עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by def,

הXP הישן שלי לא עובד התקנתי שוב XP ולא מחקתי את הישן השאלה היא איפה אני מוצא את כל האי מיילים הישנים שלי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שכנה שלי לא הצליחה להכנס אתמול לצ'ט של נענע, היא פשוט לוחצת על "כניסה לצ'ט" או משהו כזה וכלום לא קורה, אבל ממש כלום כיאילו לא לחצה על כלום ואין לי ממש מושג מה הבעיה... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kobi_af,

שאני לוחץ עליו ctrl+alt+del המוכר רשום לי הוא הוגדר כלא זמין,לדעתי זה וירוס סרקתי גם במקאפי גם בפנדה באינרטנט ובנורטון מקוון ולא מצאתי וירוס יש פתרון אחר אולי במקום לפרמט אולי משהו במנהל השרותים..

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. אז ככה... המחשב הוא חדש.. נקנה מערוץ הקניות ( לא אני המלצתי כן..) לא יודע בדיוק את המפרט, אני חושב CELERON 2000 ו 256 DDR זיכרון. המחשב הגיע ריק, התקנתי בו WINDOWS XP עם SP2 .. הגיע הטכנאי של HOT התקין לו אינטרנט ואז שמתי לו קספרסקי עדכנתי כל מה שצריך... אבל הוא טוען שהמחשב איטי.. וזה לא הגיוני, הרי גם אם זה CELERON זה לא אמור להיות איטי.. ובאמת שהלכתי ראיתי שה ICQ נתקע קצת (גירסה 4) ובמחשב הישן שלו PENTIUM 3 עבד לו יותר מהר.. מה יכול לגרום לאיטיות? יכול להיות שכבר נכנסו וירוסים למחשב בגלל שהוא היה מחובר לאינטרנט בלי אנטיוירוס? לא נראה לי הגיוני.... כי כבר מותקן SP2 אז מה הסיכוי שנכנס כבר וירוס ? אני הולך אל החבר שוב מחר כדי לבדוק.. יש לכם אולי הצעות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. Started by kewl,

משהו עם active desktop. חיפשתי אפשרות לבטל את זה ולא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מכוער!

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by HellBoY,

טוב אז זה מה שקרה לחבר שלי במחשב ניסתי לעזור לו וכלום לא עזר אז ככה: הוא מספר שפתאום ה PCHEALTH הופיע לו בהוספרה הסרה והוא מחק אותו כי הוא לא ידע מזה, ולהלן הבעיות: 1)MSCONFIG לא נפתח מההפעלה וכדי להפעילו יש צורך ברשימת המיקום המלא של הקובץ. 2)remote assistance לא נפתח ויש הודעת שגיאה שהמרכז עזרה ותמיכה לא הופעל וכאשר אני מנסה להפעילו מה- services מתקבלת ההודעה הבאה: לא הייתה אפשרות להפעיל את השירות help and soppurt ב- מחשב מקומי. שגיאה 1083: תוכנית ההפעלה ששירות זה מוגדר להפעיל אינה מיישמת את הוראות השירות. 3)מרכז עזרה ותמיכה לא נפתח וכתוב ש helpctr.exe לא נפתח. 4)בתיקיה c:\windows\pchealth חסרים הרבה מאוד קבצים (השוואה שנערכה בין מערכת שלו לשלי). בתודה מראש, אופק נ.ב א…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  7. Started by eladbu,

למה אני מקבל את ההודעה הזאת במסנגר בכל פעם שאני מנסה לשלוח קובץ tried to send you a file (01-edvika-sometimes__fire_and_ice_remix-snd.mp3). This file has been blocked because it is potentially unsafe. ואיך אני מנטרל את זה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by tic0n,

שלום, אז ככה. כל 5 דקות בערך, סרטים תיקיות Task Manager, מחיקת קבצים תוכנות וכו' מפסיקים להגיב, שאני לוחץ על "המחשב שלי" הוא נתקע על "BROWSING" , כדי שהבעיה תעלם אני חייב לעשות איתחול, ואז היא חוזרת אחרי 5 דקות. האינטרנט פועל אבל חוץ מזה.. שום דבר. למישהו קרה משהו בסגנון ויודע אם יש מנוס מפירמוט? אודה לתשובה.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  9. המחיצה היא FAT32 אני מקווה שפה זה המקום תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by Ben_G,

