Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עשיתי עידכון לויסטה ומאז התחילו בעיות פתיחה קובצ תמונה משתהה בתהחלה כמה שניות ורק אז נפתח לוח הבקרה לא נפתח החיפוש של התחל בקושי מגיב מה אפשר לעשות לסדר ? אני לא מצליח להסיר את העידכונים בגלל שאפשרות שמה לא עובדת למי התשובות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
עומד אצלי וינדוס אקס פי וכשהמחשב עובד הרבה זמן יותר משעה שעתיים הוא לא מתכבה. כשאני עושה כיבוי מחשב הוינדוס רושם SAVING FILES (משהו כזה) ונתקע וניסיתי כבר גרסאות שונות של וינדוס ואותה בעיה בכולם. למישהו יש מושג מה הבעיה?????????
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי מפרט כזה: מעבד: CORE DUOL 2 E6400
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה, משהו שמזכיר קצת את הבלאסטר (או שזה בלאסטר אני כבר לא יודע). בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). יש למשהו את הקובץ תיקון שאז מייקרוסופט הוציאה לזה? יש דרכי פתרון אחרים?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכל הסטודנטים שאלה לכל מי שרכש או קיבל בחינם win7 באמצעות MSDNAA. לפי מה שהבנתי הרישיון מוגבל להתקנה אחת. האם המגבלה היא התקנה על מחשב אחד כמו כל עותק OEM? או שבאמת ניתן להתקין רק פעם אחת ואחרי זה הדיסק משמיד את עצמו כמו במשימה בלתי אפשרית? מה עושים במקרה זה אם צריך לפרמט את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין באמת למה למיקרוסופט לשחרר בעתיד הקרוב מערכת הפעלה חדשה כאשר אנשים רק מתחברים למערכת הקיימת חוץ מזה שהיא גם אהודה על הרבה אנשים ולא יחליפו אותה בקלות ... ובכל זאת לא משנה מהם הסיבות הכלכליות שהם חשבו עליהם אתמול הודלפה לאינטרנט גרסת בטא של המערכת החדשה WINDOWS 8 הצצה מהירה באתרי סיקורים והורדות די אמינים תמצאו הורדה שלה לא הספקתי לקרוא עליה ולא כלכך התעניינתי לאחרונה במה שהולך אז אני גם לא יודע מה החידושים במערכת למרות שאני באמת לא מעודכן אבל עדיין חושב שלא הרבה יודעים על זה אז אני מעדכן קצת את חברי הפורום בידיעה עריכה : חחחחחח אני מסיים לכתוב את הפוסט ואני רואה בחדשות למעלה שכתבו על זה כבר לפני יומים חח אז סליחה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מועדים לשמחה יש לי קובץ מוזיקה שברצוני להעבירו למקום אחר. אך התברר שיש בעיה בקובץ (שם ארוך מידי וכד'). ניסיתי בכמה אפשרויות לשנות את שם הקובץ אך זה בלתי אפשרי, מפני שלחיצה על העכבר לא פותחת את התפריט הרגיל (גזור, שנה שם, מחיקה, מאפיינים וכו') אלא מאפשרת רק לבחור פתיחה באמצעות... ותו לא ! אני רוצה למחוק את הקובץ ופשוט אין אל מי לדבר..... לא עוזרת הפעלה במצב בטוח. כמו"כ תוכנות כמו DELETEDR, UNLOCKER. גם לא מצליחים למחוק. בקיצור שום כלום !! האם יש לכם פתרון לבעיתי ? תודה מראש ניצוץ
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לנו במישפוחה בדירה, 4 מחשבים נייחים עם מערכת ההפעלה הנהדרת WINDOWS-7-ULTIMATE.... שאלתי למומחים כאן בפורום היא, האם כדאי להשקיע ולעבור ל-WINDOWS-8-PRO, במיוחד אחרי שאני שומע הרבה שהוא לא-מוצלח ולא-ידידותי ושה-WINDOWS-7-ULTIMATE הרבה יותר נחמד וידידותי למישתמש... הבנתי מאיזה חבר, שמייקרוסופט רצו להוציא מערכת-הפעלה שלא יצליחו ליפרוץ אותה ויצא להם משהו לא-ידידותי ולא-נוח.... אז מה דעתכם כאן חברים? -- בתודה מראש! -- רביעי21/08 -- שאול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמה פקודות לא פועלות לי. הפקודות נכונות. הם