Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום.... אבא שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה והוא קיבל אותו עם סיסמא ... וכל פעם שצריך לפתוח את המחשב עולה סיסמא איך אפשר לבטל את הסיסמא הזאת? ניסיתי ב CONTROL USERPASSWORSD הUSER שלו מופיע עם סמל של כדור הארץ משהו כזה ובMANGE המשתמש לא מופיע בכלל יש מצב שהטכנאי חסם אותו או משהו? תודה... הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ועכשיו שאני מדליק זה מבקש ממני סיסמא... ואני לא ידוע אותה. מישהו אמר לי להיכנס דרך Safe Mode ולמחוק את הסיסמא... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה VISTA במחשב אחד ושכחתי את הסיסמא שלה איך אפשר לבטל סיסמא או לגלות סיסמא ששכחתי ? רשום " מחשב מוגן בסיסמא " אבל אין לי מושג מה הסיסמא . ראיתי פעם מישהו שעושה משהו ואז הוא עולה על הסיסמא בקלות
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ טושיבה שמותקן עליו וינדוס 10 היוזר מחובר לחשבון שלי במיקרוסופט לייב והסיסמא של החשבון פותחת את המחשב. כבר זמן מה לא ניתן לפתוח את המחשב מתקבלת הודעה שהסיסמא שגויה למרות שהיא לא והיא הנכונה ומאפשרת לי גישה לחשבון לייב במחשב אחר. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב של טושיבה נייד ישן עם וינדוס 2000 והוא לא זוכר תסיסמא, ואין לו לא כונן דיסקים,רק יציאה אחת של יואסבי אז חברתי את היואסבי למחשב עם הכונן הכנסתי תדיסק שמאפס סיסמאות אבל זה לא מזה כניראה בבוט שזה מיואסבי. מה עושים כדי לאפס יש אפשריות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אדמיניסטר ואני רוצה לראות (לא לשנות!!!) את הסיסמאות של שאר המשתמשים במחשב יש דרך לראות את זה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום. רציתי לגלות סיסמא של משתמש ווינדוס בזמן שאני מחובר למערכת על אותו משתמש. אם הפרטים האלו חשובים אז הנה: זה ווינדוס XP PROFESIONAL משתמש אדמין תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום כולם אני משתמש במערכת וויסטה 64 ביט כל פעם שאני יוצא מהבית האח הנעל שלי כל פעם הורס לי דברים במחשב רציתי לדעת אם אני יכול לנעול את המחשב שלי אחרי ששומר המסך נכנס לפעולה - שימו לב שאני לא מדבר על מתי שאני עושה log off או כניסה למצב שינה/המתנה אלא רק על כיבוי המסך (אני בעיקרון לא משתמש בשומר מסך, עשיתי פשוט שהמסך יתכבה אחרי 10 דקות) יש אפשרות שמתי שמשחקים עם העכבר או המקלדת בשביל שהמסך יידלק שוב הוא יבקש סיסמה? רציתי גם לדעת אם אני יכול לנעול תיקיות מסויימות, קיצורי דרך על שולחן העבודה וקבצים מסויימים עם סיסמה? עדיף שלא אזדקק לתוכנה מצד שלישי תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חברים שלום, מישהו יודע איך "מקפיצים" את מסך הלוג-אין של חלונות (שמציג את הסיסמה להתחברות) אם 5 דקות המחשב לא היה בשימוש???
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לעיתים קרובות כדי להיכנס לווינדוס, עלי להקליד סיסמא. למרות שלא הגדרתי זאת ואין לי סיסמא.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אח שלי סגר יוזר אחד על ידי סיסמה. האם יש דרך לגלות את הסיסמה של היוזר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP. אני מעוניין לעשות לשומר המסך שלי סיסמה. כלומר, כאשר שומר המסך מופיע, כדי לחזור לשולחן העבודה יהיה צורך להקיש סיסמה. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה. במחשב שלי מותקן Windows XP Pro וכדי להגדיר סיסמה לתיקיות משותפים אני נכנס ללוח הבקרה --> Performance and Maintenance --> Administrative Tools --> Computer Management --> Local Users and Groups Users --> Guest --> Right Click --> Set Password בכל מקרה במחשב של אחי יש Windows XP Home Edition ואין את האפשרות הזו... מישהו יודע איך בכל זאת משנים?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה מוזרה צצה לי בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב ברגע שהוא הוא עושה לי welcom אז הwinxp נעצר והוא מבקש סיסמה הוא שואל אותי מהי הסיסמה שלי ואחר כך הוא שואל אותי מהי ססימתך החדשה והוא אומר לי שנשארו לי 13 יום . זה בעיה שלו היתה לי מאז שיש לי את הwinxp יש לי אותו כבר בערך חודשים ואם זה יעזור או שזה קשור לבעיה אז עשיתי update לwindows כל פעם שהוא ביקש ממני מה לעשות ???
