עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by volan,

שלום יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה של WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64BIT העברית ואני רוצה לשנות לאמגלית ואין לי אפשרות כזאת ב הגדרות שפה ומערכת איך עושים זאת

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by djass,

שאלה חשובה! יש לי ויסטה מותקן בכונן C ויש לי אקספי מותקן בכונן D השאלה שלי היא איך אני יכול לעלות את וינדוס ויסטה?? רק אקספי עולה לי תודה לעוזירם!

3. Started by אנדי,

שלום לכולם, כל מי שעבד בעבר (וגם אלה שעדיין עובדים) תחת מערכת חלונות XP, יודע שניתן לארגן את הסמלים בתיקייה כלשהי באופן 'אישי', כלומר, לגרור סמל ממקומו ולהציבו בכל מקום שנרצה, לדוגמא - באיזור 'ריק' בתיקייה או בין שני סמלים אחרים כלשהם. תכונה זו שימושית במיוחד לצורך מיון קבצים לפי צרכים אישיים. לדוגמא, אם יש לי תיקיית תמונות של ציפורים ואני רוצה למיינם לתיקייות משנה לפי משפחות (לצורך העניין - 'יונים', 'תוכים', 'פסיונים' וכיו"ב), אני יכול לארגן את הסמלים בתיקייה עפ"י המשפחות, ואז להעביר את כל הקבצים ששייכים למשפחה מסויימת בבת אחת לתיקייה שמיועדת לה. משום מה בחלונות 7 איני יכול לבצע זאת (פרט לסמלים בשולחן העבודה). ברגע שאני מנסה להעביר סמל ממקום אחד למקום אחר, הוא מייד חוזר …

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  4. Started by dardar4,

היי, מאז שעדכנתי לווינדוס 10 יש לי בעיה מוזרה של הרשאות. הווינדוס מותקן בכונן C ויש לי עוד כונן D. כל פעם שאני מנסה למחוק קובץ מכונן D - הוא מבקש ממני אישור של administrator קופץ popup שאומר: You'll need to provide administration permission to delete this file יותר מזה, גם כאשר אני מנסה להעתיק קבצים ל-D (למשל מהכרטיס של המצלמה או פוטושופ שאמור לייצא קבצים למחיצה ב-D) - אני מקבל את ההודעה הנ"ל או שהפעולה פשוט נכשלת. אם אני מפעיל את פוטושופ עם הרשאת של אדמין (לחצן ימני ו-run as administrator) - הכל תקין. נראה שליוזר שלי יש בעייה של הרשאה - אבל רק לכונן D. מצד שני היוזר נמצא בקבוצת administrators אז אמור להיות לו כל ההרשאות למישהו יש רעיון מה לבדוק ? איך לסדר את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  5. אמרו לי שxp home יותר מומלץ ושיש שינוים קליקים מה שונה בין xp home לxp pro?

6. Started by Dror Arasheven,

למישהו יש קישור לקובץ טורנט לקובץ ההתקנה המלא לווינדוס 10 . אני מתכוון לאותו עדכון חינם של החודשים האחרונים ..... יש לי כמה בעיות התקנה ואני צריך דרך עקיפה להסגת הקובץ ......

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. למרות שמוגדר ב- Explorer (לא IE) שלחיצות על תיקיות וכו' לא יפתחו בנפרד, הוא פותח אותן בנפרד, מישהו נתקל ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. יש לי i7 930. בפוסט אני רואה שהמהירות שעון שלי היא 2.93MHZ (העלתי טיפה את המהירות שעון) אבל ב-CPU-Z אני רואה 1600 למה זה ככה ?

9. Started by 114508534,

אז ככה יש לי איזה תוכנה שנקראת VSMON.EXE שרצה ברקע כל הזמן והיא שואבת לי מלא זיכרון -בין 80,000 ל 110,000 K על היוזר כתוב SYSTEM וכשאני מנסה לכבות את זה אני לא מצליח יש לי זון אלארם מותקן על מחשב שכל הזמן בודק ספאיי ואר וכ'ו ואניטי וירוס ושום דבר לא מתריעה שזה וירוס או רוגלה כלשהיא מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור בברכה דן

10. שלום ! איך אני קובע אפשרות שכל מסמך שאדפיס בסוף המסמך יהיה כתוב היכן הוא קיים על המחשב ? לתשובתכם אודה !

