Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מה זמן אני נתקל בשתי בעיות עם האקספלורר. 1. במידה ואני סוגר את האקספלורר (בין אם מדובר בחלון אחד או בכמה), היישום עדיין מופיע כטעון בזיכרון ורק סגירה דרך המנהל משימות מסירה אותו סופית. 2. במידה ואני רוצה לפתוח קישור מתוך אתר כלשהו. על ידי לחיצה ישירה או ע"י פתיחה בחלון חדש, אותו חלון קופא ורק סגירה דרך המנהל משימות מסיימת את התקלה. במידה ואני פותח את אותו קישור ע"י לחיצה על הקישור + שיפט אין בעייה. הופעת התקלה היא אקראית, ללא אפיון מיוחד של הקישור או האתר. מדובר באקספלורר 6 כולל עדכון גרסא אחרון + עדכוני תוכנה ואבטחה מלאים. מערכת הפעלה חלונות 2000 אינבל. התייחסיות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בזמן האחרון האקספלורר נסגר לי ללא התראה, ובלי שום סיבה נראת לעין זאת לא בעיה של אתרים מסויימים, לא קורה במרווחי זמן מסויימים, לא קשור לנו-אדס או משהו בסיגנון, עשיתי הרגע סריקת וירוסים ולמרות שנמצאו כמה העניין לא נפתר עריכה : ממ עכשיו כשאני חושב על זה זאת יכולה להיות בעיה של זיכרון פנימי, כרגע יש לי רק 256 במחשב וסביבות 230-240 נמצאים בשימוש.. המספר הזה נורמלי ? הוא נראה לי קצת גבוה - כרגע פועל האי-מיול, קאזה, שני חלונות של האקספלורר, ווינאמפ וכמה תוכניות רקע (אנטי וירוס, נו אדס)
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה שמציקה לי מאוד מכוון שאני עובד עם המחשב, עובד מהבית. אני עובד עם אקספלורר 7. ולעיתים קרובות כשאני עובד עם הדפדפן אם זה עם 2\3\4 חלונות, קופצת לי ההודעה של סגירת האקספלורר (זה שיש סגירה ודווח שגיאות). אין לי מושג למה זה עושה את זה.. יש לי 2 גיגה זכרון, מעבד E6550. מישהו יודע כיצד לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בשנת 2016 כמעט כל הפעולות במחשב קורות בדפדפן, כך שההרגל לסגור טאבים עם CTRL+W הוא כבר מובנה. גם ב-Windows זה קיים, ואפשר לסגור את החלון הנוכחי של CTRL+W ולא רק עם ALT+F4. זה גם נוח יותר לגישה וגם כבר רגילים לזה. זה עובד בכל החלונות של ה-Windows - בסייר הקבצים, לוח בקרה וכו'. אבל זה לא עובד בתוכנות חיצוניות, אפילו אם הן "מובנות" במערכת ההפעלה, כמו למשל notepad או calc. יש דרך / תוכנה שתאפשר לי לעשות bind של ctrl+w ל-alt+f4 עבור תוכנות מסוימות?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. יש לי מערכת הפעלה windows xp pro sp2. לפני זמן מה פירמתי את המחשב מכיוון שעשינו רשת בבית ולא רציתי שיהיה לי בלאגן עם הווינדוס. אחרי הפרמוט כשאני סוגר את המחשב, הוא מחכה קצת ואז יש מסך שחור שבו כתוב שעכשיו בטוח לסגור המחשב. הדבר הנ"ל לא היה לי לפני הפירמוט. מה אני יכול לעשות בכדי שהחשב יסגר אוטומטי. תודה thebestof2005
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני רואה בפיירוול אנשים תמיד מנסים לפרוץ לי דרך פורט 445 מזל שיש לי פיירוול תותח עוצר את כולם חחח... ;D ;D אבל נמאס לי יש למשהו מושג איך אני סוגר אות הפורט הזה??
