עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, אני משתמש בחלונות 7 64 ביט. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. בכל פעם כאשר אני נכנס לתיקייה גדולה מסוימת על דיסק חיצוני, סייר הווינדוס קורס ומפסיק לפעול. ביצעתי את כל פעולות התחזוקה המוכרות לי, כגון ניקוי, בדיקת שגיאות, איחוי- אך כל זה לא מועיל. יש לציין שהסייר עובד כשורה בתיקיות אחרות על אותו דיסק, וכן גם בתיקיות השמורות על הדיסק הפנימי של המחשב. הוספה: העתקתי את התיקייה לכונן חיצוני אחר, וגם שם בדיוק אותה תופעה- הסייר נסגר ומפסיק לפעול. אם כך זה בעצם פוסל את האפשרות, שמדובר בפגם כלשהו בדיסק עצמו. מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by dodo017,

קניתי מחשב חדש ווינדוס 7 פרימיום והעתקתי חלק גדול של הקבצים מהמחשב היישן ווינדוס 7 אולטימייט(שני המערכות הם 64 ביט) במחשב היישן לא הייתה שום בעיה ובמחשב בהתחלה הכל עבד מצויין ופתאום הסייר וינדוס לא מפסיק לקרוס אני לא יכול להיכנס לא למחשב שלי לא לשום תיקייה וגם לא להתחלת רק להפעיל איקונים שעל הדקסטופ משקים שמותקנים לי כבר עובדים איטיונס עובד אינטרנט אקספלורר וכרום גם עובדים

3. יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים... עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און ק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sha-256,

לא להאמין הם אפילו גונבים לך את הסיסמה ל- WiFi אם משהו עם Windows 10 מתחבר לרשת שלך. מהיום כל מי שיש לו Windows 10 מקבל באן אוטומטי מה- WiFi שלי (או ע"פ מיקרוסופט אתם צריכים להוסיף לשם של הרשת _optout בסוף). Keylogger מובנה. והמפתח הפרטי של ההצפנה של Bitlocker מגובה אוטומטית בענן. way to go micro$oft.

• 24 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי כונן נייד שאני מחבר אתו ב-USB למחשב, בד"כ המחשב מזהה אותו בתור כונן E משום מה הוא החל לזהות אותו בתור כונן F, מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר אותו חזרה לכונן E? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by DJ_VAKNIN,

יש אפשרות לאפליקציה כלשהי בוינדוס שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים. האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. הכונן הקשיח חזר מחבר .לפני חיבורו מחדש סרקתי אותו באנטיוירוס שגילה ומחק שני וירוסים .בפתיחה של הכונן רוב המוחלט של הספריות קיבלו סימון של קיצור דרך ושאני מנסה הספריה לא נפתחת ויוצאת הודעה windows can not find g:\recycker\0xA250d5dbd.exe פתרון בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Eliya,

לא יודע למה סימון של העכבר גודל לי פתאום אחרי שעתיים ושאני מדליק את המחשב מחדש הוא חוזר לגודל נורמאלי ואז אחרי כמה שעות חוזר לגדול כזה למישהו יש מושג??

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by Shlomi Liber,

מישהו יודע מה זה הסימן הזה ליד העוצמה של הרשת? מין 9 כזה לא ברור ווינדוס 10 גרסה אחרונה-2004

10. מדוע אני מקבל את הסימן שהמחשב מחובר לחשמל והסולל המלאה במחש הנייח שלי?? האם יש קשר לזה שהתקנתי אל פסק חדש? הנה דוגמה: Uploaded with ImageShack.us האל פסק שרכשתי הוא מדגם advice SL-1000VA אשמח לתשובות ממי שיודע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by AMS2,

יש לי WIN VISTA ובמשחקים וגם בתוכנות מסויימות במקום לרשום לי באנגלית או בעברים הוא רושם סימני שאלה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי בעיה בעיקר בדריברים של NVIDIA שאני רואה סימני שאלה במקום עברית למרות שבחרתי בעברית בהגדרות אזוריות והפונטים הנכונים מותקנים. יש לי WIN2K - SP3. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום יש לי מסמך מאד חשוב שכתבתי במחשב כף יד.המסמך נכתב בפוקט וורד והועתק למחשב שולחני שם הוא נפתח בוורד רגיל. אבל כאשר הוא ניפתח כל המילים והאותיות הפכו לסימני שאלה ואין לי אפשרות לשחזר אותו. אשמח אם מישהו יעזור לי כי זה מסמך מאד חשוב. עבדתי עליו תקופה ארוכה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by FIRE-KID,

