עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לתפקוד תקין תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. איך פותרים תבעיה הזו בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  3. הלינוקס Mandrake SNF 7.2.

4. Started by yagelk,

ביומיים האחרונים המחשב שלי קורס בפתאומיות. לא יודע למה אבל הוא נהיה איטי מאד לדקה-שתיים ואז מופיע לי המסך הכחול. צילמתי את המסך לעיונכם. אשמח לעעזרה איך לטפל בדבר הזה. תמונה:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by gigabot,

איך אני מחליף boot skin ?

6. אז ככה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני יודע שיש חוק בנעוץ אבל ההודעות שם מ2006 אז רציתי לדעת באופן פרטני לגבי המחשב אז זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g עכשיו אני רוצה להוריד ווינדוס 7 עכשיו אני לא יודע מה עדיף 64 ביט או 32 ביט ??? תודה רבה !!

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  7. מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. Started by anx,

יש לי בעיה לפני כמה ימים המחשב שלי לא רצה לעלות אחרי נסיונות רבים החלטתי לפרמט תמחשב ואז הכל פעל , הכל טוב ויפה אבל פתאום המחשב ניהיה איטי גם האינטרנט וה cpu useage שלי תמיד על 100 מה אני עושהההההה?

9. Started by G-BOY10,

אני מדבר על המסך שאחרי שיש לך איזה תקלה בתוכנה אז הוא מראה לך את המסך הזה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. Started by Guy King,

יש לי שני מחשבים חדשים שאני רוצה להתקין עליהם WIN7 (שאני מתכוון לקנות כמובן). האם אני צריך לקנות שני עותקים, או שניתן להתקין עותק אחד פעמיים?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  11. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

טוב תמיד היה לי 4-5 ג'יגה פנוים ב-C אתמול שבאתי לבדוק כמה מקום נשאר לי ראיתי 350 מגה איך זה קרה??את כל הקבצים הגדולים אני שם ב-E למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. Started by edenn,

פעם התקנתי על כונן C שהיה עליו XP את ה-7 באנגלית, לאחר כמה זמן התקנתי 7 בעברית אבל בכונן אחר, מהיר יותר. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי שיהיה ריק, אבל הוא לא נותן לי. בכל דרך שאני מנסה הוא פשוט אומר לי שאני לא יכול, ניסיתי דרך CMD ודרך מנהל האחסון. ודרך אגב מחקתי את ה-7 באנגלית דרך MSCONFIG. אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפרמט את כונן C הישן.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  13. יש לי מערכת הפעלה WIN98 ואיך שהיא באה לעלות אז היא ישר יוצאת לדוס למחיצה C במקום להעלות את המערכת!!!! יש בעיה בקיבצי איתחול מה אני עושה שהמערכת ל תיצא לי לדוס אלא תמשיך לטעון את כל קיבצי WINDOWS

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  14. אני רוצה להתקין Terminal Server דרך פקודת דוס אני יודע לעשות את זה דרך הוינדוס אבל אני רוצה לדעת מה הפקודות דרך דוס.. אם מישו יודע ויכול לעזור אני ישמח יצרתי יוזר במחשב שלי חדש אני רוצה שהמחשב יעלה ולא יהיה תאפשרות לבחור ביוזר הזה אלה יאלה רגיל בלי בחירת משתמש

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  15. שלום לכולם, משום מה אני מקבל את ההודעה הנ"ל כאשר אני מנסה לגשת אל כונן שמחובר בUSB. אתמול ביצעתי פירמוט למחשב וגם לאחר הפירמוט הבעייה עדיין מופיעה. ניסתי לסרוק את המחשב מוירוסים דרך קספרסקי - לא מצא כלום. ניסתי לסרוק את המחשב בSAFE MODE ע"י Flash_Disinfector - לא פתר את הבעיה. ניסתי לפעול על פי זה: תפעיל את המחשב ב safe mode תעשה start>run>regedit ואנטר זה יפתח לך את עורך הרישום תהיה מאוד זהיר שם מהלך לא נכון יכול לשבש את הווינדוס למעלה בעורך הרישום יש edit או עריכה בעברית ואז חיפוש או find באנגלית תקיש שם boot.com ואז תקיש על חפש את הבא או find next באנגלית עכשיו כל פעם שהוא מוצא מפתח אתה מוחק את המפתח (הערכים שאתה מחפש שם הם בעצם מפתחות רישום בגלל זה אני קורא לזה…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  16. התקנתי לאחרונה את התוכנה נורטון סיסתם וורק ומאז אני לא מצליח לעשות לינק לכתובת אתר אינטרנט שאני מקבל במיל להלן ההודעה שמתקבלת לאחר הלינק: this operation has been canceled due to restriction in effect on this computer please contact your system administration אשמח לסיוע ע"מ להחזיר המצב לקדמותו בתודה יוסי (מערכת הפעלה:xp

