עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום קניתי מחשב חדש פנום 2 965 4 גיגה זיכרון 5850 התקנתי ווינדוס 7 והכל היה מעולה. באתי היום בנוסף להתקין ווינדוס אקס פי על כונן אחר ריק לחלוטין כנראה שהווינדוס היה 32 ביט והמחשב שלי 64 ביט אז לאחר שהוא סיים את כל ההתקנה הוא בא להפעיל את הווינדוס ורושם ADISK READ ERROR OCCURED בבקשה עזרה איך אני מעלה את הווינדוס 7??? מחקתי את הפרטיטישין שדל הווינדוס אקס פי ועדיין הבעייה. איך מסדרים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש, מפרט מובנה להלן: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjcxd5vb אני מנסה להתקין ווינדוס 7 מכמה דיסקים (גרסה חוקית) ואני ממשיך לקבל בלו סקרינים באמצע שהוא עושה expanding יש לי SSD SAMSUNG 830 ועליו ניסיתי להתקין רוב הפעמים, אך כשראיתי שזה כושל, ניסיתי להתקין על הדיסקש הקשיח וגם שם הוא הביא לי בלו סקרין. שלחתי את המחשב לבדיקה בTMS והם ערכו סדרה שלמה של בדיקות על החומרה ומהצד שלהם אמרו שהכל תקין, לכן רוב הסיכויים שהבעיה היא בהתקנה. צירפתי תמונה של הבלו סקרין שאני מקבל: אני כבר שבועיים ככה עם המחשב, איך אפשר לסדר את הבעיה הזו? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. למרות שהמחשב חדש + מערכת הפעלה חדשה XP פרופשיונאל...עדיין הוא עולה די לאט אומנם התקנתי לא מעט תוכנות אבל שמעתי שאפשר לוותר על דברים מיותרים של הווינדוס בעלייה של המחשב 1. מחפש מדריך לאופטומיזצייה של איתחול המחשב ושל פעולתו...כל הטיפים הניסתרים...מכירים כזה? 2. אם יש תוכנה טובה ויציבה >> גם כן מחפש כזו 3. מעבר לזה כאמור יש לי זיכרון 2G >>> שרובו עומד פנוי...אילו הגדרות אני יכול לשפר כדי להמהיר את פעולת המחשב? או שווידוס אמור לעשות את זה אוטומטית? בקיצור התחושה שלי שהמערכת מחשב החדשה שלי לא מכויילת כהלכה מחפש עצות ועזרה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  4. עשיתי חיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה לכן אני חייב עזרה אני בטוח שאפילו שלא הצלחתי למצוא תשובה לבעיה היא דיי נפוצה יש לי מחשב חדש לוח אם GA-K8NF-9 עם דיסק SATA איך אני מתקין WINDOWS? אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהכניס דיסקט אבל אין לי אותו ואני לא מצליח ליצור אותו (קיבלתי רק דיסק התקנה) אם מישהו יוכל להגיד לי מה להתקין.... תודה אני כבר מת לעבוד על המחשב החדש....