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לעשות REPAIR לווינדוס והוא מבקש סיסמת אדמין אבל אף פעם לא הזנתי סיסמא שכזאת. מישהו יודע מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש אפשרות לגלות אותו בווינדוס XP? תוכנה מסוימת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג lenovo s10-3 הפועל במערכת הפעלה ווינדוס 7 סטרטר. אחת למספר שבועות בעת הפעלת המחשב נפתחת תוכנת שחזור שלוקחת חצי שעה ובסוף רושמת שלא הייתה הצלחה לשחזר(תודה על ההמתנה) במקרה הרע זה מוחק את המידע מהמחשב שבועיים אחורה. אבל לעניין, לאחר הפעם האחרונה שזה קרה התחילה להופיע פתאום סיסמת התקנה מוזרה בעת הפעלה של המחשב או התעוררות ממצב שינה. הניחוש המוצלח היה 1234567. לאחר הכנסת הסיסמא המחשב פועל רגיל. למישהו יש הסבר לסיסמא ואיך אני מבטל אותה. בתודה ליעד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לגלות מהי סיסמת המשתמש במחשב? שחכתי את הסיסמא שלי במחשב ואין לי מושג מה לעשות אז אני מפחד לכבות את המחשב... דרך הביוס אולי או כל דרך אחרת מישהו יודע? תודה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, היה פה פעם הסבר איך אני מוחק או מסתיר את המשתמש ADMINISTRATOR שלא יופיע לי במסך של החלפת משתמשים. היה צריך להיכנס לREGEDIT דרך הפעלה... תודה לעוזרים! עריכה: סודר! יש לי שאלה חדשה, האם כשאני בתוך המשתמש, אני יכול לראות מהי הסיסמא שלי? דרך הREGEDIT או כל דרך אחרת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נכנסתי לכל התסבוכת הזו כאשר כיביתי את הפיירוול של נורטון למשך כמה שניות כדי לצפות בקליפ מוזיקה באינטרנט (שלא עלתה כל עוד הנורטון רץ). הקליפ עלה ומיד החזרתי את הנורטון לעבודה שוטפת. לאחר זמן מה התברר ששני וירוסים מכוער נטפלו אל מערכת ההפעלה שלי בלי אופציה קלה למחוק אותם ולנורטון מאוד קשה להתמודד איתם (אני לא אכנס להסברים). התזמון נראה לי נכון לפרמט.. מבעוד מועד השגתי שלושה תקליטורי גיבוי שונים של Windows XP SP2 כאשר את כל הפרמוטים הקודמים, בעבר בצעתי עם SP1 (ומעולם לא התלוננתי). התברר לי כי הדיסק (SP2) אינו Bootable ולכן לאחר הפעלה מחדש הכנסתי את SP1, ובשלב מסוים (כשהמחשב ביקש "Insert Disk Labled SP2") החלפתי את SP1 ב-SP2.. משם נשאלתי היכן ברצוני להתקין את המחש…
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה מטרת ספריית PREFETCH שבתוך סיפריית ווינדוס? יש לי WIN XP. תודה. :-*
-
-
שלום רב, ברצוני להציג סרטוני הדרכה בYouTube בשרתי ווינדוס. אנחנו התחלנו לא מזמן לעלות סרטונים כדי לעזור ולהדריך שימוש בתוכנות, שפות ומערכות הפעלה. בסרטוני שרתי הווינדוס נשתמש בשרת Windows Server 2008 R2 ע"י שימוש בתוכנה VMWare ונלמד לפי הנושאים הבאים: ניהול AD. יצירת שרתי DC, DNS וCore. יצירת Trusts, Forests, Domains, Zones ועוד. מתן הרשאות. ניהול משתמשים, קבוצות, OUs. שימוש בפקודות דרך הCMD. ועוד נושאים רבים אחרים. סרטון לדוגמא: מקווה שהסרטונים יהוו עזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטים וקטעי וידאו שמופעלים ע"י האקספלורר ועוברים למדיה פלייר ישר עובדים אבל כשאני בא לראות קטעים לדוגמא מהאתר של פרוייקט Y אז נפתח החלון אבל לא קורה כלום ... הסרט לא פועל גם אחרי שעה החלון לךא משתנה . תמונה:
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-