לחבר שלי שפירמטתי לו תמחשב לפני יומיים (XP SP2) טוען שהוא רואה לפעמים סימני שאלה איפה שאמור להיות כתוב דברים בעיברית.. למשהו מוכר הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. לאחרונה ביצעתי פורמט למחשב והתקנתי windows xp sp1. התקנתי office 2000 ואז ניסיתי לעדכן עם Office 2000 Service Release 1a - Hebrew version קיבלתי סימני שאלה בתיבת הדו-שיח במקום פונטים בעברית. ייתכן ובהתקנת ה XP החמצתי משהו שבעטיו נגרמה הבעייה. אין לי בעיית פונטים בעברית בכל שאר היישומים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mrraz,

התקנתי תוכנת faststone ומשום מה שמות מחיצות בעברית יוצאים כסימני שאלה שמתי ממשק עברית לחלונות 7 והורדתי עדכונים בכל זאת לא מסתדר

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  17. רכשתי מחשב חדש - אולם לא הותקנה העברית ע"י הטכנאי. התקנתי את העברית אולם קבצים שהיו בכונן הישין שלי וגם על CD מופיעים עם סימני שאלה במקום אותיות והכי חשוב - לא ניתן להריצם או למוחקם לדוגמא: mp3.????? ?????? לעזרתכם האדיבה אודה ניר המודה... ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT בעברית והורדתי WINRAR מהאתר של התוכנה לגרסת 64 BIT, וחלק מהתפריטים של התוכנה הם בצורת סימני שאלה. מה בעצם הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. היום קניתי HD חדש אז נכנסתי למנהל ההתקנים כדי לראות אם הכל מותקן ופתאום ראיתי שני סימני שאלה צהובים וגדולים תקועים לי מול העינייים (בתמונה המצורפת) רציתי לדעת מה פשר העניין,האם זה ה-HD או משהו אחר? איך אני מסדר את זה ומאיפה זה בא. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by esaly,

היי! יש לי תופעה מוזרה שפתאום צצה בXP. יש סימנים שלא משנה מה עושים - לא ניתן להסיר אותם מהשולחן העבודה. הדבר מתואר בצילום מסך... יש לציין שביצעתי סריקות עם HiJackThis ועם ESET NOD. המון תודה לעוזרים [חיוך] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by Speed Demon,

אהלן! לאחרונה נתקלתי בבעיה,שכל דיסק C אצלי תמיד מפוצץ ואני אפילו לא יודע למה. הורדתי את תוכנת הTreeSize כמו שהרבה המליצו פה,אבל היא מראה לי שהקבצים שמשתמשים לי ברוב המקום הם קבצי Temp בWindows שאין לי בדיוק מושג מה אפשר לעשות עם זה. אין לי כמעט שום תוכנה מותקנת על C ואין שם קבצים כמו סרטים ומוזיקה. אין לי מושג מה אפשר לעשות עם זה וזה מחרפן אותי. לדעתי פתרון טוב לזה יכול להיות הגדלת הנפח של C,אך רציתי לשאול אתכם האם הדבר אפשרי מבלי לפרמט,דרך Disk Management או משהו להעביר קצת מקום מ-D למשל. האם הדבר אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by lotus,

עשיתי סיסטם ריסטור לוינדוס אקספי, גיליתי שיש קובץ שמן של 5 ג'גה שהתוסף מהריסטור. 1. המותר לי למחוקו? 2. איפה הוא ממוקם, כדי למחוקו?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by שכרפ,

האם יש איזה שהוא קוד לXP שיכול לעזור לי להתקים את התוכנה שבבעלותי? התקתי XP בעבר מהדייסק הזה, אך פתאום היום הוא לא מקבל את הסיסמא שלו, מדוע? האם פג תוקף לסיסמאות של התוכנות? מהיכן ניתן להשיג סיסמאות שיתנו לי להתקין את הXP שלי??? צריכה עזרה דחופה, כי פירמטתי את המחשב, ואני צריכה להתקין XP ואין לי סיסמא לתוכנה.(יש לי אך הוא לא מקבל אותה). תודה רבה מראש לכל הגאונים.......

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by Old Cat,

שיכחת סיסמת כניסה ב XP, כולל סיסמת אדמיניסטרטור. מה עושים בלי הרס?

25. Started by yair71,

בעליית חלונות איקס פי הוא דורש ממני סיסמא אני מתעלם ממנה ולוחץ או קי כי אין לי סיסמא ואז עולה המחשב אבל אני לא רוצה להגיע לזה אני רוצה שהמחשב יעלה מיד ללא סיסמאות עשיתי חיפוש אצלכם עם יש בעיה דומה ואין. יש דברים אחרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.