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by mr. president,

יש לי מחשב חדש . AMD ATHLON X2 3800 ASROCK ALIVESATA2-GLAN 1GB DDR II 667 MHZ. התקנתי את הכרטיס רשת מהדיסק בלי בעיה. הייתה קצת בעיה להתחבר לאינטרנט אבל בבזק בינ"ל עזרו לי. אז נזכרתי שלא התקנתי כ.קול. אז התקנתי גם אותו מהדיסק. במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים של המערכת (כלומר של וינדוס XP ) ולהכניס את הדיסק של וינדוס כדי למנוע בעיות בעתיד. הכנסתי, סיימתי להתקין את הכרטיס קול ולא הייתה בעיה. כשהפעלתי עוד הפעם את המחשב,לא היה זכר לכ.רשת. התקנתי אותו עוד הפעם וגלשתי. ואז המחשב התחיל להיתקע. שאני פותח כמה חלונות באקספלורר, המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט. ואז לפעמים לא מופיע הכ.רשת, ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו ואז יש כ.רשת מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  6. חברים, קניתי לפטופ חדש עם windows 8 pro 64 bit מה אני אגיד לכם? בתור משתמש ותיק במחשבים נייחים וניידים (מעל 15 שנה) מערכת ההפעלה הזו פשוט עולה לי על העצבים, אני דווקא בן אדם שאוהב שינויים אבל במקרה הנ"ל אני מעדיף את windows 7 פי כמה מאשר את windows 8 הממשק החדש של windows 8 נראה אחלה, מרענן ואינטואטיבי לטבלטים ולמחשבים מבוססי מסך מגע אבל בלפטופ או במחשב שולחני רגילים (ללא מסך מגע) זה פשוט קטסטרופלי לדעתי לוקח המון זמן למצוא דברים, ההתנהלות והמעבר בין חלונות לא נוחה בכלל האם זה רק אני חושב ככה או שיש משתמשי windows 8 אחרים שחושבים כמוני? או אולי זה רק ענין של הרגל ועם הזמן אני ארגיש בנח עם windows 8? האם ניתן איכשהו לעבור מחלונות 8 (חוקית ועם רשיון כמובן) לעבור לח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. קניתי מחשב חדש, כולל HD חדש. ביקשתי בחנות שיחברו לי גם את ההרד דיסק הישן כדי שאוכל להעתיק משם קבצים. מן הסתם על הישן יש גםXP WINDOWS. אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש (אפילו אותו CD) על הHD החדש. חשבתי שזה יהיה כמו להתקין על מחשב נקי אבל זה לא ... תחילה הוא ניסה לעלות עם XP, כלומר הישן, מה שמן הסתם לא עבד. ניסיתי להתקין מחדש: על הHD החדש יצרתי מחיצה של 100 GB (כמה מומלץ אגב?) וניסיתי להתקין שם. הוא פירמט את הHD (החדש) וההתקנה התחילה. בשלשב שאחרי ה REBOOT (כבר חלון גרפי שמזכיר ווינדוס) אחרי מספר דקות קיבתי מסך כחול. זה קורה כל פעם, תמיד בשלב "installing devices ". עכשיו אני במילכוד - או שהוא מנסה להתחיל ולא מצליח, או שאני מנסה דרך הCD ונתקע באותו מקום. האם הייתי צריך…

• 9 תגובות
    • 574 צפיות
  8. אהלן wa סהלן קניתי לפני חודשיים מחשב חדש: CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 2218 MHz (11 x 202) 2 GB זיכרון Motherboard Name Asus P5KPL-CM וחשוב לציין שבתוך המחשב מצויים שני דיסקים קשיחים, אחד SATA 2(Drive #2 - WDC WD1600AAJS-00WAA0 (149 GB)( והשני IDE (Drive #1 - WDC WD2500AAJB-00WGA0 (232 GB)) כשאני מדליק את המחשב, ישנה בדיקה של CHKDSK שמודיעה על מספר קבצים פגומים שקיימים במחשב, אך הבדיקה מראה שהבעייתיים תוקנו והכל בסדר גאמור. אבל כשהמחשב עולה, מספיק לפתוח תוכנה אחת(לדוגמא:ווינאמפ) בשביל שהעניינים יתחילו לדשדש... המחשב לא זז, והוא תקוע למהדרין בעוון ווינאמפ, what a shame... הנה תמונה מהמנהל משימות, בשעת רגיעה לאחרונה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by Disobey,

אהלן. קניתי מחשב חדש, הוא מכיל 2 כונני WD 250GB, שמשום מה הוא מזהה רק אחד מהם. טוב, זה לא בדיוק נכון- בdevice manager הוא מזהה את שניהם וכותב ששניהם תקינים, אבל אני לא מצליח לגשת אליו, הוא לא מופיע בmy computer.. מישהו יודע מה זה יכול להיות? והבעיה השניה, יש לי קיט 4GB DDR2 800mhz של corsair- משום מה בהגדרות של המחשב הוא כותב שיש רק 3GB (או לשם הדיוק 3071MB)... anyone? פרטים רלוונטיים: מעבד - intel Q9400 core לוח אם - MSI P45 PLATINUM NEO דיסקים קשיחים - WD 250GB 16mb SATA2 X2 מערכת הפעלה - vista ultimate 32bit english אשמח לעזרה! תודה מראש, רוי. עריכה: נראה לי שאת בעיית הכונן הצלחתי לפתור דרך ה-computer management, הוא מפרמט את הכונן ברגע זה... לגבי הRAM…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. יש לי כאן מספר של שאלות, לא ידוע לאיזה פורום זה שייך בדיוק. קניתי מחשב לבן דוד שלי (יותר נכון הם קנו אני עשיתי הכל חוץ מלשלם), המפרט הוא כזה: GigaByte KPNF 939 GA-K8NF-9 Generic 512 DDR 400MHZ GigaByte NX66256D GA-NX6625D WD80S S.ATA AMD Athlon64 3000 amd-a643000-939 אלו הנתונים החשובים, עכשיו לשאלות: 1- מה אתם אומרים על המפרט, תגידו הכל גם אם אתם חושבים שהוא על הפנים, אני מעוניין להזמין לעצמי בדיוק את אותו מפרט, המחיר הוא 3300 בערך. 2- ניסיתי להתקין מערכת הפעלה כמו תמיד רק שהפעם נתקלתי בבעיות, אחרי שהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש דרייבר בשביל הארד דיסק, כמובן שהכנתי בדיסקט את הדרייבר, הוא זיהה הכל, התחיל את ההתקנה, ואז אחרי שסיים להעתיק את קבצי ההתקנה להארד דיסק הוא הפעיל את …

