921,

העתקתי קובץ לתיקייה מסויימת. באותה תיקייה היה הקובץ עם אותו שם ומאותו סוג. אז דרסתי אותו (החלפתי את הישן בחדש) אחר כך הסתבר שמחקתי ממ"ן מושלם שאני חייב להגיש דחוף, בממ"ן ישן שיש עוד כמה שעות לעבוד עליו. איך אני משחזר את הקובץ? נ.ב הקובץ היה .JAVA

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  11. Started by DS,

אני רוצה לפרמט את המחשב הוא מלא בג'אנק. יש לי 60 GB בHD(Hard Drive). D הוא הכונן הראשי אצלי ניסיתי לפרמט את C אך לא הצלחתי מכיוון שויסטה מותקנת עליו. ניסיתי בעזרת EasyBCD ומנעתי את הפעלת ויסטה. בתיקייה ב C של ויסטה יש כמה קבצים שנמחקו וויסטה לא עבדה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק לתמיד את ויסטה?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  12. Started by yossef93,

פתחתי איזשהו קובץ exe ואז הוא עשה לי פתיחה באמצעות ונלחץ לי על windows media center ומאז כל קובץ exe וקיצורי דרך נפתחים לי בזה מה עושים??? חייב עזרה דחוף... ניסיתי שחזור מערכת אבל בסופו של דבר גם את זה הוא פותח באמצעות הווינדוס מדיה סנטר..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Builds,

היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש! נ.ב. - חשוב לציין שאל תנסו לעזור בזה שתגידו לי להוריד דרייבר. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס וללוח שלי

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. Started by shirush32,

הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס שהוא BOOTABLE ואני לוחצת F12 כשעולה המחשב אז הוא נותן לי לבחור מאיפה אני רוצה להעלות - אני בוחרת בכונן CD/DVD שאני רוצה ואז הוא נותן את ההודעה press any key to boot from cd, אני לוחצת על איזשהוא מקש והוא מתחיל להעלות את הווינדוס רגיל, למה?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  15. Started by tamir245,

שלום רב. רציתי לדעת האם יש הבדל בין גרסת חלונות XP שבאה בעברית מראש לבין גרסת חלונות XP באנגלית שחובר לה MUI בעברית,כלומר האם הממשק\תפריטים\שפה זהה בשניהם מבחינת העברית? תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. האייקונים השתנו של הדיסק קשיח למשל,האייקון עצמו של הדיסק קשיח לא מופיע,מופיע גם בקיצורי דרך ‏בסימן הזה של החץ בקיצור דרך מופיע אותו דבר קרה למישהו?מה עושים? blank icon

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  17. Started by jazzman,

קניתי מחשב חדש (נקי, בלי WIN) עם מסך LCD חדש (VP930), בקיצור הכל חדש. מאיפה אני מתחיל??? קודם להתקין את הWINDOWS או קודם להתקין את המסך??

18. Started by oded6188,

יש לי Windows 2000. והבעיה היא שכשנכנסים ל Device Manager אז הוא ריק, ולא רואים שם שום התקן או משהו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. ד"א - המחשב אחרי פורמט, ככה שזה לא ווירוס או משהו...

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. מישהו יכול לעזור לי, כשאני מתקין את הדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך שלי GTS250 שזה כמו כל הסדרה של 200 פתאום אני מקבל מסך כחול, המפרט: מעבד: CORE I5 לוח אם: DP55WB זכרון: 6GB\CL9 כרטיס מסך: GTS250 זה קר לי ככה גם בגרסאת הבטא ככה שעדיין אין לי נסיון עם WIN7 ועכשיו שיש לי מקורי שוב זה קורה, ישר איך שאני מתקין את הדרייבר ופתח איזה יישום אני מקבל מסך כחול, ואיך שאני מוחק את הדרייבר הכול עובד בסדר אבל מגעיל =\.. התקנתי את כל הupdates של WIN7 והורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA ואני לא מבין איפה הבעיה.

20. Started by kobibo,

כאשר אני פותח את ה IE6 קופץ לי חלון חיבור לאיזה Site שמבקש ממני להכניס User Name ,Password ,Domain למרות שסוגרים אותו הוא כל הזמן נפח מחדש. אני דיי מיואש. נסיתי להתקין תוכנות לגילוי רוגלות כגון Microsoft Anti Spyware , Spybot , AD- Aware נקיתי כל מה שנמצא אך בכל זאת החלון ממשיך לקפוץ. אודה לעזרה. לא רוצה לעבור ל Firefox אז אודה לפיתרון הבעיה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by jj516,

אהלן אנשים יש לי בעיה אליכם, לחבר שלי יש מחשב עם מפרט : AMD XP 1800 לוח אם - GIGABITE 7VTXE 256 זכרון פנימי DDR 266 60 GB HD GEFORCE 3 TI 200 GIGABITE מערכת הפעלה WIN98 SE הבעיה שלו קוראת בכול מערכות ההפעלה שהוא התקין (גם XP) והבעיה היא שהמחשב מאיט במיוחד בזמן העתקה ממחיצה למחיצה, בזמן צריבת דיסק (צורב SONY 24*10*40) הדבר מתבטא שכשמזיזים את העכבר או החלון בזמן העתקה או צריבה או כול פעולה מסויימת רואים את זה בפרימים ונשארים סימנים והמחשב עובד באיטיות רבה, ולדעתי ולדעתו למפרט כמו שלו לא אמורה להיות הבעיה, למה זה קורה ומה אפשר לעשות?

22. יש לי שאלה. יש לי WINXP, וכשאני באינטרנט ורוצה להוריד משהו (לא דרך תוכנות כמו FLASHGET),אז מופיע לי חלון SAVE רגיל ,לבחור תיקיה בלה בלה בלה וכו... הבעיה שכשהוא מגיע ל99% ואז הוא מסיים,אז במקום להשאר ולהודיע שהוא הוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER, הוא פשוט עושה צליל ונעלם. מישו יודע איך אני גורם לזה להשאר?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. Started by asaf_a,

יש לי ווינדוס אקס פי פרופיישנל באנגלית.. הווינדוס מקורי.. השאלה נגיד אני לא זוכר תcd-key יש דרך לדעת את הcd-key דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. שלום רב, יש לי בעיה שכבר קרתה בעבר. אני מדליק את המחשב, ופתאום שזה מגיע לשולחן עבודה , אז הקבצצים שם מוצגים בתור קובץ שווינדוס לא יכול לפתוח, כמובן שזה פתאומי כי לפני הכל היה עובד כרגיל, והווינדוס זיהה יפה מאוד הכל... דבר כזה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר.. באותן פעמים פשוטות עשיתי פירמוט ואני יודע שיש לזה פתרונות אחרים, בבקשה תעזרו לי. תודה. עוד דבר: win xp pro sp2

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. חברה אני מנסה להדפיס כתב עברית מדוס, וכל מה שאני מקבל זה ג'יבריש, חיפשתי המון זמן תוכנה חינמית שתעזור לי והדבר היחיד שמצאתי אלה תוכנות בכסף שמשאירות לי הדפסה גדולה של:UNREGISTERD זה מאוד דחוף מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? עריכה: אני מדפיס מחשבשבת סוג מדפסת MFC 7820N brother

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.