שלום , זו היינה הפעם הראשונה שאני מתקין HD SATA אז תענו לי במהרה אם אפשר. יש לי במחשב כונן 1.44 וה-BIOS מזהה את הכונן, אך ההתקנה של ה- WINDOWS לא ... מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  11. בדיוק כמו XP PRO, לא שקל יותר, מחיר לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3316 יש חנויות שישמחו לקחת גם 1190 שקל על אותו מוצר: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1904&p=123 הערה: אני לא מאיץ באף אחד לרוץ לקנות ולהתקין, לא יזיק לחכות עוד חודשיים שלושה, מצד שני גם אין סיבה להימנע אם אין אף בעיה של מנהלי התקנים או יישום מסוים שעלול לעורר בעיות. תוכנית החלפת הרשיונות של מיקרוסופט בין xp pro ל x64 אמרוה לפעול רק עד סוף חודש 7, גם זה שיקול. כתוב בחנות "עם מחשב חדש בלבד" אבל לפחות מבחינת מיקרוסופט זה תופס גם למוצר חומרה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  12. Started by אביחי,

כאשר אני רוצה להכנס לכתובות באתר: www.gamer.co.il מופיע בדפדפן (Internet Explorer) הרקע של הדף.

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

מתי היא אמורה לצאת אגב ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. שלום :'( המחשב עבדד כמו שצריך, עבד חלק, הריץ הכל כמו שצריך ללא שום בעיות .. עד לפני שבוע בערך, אין לי מושג איך אבל פשוט הוא התחיל להשתגע, הרבה התראות של האנטי וירוס מפני וירוסים, Spyware בכמויות מסחרית, אינטרנט איטי וכד' .. פירמטתי את המחשב אתמול אחרי שכבר נמאס לי לנסות ולסדר את הבעיות הרבות .. והוירוסים פשוט לא נעלמו מרוב עצבים פשוט פירמטתי שובב .. ועכשיו הכל באמת עובד חלק כמו שצריך .. אבל לפני מס' דק' קיבלתי שוב הודעה מהאנטי וירוס שהוא מזהה וירוס בשם W32.Korgo.Q, עידכנתי את האנטי וירוס ממש היום אחרי ההתקנה שלו וביצעתי סיקה מלאה של המחשב, והוא לא מצא שום וירוס. יש לי גם הודעת שגיאה (דו"ח שגיאות כזה מעצבן) שאני מקבל פעם בכמה זמן מה - Windows, משהו על Generic Ho…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום היום פתחתי את המחשב ופתאום בכל פעם שאני מנסה לפתוח איזו שהיא תקייה או את הדפדפן הם לא נפתחים והתהליך explorer.exe תופס 100 אחוז... השאלה שלי היא האם אין מנוס מלהתקין מחדש את האקס פי? ולפני שאתם אומרים שזה אולי וירוס או איזה מזיק אחר יש לי נוד32 והמחשב נקי לגמרי(עשיתי בדיקה גם ב ad aware)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. להכנסי אלוי כל מיני תוכנות שישר אחרי התקנת הוינדוס יהיו לי כבר את כל התוכנות הדרושות לי. אפשרי? לפי מה שהבנתי זה חוקי לצרוב את הדיסק אם יש לך אותו מקורי.. ועוד משהו שקשור: אממ,קיבלתי מחבר שלי 3 דיסקים של התקנת וינדוס xp: 1.של הבוט. 2.של ההתקנה. 3.גם של ההתקנה. אחרי שאני מתקין את הוינדוס כבר יש לי מסנגר 7 ועוד תוכנות,כאשר נכנסתי דרך המחשב שלי לתוך הכונן תקליטורים כדי לראות את הקבצים בדיסק ההתקנה ראיתי שיש קובץ עם סיומת gho ,יש סיכוי לפתוח אותו ולהנכניס להתקנה עוד תוכנות? תודה רבה רבה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by krusty,