זאת בעיה של הדוס או שזאת הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנה מסויימת על הדפדפן עובדת לי רק כשאני נכנסת כמנהל, וזה דיי מעצבן כי אנ צריכה להכנס כל פעם מחדש ככה... יש לי רק את המשתמש הנוכחי על הויסטה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ויש לי בבית דיסק של מערכת ההפעלה WIN7 64 BIT גרסת השדרוג. בנוסף יש לי גם דיסק של WIN VISTA 32BIT. האם אני יכול להתקין התקנה נקייה של WIN7 64BIT(כאמור הדיסק שיש לי הוא בגרסת השדרוג)? או שאני חייב להתקין את הויסטה 32BIT, ורק אז לשדרג ל WIN7 64 BIT? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19 http://d12.yousendit.com/C/B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19/1.JPG
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי חלונות XP PRO. כשאני מבצע את הפעולה DISK CLEAN UP , הבנתי שלא מומלץ לסמן את השורה COMPRESS OLD FILES. הבעיה היא ששמתי לב שהשורה מראה לי שבהדרגה כמות הקבצים בקטגוריה זו עולה בצורה משמעותית. כרגע זה כבר על 50 מגה ועולה כל הזמן. אשמח להבין מה משמעות השורה COMPRESS OLD FILES ומה יקרה אם כן אסמן את השורה כשאני מבצע את ניקוי הדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
יש הבדלים משמעותיים? אני לא משחק במשחקים חוץ מפיפא ... ואיך ה64Bit? יש לו תמיכה ברוב התוכנות המוכרות? יש לי AMD 4000X2 64Bit
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחבר שלי את הבעיה הבאה כשהוא מנסה להיכנס לחומת האש של ווינדוס: מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לסדר את זה? תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני שואל בשביל אח שלי כדי לעזור לו. יש לו מחשב נייד עם ווינדוס 7 OEM הוא עדכן לווינדוס 10 והוא עשה לו קצת בעיות וכאלה... בקיצר, הוא שינמך חזרה ל 7 וגם שם יש לו קצת בעיות והצעתי לו לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש ווינדוס 7. חשוב לציין שהוא חייב את הווינדוס 7 כווינדוס חוקי כי הוא בעל עסק והוא לא רוצה להסתבך עם זה. ולשאלתי: איך הוא יכול לפרמט את המחשב בעודו OEM ללא דיסק? תודה רבה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מכניס דיסק עם דרייבר לכרטיס רשת שלי לוחץ התקנה וזה מה שזה רושם משהו מוזר יכול להיות שלא התקנתי טוב את הווינדוס או שחסרים עדכונים?? האם צריך בכלל להתקין עדכונים לוינדוס 7 גרסת בוילד 7600 יוני 2009 זה לא נותן לי להתקין בגלל זה Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של דל בארה"ב שמגיע עם vista basic באנגלית בלבד. האם יש אפשרות להתקין תמיכה בעברית? יש לי דיסק שדרוג ל vista ultimate בעברית - האם אפשר לשדרג? הייתי מעדיף להתקין תמיכה בלבד ולא לשדרג. תודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה לwindows vista שלי עם איזה תוכנה אני יכול להכנס מהבוט ולשנות ?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן יש לי בעיה כשאני מריץ קבצי WMV כמו שרואים בתמונה ... עכשיו הבעיה התפשטה גם לחלק מתוכני האינטרנט אז הגיע הזמן לפתור אותה , זה בטח בעיית קודק מישהו יודע איך לשחזר את הקודק ? אין בעיה בצפיה בשאר הפורמטים (AVI , MPEG , MOV וכו ) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כשאני מדליק מוזיקה מעלה את הוליום אז השירים נשמעים כמו דיסק סרוט וכשאני מוריד את הוליום אז הוא בסדר רק כשאני מעלה אותו השירים קופצים כאילו
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-