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by satlan1,

קיבלתי היום את המחשב החדש וזה לא כולל התקנה של XP. יש לי את ווינדוס XP והכל.. אבל לא יודעמה אני עושה איתו http://assafmedia.com/xp.asp המדריך הזה מתאים גם להתקנה של ווינדוס שהמחשב בלי מערכת הפעלה? או שזה רק לפירמוט? ועוד שאלה, את הדרייברים של הכרטיס מסך וכל השאר.. מתי אני אצטרך להתקין? תודה!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. אז כחה קניתי מחשב חדש, מחשב טוב ויקר, 3000 דולר כך שהחומרה פה עדכנית ביותר ואמורה לעבודה בצורה מהירה בפעם הראשונה שניסתי להתקין כמו בפעמים הבאות, ההתקנה היתה מאוד איטית העכבר זז מצוין וגם לבחור באפשריות זה לא נתקע, אבל לוקח מעל שעה להתקין, רק במסך "מפעיל מחדש את המחשב, וימשיך בהתקנה" זה נתקע רבע שעה בפעם הראשונה הווינדוס הותקן, אבל הווינדוס החליט שהכונן הגדול יהיה כונן C ולא כונן D כפי שביקשתי (מחיצה 2 C - מחיצה 3 D) אז פירמטתי והתקנתי עוד פעם, (כמובן ההתקנה היתה איטית) אבל ב99 אחוז של "משלים התקנה" אני מקבל שגיעה "התקנת WINDOWS" "ל- WINDOWS אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים. ודא שכל הקבצים הנדרשים להתקנה זמינים והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: x8007045DO." צרבתי מחדש למרות…

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. יש לי נייד GIGABYTE 566N באתי להתקין WINXP אבל הוא לא רואה את ההרדיסק, הבנתי שצריך להתקין דריורים של SATA אבל איך?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. שלום אנשים, קניתי מחשב חדש ללא כונן דיסקטים, הווינדוס מבצע בדיקה ביציאה מהווינדוס ומציג את ההערה: כיצד מבטלים את בדיקת הכונן הלא קיים כדי להעלים את ההערה בכיבוי? ???

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by gil_k,

אני קונה מחשב חדש עם המפרט הזה: Core 2 Duo E6600 Gigabyte GA-965P-DS3 2GB Dual Channel 8800GTS 640MB אז מה כדאי לי להתקין את ה XP או את הוויסטה? אני לא מתכוון לפרמט את המחשב בזמן הקרוב אז חשבתי יותר לכיוון של הוויסטה. מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  16. יש לי כרגע איכספ sp2, עם מעבד פנטיום 4 2.4c הזמנתי היום מחשב חדש עם אחד מכפולי הליבה החדשים של אינטל. אני צריך ווינדואוז איכספי 64 או משהו או שאני יכול להמשיך עם המערכת שיש לי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הי קראתי את כל הדביק בנושא 32X ו-64X ועדיין קשה לי לדעת מה עדיף במקרה שלי, אשמח לעצות ולתשובות לשאלות ספציפיות: שימושים עיקריים של המחשב יהיו תוכנות שרטוט וגרפיקה: ארכיקאד, רויט, אוטוקאד, פוטושופ ומעט 3DMAX. חוץ מזה שימושים משרדיים, עריכת סרטים ברמה לא גבוהה, אינטרנט וכיו"ב, בלי משחקים בכלל. האלטרנטיבות שלי הן להתקין XP 32X או VISTA 64X. נושאים רלוונטיים: 1. האם תהיה לי בעיתיות לשדרג איזה מהם לגרסה 7 אם ארצה בעתיד? או ייתרון באחת האלט'? 2. האם יש בעיתיות עם העובדה שברשת הביתית יהיו עם מחשב זה 2 מחשבים העובדים על XP 32X? 3. האם עלולה להתעורר בעיה עם תוכנות שבמוצהר מותאמות ל 32X (למשל רויט ואוטוקאד) או ל-XP בכלל? האם מעבר ל-64X יכול לשפר את הביצועים גם שלהן? 4. אני…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by DrStyle,

