Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, אני חייב 64 ביט וניסיתי להתקין לפני כמה ימים, אבל ההגדרות מוזרות, אני לא יכול לעלות רזולוציה מ-1280X1024 ואין לי אינטרנט. אני רוצה להוריד / להתקין מחדש, אני צריך למחוק את מה שהתקנתי? כי כרגע יש לי 2 מערכות הפעלה. זה פרוץ ולא ראיתי חוק שאומר שאסור לדבר על זה, אז אם כן אני מתנצל מראש ותנעלו את השרשור*
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מיציתי את עצמי עם ה-7, לא מצליח להתחבר למע' הפעלה הזאת. לקחתי מחבר דיסק שעובד ונוסה כבר בעבר. משום מה בעת נסיונות ההתקנה קופץ לי חלון כחול ולא נותן לי להתקין את הוינדוס. איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שמותקנת עליו XP אבל אני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין מחדש . מהם השלבים שעלי לעשות ע"מ לפרמט? ניסיתי דיסק הקנה של 98 ולא עובד , ניסיתי אתחול המחשב עם סי די של 98 בפנים אבל כשאני רושם למחשב לפרמט הוא לא מזהה את כונן C ןD (הכוננים הקשיחים שלי). מה הפתרן - עזרה בבקשה , עם השלבים של הפעולה. צודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם 3 כוננים רגילים ומותקן עליו Windows 7 חוקי. הכוננים שלי די מלאים וכן מותקנים על המחשב משחקים (חוקיים גם כן) שחלקם נקנו דרך האינטרנט. אני רוצה להוסיף למחשב כונן נוסף מסוג SSD לטובת Windows 10. אני זקוק לייעוץ איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. התנאים: 1) ההתקנה של Windows 10 צריכה להיות נקייה (כלומר לא שדרוג אלא התקנה חדשה על הכונן החדש שאני מוסיף). 2) שתי מערכות ההפעלה יישארו ובשלב ה Boot (הפעלת המחשב) אוכל לבחור האם לעלות מ Win 10 או Win 7. 3) בעתיד ארצה להוריד את הכוננים הרגילים - אני רוצה שה Win10 ימשיך להיות על המחשב ללא צורך בהתקנה חדשה (Win 7 כמובן שלא יהיה יותר). שאלות: 1) איך אני מתקין Win 10 64bit כאשר ה Win 7 שלי הוא 32bit ? האם זה אפשרי ? (אני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי מחשב שהיה בו לפני vista, הפירמוט הלך בסדר גמור בלי שום בעיות מיוחדות, כרגיל..(פרמטתי הרבה פעמים). הפירמוט הסתיים ואז התחילה ההתקנה של הקבצים של הווינדוס (xp), הסתיימה ההתקנה במסך דוס הזה, ואז כפי שזכור לי המחשב עושה ריסט ועולה ההתקנה הצבעונית. הבעיה היא שהמחשב נתקע במסך הראשוני של ההפעלה של המחשב (איפה שרשום ללחוץ del לסטאפ והסמל של החברה וכל זה). הוא נתקע במסך הזה ושום כפתור לא מגיב.. הדיסק של הווינדוס בפנים, הכל נראה בסדר גמור גם מבפנים.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של asus ללא מערכת הפעלה (רק msdos) ואני רוצה להתקין ווינדוס 8 64 ביט שיש לי (חוקי). איך אני עושה את זה? האם אפשר פשוט להכניס את הדיסק ולהתקין. או שיש צורך בסוג של פירמוט או משהו אחר לפני? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברו הרבה שנים מאז פעם אחרונה שהתקנתי במהלך ההתקנה הוא מבקש להכניס פלופי עם לייבל של windows 98 startup disk אני לא זוכר שבעבר זה התבקש אי אפשר בכלל לתת label כ"כ ארוך לפלופי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי,חדש כאן אשמח לעזרה. ברשותי מחשב נייד פשוט של acer,הייתי שמח להתקין בו חלונות 98 לצורך משחקי דוס ושימוש בתוכנות שמותאמות למערכת הזו. הורדתי מwinworld את מערכת ההפעלה בiso. חיברתי דיסקאון קיי פירמטתי את הדיסק למערכת קבצים של fat32 והעברתי את windows לתוכו. לא הצלחתי להבין את העניין עם הפלופי דיסק בהתקנה אשמח לעזרה,תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש איזה קישור לתת לי לאיזה מדריך להתקנת הווידוס הזה או אם מישהו בכלל פה יכול לעזור לי ולהגיד איך אני מתקין את windows me oem דרך תקליטון אתחול המחשב שלי מפורמט כבר והכל....