הי. מאיפה אני יכול להוריד win98 Tutorial???? באתר של ממיקרוסופט יש קצת אבל לא ניתן להוריד למחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  18. Started by tomer_et,

בימים האחרונים משום מה איני יכול לראות את הקבצי התמונות שלי בתצוגת THUMBNAIL במחשב. הבעיה מתחילה ב-EXPLORER של WIN אך קיימת גם בתוכנות אופיס כאשר אני רוצה להציג את התמונות במצב זה (כאשר אני רוצה להוסיף תמונה למשל). כאשר אני משנה את תצוגת הקבצים למצב THUMBNAIL אני רואה את קבצי הצמונות כמו קבצים אחרים ולא רואה את התמונה עצמה - כמו שהיה עד עכשיו. מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by MagnuM_47,

כשאני מחובר לאינטרנט אז תמיד קופצות לי ההודעות מסנג'ר האלו מישו יודע אולי איך להעיף את זה שזה לא יקפוץ לי יותר תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  20. אני רוצה לעשות פורמט לכונן C ולהתקין WINDOWS מחדש, הבעיה היא שאני רוצה לעשות את הפורמט עם PartitionMagic 8.0 אבל אני לא יודע איך אפשר להעלות את המחשב ישר לתוכנה, אני יודע לשנות ב BIOS את האפשרות של אתחול המחשב מה CDROM אבל איך אני מעלה את התוכנה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  21. אני פתוח מחשב שלי ולא מזהה SATA כן פעמים מזהה sata אני לא מבין מה בעיה? דיסק קשיח WD 120GB SATA [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי יש לי סימן קריאה "במנהל התקנים" על ההגדרה PCI Device כשהקלקתי עליה ניסיתי לעשות התקנה חוזרת להתקן זה הוא כתב שקיימת שגיאה. זהו ההתקן שהופיע כאשר עשיתי התקנה חוזרת : microsoft UAA bus driver for high definition Audio מהו התקן זה? ב-PCI אצלי מותקן פיירוואיר ללכידת וידאו ממצלמה,התקן זה קשור אליו? מערכת XP-PRO לוח-P5GD1 של אסוס. תודה!

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by HellBoY,

שלום לכולם.. שאני מעלה את הוינדוס (הבעיה התחילה עכשיו,אחרי repair) אז הוא נתקע לי בערך 2 -3 דקות במסך של ה windows is starting up מה שקודם ביכלל לא הופיע לי ..מרוב שזה היה מהיר זה ישר היה קופץ לוואלקאם סקרין..סרקתי וירוסים וספייווארים וניקיתי הכול ועדיין לא עזר?מה עוד אפשר לעשות זאת בעיה ממש מעצבנת.תודה מראש לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום. אני זקוק לעזרתכם (XP עברית ). היה לי טרויאני והסרתי אותו (אני לא יודע אם זה קשור בכלל ). לפני כן כל פתיחה של "אינטרנט אקספלורר " או "המחשב שלי" פשוט הורידה את היישום לסרגל הכלים בלי אפשרות לראות אותו על גבי שולחן העבודה. ממש יכולתי לראות שיש גלישה ל-MSN אבל אין דף אלא רק מלבן בסרגל הכלים (כמו ב"מזער"). עשיתי : SFC /SCANNOW ולאחריו חזר הדפדפן לתפקד אבל אין אפשרות לצפות ב"מחשב שלי" וגם לא ב "מיקומי הרשת שלי". זקוק מאוד לעצה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  25. Started by imac,

לאחר ההתקנה פתאום כשאני לוחץ פעמיים על תקיה היא לא נפתחת ואני חייב ללחוץ על ENTER ... מה הבעיה? למה זה קרה פתאום? זה קרה קצת אחרי ששיחקתי עם ההגדרות של העכבר.. אבל אין לי מושג מה עשיתי.. איך פותרים את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים