עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי ויסטה RC1 עם GB2 זיכרון ראם ושאני מסתכל בטסק מנג'ר הוא כששום דבר לא פתוח(אפילו הסיידבר סגור) 35% מהזיכרון בשימוש! וזה נראה לי המון האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  2. אני מקווה שזה המקום לשאלה העקרונית שיש לי בנושא ניצול זכרון: ידוע לי שוינדוס 7 גרסת 32 ביט יודעת לנצל עד 3.25 ג'יגה זכרון. ידוע לי גם שכרטיס מסך מובנה לוקח חלק מהזכרון. לכן, אם אני מתקין גרסת 32 ביט על מחשב עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך מובנה, האם הכרטיס מסך לוקח מהזכרון הלא מנוצל (היתרה של 3.25 ג'יגה)? תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by thelior,

שלום , יש לי ווינדוס 7 64 ביט והוא מנצל רק 4 מתוך 6 ג'יגה זיכרון יש למישהו מושג למה ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. יש לי מחשב עם מערכת חלונות 7 32 ביט, למחשב שלי יש מעבד I7920 עם זכרון של 12 גיגהבייט מסוג DDR3 מערכת ההפעלה מזהה את כל ה12 גיגהבייט אך לא נותנת לי להשתמש ביותר מ3 גיגהבייט האם מישהו יודע איך לעזור לי? אגב בשימוש עם חלונות 7 64 ביט הבעייה לא קיימת

5. Started by zbeng,

קניתי לפני כמה חודשים מחשב בהיבורי.. לפני כחודש התקנתי על המחשב וינדוס 7.. הדריברים שנתנו לי לא התאימו לוינדוס 7.. וחיפשתי דריברים שיתאימו היבורי אמרו לי שהוינדוס 7 לא מתאים לסוג הלוח אם שיש לי.. זה הגיוני? הלוח אם הוא atx 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI והכרטיס מסך הוא HDMI DDR3 GF9800GT 1G PCIE INNOVISION תודה..

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  6. ביצעתי התקנה נקיה של win xp pro , מיד לאחר ההתקנה ניצול המעבד במצב IDLE נע בין 30 ל-70% . מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by ma4351,

היום קיבלתי את המחשב החדש בדקתי כמה זיכרון בשימוש כאשר אני רק גולש והאאוטלוק פתוח וראיתי שיש רק 300-400 מגה זכרון פנוי..זה יכול להיות? יש לי 4ג'יגה ראם ומותקנת אצלי ויסטה אולטימייט64ביט sp1 יכול להיות שאני לא בודק טוב אולי..בדקתי במנהל המשימות תחת ביצועים ששם כתוב זכרון פיזי מאוחסן ופנוי אבל בריבוע שליד הגרף של היסטוריית שימוש בזיכרון פיזי כתוב 1.2ג'יגה..אני לא מבין..מישהו יכול להסביר לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by eladbu,

אתמול לאחר בעיה במערכת עשיתי ריסטור ליום קודם לכן אתמול הותקן במערכת דרייבר ל ATI החדש אך לא זה מה שגרם לבעיה לאחר הריסטור התקנתי את הדרייבר 8.1 נדמה לי על ה 9600 פרו שלי והציון ירד ל-2 לאחר ה 3.4 שהיה לי!ממש מוזר בהתחשב שלא שינית שום דבר במערכת מה יכולה להיות הבעיה???

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  9. אמרו לי לרוקן אייקונים ותוכנות וקיצורי דרך מהמסך על מנת לשפר את המהירות של המחשב, רציתי לדעת אם יש קשר, או סתם קשקוש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by d9j72jd29,

יש לי תוכנה של JAVA שרצה על WIN7 אני רוצה לנקות לה את כל הCACHE מבלי להרוג את התהליך האם זה אפשרי?

11. Started by ^DaRk-MiNd^,

כבר הרבה ימים לא כיביתי את המחשב והבעיה מתחילה להתבטא כל פעם באיטיות. בעת כתיבת שורות אלה כשפועלים: אקספלורר, קאזה, ICQ, נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סיגייט וזהו בערך הPF USAGE הוא על 260MB !. אין צורה לרוקן את זה עם תוכנה מסויימת או אפשרות של הווינדואז ? אני זוכר שפעם היו כל מיני תוכנות כאלה עם יעילות בספק

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by eido300,

שמעתי שבמקום לפרמט את המחשב אפשר איכשהו לנקות אותו מכל מיני תוכנות וזבל ע"י אופציה שמובנת בwindows, שבעצם מוחקת את כל התוכנות החיצוניות ומשאירה רק את הקבצים של הווינדוס, איך עושים את זה?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  13. בוינדוס XP איך אני מעלים את ה Documents מתפריט ה"התחל" או לחילופין מוחק את התוכן של אותה תיקיה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by the kon,

שלום לכבוד החג אני רוצה לנקות את המחשב שלי מכל דבר שאני לא צריך ולהשאיר רק את הקבצים שאני צריך אם את יכולים לתת לי דרך לנקות או אולי למחוק דברים שאני לא צריך או אם יש תיקיות שמאכסנות קבצים סתם שאני יכול למחוק כל דבר שיעזור לי לנקות את המחשב יתקבל תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by רוני1,