אבל ממה שעכשיו אני מבין לא פרמטתי אותו בדרך הנכונה בקיצור אני מבקש עזרה תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להתקין XP עם answer file שיצרתי. הקובץ עצמו כבר מוכן אולם אני לא מצליח להתקין איתו מצ"ב לינק שמכיל: 1. את הקובץ עצמו של ה UNATTEND 2. קובץ ISO של הUNATTEND מכיון שאני מתקין דרך תוכנה וירטואלית ובכדי לזהות את הקובץ הנ"ל יצרתי לו כונן וירטואלי ואין בעיה עם הקטע הזה כיון שהוא מזוהה ב BOOT http://myfiles.co.il/file/583/MOSHE.exe.html והנה עוד לינק http://sendir.co.il/646081 יש לציין שהקובץ תשובות נמצא בכונן אחד - F והדיסק עצמו נמצא כמובן בכונן אחר E. כשאני במצב של DOS כתבתי את הפקודה הבאה: e:\i386\winnt /u:f:\unattend.txt תודה מראש לעוזרים |כן|
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד של ACER ASPIRE 5920G. הבעיה היא שהוא מגיע עם ויסטה, שיוצר עומס מיותר על המחשב, ורציתי לשנמך את מערכת ההפעלה לXP. אז הורדתי מערכת הפעלה שידוע לי מהמחשב הנייח שלי LASTXP21, צרבתי וניסיתי להתקין, אך במסך הכחול של ההתקנה הוא אומר לי לבסוף שהוא לא מזהה את הכונן קשיח שלי. חיפשתי פיתרון לבעיה וכל מה שעלה זה: 1-שאני ישנה בהגדרות של הBIOS את אופן הפעולה של הכונן לIDE כי הכונן הקשיח שלי עובד בטכנולוגיה חדשה שXP לא מזהה. אני לא רוצה להשתמש באפשרות זו כי אז זה יאט לי את העבודה במחשב. 2-דורש כונן דיסקטים (משהו שאין לי) - וגם לא הבנתי בדייוק מה רוצים ממני..צריך להוריד משהו ואז לעשות F6 בBOOT או משהו כזה. 3-האפשרות שהכי מתאימה לי זה להוסיף איכשהו ידנית את הדרייברים …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לצרוב לי ווינדוס אקס פי פרו מדיסק שלו לדיסק שלי. הוא לא הצליח. אז הוא פתח ספרייה winxp במחשב שלו ולשמה הוא הכניס את כל הקבצים והתיקיות שבדיסק. :AR15: כמובן שאני שמחתי סוף סוף שיש לי ווינדוס אקספי פרו ( לפני שידעתי מה הוא עולל לדיסק המסכן שלי ) עכשיו אני באתי הביתה פתחתי תמחשב התחלתי בהתקנה וההתקנה עשתה Restart ואז הוא ביקש שאני יכניס את הדיסק...למרות שהדיסק כיביכל היה בפנים... מה אני יכל לעשות כדי שהדיסק יפעל ?!?!?! ואני יוכל להתקין את הווינדוס ?!?!?! בתודה מראש, B@aBy-KiLLeR
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מתקין את זה כי יש לי העיה בהצגת אתרים(XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
חברה אין לי דיסק של ויסטה עם בוט ואני רוצה להגיע לדוס .. מה אני עושה.. איזה תקליטון איתחול ?? איך אני מגיע בקיצור..? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי ווינדווס 7 בעברית. מה אני צריך לעשות עכשיו?? אני צרבתי אותו על דיסק. אני פשוט מכניס אותו ל ולוחץ אל read from disk ?? או שיש דרך אחרת ?? ועוד משהו. אחרי שאני מתקין אותו אני לא צריך סיסמא או משהו?? אם לא אז תסבירו בבקשה מה עושים. ושאלה אחרונה בקשר לעדכונים של הווינווס.. זה מעדכן אותו או שלבטל את האופציה הזאת?? כל השאלות האלה מתייחסות למחשב חדש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
רציתי להתקין על המחשב שלי ווינדוס אבל לא כל כך הבנתי את הקטע של המחיצות.... למה צריך אותן או מה הן בכלל???
