Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני עובד במתן תמיכה ללקוחות בשטח. במלון שיש בו דומיין יש לי תחנה אחת שהיא בדומיין עם משתמש שהוא מנהל במחשב המקומי ובדומיין הוא "domain user". כך כל התחנות מוגדרות בדומיין הזה. על אותו מחשב יש מדפסת משותפת וגם תיקיה משותפת עם הרשאות "full controll" ל"everyone". בשכנים ברשת אני רואה את שם המחשב ובלחיצה עליו אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה... גם מהשרת כ"administrator" אני לא מורשה להיכנס לשם המחשב הזה... ניסיתי להוציא את התחנה מהדומיין ולהכניס אותה שוב וזה לא עזר. יש לציין שישנם מחשבים אחרים שיש בהם שיתופים ויש לי אפשרות להיכנס אליהם מכל תחנה. כמו כן מהתחנה הבעייתית אני יכול להיכנס לשיתופים של אחרים אך לא להיפך... השרת הוא Server 2003 Standard Edition. לא נראה שהבעיה היא …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הויסטה שהורדתי לדיסק DVD ולעשות ממנו BOOT כדי להתקינו.. איזה תוכנת צריבה אני צריך ואיך אני עושה את זה.. נ''ב יש לי nero7 ???
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
1. אני עובד עם הפקס של XP והכל בסדר, רק שמשום מה, למרות שאני מגדיר לו תיקייה מסויימת אליה יקבל את הפקסים, הוא מקבל לתיקייה הזו ולתיקיית TEMP בלוקל סטינגז לסירוגין. יותר גרוע מזה, הוא מקבל לסירוגין גם לפקס האמיתי של HP שיש לי, ולפעמים למחשב. בלי סיבות שברורות לי. 2. האם אני יכול להשאיר את המחשב כבוי, כשהוא עדיין מוגדר לקבל, ואז הפקסים יתקבלו במכשיר הפקס (האמיתי) שיש לי? 3. חיפשתי אם מישהו כבר שאל על זה אך לא מצאתי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
האם יש אפשרות מלבד לפרמט את המחשב להעביר את ה- Windows XP מעברית לאנגלית חבר'ה אני באמת צריך תשובה דחוף למה זה בעיה בשבילי עכשיו לפרמט מספר מחשבים, וכמו שאפשר לעשות בווינדוס ויסטה וגם אם יש עברית אז מן הסתם היא מותקנת על האנגלית אז אפשר אבל אני לא יודע איך לעשות זאת. אשמח לתשובה מפורטת תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8 סתכלו על הקבצים שהם בין התאריכים הכי חדשים מכולם כי אני מאמין שבכל כמה יש בעיה שונה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
בכל פעם כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה לי הודעת שגיאה צירפתי תמונה שכולם יבינו... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT בעברית והורדתי WINRAR מהאתר של התוכנה לגרסת 64 BIT, וחלק מהתפריטים של התוכנה הם בצורת סימני שאלה. מה בעצם הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי רבות ברשת ולא מצאתי פאץ' שמתאים לי. יש לי Vista Ultimate 32bit + SP1 . מקווה שיש בכלל ל-SP1 .. תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום יש לי תיקייה מסויימת שכשאני נכנס אליה אני לא רואה שום קובץ, מבחוץ ובמאפיינים כתוב לי שהתייקיה ריקה לגמרי בחיפוש אני לא מוצא שומדבר שהיה בתוכה אבל כשאני מנסה להעתיק קובץ שהיה בתוכה הוא כותב לי "הקובץ כבר נמצא בתיקייה" שאני מנסה להפעיל סרט שנמצא שם דרך מקור אחר (IDM) הוא מפעיל אותו בלי בעיה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לעשות התקנה עם Windows7 מעודכן. יצרתי מכונה וירטואלית, עדכנתי עד הסוף את המערכת הפעלה Windows7, שמתי תוכנות שאני צריך, ולאחר מכן עם imagex הכנתי מהpartition קובץ .wim הבעיה, שהוא מכיל רק קבצים, בלי תיקיות כמו קבצי WIM רגילים. וכמובן - ההתקנה לא עובדת. מה אני עושה לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב במחשבי היו מותקנות windows 98 ו windows 2000. ה- 2k שימשה רק לצריבה מכיוון של- 98 היו בעיות. לא יכולתי להשתמש ב-2000 כי המודם שלי לא עבד בה (ניסיתי ארבעה מודמים שונים). החלטתי לשדרג את ה-2k ל-xp. התחלתי להתקין ולאחר שהמחשב סיים "להכין את ההתקנה" (preapering installation), ה-XP התחיל לעלות ואז נתקע עם מסך כחול כלשהו. שאלתי היא כזו: כיצד אפשר למחוק רק את ה-XP מהדיסק הקשיח כדי להתקין אותה מחדש בלי לפרמט את המחיצה (הנפרדת) שעליה היא מותקנת?