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by paveln1234,

שלום רב! אתמול חבר הביא לי מחשב של gigabyte שעליו התקנתי win7 כבר לפני חודשים והכל עבד בצורה חלקה. אתמול בבוקר הוא הדליק את המחשב המחשב נתקע באמצע ההפעלה ומאז הוא נכנס לו למצב של תיקון ... כותב שהוא לא מצליח לזהות את הבעיה ומציג את הלוג הבא Problem signature Problem Event Name: StartupRepairOnline Problem Signature 01: 6.1.7600.16385 Problem Signature 02: 6.1.7600.16385 Problem Signature 03: Gigabyte Technology Co., Ltd. Problem Signature 04: 0 Problem Signature 05: 1 Problem Signature 06: AutoFailover Problem Signature 07: 1 עשיתי כבר בדיקה לזכרון הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי פתרון שהוא לא התקנה מחדש של הwin.. אשמח לקבל ראינות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by zoyaniv,

לפני כמה זמן עשיתי בחירה אוטומטית של משתמש בווינדוס ככה שהוא לא יציג את האפשרות לבחירת משתמש במסך כניסה אלא יכנס על שמי ועם הסיסמא שלי ישר ואני לא זוכר איך לבטל את האפשרות ככה שיצטרכו לעשות log in ידני

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  13. שלום . אם השאלות מתאימות יותר לפורום IT אז בבקשה להעביר . 1) איך אני מגביל למשתמש : לוקח בקרה ( שיופיע רק הגדרות תצוגה ) התקנת\הסרת תוכנות. CMD התעסקות בקבצי מערכת \ גישה למנהלי התקנים בלי תוכנות חיצוניות \ בלי להתעסק ברג'סטרי (לא ניראה לי שזה אפשרי ) ואם כן להתעסק ברג'סטרי . איפה אני מוצא מידע ברשת בתחום הזה ? 2) איך אני עושה את את כל מה שרשמתי למעלה . על קבוצה מסויימת . וכאשר אני אקים פרופיל חדש הוא ישוייך אוטומטית לקבוצה הזו .? 3) לא ניראה לי שזה קשור לפה .האם הרשאות GPO של WIN SERVER 2008 יכולות לבצע את כל זה או עד איזה רמה ( אני בטח אקרא על זה בימים הקרובים במדריכים שנימצאים ברשת אבל סתם מעניין אותי לדעת כרגע ) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rander1,

המחשב אחרי פירמוט התקנתי XP SP3 הכל עובד מצויין רק מעניין אותי למה לוקח לווינדוס לעלות הרבה זמן הכוונה בהתחלה שהקוו רץ ממש בהתחלה איפה שהלוגו של WINDOWS רק לציין שזו אחת מהפעמים הבודדות שאני מפרמט והכל יצא לי מעולה פשוט נמאס לי כל פעם לפרמט אצל האיש שעד היום עשה את זה בשבילי ראוי לציין שהוא עשה את זה בצורה יסודית ונקיה רק מה כל פעם שהוא מפרמט הווינדוס עולה מהר 3 פעמים הקו רץ הווינדוס עולה מה שונה ההתקנה שלו משלי ? יש אולי מצב שהוא משנה איזה משהו בתוך ההגדות של הווינדוס כי אני לא רואה שום דבר שונה מההתקנה שלו ושלי תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. Started by Imtheman,

מישום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא דורש ממני סיסמה !!! איו שום סיסמה ואני חייב שהמחשב יעבוד ישר איך שהוא נידלק ! איך אני מבטל את זה ??