אם הבנתי נכון זה שהרג'סטרי מתמלא זה אחד מהגורמים להאטת המחשב(תקנו אותי אם אני טועה) ושמומץ לנקותו לעיתים. השאלה היא איך עושים את זה....?? האם חייבים לפרמט בשביל פעולה זו?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום רב! יש לי בעייה מעצבנת במחשב! מחיצת C בנפח 5 GB הולכת ומתמלא ע"י כל מיני קבצים שאיני יודע בכלל אם צרכים אותם :s05:. הייתי רוצה לדעת אם ישנה תוכנה או פעולה מסויימת שניתן בעזרתה לאתר קבצים לא הכרחיים במחיצה מוסיימת ובתקייה של הOS בפרט ולמחוקם, על מנת להרוויח מקום נוסף. תודה מראש L.A

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום. אני מעולם לא עשיתי את הניקוי ראג'סטי אך לאחרונה נאמר לי שאם אני אעשה זאת המחשב שלי יפעל הרבה יותר מהר(כרגע הוא פועל בסדר פחות או יותר) אבל אם אפשר שיפעל יותר טוב וזה לא יעשה לי בעיות אז למה לא.. קראתי קצת על תוכנות לניקוי ראג'סטרי ורציתי לשאול האם זה יכול למחוק לי דברים שני צריך כמו כתובת במועדפים או אתרים שמישמרו בזיכרון וכדומה? ובנוסף האם זה באמת ישפיע אחרי שאני אנקה את האג'סטרי?(יש לי כבר שנתיים את הXP ועוד לא עשיתי ניקוי אחד) אם אפשר לינק לתוכנה+תשובה לשאלותי בברכה רועי.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by KingYes,

אהלן, ראיתי איזה מאמר שאומר שכדי מדי פעם למחוק את כל הקבצים הנמצא בנתיב: C:\WINDOWS\Prefetch זה משפר את הביצועים של הבוט. עד כמה המאמר הזה נכון ומועיל?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. יש לי מחשב דסקטופ שפועל תחת מערכת הפעלה WIN_XP . יש לי במחשב כעשר מחיצות למטרות שונות, בכל מחיצה כזו יש תיקית תחזוקה של מערכת ההפעלה שניקראת SYSTEM VOLUME INFORMATION. אני מסתכל בתיקיות אילו לעיתים נדירות ושמתי לב שבדרך כלל הנפח של כל תיקיה כזו הוא בין כמה עשרות KB לבין כמה עשרות MB, נפחים זניחים לכן לא מעניינים אותי. היום בפעם הראשונה ניתקלתי במצב בו התיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION באחת המחיצות התמלאה בקבצים בנפח כולל של 1.2 גיגה בייט, זה גורם לסתימה של המחיצה הנ"ל. מהסתכלות בקבצים שיש בתיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION הנ"ל ברור לי שרוב הקבצים בתיקיה הם קובצי זבל, אלא שאינני יודע איך לנקות את התיקיה (אני חושש שמחיקה "פראית" עלילה לגרום לבלגן במחיצה הזו). ___ אני מב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by matizami,

שאני עושה ניקיון דיסק יש לי שם בין היתר: dubug dump files sysyem error dump files temporary files system queued windows error reporting files הכל שוקל בערך 3 ג'יגה. האם הם נחוצים? אפשר למחוק אותם?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by jan_p,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by ariel007,

שלום לכולם, בצעתי סריקת דיסק chkdsk על כונן C. המחשב עשה ריסטרט ולפני עליית הוינדוס הוא עשה סריקה. את התוצאות הוא שמר בקובץ בשם bootsqm.dat. השאלה שלי: איך אני פותח את הקובץ בשביל לראות את התוצאות? ב-notepad הוא נפתח כג'יבריש. תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי Disk On Key של SanDisk. כאשר אני רוצה לנתק את ה-DOK מהמחשב, אני לוחץ ב-Taskbar על האייקון של ניתוק חומרה ובוחר ב-Stop. לפעמים (עכשיו לדוגמה) כאשר אני בוחר באישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: The decice 'Generic volume' cannot be stopped right now. Try stopping the device again later. ה-DOK לא נמצא בשימוש, ונסיון חוזר ונשנה בהפרשים של כמה דקות לא עוזר. מה צריך לעשות במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by drbrain,

בוקר טוב התקנתי על מחשב אמיתי (לא וירטואלי) מערכת SERVER 2008 וצרפתי מחשב אחד לדומיין אני מעוניין להתנתק מהדומיין ולחזור ל-WORKGROUP מה הדרך הנכונה לעשות זאת מבלי לאבד מידע כל שהוא תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שבוע טוב, יש לי בעיה בווינדוס אקס פי, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך פתיחה שכתוב "ברוך הבא" מיד לאחר מכן נותן לי את האפשרות להכניס סיסמא ואז מתחבר למערכת, מיד לאחר ההתחברות כאשר רואים רק את הטפט בלי האייקונים הוא רושם לי הודעה של ניתוק המשתמש וחוזר למסך שבו צריך להכניס סיסמא ליוזר, כלומר לא נותן לי לפתוח את המחשב, חשוב לציין שבמצב בטוח הוא נפתח ואני רואה את כל האייקונים והכל עובד כרגיל, חשוב לציין גם שהתקלה התחילה לי מאתמול בבוקר לאחר נסיוני לבצע עידכון לתוכנה Itunes מהאתר הרשמי של החברה, התחלתי בעדכון ופתאום הוא נתקע, ביצעתי alt+ctrl+del ועשיתי סיום משימה ומאז הכל התחיל. ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא פתר את הבעיה, ביטלתי את המסך של הסיסמא וזה גם לא עזר. מה עוד …

• 5 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.