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי יש לי WIN 7 64 BIT.. לאחרונה אני מקבל הערה שאין לי שטח פנוי בכונן C.. לעיתים אני רואה שיש 4GB פנויים ואז לאחר יום פתאום זה מראה 0GB וחוזר חלילה.. כשאני נכנס לכונן C ומסמן את כל הקבצים והתיקיות ובודק את גודלם אני מקבל סיכום של 34GB כשבכונן עצמו יש קיבולת של 48GB.. איך אני מפנה קצת מקום ב-C ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכלם! יש לי מחשב נייח עם XP עליו וניסיתי להתקין חדש [XP] כשההתקנה נמצאת בדיסק און קי. התחיל את ההתקנה סבבה ואחרי כמה דקות חזרתי ויש מסך כחול וזהו משם אני לא יכול להתקדם יותר, עשיתי ריסטרט, והוא מתחיל וחוזר לאותו מצב. האם זה קשור בגרסה של ההתקנה או מה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, כול פעם כשהמחשב עולה אני מקבל servproc.exe ERROR ניסיתי כמעט כול SPYWARE ,ADWARE אפשרי ושום דבר לא הצליח יש למישהו רעיון ? אני גם מקבל עוד הודעת שגיאה ECSQDMN.EXE לפניי ההודעה של ה servproc.exe אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה לעשות שחזור מערכת עולה חלונית נמצא בשימוש ע"י תוכנית אחרת ניסיתי במצב בטוח גם לא נותן ניסיתי ע"י מדריכים ברשת ולא הועיל אולי מי מכם יצליח לפתור את אודה מראש (אני אדם מהשורה ולא תותח מחשבים לכן אם אפשר הסבר מפורט) אגב: יש עוד בעיה צירוף המקשים CTRL+ALT+DEL לא עובד אצלי תודה מראש harel313@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כשאני עושה קליק ימני על שולחן העבודה, התפריטים מופיעים באנגלית אני יודע שיש איזה HOTFIX שצריך להסיר, אבל אני לא יודע איזה. מישהו יודע? אופס אופס!!! סליחה מצאתי. KB943460 [br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 17:22:23 אוף!מצאתי שזה העדכון אבל אין לי אותו בהוספה/הסרה של תוכניות וכן סימנתי show updates. וזה גם לא באפשרויות שפה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן עוד פעם את הדרייבר של nforce 2 שלי כי היה בעיה בתוכנת הסאונד של הכרטיס קול, ופתאום הוא כאילו לא מזהה לי את ההארד דיסקים: אני נכנס ל-device manager וב- IDE ATA/ATAPI controllers כאשר אני לוחץ על זה במקום primary master ו- secondery master זה רושם לי עכשיו: NVIDIA@ Nforce IDE controller מה זה מה לעשות איך להחזיר את זה????
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש תקלה שהוינדוס XP עושה ריסט כול כמה זמן .. המחשב יכול לעבוד שעות בלי ריסט אבל שהוא מפעיל למשל xplorer ומנסה ליגלוש המחשב פשוט עושה לו ריסט עכשיו אני זוכר שיש פקודה שאפשר לבטל שהמחשב יעשה ריסט ויראה חלונות כחולים כדי לזהות את הבעיה מישהו זוכר איך עושים? אבל אני יודע שיש גם פקודה שאפשר לראות את ההסטוריה של התקלות שהיו בוינדוס פשוט שכחתי מישהו יכול לרעננן את זיכרוני?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
איך זה הולך בדיוק? אני מחזיר דיסק וקונה חדש או דרך המערכת הפעלה עצמה(באינטרנט)? אם אני יירצה למשל להחליף את הXP PRO הנוכחית בHOME PREMIUM החדש?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאינני מבין גדול במחשבים ומערכות הפעלה רציתי לשאול לגבי וינדוס שמגיע עם המחשב הנייד כמיטב הבנתי אני לא מקבל דיסק התקנה של הוינדוס ולכן רציתי לשאול במקרה של פירמוט המחשב כיצד אני משחזר את הוינדוס? האם יש אופציית שחזור/גיבוי והאם קריטי מלכתחילה לקנות מחשב נייד עם מערכת הפעלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה שהפס ב-WINDOWS למטה יהיה כחול?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והXP שם מעיין toolbar מעצבן על הdesktop (התמונה) עכשיו איך אני אמור לבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה ווינדוס הכי טוב... אני צריך המלצות בבקשה: WINDOWS XP HOME HEBREW WINDOWS XP HOME ENGLISH WINOWS XP PRO HEB WINDOWS XP PRO ENG WINDOWS XP PRO SP1 WINDOWS XP PRO SP2 WINDOWS XP 2004 BILL GATES EDITION איזה הכי כדאי ולמה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
הורדתי את ההתקנה של חבילת השפה העברית ל WINDOWS VISTA הפעלתי את ההקנה וזה מה שאני מקבל:
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-