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by tora,

בס"ד שבוע טוב ניסיתי להתקין את חלונות 10 דרך DOK וגם דרך השדרוג שיש בחלונות 8.1 וזה לא עבד כשעשיתי שדרוג הוא הפעיל את המחשב מחדש ביצע טעינת קבצים הגיע לסמל של חלונות ונתקע בלי אפשרות של ALT CTRL DEL אלה רק כיבוי בכח דרך DOK הוא לא ביצע טעינת קבצים אלה ישר הראה לי את הסמל של חלונות מדובר על מחשב נייד, המערכת המותקנת היא 32 ביט SAMSUNG RV511 2GB RAM מקום פנוי 17.4 GB ICORE 3

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Dhell,

אז לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, ואיתו, אחרי שיקולים רבים, התקנתי Vista 64 bit. עד לפני יומיים המחשב עבד מצויין, בלי שום בעיות. אבל פתאום המחשב מתחיל להיתקע, בעיקר כשאני לא נמצא עליו (למרות שזה עדיין לפעמים קורה כאשר אני משתמש בו). מה זאת אומרת נתקע? העכבר עובד. כל החלונות הפתוחים נעשים Not Responding, אני יכול לעבור ביניהם אבל שום דבר לא מתפקד. אחרי כמה זמן, גם הדסקטופ עצמו נעשה לא מתפקד. האפשרות היחידה לכבות את המחשב היא דרך הכפתור, CTRL+ALT+DEL לא עובד. הרצתי סריקה עם הNod 32, בדקתי את הרג'יסטרי עם CCleaner, והרצתי בדיקות של Ad-Aware ו-Spybot: Search and Destroy. הנוד לא מצא כלום, הCCleaner מצא כמה בעיות, והאנטי-ספייוורים מצאו כמה דברים. מחקתי את הכל, אבל המ…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. אהלן ! תקשיבו, יש לי תקלה ממש ממש מוזרה. יש לי מחשב של LENOVO מסדרת NETVISTA. עשיתי פרמוט מחדש ל XP SP3. הכל עובד כמו שצריך, קיימים כל הדרייברים חוץ מדבר אחד.. כשניסיתי לחבר את העכבר הUSB שלי מחברת LENOVO הוא לא הצליח לזהות אותו והביא אותי לאשף הוספת חומרה חדשה ששם הוא הציג את העכבר בתור HID compilant devide.. כשאני לוחץ על התקן באופן אוטומטי הוא מחזיר לי שגיאה שחסר ערך חיוני ויתכן שהערך INF נכתב עבור וינדוס 95.. מה לעזזל ? ? ? למה אני לא יכול להתקין עכבר פשוט ? כל התקן USB אחר עובד, חוץ מעכבר ........ מה לעשות ?? זה דחוף!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by guyl3,

שלום רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב windows easy transfer ממחשב שעליו מותקן XP ל WIN 8.1 בכל החיפושים שלי מפנים אותי לeasy transfer אך שניסיתי להעביר היה כתוב שזה לא תומך בהעברה מ XP או VISTA בנוסף ב win 8 ה easy transfer לא מראה את האופציה להעביר דרך רשת אלא רק במדיה קשיחה ! מה עושים האם פספסתי פה משהו ? איך מעברים (להעביר קודם מ XP ל 7 ורק אז ל 8

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  21. Started by eranmor,

שלום לכולם, לאחרונה הנייד שלי התחיל בבעיה מוזרה וחדשה חלק מהSERVICES פשוט הפסיקו לפעול ואי אפשר להפעיל אותם (גם לא ידנית) מדובר למשל בwindows audio וגם בWLAN AutoConfig ועוד תהליכים נוספים כתוצאה מכך אין שמע ואין אפשרות להתחבר לרשת (גם לא קווית) ויש עוד בעיות נוספות כשאני מנסה להפעיל אותם ידנית אני מקבל הודעה Windows could not start the WLAN AutoConfig service on local computer Error 1068: The dependency service or group faild to start. זאת דוגמה לתהליך אחד אך זה קורה גם בתהליכים נוספים מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  22. אני מחפש מדריך להתקנה של תוכנות , יעול ווינדוס 10 שכדאי להתקין במערכת . זאת לאחר שהתקנתי מחדש את ווינדוס כל הדרייברים הותקנו

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  23. Started by edenbd,

שלום, חלק מהשפה שלי במחשב נהפכה פתאום לאנגלית וחלק נשאר עברית, שמעתי שיצא איזה שהוא עידכון של מייקרוסופט שעושה את המחשב באנגלית, כנראה זה התקין לי אותו לבד שכיביתי את המחשב. מישהו יודע אם זה באמת זה, ואם כה הוא יכול להגיד לי מה שם העידכון המדויק שאני ידע להסיר אותו מהוספה\הסרה של תוכניות. ואם לא, אם יש איזה שהוא פיתרון אחר.. תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. היי יש לי מסמך טקסט שרשום בו כל מני דברים ואני רוצה שהוא יעלה שאני מדליק את המחשב מחדש כול פעם כמו שעולה האיסייקו המסנג'ר ושאר התוכנות .. אני רוצה גם שהמסמך הזה יעלה .. ושיהיה גם אפשר לבטל אותו במידה ואני ירצה ... יש אפשרות כזאת ?

25. Started by jacobra,

למעבד e6300 מה עדיף?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.