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יד ThinkPad T43 של IBM. משום מה כל פעם שאני מתקין ווינדוס 7 הוא כותב לי כך: Windows could not set the offline locale information. Error Code: 0x80FE0000 ניסיתי כמה דיסקים של ווינדוס. פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מחדש. ניתקתי את כל ה USB האפשרי. כלום לא עוזר.. אני עוד שני'ה מתי'יאש! עזרה בבקשה! (אם עברתי על חוקי הפורום - אני מצטער. ניסיתי לקרוא אותם והי'ה כתוב לי "אזור זה מחוץ לתחום בשבילך".. תמיד אמרו לי שאני פושע ) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה דחוף דחוף .רכשתי מחשב אוטרה נייד ותוכנת ווינדוס ,אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה .יש לי רק חיבורי דיסק און קי במחשב החדש (הנייד).העתקתי את תוכנת הווינדוס לדיסק און קי דרך מחשב נייח ואני לא מצליח להתקין.המחשב הנייד חדש חדש .ריק לגמרי . מבקש עזרה בבקשה קובי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יצרתי דיסק BOOT על DOK. אני רוצה להתקין ווידוס XP על הכונן הקשיח שלי. הבעיה היא שאם אני מגדיר ב-BIOS את ה-DOK ככונן קשיח, אליו המערכת תפנה ראשון כדי לבצע דרכו את ה-BOOT, המערכת לא מזהה לי את הכונן הקשיח שיש במחשב. ככה שמתקבל לי ה- DOK ככונן C, ואז אם אני רוצה להתקין את הווידוס מהדיסק, אז הוא מתקין לי את המערכת הפעלה על ה- DOK בגלל שהוא רואה אותו ככונן יחיד. האם אפשר להגדיר שאני אתחיל את המערכת עם ה-BOOT של ה- DOK, ובכל זאת יזוהה לי הכונן הקשיח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי קיבלתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו XP מדיסק שיש לי. בביוס זה מכוון על בוט מסידי ואז מהארדיסק אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא עושה disk boot failure. please please insert system disc and press enter. מה אני יכול לעשות כדי שהבוט מהדיסק של ה - XP יצליח?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום חב'רה.. אז ככה השאלה שלי היא .. יש לי ווינדוס אקס פי פרו ועכשיו יש לי בעיות אם הצורב ויש לי וירוסים אז יש לי דיסק של הווינדוס אקס פי פרו ואני רוצה לדעת אם אני מתקין אותו כל מה שיש לי במחשב ימחק ?!? כי אני לא רוצה שימחק אני רק רוצה שהוא ישלים לי דברים ואולי זה יפתור לי תבעיות אם המחשב ותוירוסים.. תנו לי הסבר איך אני עושה את זה מבלי למחוק את הדברים במחשב שזה רק ישלים לי דברים בבקשה דחוף :
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מחשב חדש שרק הגיע והוא בצד.אני לא ממש יודע להתקין וזאת תהיה הפעם הראשונה שאני יתקין ווינדוס ודרייברים (לא לצחוק!) תלשם כך אני צריך את עזרתכם.... בהתקנת הווינדוס xp profesional : -איך אני הופך את ההארד דיסק שלי ל fat32? -ישנם עוד דברים שצריך לבצע חוץ מ next (במקומות שצריך)? -מאיפה ניתן להוריד את ה service pack 1 לווינדוס? (אמרו לי שזה מומלץ) -לפני שאני נכנס לאינטרנט יש משהו שצריך לעשות כדי שלא יכנס לי הוירוס (בלאסט) של ה xp? בהתקנת הדרייברים: -לוח אם:אני מאמין שלא אמורה להיות בעייה (abit is-7) -כרטיס מסך:הכרטיס שלי הוא sapphire atlantis radeon 9600 xt 128 ddr מאיפה אני מוריד דרייברים עדכניים ובטוחים לכרטיס? -כרטיס קול על הלוח(5.1 sound…
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות להתקין מערכת הפעלה בסגנון Ghost, אבל שיהיה אוניברסלי כלומר יעלה על כל מערכת הפעלה בלי בעיות מסך כחול. אני מכיר שתי אפשרויות אחת מהם היא עם תוכנת acronis והשניה היא sysprep מה אתם יכולים להמליץ לי ואיך להשתמש בתוכנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני מתקין WINDOWS 98 על וינדוס XP יש לי את הדיסק של WINDOWS 98 תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי HTPC חדש לסלון, הוא בעל פתחי USB 3.0 בלבד, הוא הגיע ללא מערכת הפעלה כלל. יש לי בבית DOK להתקנת וינדוס 7 אשר איתו התקנתי וינדוס להרבה מחשבים ללא בעיות מיוחדות. כשהמחשב הגיע נקי לגמרי חיברתי לו את הDOK לפתח USB 3 וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים לUSB 3 וההתקנה עלתה בלי בעיה ויכולתי לנווט בעזרת העכבר והמקלדת. לאחר ההתקנה הכל רץ כמו שצריך והורדתי Driver Booster והתקנתי לו את כל הדרייברים שהיו, כולל דרייבר לUSB 3. מאז היו לי כמה בעיות עם המחשב והחלטתי שאני רוצה לפרמט אותו ולהתקין מחדש וינדוס 7. הבעיה היא שכרגע הוא מגיע למסך BOOT דרך הDOK אבל ברגע שהוא שם כל יציאות הUSB "נרדמות" ושום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת ולא הDOK. חיברתי עכבר ליציאה האופטית הרגי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-