17. Started by Cyron,

שלום וחג שמח יש לי בעיה במחשב השני בבית, אני מנסה לבצע פורמט והתקנה מחדש, אני מפעיל את המחשב דרך הדיסק של windows xp, ולוחץ על "R" כדי שאוכל לבצע פירמוט, הבעיה שבשלב שהוא מבקש ססימת Admin אין לי סיסמה, אני לוחץ "אנטר" והוא אומר שהסיסמה שגויה, בדקתי 10 פעמים ואין סיסמה בכלל ב-Admin היתה בעבר אולם ביטלתי אותה. מה אפשר לעשות ? תודה

18. א.אני מנסה לפרמט את המחשב {ל-XP} וכשהוא מגיע למקום הזה של הפירמוט אני לא יכול לפרמט אותו אני לא מבין מה הבעיה הדבר היחיד שעולה לי בראש שזה ביגלל שהכונן נמצא במצב הזה NTFS הכונן מחולק ל-2 C,D את D אני מצליח לפרמט אבל את C אני לא יכול... ב. אני מנסה לעשות את זה עם ונדוס 7 אין לו יכולת פירמוט.. האם בכל זאת אפשר לפרמט איתו בצורה כל שהיא ג. אני לא יודע כמה זה קשור לWINDOWS אבל אני רוצה לעשות BOOT ואני לא יכול מהBIOS הוא רוצה קוד הוצאתי בטריה ודברים כאלה לא עוזר ובBOOT עצמו אני לא יכול לזוז עם המקלדת ד. האם אפשר למצא DOS?! {הישן ישן... לפני שהיה וינדוס}. תודה רבה וחג שמח שנה טובה

19. Started by WarNet,

היי,יש לי WIN7 וכל פעם שאני משאיר את המחשב שלי דולק למשך כמה זמן,אז הוא נכנס למצב שינה. בעצם המחשב נכבה אבל ברגע שלוחצים על כפתור ההפעלה שבמארז אז הוא עולה ישירות למסך של הסיסמא. וזה קורה גם אם אני מוריד משהו דרך הדפדפן... אבל אם אני מפעיל שיר בנגן ומפעיל repeat אז המחשב לא עובר למצב שינה. איך אני מבטל את המעבר למצב שינה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by alexii,

בכל פעם שאני מסנה להפעיל משהו בוינדואוס מופיע לי הודעת שגיעה הבאה איך ניתן לפתור את הבעיה .----an exception oE has occurred at 0028:c0050dc4 in v*d .---this was called from 0028:c0050cc0 in v*d it may be possible to cotinue normaly תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by rangolan2,

יש לי ווינדוס אקס פי סרביס פאק 1 עכשיו ניסיתי להתקין סרביס פאק 2 וכל הזמן זה עושה לי שגיאה אז הורדתי ווינדס אקס פי סרביק פאק 2 עכשיו אם אני עושה אפגרייד הקבצים של שבמחשב שלי ישארו?

22. שלום חברים, חיפשתי וחיפשתי ברשת... וטרם מצאתי תשובה... אודה לעזרכתם. במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים: האחד מחולק ל-C ו-D, השני טרם פורמט וטרם ניתנה לו אות. במחשב יש כונן צורב DVD באות E. אני רוצה שהכונן הקשיח, שטרם פורמט, יהיה באות E. כיצד אני משנה את אות כונן צורב DVD, כדי שהאות E, לא תהיה תפוסה? תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 12:46:15 אוקי... מצאתי.הבעיה היתה שכונן ה-DVD לא הוצג ב-Disk Management. עד שבתפריט Top סימנתי Disk List. מי שרוצה, ניתן למצוא מדריך פה: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/changerackxp.html

23. האימיול לא מתחבר לשרתים למישהו יש הסבר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by G-BOY10,

נכון שבחלונות XP אחרי שתוכנה נתקעת או משהו כזה ואתה אומר לסגור אותה אז נפתח החלון שיש שם איזה אפשר Send/Don't Send כאילו לשלוח למיקרוסופט את הבעיה וכו' אז יש איזשהי דרך לבטל את החלון הזה?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.