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בwindows xp pro, ויש לי בכונן c ספריה בשם internet\download . משום מה כל פעם שאני פותח אותה היא נסגרת ישר. לאחר ששיניתי את שם הספריה(הורדתי את האות האחרונה), היא התחילה לעבוד בסדר גמור. מישהו יודע למה התיקיה נסגרת?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אוקיי בוא נתחיל מהמצב הנוכחי במחשב שלי בכונן C מותקנות 3 עותקים של XP כי 2 בראשונות היו דפוקות ועכשיו באחרונה אני משתמש בה בכונן D מותקנת ויסטה SP1 שאני מעוניין להסיר יש לי עוד כונן שלם של 160 GB (פנוי 6 ג'יגה בערך) אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 על D ולהסיר את 2 ההתקנות הראשונות של XP כי הם סתם תופסות לי מקום מיותר על C שאלות: 1. איך ניתן להסיר התקנות של XP בלי לפרמט את הכונן? 2. ישנה אפשרות להסיר את VISTA בלי שיוסרו הקבצים הפרטיים שלי? 3. יש משו מיוחד שאני צריך לדעת לפני התקנת ווינדוס 7? (אני יודע שזה פרה בטא, רק אם יש בעיות מיוחדות או פעולות מיוחדות שצריך לעשות או לבדוק) תודה רבה לכל העוזרים ומביעי הדעה
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
האם ניתן לדעת את סדר עליית תוכנות וסרביסים במערכת הפעלה XP ?? כלומר, האם יש תוכנה שיכולה לשמש ככלי עזר לאתר איזה שירות או תוכנה מפריע לתוכנות אחרות לעלות בע כניסה למערכת ההפעלה ..
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
-
לכמה לשנות כדאי שהסדר לא ישתנה לבד ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מישו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה השלבים של עליית מערכת הפעלה מהרגע שלוחצים על כפתור הPOWER ועד קבלת מסך הWELCOME ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. האודיו של קובץ AVI יכול להיות MP3 או AAC- בחלונות XP אם הייתי לוחץ על מאפיינים ועל הטאב של פרטים הייתי רואה שכתוב שם שהסוג אודיו הוא MP3 (אם לא היה כתוב איזה סוג אודיו אז הייתי יודע שהוא AAC) אבל בחלונות 7 לא כתוב לי כלום על הסוג אודיו של הקובץ. (לא AAC ולא MP3) יש דרך לבדוק את זה בקלות?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
איזה ווינדוס ויסטה הוא טוב? יש את Ultimate Home premium Home Basic איזה גרסא הכי מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי מזה לעאזעל WINDOWS HOME SERVER? מזה WINDOWS SMALL BESNIS SERVER ומה ההבדל בניהם לבין ENTERPRISE ל DATACENTER? WEB ו STANDRUP (איך שלא כותבים את המילים האלה)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנם 2 אופציות של סוגי משתמשים: 1. משתמש מקומי 2. משתמש עם חשבון MICROSOFT מה ההבדל בין השניים ומה עדיף לבחור?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עובד עם המערכת Windows XP ויש לי בעיה מאוד מרגיזה. הרבה סוגים של קבצים כגון : קיצורי דרך, Jpg, Gif, BMP ועוד ועוד... מופיעים לי כקבצי מערכת המוזרים האלו. איך אני מסדר תבעיה הזו? תודה על התמיכה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה יש לית הסוס הטרוייאני בשם Qukart .S.4 הוא כול הזמן כשאני מכבה את הפיררואול הוא נידלק אז הוא מנתק לי את המחשב אחרי 40 שניות וריציתי לדעתאם יש FIX כולשהו לטויראן הזה? בבקשה שמישהו יעזור לי אני משתגע ממנו כבר :s05: :s05: שום אנטי וירוס ולא אנטי SPY לא יכולים לטפל בו אפילו אחרי FORMAT ברגע שהדלקתי את האינטרנט הוירוס שוב השתולל לו בבקשה תעזרו לי..
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מערכת ה-Remix OS שהתיימרה להיות תחליף ראוי, חינמי וזריז לחלונות ולהפצות לינוקס בדרכה להיעלם מפני השטח לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מיקרוסופט משיקה את Office 2024, הגרסה האחרונה של חבילת התוכנה הפופולרית שניתן לרכוש פעם אחת ולהשתמש בה לנצח, מסמנת את סוף עידן הרכישות החד-פעמיות והמעבר לעולם של מנויים מתחדשיםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
- 2 followers
-
-
על פי דיווחים אחרונים בשוק, מיקרוסופט מתכננת להיפטר ממקור הלעג זה שנים שהוא דפדפן ה-\"אינטרנט אקספלורר\" שלה, עם תחליף קל שמגיע עם שם הקוד \"Spartan\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%a7%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f/
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד E8400 כדאי לשים VISTA? רק עכשיו ניכנסתי ךדיון של VISTA שאסור לפתוח סליחה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ב- Winsupersite מופיע review מלא בפרטים מעניינים ו- screenshots על מעה"פ הבאה מבית מיקרוסופט. http://www.winsupersite.com/reviews/longhorn_alpha.asp לכל אלה שחשבו (בטפשותם) שלא תבוא מערכת הפעלה נוספת אחרי XP...
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-