לא נותנת לDAEMON TOOLS לעבוד בעיות עם אנטיוירוס יותר מידי שאלות יש למישהו פתרון? >< 64BIT

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by mazgan,

שלום קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש לי בבית XP כשאני מגיע להתקנה ומגיע לתווית ה- Paratition המחשב מזהה שיש לי 131 גי'גה , למרות שיש לי HD של 500 הוא מבקש ליצור paratition , אני יוצר והוא מראה לי בparatition size כ-131 ג'יגה וב-unparatition space מראה לי 8 מגה לאן נעלם כל שאר המקום? כאשר אני עולה בביוס המחשב מזהה שיש לי 500 ג'יגה בHD לדעתי זו איזושהי בעיה בביוס , אשמח לעזרה , המון תודה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  20. היי, קניתי לפטופ חדש מדהים. כמובן שקיבלתי עליו וינדוס 8. התיכנון המקורי היה להתקין עליו ישר וינדוס 7 אבל רציתי לתת ניסיון לוינדוס 8 הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו כי השימוש בו עד כה הוא נוראי: 1. איך אני שם את "המחשב שלי" על שולחן העבודה? 2. למה כל האפליקציות מופיעות לי על מסך מלא ולא כמו וינדוס נורמלי? 3. איפה נמצאת עכשיו שורת המשימות שאני יכול לראות בקלות מה פתוח ולסגור את זה כמו שצריך בלי להסתבך? 4. מה הקטע של החשבון של מיקרוסופט? כרגע אני בחשבון מקומי כדי לא לשים סיסמא בכניסה אבל מה הקטע של זה? כאילו מה המקומי ומה החשבון של מיקרסופט נותן לי? בטח יהיו לי עוד שאלות לפני המעבר לוינדוס 7 אם לא אסתדר.. תודה בכל אופן

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by id3232,

היי אנשים היי חברה. לא יודע מה קרה לpc שלי. אני על וינדוס 7 והוא קורס למסך כחול כל רבע שעה בערך. התחיל היום בבוקר. לא התקנתי שום תוכנה חדשה. עשיתי סריקת וירוסים. הנה המסך קריסה: מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sting,

יש לי כאן מחשב של מישהי שחסום ע"י סיסמאת administrator, היא אמרה שפרצו לה אבל אני לא יודע אם זה נכון או לא. בכול אופן האם יש דרך לעקוף סיסמאת administrator ?

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by Kukishin,

קיבלתי מחשב מתיקון אצל אסוס עם וינדוס 11 בעברית. הורדתי ערכת שפה באנגלית ושיניתי את תצוגת וינדוס לאנגלית ומה שאני מקבל זה הכל מוזח לשמאל כמו באנגלית וחלק מהווינדוס באנגלית ורובו בעברית. נא עזרתכם האדיבה! תודה רבה!

24. Started by amitey,

שלום לכולם . יש לי מחשב נייד די ישן - DELL LATITUDE C640 בעל מעבד P4 וזכרון 1ג' ו HD של 30. היום רצה עליו XP ישנה ועמוסה שאני רוצה לפרמט - האם להתקין 7 או XP . יש לי 7 חדש שאני רוצה להתקין עליו אבל אני חושש שזה "יתקע " אותו . מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  25. אהלן. יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם DV3500 PAVILION T6400 core 2 duo GEFORCE 9300GS 3GB או 4 מבחינת ביצועים אין לי הרבה תלונות הוא מריץ הכל בסבבה אבל שמתי לב שלאחרונה אני נתקע בלי תוכנות שאני צריך בגלל בעיות תאימות על הווינדוס 64 VISTA שאני מפעיל. השאלות שלי הם כאלה: האם ווינדוס חדש יותר בהכרך יפעל טוב יותר? ואם כן, איזה מומלץ לי להתקין? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.